SDA-All about

Post Reply
fosna2014

#20576 Re: SDA-All about

Post by fosna2014 »

Banksy wrote:Polako, nije ovo još gotovo.

Gradonačelnik Bihaća, Emdžad Galijašević, zatražio je od predsjedajućeg GV Bihać, Romana Jurića, da sazove vanrednu sjednicu GV Bihać naredne sedmice na kojoj bi vijećnici trebali da preispitaju i stave van snage Odluku o davanju saglasnosti na pokretanje postupka dodjele koncesije Javnim natječajem – tender za projektovanje, izgradnju, upravljanje i prijenos mHE na lokalitetu Martin Brod i Dobrenica.
To je gotovo bilo prije nego sto je onaj glavonja uopce razmisljao o tome. To se nece desiti. Ovo je pokazalo samo koliko su te falange drske i koliko su mislili da je narod blentav i na to sve su pokazali koji su beskicmenjaci! Juce 16 ZA, a sutra PROTIV. Pokazali su da ne misle glavom ni 2%. Ali me i ne cudi. 3 vijecnika koja poznajem sagnute glave idu po gradu. Picka im materna bezobrazna.
Banksy

#20577 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

nemampojma0 wrote:
Banksy wrote:
nemampojma0 wrote:
Tvoj domet je maksimalno mjesna zajednica. Konfliktan si,a kukas kad ti se uzvrati, em nemas konzistentnu pricu...preskaces s teme na temu, pa gdje upali spin. Slabo je to, slabo.
Ne bih da vas prekidam u ugodnim razgovorima, no primjećujem, ovo iznad je nacrtani Suljagić, od riječi do riječi.
Slusaj, Emir je obrazovan i elokventan momak, a najvaznije prica Bosanski jezik bez nekih cudnih akcenata poput nekih tebi dragih pooliticara Banksy. Tako da mi to poredjenje ne smeta.

A razgovor doista jeste ugodan s Hozeom.
Ne znaš koji su moji dragi političari, a ad hominem je uvijek znak slabosti.
Emir je obrazovan i elokventan, ali s falinkama koje si pobrojao iznad. Sreća da je kriza i raspad i sistema i vlasti, jer da nije, da ga se ostavi u fotelji, bilo kojoj, sam bi sebi presudio svojim temperamentom i vrućom glavom, kad-tad.
nemampojma0

#20578 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

fosna2014 wrote:

Gradonačelnik Bihaća, Emdžad Galijašević, zatražio je od predsjedajućeg GV Bihać, Romana Jurića, da sazove vanrednu sjednicu GV Bihać naredne sedmice na kojoj bi vijećnici trebali da preispitaju i stave van snage Odluku o davanju saglasnosti na pokretanje postupka dodjele koncesije Javnim natječajem – tender za projektovanje, izgradnju, upravljanje i prijenos mHE na lokalitetu Martin Brod i Dobrenica.
To je gotovo bilo prije nego sto je onaj glavonja uopce razmisljao o tome. To se nece desiti. Ovo je pokazalo samo koliko su te falange drske i koliko su mislili da je narod blentav i na to sve su pokazali koji su beskicmenjaci! Juce 16 ZA, a sutra PROTIV. Pokazali su da ne misle glavom ni 2%. Ali me i ne cudi. 3 vijecnika koja poznajem sagnute glave idu po gradu. Picka im materna bezobrazna.
Nadam se da je tako. Samo se plasim da ne naprave neko sranje, da nam skrenu paznju dok provedu tu svoju namjeru, kao sto uradise sa Zakonom o prebivallistu.
Al ne sumnjam ja u krajisku istrajnost i hrabrost. :thumbup:
UNA JE NASA!
Banksy

#20579 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

fosna2014 wrote:

Njihovo je bilo da probaju (da kradu). Da javnost nije skočila, prošlo bi. Bijednici.
nemampojma0

#20580 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

Ne znaš koji su moji dragi političari, a ad hominem je uvijek znak slabosti.
Emir je obrazovan i elokventan, ali s falinkama koje si pobrojao iznad. Sreća da je kriza i raspad i sistema i vlasti, jer da nije, da ga se ostavi u fotelji, bilo kojoj, sam bi sebi presudio svojim temperamentom i vrućom glavom, kad-tad.
A gdje sam ja to upotrijebio ad hominem argument??
Ko je tebi drag politicar znaju i oni koji nisu na forumu :D
A to za Emirov temperament i naglost si u pravu. Jos je mlad, nema ni 40, steci ce on mudrost. Al ima tu i do mentaliteta, takvi su skoro svi podrinjci..srcani i otvoreni.
kamen spoticanja

#20581 Re: SDA-All about

Post by kamen spoticanja »

JoseMujica wrote:
nemampojma0 wrote:
JoseMujica wrote:ćekam da me išamaraju...suze ne dolaze same
Sto se ponavljas? Niko te nece isamarat, jer ti imas snagu...u jedinstvu je snaga.
ili u smućanju o državnom trošku u Alpama...to ti nako krvu sliku popravi, a bome i financijsku kad dnevnice hobraĆunaš
"Sto? Sta je problem,pitam sta je problem? "
Pitao bi bivsi clan predsjednista i pasionirani skijas i u radno vrijeme dezurna babica
Banksy

#20582 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Ko je kome drag, pika se samo listić, greška, priznajem, neće se ponoviti.

Možda će steći mudrost, jednom, no dotad je sve kredite potrošio, pa mu u politici i javnom životu od toga neće biti kakve koristi.
Banksy

#20583 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

kamen spoticanja wrote: "Sto? Sta je problem,pitam sta je problem? "
Da, da :lol:
nemampojma0

#20584 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

Ja sam maloprije pogrijesio optuzivsi SDA da je glasala za Zakon o prebivalistu, a sad na drugoj temi vidjeh da nije, pa se izvinjavam. Al isto tako vidjeh da su "ZA" bili SDP i SBB. Sramota,sta drugo reci.
kamen spoticanja

#20585 Re: SDA-All about

Post by kamen spoticanja »

nemampojma0 wrote:Ja sam maloprije pogrijesio optuzivsi SDA da je glasala za Zakon o prebivalistu, a sad na drugoj temi vidjeh da nije, pa se izvinjavam. Al isto tako vidjeh da su "ZA" bili SDP i SBB. Sramota,sta drugo reci.
Povalit ce zeleni zakon u domu naroda
nemampojma0

#20586 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

kamen spoticanja wrote:
nemampojma0 wrote:Ja sam maloprije pogrijesio optuzivsi SDA da je glasala za Zakon o prebivalistu, a sad na drugoj temi vidjeh da nije, pa se izvinjavam. Al isto tako vidjeh da su "ZA" bili SDP i SBB. Sramota,sta drugo reci.
Povalit ce zeleni zakon u domu naroda
Proslo je proceduru i u DN. Sad ce apelacija Ustavnom sudu, iako je vec jednom apelacija bila upucena i odluka suda je bila da Zakon nije protivan nac.vit. interesu. Tako da...slaba fajda.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20587 Re: SDA-All about

Post by Truba »

samo sda na svim nivoima

u jedinstvu je snaga
almir90

#20588 Re: SDA-All about

Post by almir90 »

Black swan wrote:samo sda na svim nivoima

u jedinstvu je snaga
Eh, vala, nek' je te i tebe Allah konačno izveo na pravi put. :D

Samo SDA na svim nivoima, pokaži odgovornost, traži odgovornost. :bih: :zzzz:
hizo ramidovic

#20589 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

netreba od naj vece i najace bosnjacke stranke trazit ni kaku odgovornost jerse to podrazumeva dasu odgovorni prema narodu koi hin je biro a onito pokazuju nadijelu svaki dan zato sviza ezdea a ezdea zasve
HM 2011

#20590 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

hizo ramidovic wrote:netreba od naj vece i najace bosnjacke stranke trazit ni kaku odgovornost jerse to podrazumeva dasu odgovorni prema narodu koi hin je biro a onito pokazuju nadijelu svaki dan zato sviza ezdea a ezdea zasve

A alternativa se pokazala u pravom sjaju.....

Samo SDA - na SVIM NIVOIMA - U JEDINSTVU JE SNAGA !
hizo ramidovic

#20591 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

HM 2011 wrote:
hizo ramidovic wrote:netreba od naj vece i najace bosnjacke stranke trazit ni kaku odgovornost jerse to podrazumeva dasu odgovorni prema narodu koi hin je biro a onito pokazuju nadijelu svaki dan zato sviza ezdea a ezdea zasve

A alternativa se pokazala u pravom sjaju.....

Samo SDA - na SVIM NIVOIMA - U JEDINSTVU JE SNAGA !
pato him ija cjelo vrjeme hocu reknut kad nemas alter native ondak mores radit sta hos i dokle hos
GoldenSpoon

#20592 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

Bravo za SDA, udri bijedu i sirotinju direkt u glavu

http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-pr ... /150719060

Mora da je Mirsad Kukić zvani Kuko radio studiju :thumbup:
Prpa.ba

#20593 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Spajanje gubitaskih, zastarjelih i generalno propalih rudnika sa EP BiH predstavljano je kao ekonomsko cudo koje ce visestruko unaprijediti poslovanje koncerna. Rezultat: rudari uriniraju po sirotinji. :mrgreen:
StupskaBitanga

#20594 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

Ma neće to proci u Parlamentu
MuaDib

#20595 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

StupskaBitanga wrote:Ma neće to proci u Parlamentu
Pa će biti priča zelenih, mi im kao dajemo rješenje, ali na ovi kao nedaju :mrgreen:
StupskaBitanga

#20596 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

Ma kakvo je ovo rješanje pobogu
sunceKOtepsija

#20597 Re: SDA-All about

Post by sunceKOtepsija »

a rudarima se obecalo
gidra

#20598 Re: SDA-All about

Post by gidra »

zašto misliš da neće?
Ko to smije reći ne rudarima i izgubiti Bog zna koliko glasova od rudara?
SDA će dići ruku kao i HDZ i ostali sateliti, misliš da SDP i DF neće? Većina će biti sigurno...

Ako i ne prođe(slučajno), zbog opozicije i dođe do protesta, SDA će reći mi nismo krivi odgovornost tražite od opozicije (SDP, DF, SBB).
Još jedna win, win situacija za SDA.
StupskaBitanga

#20599 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

Kad su trpali i tako održavali socijalni mir
E ne može dovijeka
Neka nađu drugo rješenje nego preko leđa građana
Last edited by StupskaBitanga on 19/07/2015 20:55, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#20600 Re: SDA-All about

Post by dezurni_ucenik »

GoldenSpoon wrote:Bravo za SDA, udri bijedu i sirotinju direkt u glavu

http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-pr ... /150719060

Mora da je Mirsad Kukić zvani Kuko radio studiju :thumbup:

U jedinstvu je snaga , sto bi rekli uhljebljeni forumasi. :oops:
Post Reply