Tu se namece drugo pitanje. Nije za mene. Poznanica s opcinom prebavilista u Srebrenici, treba potvrdu o neucescu u ratu ABiH zbog prava na penziju. Mene zanolila da vidim mogu li izvaditi u njeno ime.Hakiz wrote:Ja bih pitao u opštini u kojoj si, na primjer u boračkoj službi. Oni bi trebali znati gdje su te službe.Strpljiva wrote:Gdje se nalazi Sekretarijat za narodnu odbranu?
Gdje u Sa......
-
Strpljiva
#20576 Re: Gdje u Sa......
- vješalica
#20577 Re: Gdje u Sa......
Hamdije Kreševljakovića 98 je MOD sjedišteStrpljiva wrote:Da, bas tako. Guglala sam, neka stara tema iz 2011 pise da je bilo kod Vjecne vatre. Ali vjerovatno si u pravu, sutra do skenderije u ministarstvo, vidjet cu dalje. Hvala ti na odgovoru.vješalica wrote:Vjerovatno tražiš Ministarstvo odbrane BiH??Strpljiva wrote:Gdje se nalazi Sekretarijat za narodnu odbranu?
Nisam baš sigurna da to više postoji poslije raspada SFRJ i JNA
Ali možda postoji u okviru Ministarstva odbrane
Trolom do Trga Austrije pa prije zadnje stanice sa desne strane zgrada preko puta At Mejdana
Last edited by vješalica on 10/09/2018 20:23, edited 2 times in total.
-
shandrprcSA
#20578 Re: Gdje u Sa......
hvala, uzeo 24KMHakiz wrote:Kliješta (natezač) sam vidio u FIS-u.shandrprcSA wrote:natezac prodan u obimk ultra wrote:Onaj natezac u obi oko 20KM, ova ostala sica nije skupa, do 0.50KM po komadua ostalo kupio u pennyu, sve su prilike da cu morati narucivati s ebaya
penny

-
Strpljiva
#20579 Re: Gdje u Sa......
[quote="vješalica]
Hamdije Kreševljakovića 98 je MOD sjedište
Trolom do Trga Austrije pa prije zadnje stanice sa desne strane zgrada preko puta At Mejdana
[/quote]
Haha dobro si. Vidjela ulicu i kontam skenderija
Hamdije Kreševljakovića 98 je MOD sjedište
Haha dobro si. Vidjela ulicu i kontam skenderija
- Averus
#20580 Re: Gdje u Sa......
Gdje ću nabaviti kabanice?
Ne one dječije, nego više kao za turizma (što se navuče preko glave), da su malo kvalitetnije od jednokratnih
Ne one dječije, nego više kao za turizma (što se navuče preko glave), da su malo kvalitetnije od jednokratnih
- TrtaMrta
#20581 Re: Gdje u Sa......
U svakoj opštini imaš kancelariju. Naziv više nije "Sekretarijat za narodnu odbranu" ni "Vojni odsjek". Uglavnom, pitaj portira.Strpljiva wrote:Gdje se nalazi Sekretarijat za narodnu odbranu?
-
Strpljiva
#20582 Re: Gdje u Sa......
Iz MO su me uputili u Udruženje za boračka prava (ili tako nesto), odma iza njihove zgrade kod Sedam braće. Ako nekom bude trebalo da zna.TrtaMrta wrote:U svakoj opštini imaš kancelariju. Naziv više nije "Sekretarijat za narodnu odbranu" ni "Vojni odsjek". Uglavnom, pitaj portira.Strpljiva wrote:Gdje se nalazi Sekretarijat za narodnu odbranu?
Završeno je, hvala u svakom slučaju.
-
girl
#20583 Re: Gdje u Sa......
gdje u Sa kupiti pape za dijete?
u Astri ne nadjoh broj 30 nigdje - nestalo. Pogledat cu u cicibanu i nadam se kupiti jedne, ali osim ovih (skupljih) , trebaju mi neke da su 10tak KM , dijete ce ih nositi u predskolsko jednom sedmicno. Te jeftinije ne znam gdje da trazim. Na pijaci Sirano ne nadjoh ni onih carapica sa podebljanim dnom u tom broju. Pa eto , ako neko zna gdje kupiti te carapice u broju 30 i jeftinije pape - javite
u Astri ne nadjoh broj 30 nigdje - nestalo. Pogledat cu u cicibanu i nadam se kupiti jedne, ali osim ovih (skupljih) , trebaju mi neke da su 10tak KM , dijete ce ih nositi u predskolsko jednom sedmicno. Te jeftinije ne znam gdje da trazim. Na pijaci Sirano ne nadjoh ni onih carapica sa podebljanim dnom u tom broju. Pa eto , ako neko zna gdje kupiti te carapice u broju 30 i jeftinije pape - javite
- wewa
#20584 Re: Gdje u Sa......
waikiki, od srca preporucujemgirl wrote:gdje u Sa kupiti pape za dijete?
a ima i deichmannu
cudi me btw da nema papa br 30 u astri/planici, cijelo ljeto smo trazili br 28 i nigdje ih nema, sve bile ostale Frodo br 30
-
girl
#20585 Re: Gdje u Sa......
e hvala, zaboravila sam i na waikiki i na deichman
nijedne ne nadjoh u astri. kaze zena da su se prodale i da ocekuje nadopunu uskoro. ja pretpostavljam da je zbog "septembra" - pocetak vrtica, skola, engleskog , sekcija, sta li.
nijedne ne nadjoh u astri. kaze zena da su se prodale i da ocekuje nadopunu uskoro. ja pretpostavljam da je zbog "septembra" - pocetak vrtica, skola, engleskog , sekcija, sta li.
- otherside
#20586 Re: Gdje u Sa......
trazila, trazila al ne mogu da nadjem flasice za vodu ili sok koje djeca mogu ponijeti u skolu.
one u jumbu su grozne i takve ne bih.
jeste li negdje vidjali neke pismenije i kvalitetnije?
isto pitanje za lunch box.
- Averus
#20587 Re: Gdje u Sa......
Možda nekome pomognem - našao sam kod kinezaAverus wrote:Gdje ću nabaviti kabanice?
- Filter
#20588 Re: Gdje u Sa......
tupperware?otherside wrote:trazila, trazila al ne mogu da nadjem flasice za vodu ili sok koje djeca mogu ponijeti u skolu.
mi kad smo kupovali mislim da je oko 15-20Km bio komad, al dobro dihtuje, cvrsto, ne lomi se u ruksaku
- VenomousV
#20589 Re: Gdje u Sa......
+1 za tupperwareFilter wrote:tupperware?otherside wrote:trazila, trazila al ne mogu da nadjem flasice za vodu ili sok koje djeca mogu ponijeti u skolu.
mi kad smo kupovali mislim da je oko 15-20Km bio komad, al dobro dihtuje, cvrsto, ne lomi se u ruksaku
imas raznih velicina i fakat su dobre
- otherside
#20590 Re: Gdje u Sa......
Filter i Veno, hvala 
ima li negdje radnja sa tupperware posudjem ili se kataloski kupuje?
ok su im ove boce za vodu ali lunch box mi se ne svidja.
ima jos kakav prijedlog?
ima li negdje radnja sa tupperware posudjem ili se kataloski kupuje?
ok su im ove boce za vodu ali lunch box mi se ne svidja.
ima jos kakav prijedlog?
- wewa
#20591 Re: Gdje u Sa......
Tupperware ili u dm-u, sve ostalo je kinjara :/otherside wrote:trazila, trazila al ne mogu da nadjem flasice za vodu ili sok koje djeca mogu ponijeti u skolu.
- otherside
#20592 Re: Gdje u Sa......
gledala u DM-u u Merkatoru - nije bilo.wewa wrote:Tupperware ili u dm-u, sve ostalo je kinjara :/otherside wrote:trazila, trazila al ne mogu da nadjem flasice za vodu ili sok koje djeca mogu ponijeti u skolu.
da tragam dalje?
- JanuaryJones
#20593 Re: Gdje u Sa......
Ako nemaš nekog ko dila tupperware, imaš na Piku. Ja sam pičuladiji uzela 2 boce u kompletu na zadnjoj akciji za 17 km. Mislim da ima još kod moje "dilerke"otherside wrote:gledala u DM-u u Merkatoru - nije bilo.wewa wrote:Tupperware ili u dm-u, sve ostalo je kinjara :/otherside wrote:trazila, trazila al ne mogu da nadjem flasice za vodu ili sok koje djeca mogu ponijeti u skolu.
da tragam dalje?
- CherryLips
#20594 Re: Gdje u Sa......
Sad je u Tupperware-u boca i lunchbox 23 KM , ima i lijepih boja...
-
girl
#20595 Re: Gdje u Sa......
u waikikiju u alti nema nikakvih papa, u deichmanu isto nema br 30. kostaju 29 km ili 24.90. -- to mi je iskreno puno (mislim svakako nema broja ali bi mi bilo skupo) -- puno losije od froda koji je na snizenju 33 km. ove u deichmanu bih kupila da su recimo 14 km. eh da, u deichmanu nadjoh za 9.90 one carapice s podebljanim dnom -. hvala wewa.
e, ove flasice koje trazite sam cini mi se nekad vidjala u domodu.
e, ove flasice koje trazite sam cini mi se nekad vidjala u domodu.
- wewa
#20596 Re: Gdje u Sa......
zao mi je sto si promasila i astru i waikiki, ako sta vidim ovih dana, javim!
jer i nama ce trebati jos jedne pape, pa cu se dati u potragu
jer i nama ce trebati jos jedne pape, pa cu se dati u potragu
-
funky_baby
#20597 Re: Gdje u Sa......
super pape imaju u fisu, neka srbijanska marka milami, oko 19KM su i predobre u rangu frodo i ciciban.
a ove lunch box i flasice za skolsku djecu imaju pravo lijepe u merkatoru, maped je marka, ne znam tacno za cijenu..
a ove lunch box i flasice za skolsku djecu imaju pravo lijepe u merkatoru, maped je marka, ne znam tacno za cijenu..
- popi
#20598 Re: Gdje u Sa......
Ženski sako, casual varijanta, ništa preskupo, vel. S, ... Nemam puno vremena za traganje, pa molim za savjet, ako je negdje neko skoro tražio ... Hvala
- Zejnep
#20599 Re: Gdje u Sa......
Orsaypopi wrote:Ženski sako, casual varijanta, ništa preskupo, vel. S, ... Nemam puno vremena za traganje, pa molim za savjet, ako je negdje neko skoro tražio ... Hvala
-
Hakiz
#20600 Re: Gdje u Sa......
Army shop.Averus wrote:Možda nekome pomognem - našao sam kod kinezaAverus wrote:Gdje ću nabaviti kabanice?