SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
karanana

#20576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

ovi bilderi bi poshutali nasu policiju.
ima i nase policije jake ali ne brojcano kao ovih bildera
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#20577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jimmy McNulty »

To je zato što vam ne rade Babinci u policiji :D Šalu na stranu ni meni nije jasno kako tako loša reakcija policije, bez zafrkancije ali zenička policija u poređenju sa sarajevskom meni djeluje kao Scotland Yard u najmanju ruku. :-)
JThomas

#20578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

rumenige_brajtner wrote:zanimljivo, kad vi (navijači, huligani, il kako već volite sebe zvat) bil kojeg tima, napadate policiju, a policija uzvrati, onda su govna, pičke, plaćenici...
sad kad kmečite da vas zaštite, opet su govna, pičke, neradnici..
samo kažem, nako u prolazu....
onaj ko se tuče u navijačkoj tuči je sam to izabrao. njega mi nije žao niti treba da ga štiti. ali šta je s imovinom i sigurnosti drugih ljudi?
rumenige_brajtner

#20579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rumenige_brajtner »

JThomas wrote:
rumenige_brajtner wrote:zanimljivo, kad vi (navijači, huligani, il kako već volite sebe zvat) bil kojeg tima, napadate policiju, a policija uzvrati, onda su govna, pičke, plaćenici...
sad kad kmečite da vas zaštite, opet su govna, pičke, neradnici..
samo kažem, nako u prolazu....
onaj ko se tuče u navijačkoj tuči je sam to izabrao. njega mi nije žao niti treba da ga štiti. ali šta je s imovinom i sigurnosti drugih ljudi?
nisam ja nigdje rekao da je policija sposobna. samo mi bi malo čudno od ovih ultrasa (bar takav dojam ostavljaju na forumu) što sad kmeče za policijom.
veliki_ah

#20580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by veliki_ah »

I ja ne mogu da vjerujem na ovako losu reakciju policije.. Pa 50 robijasa kad krene na tekmu saceka nas bruka murije, pretresa do gaca 5 puta, pa nas pola vrati.. U hercegovini ne pamtim kad smo zadnji put bili, svaki put nas vrate..
A sada ti dodje 150 nabildanih i nadrogiranih poljaka, udje u zemlju voza se, pravi belaje i oni tek nakon par sati to skontaju.. Još se o tome danima priča, po medijima se piše kakvi su im navijači.. Stvarno idiotluk.. Pa zar ne trebaju posebne dozvole za ta grupna putovanja kada se prelazi granica, koliko se sjecam po pisanjima kada se ide na inostrana gostovanja, to bas i nije kao ici na izlet.. Šta su oni njima na granici rekli, gdje idu?
rumenige_brajtner

#20581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rumenige_brajtner »

veliki_ah wrote: Šta su oni njima na granici rekli, gdje idu?
pa bolje su oni znali gdje idu, nego ovi naši ko im dolazi
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

policija... ne zna ljevica što ti radi desnica
ime_kojeg_nema

#20583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ime_kojeg_nema »

ne volim nikakve navijace ni te huliganske furke, ali moram priznati da mi je drago vidjeti kako su se ovi lokalni klosari nahvatili straha od poljaka. realno jesu. priziva se policija, ptsp-ovci s pistoljima, ceke za razbijanje glava, sve, sve, samo da im ne dodju na sake jer bi ih ovi, realno, razbili od batina. pa gospodo navijaci ovo vam nije napad na queer izlozbu ili divljanje u tramvaju ili neka bosanska pripizdina. imate dostojna protivnika, i to na vlastitom terenu, pa pokazite ta muda.
JThomas

#20584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

ne dostojnog, nego premoćnog, u samom evropskom vrhu u tim stvarima. u tome i jeste problem.
nellismo

#20585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nellismo »

ime_kojeg_nema wrote:ne volim nikakve navijace ni te huliganske furke, ali moram priznati da mi je drago vidjeti kako su se ovi lokalni klosari nahvatili straha od poljaka. realno jesu. priziva se policija, ptsp-ovci s pistoljima, ceke za razbijanje glava, sve, sve, samo da im ne dodju na sake jer bi ih ovi, realno, razbili od batina. pa gospodo navijaci ovo vam nije napad na queer izlozbu ili divljanje u tramvaju ili neka bosanska pripizdina. imate dostojna protivnika, i to na vlastitom terenu, pa pokazite ta muda.
Ma pretjeruje se sa ovom pričom. Čitam komentare branili smo grad 4 godine odbranit ćemo i sad. Jna nam nije mogla ništa ne mogu ni poljaci itd itd.
Ko da je kakva invazija od strane neke vojske a ne 500-600 navijača.
ime_kojeg_nema

#20586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ime_kojeg_nema »

realno smo se uplasili. meni nije problem jer ja se bojim i ovih domacih kada divljaju, uopste nisam tip za te price, ali mi je cudno da su se sasrali ovi kojih se ja uplasim i koji nisam iz te price. ovi poljaci, koliko citam o njima, imaju puno posteniji stav. ne samo u ovom slucaju nego inace. traze posten fajt bez oruzja i orudja i ne jebu zivu silu.
JThomas

#20587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

realno navijačke tuče na cijelom balkanu su sve više nego tuče. tek kad se ispucaju baklje, kamenje, cigle, štange, motke, noževi i ostalo. čim neko stvarno hoće i umije da se tuče, u pravom smislu te riječi - problem je.

nama fali ovaj dio "tuča", a poljacima fali ovo "navijačka" jer to realno sa navijanjem ima sve manje dodira...
Tomahawk11
Globalni moderator

#20588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

ime_kojeg_nema wrote:realno smo se uplasili. meni nije problem jer ja se bojim i ovih domacih kada divljaju, uopste nisam tip za te price, ali mi je cudno da su se sasrali ovi kojih se ja uplasim i koji nisam iz te price. ovi poljaci, koliko citam o njima, imaju puno posteniji stav. ne samo u ovom slucaju nego inace. traze posten fajt bez oruzja i orudja i ne jebu zivu silu.
Ne vjeruj u sve sto pise. Nosili su palice, metalne stolice, cigle, kamenje, blokove, letve....kakve sake i bakraci.
yoyo13

#20589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by yoyo13 »

poljaci bi pregazili "divove" ko plitak potok :D evo i kod mene po mahali kruze sa salovima...zastavama.....cvike na glavi..a nema niko tezi od 60 kila :lol: :lol: :lol: :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#20590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

:lol:

znači malo su se previše nafurali :mrgreen: :mrgreen:
protivnik im je pobjednik u ovom takmičenju

sretno im u Poljskoj
Last edited by mk ultra on 14/07/2015 16:30, edited 2 times in total.
ime_kojeg_nema

#20591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ime_kojeg_nema »

JThomas wrote:a poljacima fali ovo "navijačka" jer to realno sa navijanjem ima sve manje dodira...
poljaci su ocito budaletine svoje vrste, ali ih makar ne moram svakodnevno gledat. kakav je to mentalni sklop covjeka koji zivot posveti bildanju i treningu kako bi se marisao po utakmicama. totalna debilana. gledam im slike neke sa njihovih utakmica i realno ih je bruka puno... pa i ako nisu svi takvi a onda ih makar u neku ruku podrzavaju ili im je ok sto postoje kao takvi. jebem ti zivot u sta se ova civilizacija pretvara, ozbiljno razmisljam da se osamim od ljudi, odem na vrh planine i do kraja zivota citam knjige, radim oko bastice i cuvam ovce :)
General_Jackson

#20592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by General_Jackson »

Gdje su sada oni junaci koji su namlatili bajkere od 60 godina na čaršiji?
JThomas

#20593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

da, bildaj i treniraj pa se takmiči u tome regularno, bodi-bildingu, kik boksu, boksu, MMA, čemu bilo. gubi se smisao i veza s navijanjem i utakmicom.
Kemal Malovčić

#20594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kemal Malovčić »

General_Jackson wrote:Gdje su sada oni junaci koji su namlatili bajkere od 60 godina na čaršiji?
bajkere srbe :D
Logovan

#20595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

General_Jackson wrote:Gdje su sada oni junaci koji su namlatili bajkere od 60 godina na čaršiji?
Kakvo pitanje. :-) Misliš oni nisu sinoć bili u Vogošći ili šta? :-)
desni

#20596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by desni »

Capajebo wrote:
insomnia78 wrote:Koja sam ja nafaka, nakon dvije godine i vec desetak dana kako sam u BiH, ja veceras dos'o u Sa :lol:
mora da si bas ti osov'o nesto kroz prozor ovim poljacima :mrgreen:
:lol: :lol: Doso da zakuha maksuz iz Francuske
JThomas

#20597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

stariji reporteri bi rekli vinovnik nereda... :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#20598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jimmy McNulty »

Ovo je murija :D

Treba poslat večeras iz ZDK jedinicu za javni red i mir, da vidimo kako bi sa njima prošli.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#20599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

Jimmy McNulty wrote: Treba poslat večeras iz ZDK jedinicu za javni red i mir, da vidimo kako bi sa njima prošli.
nadam se da ste shvatili da su ovo profi huligani, a ne neki klošari što cuke vodaju po sarajevu... :bih:
BadBoy

#20600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Neko je ustajao ujutro u 2 da pravi hranu, pere guzicu, nosao, vodao, odgajao i školovao 18 godina da bi ono na kraju postalo "navijač". Zaista ne vidim svrhu postojanja ove klase ljudi. Šta oni doprinose ljudskom rodu?
Locked