i5 4460 100% usage
8GB rama zakucalo i izbaci me, kaze premalo memorije
460GTX isto 100% zakuco
samo ce lud covjek na ovo pare bacit
PS. izgleda da je do anti-aliasinga , nema, tek sad vidim sta znaci malo Vrama
Moderator: Benq
Na temu naucne fantastike ne mozes iscrpiti ideje hehe Half Life nije dovrsena prica, trica bi se ubila za pocetak, za Portal isto tako mogu reci. Garantujem da bi to bilo puno bolje od nekog remastera neceg davno prozvakanog. Ali ocigledno je lakse malo tekstura ubaciti, sjene i osvjetljenje i klepaj pareVelkoski wrote:Za šta više ideje? Mislim da je apsolutno svaka tema na svijetu obrađena bar jednom.
avaks wrote:Ma kakav Witcher 3, downgradeovali grafiku ba, bacali ublehe sa trailerima![]()
![]()

Ne isplati se raditi remaster za tako staru igru.a su barem Morrowind uradili koji je i kompleksnija i po prici bolja igra bio (barem po meni) bilo bi bolje...
Jedino ako si sve stavio na high/ultra za ocekivati je, jbga ne mozes novi CoD igrati sa 460GTX na high/ultra opcijama, koliko ja znam CoD nije na procesoru zahtjevan cudno mi to da ti on ide na 100%.amar1994 wrote:bas je optimiziran ovaj remaster COD-a 4![]()
i5 4460 100% usage
460GTX isto 100% zakuco![]()
![]()
![]()
16GBDonieBrasco wrote:Jedino ako si sve stavio na high/ultra za ocekivati je, jbga ne mozes novi CoD igrati sa 460GTX na high/ultra opcijama, koliko ja znam CoD nije na procesoru zahtjevan cudno mi to da ti on ide na 100%.amar1994 wrote:bas je optimiziran ovaj remaster COD-a 4![]()
i5 4460 100% usage
460GTX isto 100% zakuco![]()
[emoji38] [emoji38]
Izgleda da je proslo vrijeme 8gb RAM, ja se sve dvoumim da li da uzeme 8 ili 16 ddr4 2133mhz.
Ne kupuj nikada ovako igrice, ni slucajno.
Budale, bolji mi je COD4 iako sam ga vec presao xy puta [emoji38]Mega Man X wrote:Ako ovo nije "wake up" poziv Activision-u da prestanu sa futurističkim Titanfall njesra, onda je serijal stvarno otišo u 3 materine..
Ko ce kupit' smece pored BF1amar1994 wrote:Citam, najlosiji rezultati prodaje ikada za COD serial [emoji38]
caseytron wrote:Ko ce kupit' smece pored BF1amar1994 wrote:Citam, najlosiji rezultati prodaje ikada za COD serial [emoji38]
javim ti za sedmicuaditon wrote:jel iko igrao ovaj novi COD? Kakvi su utisci?

Kad smo kod bf1, kako je moguće da nisu napravili pišljivu opciju 'join friend' tj. da uletiš za jaranom na isti server?! Znači nevjerovatno da su tako nešto uspjeli sjebati...caseytron wrote:Ko ce kupit' smece pored BF1amar1994 wrote:Citam, najlosiji rezultati prodaje ikada za COD serial [emoji38]
kafanski_covjek wrote:javim ti za sedmicuaditon wrote:jel iko igrao ovaj novi COD? Kakvi su utisci?
Origin?Maharadza wrote:Kad smo kod bf1, kako je moguće da nisu napravili pišljivu opciju 'join friend' tj. da uletiš za jaranom na isti server?! Znači nevjerovatno da su tako nešto uspjeli sjebati...caseytron wrote:Ko ce kupit' smece pored BF1amar1994 wrote:Citam, najlosiji rezultati prodaje ikada za COD serial [emoji38]

Nije bas kao na BF4, kad aktiviram origin i vidim da neko igra samo kliknem na njega i vodi me na isti server, ali dok sam u igri to nece da napraviMaharadza wrote:Kad smo kod bf1, kako je moguće da nisu napravili pišljivu opciju 'join friend' tj. da uletiš za jaranom na isti server?! Znači nevjerovatno da su tako nešto uspjeli sjebati...
Upravo tako. Sinoc citam da svega 6000 igraca na serverima igra PC verziju MWRemastered. Vjetovatno veliki broj ljudi ceka da puste odvojeno u prodaju MWR bez ovih svemira, robota i ostalog sr......typeOnegative wrote:Ma CoD odavno k ne valja, nabijem i njih i spejserske folove i robote..bilo je i vrijeme da budu kažnjeni i možda napokon im dođe iz g u glavu poslije ovih loših prodajnih rezultata da im je bezze koncept skroz .
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk