GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
mahalik
#20551 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
osm loših tramvaja problem je i pruga koja je u očajnom stanju
-
dosada_ziva
#20552 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ma centrotrans je sve kriv
- woodman
#20553 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
danas citav dan nije bio bus za Velesice, raspali se da Bog da 
-
megaman4
#20554 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Da ovo nije mozda hrasnicki autobus? Danas neke zene pricaju kako se bus nakrivio pun putnika iz hrasnice. Mora da je to taj.amar1994 wrote:
- man_464
#20555 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa bila je konkurencija. Sa kombijem. Smiješno.woodman wrote:danas citav dan nije bio bus za Velesice, raspali se da Bog da
Trazili ste konkurenciju eto je.
- nepass1
#20556 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sto danas nisu tramvaji radili oko 13hman_464 wrote:Nista neobično za ovaj sa slike. Ovi turkiši svakog dana ovako, barem po 3-4 komada. Ipak su to vozila stara 20/21 godinu i ne treba se čuditi ništa.
Jastuci su im načeti i čim:
a) dugo leže u garaži/na terminalu
b) budu natovareni preko mjere
Oni se nagnu na stranu gdje su jastuci loši.
Inače danas svega 35 autobusa i 16 minibusa u saobraćaju (Najmanje od rata do danas.)
Trola mislim da nema više od 20 isto, a tramvaja ima ali su danas čitav dan bili u prekidima.
U međuvremenu centrotrans koristi priliku i podiže cijene karata van propisa i poštivanja tarifnog sistema.
- amar1994
#20557 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
neam pojma , samo znam da je nov , tako sam Ćuo od KLIX-amegaman4 wrote:
Da ovo nije mozda hrasnicki autobus? Danas neke zene pricaju kako se bus nakrivio pun putnika iz hrasnice. Mora da je to taj.
- Radar71
#20558 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Hoće li komercijala sutra po redu vožnje zbog ovih plinasa?
- man_464
#20559 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kvar elektrovucne podstanice.nepass1 wrote:Sto danas nisu tramvaji radili oko 13hman_464 wrote:Nista neobično za ovaj sa slike. Ovi turkiši svakog dana ovako, barem po 3-4 komada. Ipak su to vozila stara 20/21 godinu i ne treba se čuditi ništa.
Jastuci su im načeti i čim:
a) dugo leže u garaži/na terminalu
b) budu natovareni preko mjere
Oni se nagnu na stranu gdje su jastuci loši.
Inače danas svega 35 autobusa i 16 minibusa u saobraćaju (Najmanje od rata do danas.)
Trola mislim da nema više od 20 isto, a tramvaja ima ali su danas čitav dan bili u prekidima.
U međuvremenu centrotrans koristi priliku i podiže cijene karata van propisa i poštivanja tarifnog sistema.
- trambusek88
#20560 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ne zna se, valjda hoće.Radar71 wrote:Hoće li komercijala sutra po redu vožnje zbog ovih plinasa?
- Sodom1
#20561 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A ako nr bude , nece niko odgovarati

- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#20562 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Komedija kako grasovci obavezno navedu Centrotrans, da skrenu pažnju sa GRAS-a.
U Rajlovcu zglobni bus skrećući na stanicu iz pravca Reljeva uzeo prevelik luk te izazvao saobraćajnu nesreću, Mercedes iz suprotnog smjera se odbio od izazglobni dio autobusa i pokosio armiranobetonsku ogradu.
U Rajlovcu zglobni bus skrećući na stanicu iz pravca Reljeva uzeo prevelik luk te izazvao saobraćajnu nesreću, Mercedes iz suprotnog smjera se odbio od izazglobni dio autobusa i pokosio armiranobetonsku ogradu.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#20563 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kada se to desilo?liaar wrote:Komedija kako grasovci obavezno navedu Centrotrans, da skrenu pažnju sa GRAS-a.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#20564 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
9 pola 10 čini mi seMatijevic_Vlado wrote:Kada se to desilo?liaar wrote:Komedija kako grasovci obavezno navedu Centrotrans, da skrenu pažnju sa GRAS-a.
- woodman
#20565 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jebo te konkurencija, ukini skroz gras pa da se ko ljudi vozimo centrotransom. kad ova govna nisu sposobna da odrzavaju linije. dva autobusa su bila prije za velesice sad ne mogu ni ovaj jedan kako treba da vozeman_464 wrote:Pa bila je konkurencija. Sa kombijem. Smiješno.woodman wrote:danas citav dan nije bio bus za Velesice, raspali se da Bog da
- trambusek88
#20566 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Rekao sam da će biti pakao, čini se da su u GRAS dovedeni grobari da ga sahrane, ali polako da se pate i radnici i putnici.
A može biti da GRAS i građani trpe zbog raskola u SDA.
Zavrnuli plin, a dosta dizelaša palo, bilo zbog kvarova, bilo zbog tehničkog. Ne znam kako se desilo da se ugovor ne produži, vjerovatno djelo pomenutih grobara.
Ovih dana izlazi najmanji broj autobusa od rata, manje od 40...
Dok ne riješe ovo biće nemoguće pokriti sve linije... Sa Doma armije u oktobru polazilo 10 grasovih autobusa, a od 1. marta 2 autobusa u najboljem slučaju, a često samo jedan.
Trolejbusa radi 15-tak jer ne radi tehnički pregled u depou trolejbusa, jedini gdje trolejbusi mogu to obaviti.
Zavrnuli plin, a dosta dizelaša palo, bilo zbog kvarova, bilo zbog tehničkog. Ne znam kako se desilo da se ugovor ne produži, vjerovatno djelo pomenutih grobara.
Dok ne riješe ovo biće nemoguće pokriti sve linije... Sa Doma armije u oktobru polazilo 10 grasovih autobusa, a od 1. marta 2 autobusa u najboljem slučaju, a često samo jedan.
Trolejbusa radi 15-tak jer ne radi tehnički pregled u depou trolejbusa, jedini gdje trolejbusi mogu to obaviti.
-
lajkujMe
#20567 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Rastaviti Gras na proste faktore (ma da vec jeste).
Kanton uzeti pruge i linije pod svoje vlasnistvo i prodati linije najvecem ponudjacu uz subvencije za ugrozene kategorije (penzioneri, borci, djeca, socijalni slucajevi).
E tako ljudi moji se jedino da rijesiti saobracaj.
Kanton uzeti pruge i linije pod svoje vlasnistvo i prodati linije najvecem ponudjacu uz subvencije za ugrozene kategorije (penzioneri, borci, djeca, socijalni slucajevi).
- amar1994
#20568 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma sigurno , to su svjetski majmunitrambusek88 wrote:Rekao sam da će biti pakao, čini se da su u GRAS dovedeni grobari da ga sahrane, ali polako da se pate i radnici i putnici.
xxbali su mu majku kroz majku , pa svi autobusi poslije rata su dobijeni , trebalo je samo odrzavat , al dosli smradovi i ne necemo OEM dijelove daj dupljak , a pisi da je placeno za OEM
s godinama bi GRAS stao na noge to sam siguran , al to ne ide u svijetu zelenih niti ce ikada.
- Radar71
#20569 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jebem mater onome tko je obustavio plin grasu!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#20570 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ako država bude plaćala subvencije kao do sada i taj će veoma brzo prnuti u fenjer.lajkujMe wrote:Rastaviti Gras na proste faktore (ma da vec jeste).
- man_464
#20571 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa eto jucer je bio ukinut, ima konkurencija.woodman wrote:jebo te konkurencija, ukini skroz gras pa da se ko ljudi vozimo centrotransom. kad ova govna nisu sposobna da odrzavaju linije. dva autobusa su bila prije za velesice sad ne mogu ni ovaj jedan kako treba da vozeman_464 wrote:Pa bila je konkurencija. Sa kombijem. Smiješno.woodman wrote:danas citav dan nije bio bus za Velesice, raspali se da Bog da
Ne znam zašto se žalite.
Nek sve uzme privatnik i ukine mjesečne i sve nek bude komercijalno.
- man_464
#20572 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Odlične vijesti!
Autobusi na plin ponovo tenkuju.
Dakle oko 30ak autobusa vise u saobraćaju....
12 trolejbusa od iduce sedmice dodatno na linijama. Proradio tehnicki pregled trola.
Autobusi na plin ponovo tenkuju.
Dakle oko 30ak autobusa vise u saobraćaju....
12 trolejbusa od iduce sedmice dodatno na linijama. Proradio tehnicki pregled trola.
- O'zone
- Globalni moderator
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20574 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
eto prigode da me obradujete za rođendan 2019. 
- O'zone
- Globalni moderator
#20575 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Biraj bojuBlack swan wrote:eto prigode da me obradujete za rođendan 2019.