SDA-All about

Post Reply
__Phoenix__

#20551 Re: SDA-All about

Post by __Phoenix__ »

SDA je odlična, kad presuše izvori novca onda će se baciti na pravi posao i Bosna će da cvjeta, jer oni to mogu.
nemampojma0

#20552 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

JoseMujica wrote:što je najgore, po načinu djelovanja, SDA nema alternativu

jedina alternativa na pomolu je Naša stranka, ali dometa do Marindvora
Zasto ste kolega tako licni? Pa i ako Vas je povrijedio neki od clanova odredjene stranke, nije korektno da napadate cijelu stranku. A, k tome, gubite na dosljednosti i lizete ono sto ste do jucer pljuvali. Nisam to ocekivao od Vas.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20553 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nemampojma0 wrote:

Zasto ste kolega tako licni? Pa i ako Vas je povrijedio neki od clanova odredjene stranke, nije korektno da napadate cijelu stranku. A, k tome, gubite na dosljednosti i lizete ono sto ste do jucer pljuvali. Nisam to ocekivao od Vas.

na djelovanju pojedinaca se vidi domet organizacije....Esso s Minđom aka Hanka, Ajfon, Šamarđija, Smućar, Koka itd.

Ako je ovo alternativa SDA Famaliji onda nam je bolje podržati vašeg bivšeg druga Miću

#idržavanestauradi
nemampojma0

#20554 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

JoseMujica wrote:
nemampojma0 wrote:

na djelovanju pojedinaca se vidi domet organizacije....Esso s Minđom aka Hanka, Ajfon, Šamarđija, Smućar, Koka itd.

Ako je ovo alternativa SDA Famaliji onda nam je bolje podržati vašeg bivšeg druga Miću

#idržavanestauradi
Mico nikad moj drug nije bio niti taj njegov drug koji mu je tako tepao. A ne planiram ni da bude.

Dobro stari, kad svi ne valjaju, daj se ti pojavi negdje. Ako neces u postojece stranke, formiraj novu...izađi na megdan ovim o kojima pises, pa pokazi znanje, sposobnost, mudrost i politicki talenat.
JoseMujica

#20555 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

"Pogled na profil, ideologiju, politiku – Zlatko Lagumdžija"

drug mog druga je i moj drug
fosna2014

#20556 Re: SDA-All about

Post by fosna2014 »

Odluka o izgradnji HE na Uni ce biti ponistena. Gradonacelnik dobio sracku! Toliko o stavu majmuna iz SDA. Danas jedno sutra drugo. Imaju svoje misljenje. Ocito! :mrgreen:

NECETE UNU UNISTITI!
nemampojma0

#20557 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

JoseMujica wrote:"Pogled na profil, ideologiju, politiku – Zlatko Lagumdžija"

Donekle je tako, al je najgora varijanta kad nemas druga nikako ili kad od svojih zakletih neprijatelja probas pravit sebi drugove i usput "cisteci" svu kaku koju si prethodno na njih bacao.

Princip i dosljednost stran pojam.
A brate i davanje kojekakvih nadimaka i pokusaj ismijavanja ljudi tim nadimcima govori o zaostalosti i malogradjanstini.
Evo treci put ponavljam da sam stvarno mislio da si zreliji i ozbiljniji.A ti pljujes ne zbog gresaka i nepravde, vec ti to smisao djelovanja i krajnji domet.
nemampojma0

#20558 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

fosna2014 wrote:Odluka o izgradnji HE na Uni ce biti ponistena. Gradonacelnik dobio sracku! Toliko o stavu majmuna iz SDA. Danas jedno sutra drugo. Imaju svoje misljenje. Ocito! :mrgreen:

NECETE UNU UNISTITI!
Na ovom se primjeru pokazuje da se pohlepna SDA moze zaustaviti kad se ljudi aktiviraju da brane svoje, a Una je svih nas.BRAVO! :bih: :bih: :bih:
JoseMujica

#20559 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nemampojma0 wrote:

Donekle je tako, al je najgora varijanta kad nemas druga nikako ili kad od svojih zakletih neprijatelja probas pravit sebi drugove i usput "cisteci" svu kaku koju si prethodno na njih bacao.

A brate i davanje kojekakvih nadimaka i pokusaj ismijavanja ljudi tim nadimcima govori o zaostalosti i malogradjanstini.
Evo treci put ponavljam da sam stvarno mislio da si zreliji i ozbiljniji.A ti pljujes ne zbog gresaka i nepravde, vec ti to smisao djelovanja i krajnji domet.
samo me ne šamaraj i biče to uredu
nemampojma0

#20560 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

JoseMujica wrote:
nemampojma0 wrote:

U jedinstvu je snaga, ne boj se.
JoseMujica

#20561 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nemampojma0 wrote:
JoseMujica wrote:
nemampojma0 wrote:
U jedinstvu je snaga, ne boj se.
prije u Ajfonu u tvom slućaju
nemampojma0

#20562 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

Hahahahaha eto vec ko malo dijete naklapas, nemoj samo zaplakat.
JoseMujica

#20563 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ćekam da me išamaraju...suze ne dolaze same
nemampojma0

#20564 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

JoseMujica wrote:ćekam da me išamaraju...suze ne dolaze same
Sto se ponavljas? Niko te nece isamarat, jer ti imas snagu...u jedinstvu je snaga.
almir90

#20565 Re: SDA-All about

Post by almir90 »

HM 2011 wrote:mene nije - izrazito negativna kampanja se pravi protiv SDA - a svi trebamo podrzati samo i iskljucivo SDA ......

sluh vlasti mora postojati... ako necete hidro pisite peticije i trazite vjetro elektrane ili solar..... hidro ne - vjetro da....

samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga..
Đes' maljutka, šta ima? :lol: :izet:
fosna2014

#20566 Re: SDA-All about

Post by fosna2014 »

BIHAĆ

Gradsko vijeće Bihać stavlja van snage odluku o dodjeli koncesije za mHE!?

Gradonačelnik Bihaća, Emdžad Galijašević, zatražio je od predsjedajućeg GV Bihać, Romana Jurića, da sazove vanrednu sjednicu GV Bihać naredne sedmice na kojoj bi vijećnici trebali da preispitaju i stave van snage Odluku o davanju saglasnosti na pokretanje postupka dodjele koncesije Javnim natječajem – tender za projektovanje, izgradnju, upravljanje i prijenos mHE na lokalitetu Martin Brod i Dobrenica.

U roku od samo 24 sata Udruženje ABC je skupilo preko 150 potpisa koliko je minimalno potrebno da bi se ovakva inicijativa uputila prema gradskim vlastima.

Također, peticiju koju je Udruženje ABC pokrenulo još u decembru prošle godine, u poljednja dva dana potpisalo je on-line preko 10.000, a fizički preko 1000 građana.
JoseMujica

#20567 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nemampojma0 wrote:
Sto se ponavljas? Niko te nece isamarat, jer ti imas snagu...u jedinstvu je snaga.
ili u smućanju o državnom trošku u Alpama...to ti nako krvu sliku popravi, a bome i financijsku kad dnevnice hobraĆunaš
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#20568 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

fosna2014 wrote:Gradonačelnik Bihaća, Emdžad Galijašević, zatražio je od predsjedajućeg GV Bihać, Romana Jurića, da sazove vanrednu sjednicu GV Bihać naredne sedmice na kojoj bi vijećnici trebali da preispitaju i stave van snage Odluku o davanju saglasnosti na pokretanje postupka dodjele koncesije Javnim natječajem – tender za projektovanje, izgradnju, upravljanje i prijenos mHE na lokalitetu Martin Brod i Dobrenica.

U roku od samo 24 sata Udruženje ABC je skupilo preko 150 potpisa koliko je minimalno potrebno da bi se ovakva inicijativa uputila prema gradskim vlastima.

Također, peticiju koju je Udruženje ABC pokrenulo još u decembru prošle godine, u poljednja dva dana potpisalo je on-line preko 10.000, a fizički preko 1000 građana.

Ko kaže da se ne može i da moramo samo slijegati ramenima. A oko vijesti moram samo reći:

Za Unu ljepoticu, za ekologiju, za lijepu Domovinu :bih: :bih:
fosna2014

#20569 Re: SDA-All about

Post by fosna2014 »

BIHAC

Image

NASA UNA :!: :!: :!:
nemampojma0

#20570 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

JoseMujica wrote:
nemampojma0 wrote:
ili u smućanju o državnom trošku u Alpama...to ti nako krvu sliku popravi, a bome i financijsku kad dnevnice hobraĆunaš
Ne bi bilo lose, al nikad ti se to nece ostvariti.Tvoj domet je maksimalno mjesna zajednica. Konfliktan si,a kukas kad ti se uzvrati, em nemas konzistentnu pricu...preskaces s teme na temu, pa gdje upali spin.Slabo je to, slabo. ;-)

Jedino ako se dokazes svojim novim ujedinjenim prijateljima, pa da ti oni plate smucanje na Alpama, al od tog se zna smučiti...skoci na nos. Znam neke kojim je placano ljetovanje u Turskoj, pa izgorili..bilo im previse.
HM 2011

#20571 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

KatarinaKosaca wrote:
fosna2014 wrote:Gradonačelnik Bihaća, Emdžad Galijašević, zatražio je od predsjedajućeg GV Bihać, Romana Jurića, da sazove vanrednu sjednicu GV Bihać naredne sedmice na kojoj bi vijećnici trebali da preispitaju i stave van snage Odluku o davanju saglasnosti na pokretanje postupka dodjele koncesije Javnim natječajem – tender za projektovanje, izgradnju, upravljanje i prijenos mHE na lokalitetu Martin Brod i Dobrenica.

Ko kaže da se ne može i da moramo samo slijegati ramenima. A oko vijesti moram samo reći:

Od mene i dalje support za našu SDA......

Pokaži odgovornost - traži odgovornost - U JEDINSTVU JE SNAGA !

(Kostelski buk nije radio prvi dan bajrama - bajram je :))
Banksy

#20572 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

nemampojma0 wrote:
Tvoj domet je maksimalno mjesna zajednica. Konfliktan si,a kukas kad ti se uzvrati, em nemas konzistentnu pricu...preskaces s teme na temu, pa gdje upali spin. Slabo je to, slabo.
Ne bih da vas prekidam u ugodnim razgovorima, no primjećujem, ovo iznad je nacrtani Suljagić, od riječi do riječi.
Banksy

#20573 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Polako, nije ovo još gotovo.

Gradonačelnik Bihaća, Emdžad Galijašević, zatražio je od predsjedajućeg GV Bihać, Romana Jurića, da sazove vanrednu sjednicu GV Bihać naredne sedmice na kojoj bi vijećnici trebali da preispitaju i stave van snage Odluku o davanju saglasnosti na pokretanje postupka dodjele koncesije Javnim natječajem – tender za projektovanje, izgradnju, upravljanje i prijenos mHE na lokalitetu Martin Brod i Dobrenica.
nemampojma0

#20574 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

HM 2011 wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Od mene i dalje support za našu SDA......

Pokaži odgovornost - traži odgovornost - U JEDINSTVU JE SNAGA !

(Kostelski buk nije radio prvi dan bajrama - bajram je :))
Ciju bolan "nasu"???
Imas li imalo obraza... Vidis li uzasa koji je opipljiv, vidis li da se narod usutio, nikad nije bilo gore od '96. I ta tvoja SDA nista ne radi da promjeni stanje...mrtvaja.
Cujes li ti sebe, "nasa" SDA...a UNA nije nasa,jel? Vec treba da bude SDA prcija, da dvije porodice iz Bihaca pokupe malo mrvica,a kajmak Bakir i njegova bulumenta.
Imas li jadan bio djecu ili planiras li ih imati???
Nema para za koje bi bilo ko zdravog razuma prihvatio da radi ovo sto ti radis. Bez ikakvih argumenata papagajski ponavljas te otrcane floskule,ja ne vjerujem da se neko moze toliko poniziti bez obzira na pare...meni se cini da su oni tebe opsihirili kod neke gatare :lol: :lol: :lol:

Da te obradujem, nas narod sporo nadolazi i znam da je to bilo 2010., al vjeruj da NAROD ZNA. Gotovi ste :wink:
nemampojma0

#20575 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

Banksy wrote:
nemampojma0 wrote:
Tvoj domet je maksimalno mjesna zajednica. Konfliktan si,a kukas kad ti se uzvrati, em nemas konzistentnu pricu...preskaces s teme na temu, pa gdje upali spin. Slabo je to, slabo.
Ne bih da vas prekidam u ugodnim razgovorima, no primjećujem, ovo iznad je nacrtani Suljagić, od riječi do riječi.
Slusaj, Emir je obrazovan i elokventan momak, a najvaznije prica Bosanski jezik bez nekih cudnih akcenata poput nekih tebi dragih pooliticara Banksy. Tako da mi to poredjenje ne smeta.

A razgovor doista jeste ugodan s Hozeom.
Post Reply