Ako se zezas, onda okej. Ali ako si ovo ozbiljno napisaoPoint. wrote: Ima li kakav dobar iz Leipziga da ga Bajern uzme u januaru da oslabi protivnike?
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20551 Re: FC Bayern Munchen
- mO k3
#20552 Re: FC Bayern Munchen
"mala" kriza u "velikom" bayernu 
-
Dr Baltazar
#20553 Re: FC Bayern Munchen
Bata fali nam završnica. XX puta sinoć dođemo lagano do 16m sa loptom i onda ne znaju šta dalje. Daju se neki pasovi u 5m koji vezr sa vezom nemaju (Thiago par puta). Onda i Ribery je par puta isto uprskao u tim situacijama umjesto da šuta po golu pa šta bude. Meni se čini da igre ima, ali je problem završiti akciju.
- Point.
#20554 Re: FC Bayern Munchen
Sta mislis?_BataZiv_0809 wrote:Ako se zezas, onda okej. Ali ako si ovo ozbiljno napisaoPoint. wrote: Ima li kakav dobar iz Leipziga da ga Bajern uzme u januaru da oslabi protivnike?
No fakat, nebi me zacudilo da im je interesantan onaj Forsberg.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20555 Re: FC Bayern Munchen
Ma svi veliki klubovi to rade, nije to nikakva tajna. Meni je zanimljivije pitanje za Borusiju i ostale klubove-sto vam 90% vidjenijih igraca jedva cekaju transfer u Bajern? Do koga je to?Point. wrote: Sta mislis?![]()
-
missko
#20556 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen
Najbolje placaju i automaatski postajes reprezentstivac_BataZiv_0809 wrote:Ma svi veliki klubovi to rade, nije to nikakva tajna. Meni je zanimljivije pitanje za Borusiju i ostale klubove-sto vam 90% vidjenijih igraca jedva cekaju transfer u Bajern? Do koga je to?Point. wrote: Sta mislis?![]()
EMS-om
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20557 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen
A to je zato sto je Bajern institucija.missko wrote: Najbolje placaju i automaatski postajes reprezentstivac
EMS-om
- Point.
#20558 Re: FC Bayern Munchen
Do Bajerna. Jebiga, ime je to, i sve ostalo. Bogatiji klub, vece plate, renome. Al imam osjecaj da to Bajern hinjski radi, nakon sto su zijanili od Dortmunda 5-2, uzeli su sve sto valja iz Dorrmunda. Nije to dobro ni za ligu jebiga. Mora biti konkurencija. Do neki dan su recimo Milan i Inter izmjenili citavu postavu haman. Pirlo, Swedorf, Favalli, Balotelli, Vieri, Ronaldo, Giuly, Coco itd. Gdje tu draz? I Rimu bi recimo izbio rat da Lazio i Roma jedni drugima uzimaju igrace tek tako. To je taj rivalitet. Nije mi jasno da je Dortmund pustio Lewu dzabe Bajernu. Tu mora biti neki deal izmedju klubova. Inace ne razumijem racunicu. I ja ga sad ode na sve strane._BataZiv_0809 wrote:Ma svi veliki klubovi to rade, nije to nikakva tajna. Meni je zanimljivije pitanje za Borusiju i ostale klubove-sto vam 90% vidjenijih igraca jedva cekaju transfer u Bajern? Do koga je to?Point. wrote: Sta mislis?![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20559 Re: FC Bayern Munchen
Ti sad meni u prevodu govoris da je Bajern kriv sto je najuspjesniji i najbolji. Pa pobogu nije s Marsa pao, svi su pocinjali u isto vrijeme.Point. wrote: Do Bajerna. Jebiga, ime je to, i sve ostalo. Bogatiji klub, vece plate, renome. Al imam osjecaj da to Bajern hinjski radi, nakon sto su zijanili od Dortmunda 5-2, uzeli su sve sto valja iz Dorrmunda. Nije to dobro ni za ligu jebiga. Mora biti konkurencija. Do neki dan su recimo Milan i Inter izmjenili citavu postavu haman. Pirlo, Swedorf, Favalli, Balotelli, Vieri, Ronaldo, Giuly, Coco itd. Gdje tu draz? I Rimu bi recimo izbio rat da Lazio i Roma jedni drugima uzimaju igrace tek tako. To je taj rivalitet. Nije mi jasno da je Dortmund pustio Lewu dzabe Bajernu. Tu mora biti neki deal izmedju klubova. Inace ne razumijem racunicu. I ja ga sad ode na sve strane.
Pola igraca zlatnih godina Serije A su kupljeni od Parme. To sto u Italiji imas malo vecu ravnopravnost, jer da nije Kalćopolija, Juventus bi gazio sve ove godine, nije ti bas neki argument.
Borusiju vode diletanti, to ti je to.
Sa druge strane nije mi toliko mrsko sto su izgubili sinoc. Konkurentnija Bundesliga je ono sto Bajernu treba da iskorak u Evropi.
A Karlo je strucnjak za kup takmicenja, prvenstva su mu ipak slabija strana.
- Point.
#20560 Re: FC Bayern Munchen
Pa jesu svi pocinjali, ali Bajern je imao Hoeness, Rumenigea, Beckenbauera, velika imena u njemackom fudbalu. Mozda je i do samog grada, bio sam par puta u Minhenu, fina carsijica, puna istorije, dobrog piva, oktoberfesta_BataZiv_0809 wrote:Ti sad meni u prevodu govoris da je Bajern kriv sto je najuspjesniji i najbolji. Pa pobogu nije s Marsa pao, svi su pocinjali u isto vrijeme.Point. wrote: Do Bajerna. Jebiga, ime je to, i sve ostalo. Bogatiji klub, vece plate, renome. Al imam osjecaj da to Bajern hinjski radi, nakon sto su zijanili od Dortmunda 5-2, uzeli su sve sto valja iz Dorrmunda. Nije to dobro ni za ligu jebiga. Mora biti konkurencija. Do neki dan su recimo Milan i Inter izmjenili citavu postavu haman. Pirlo, Swedorf, Favalli, Balotelli, Vieri, Ronaldo, Giuly, Coco itd. Gdje tu draz? I Rimu bi recimo izbio rat da Lazio i Roma jedni drugima uzimaju igrace tek tako. To je taj rivalitet. Nije mi jasno da je Dortmund pustio Lewu dzabe Bajernu. Tu mora biti neki deal izmedju klubova. Inace ne razumijem racunicu. I ja ga sad ode na sve strane.
Pola igraca zlatnih godina Serije A su kupljeni od Parme. To sto u Italiji imas malo vecu ravnopravnost, jer da nije Kalćopolija, Juventus bi gazio sve ove godine, nije ti bas neki argument.
Borusiju vode diletanti, to ti je to.
Sa druge strane nije mi toliko mrsko sto su izgubili sinoc. Konkurentnija Bundesliga je ono sto Bajernu treba da iskorak u Evropi.
A Karlo je strucnjak za kup takmicenja, prvenstva su mu ipak slabija strana.
- simonese
#20561 Re: FC Bayern Munchen
opet ista suplja prica,kako vam ne dosadi
-
Dr Baltazar
#20562 Re: FC Bayern Munchen
Šefe nemoj naše ružiti. Point je krivsimonese wrote:opet ista suplja prica,kako vam ne dosadi
- Point.
#20563 Re: FC Bayern Munchen
Moram malo kontre, ne moze vazda biti sretna familija ovdje.
- simonese
#20564 Re: FC Bayern Munchen
more,morePoint. wrote:Moram malo kontre, ne moze vazda biti sretna familija ovdje.
samo te cekam
- Muhamed Đakmić
#20565 Re: FC Bayern Munchen
Bayern je bio smiješan klub u vrijeme kad je Beckenbauer počinjao svoju karijeru, nisu oni krivi što puno jači klubovi iz ranijeg perioda nisu znali da posluju kako treba.
- Partijaner
#20566 Re: FC Bayern Munchen
Kako mislis smijesan ?Muhamed Đakmić wrote:Bayern je bio smiješan klub u vrijeme kad je Beckenbauer počinjao svoju karijeru, nisu oni krivi što puno jači klubovi iz ranijeg perioda nisu znali da posluju kako treba.
- Muhamed Đakmić
#20567 Re: FC Bayern Munchen
Pa bio je slabiji i od gradskog rivala u tom periodu, nije igrao ni prvu sezonu Bundeslige, igrao je 1860.Partijaner wrote:Kako mislis smijesan ?Muhamed Đakmić wrote:Bayern je bio smiješan klub u vrijeme kad je Beckenbauer počinjao svoju karijeru, nisu oni krivi što puno jači klubovi iz ranijeg perioda nisu znali da posluju kako treba.
- Partijaner
#20568 Re: FC Bayern Munchen
Nije igrao jer nisu tada mogli da igraju dva kluba iz istog grada u prvoj sezoni, DFB je tada zakazao i to je bila jedna smijesna odluka gdje su se oni poslije pravdali, ali nebitno, Bayern kao klub je trpio jaku represiju u prvom i drugom svjetskom ratu i nakon sve toga su se uzdigli u ovo danas sto jesu, mnogi to ne znaju, ali laprdaju na suho, bolje malo procitat historiju dok se ne lupi nesto.Muhamed Đakmić wrote:Pa bio je slabiji i od gradskog rivala u tom periodu, nije igrao ni prvu sezonu Bundeslige, igrao je 1860.Partijaner wrote:Kako mislis smijesan ?Muhamed Đakmić wrote:Bayern je bio smiješan klub u vrijeme kad je Beckenbauer počinjao svoju karijeru, nisu oni krivi što puno jači klubovi iz ranijeg perioda nisu znali da posluju kako treba.
- vicious
#20569 Re: FC Bayern Munchen
Tačno je ovo što Partijaner kaže, ali ni sljedeće sezone se Bayern nije kvalifikovao za BL, bili su 2. u regionalnoj ligi (prvi je bio Hessen Kassel
). Naredne 1964/65 su osvojili prvo mjesto i ušli u BL.
- Partijaner
#20570 Re: FC Bayern Munchen
Ma bilo je tih Oberliga koliko hoces. 
- Muhamed Đakmić
#20571 Re: FC Bayern Munchen
Bayern jeste trpio represiju, ali to i dalje ne znači da nije bio smiješan klub. Ne znam ja ko ovdje lupa.Partijaner wrote: Nije igrao jer nisu tada mogli da igraju dva kluba iz istog grada u prvoj sezoni, DFB je tada zakazao i to je bila jedna smijesna odluka gdje su se oni poslije pravdali, ali nebitno, Bayern kao klub je trpio jaku represiju u prvom i drugom svjetskom ratu i nakon sve toga su se uzdigli u ovo danas sto jesu, mnogi to ne znaju, ali laprdaju na suho, bolje malo procitat historiju dok se ne lupi nesto.
- Partijaner
#20572 Re: FC Bayern Munchen
Babuka se vraca.

- Tito_i_Partija
#20573 Re: FC Bayern Munchen
Jest' da je uradio puno za Bayern, al' meni je ovaj covjek odvratan.
-
groove
#20574 Re: FC Bayern Munchen
cuj odvratan, pa on ti je sam stvorio ovaj uspjesni bayern.
- Tito_i_Partija
#20575 Re: FC Bayern Munchen
Nisam znao da imas problema sa citanjem. Sto ti to treba?