Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedva pobijediše. United da je imao samo dvojicu malo kvalitetnijih ili čak jednog, završilo bi remijem ili pobjedom Uniteda. Mogu oni izbaciti Barcelonu, što su i pokazali večeras.
Mislio sam da ce biti bar 0-3 to uvalit ce im 10 je bilo metaforicki valjda to kontas jbt
Ali eto Barca se nije htjela trositi vjerovatno bitniji mec za vikend s mocnom Huescom
Gerro, previše fulaš u procjenama što se tiče Uniteda. Sve pišeš kontra Uniteda i to spucaš dobru kontru, tipa uništit će ih ta i ta ekipa, a na kraju fuliš, pa onda malo promijeniš priču.
svi u napad wrote:Razumjem da neko navija za neki klub i kao navijac neke stvari ne vidi al brate da kazes da je remi trebao biti veceras jebi ga to prelazi sve granice dobrog ukusa. Pa ljudi nisu pogodili okvir gola za 90 minuta. Hej Jang kapiten MU treba li nesto vise reci. Covjek nije centrirao ni jednom veceras. Sreca pa Barca isla na siguricu inace bi bilo zavrtanje usiju. Sad ce polako ispuhati zalet i uspon promjenom trenera. Koliko god on meni bio drag treba on jos pure pojesti da bi ovaj brod doveo na nivo koji se ocekuje od velikog MU. Rasturice ih Barca samo tako za heftu. Zivjeli.
PS - ne zaboravi da jedino Barca i Saraj´vo u Evropi imaju dva terena za trening. Barca ima Nou Kamp i Bernabeo, a Saraj´vo ima Kosevo i Grbavicu.
Gdje sam ja napisao da je trebalo završiti remijem?
Da će ih rasturiti Barca pričalo se i za prvu utakmicu. Pričalo se da će ih i PSG rasturiti pa evo sad PSG gleda LP preko tv-a. Ne kažem da neće biti rasturanje, ali ne otpisujte United tako lako.
Logovani ti dodje ko kolateralna steta. Ja pisao komentar lethalthreatu a ti upade sa komentarom. Doduse i ti si malo upiskio sa sta bi bilo kad bi bilo pisuci da je MU imao dvojicu igraca mogli su igrati nerjeseno. No komentar je bio namjenjen Lethalthreatu koji gledao Ajax -Juve a mislio da gleda Mu - Barca. No nema veze idemo dalje. Iduce hefte ce sve biti jasno. Do tada laku vam noc. Zivjeli.
Ne govorim ti u pogledu toga, stvar je u tome da ti svaki put najaviš neko razvaljivanje, a u većini situacija desi se suprotno. Ja jedno, on drugo, nešto svoje. k'o da zidu pričam.
svi u napad wrote:Logovani ti dodje ko kolateralna steta. Ja pisao komentar lethalthreatu a ti upade sa komentarom. Doduse i ti si malo upiskio sa sta bi bilo kad bi bilo pisuci da je MU imao dvojicu igraca mogli su igrati nerjeseno. No komentar je bio namjenjen Lethalthreatu koji gledao Ajax -Juve a mislio da gleda Mu - Barca. No nema veze idemo dalje. Iduce hefte ce sve biti jasno. Do tada laku vam noc. Zivjeli.
svi u napad wrote:Logovani ti dodje ko kolateralna steta. Ja pisao komentar lethalthreatu a ti upade sa komentarom. Doduse i ti si malo upiskio sa sta bi bilo kad bi bilo pisuci da je MU imao dvojicu igraca mogli su igrati nerjeseno. No komentar je bio namjenjen Lethalthreatu koji gledao Ajax -Juve a mislio da gleda Mu - Barca. No nema veze idemo dalje. Iduce hefte ce sve biti jasno. Do tada laku vam noc. Zivjeli.
Legendo, drži se PlayStation-a i Fantasy-a očiju ti. Ljudi dadoše autogol iz možda i jedine prave akcije na čitavoj tekmi i stvoriše čitavu jednu pravu priliku u drugom poluvremenu (Suarez), a čitajući tvoje postove ispade da je trebalo biti najmanje 5-0 za Barcu. Zajebi 2.5 miliona nepotrebnih tika taka dodavanja na sredini terena, davno pročitana knjiga. Ja kad rekoh da je mogao biti remi i mogao je ako uzmemo u obzir izgledne prilike (Dalot i Rashford). Meščini da si ti gledao pogrešnu tekmi a mene prozivaš. Laku noć i tebi.
Ne znam zašto Martial i Lingard nisu igrali od prve minute, koliko znam nisu povrijeđeni. Ole je s njima dvojicom i Rashom u napadu stvarao najbolje rezultate. Romelu je obična stožina i prodao bih ga prvom prilikom. Nije napadač za najveće domete. I da, kad ti je Young u 2019. godini u prvih 11 uz to i kapiten i ne zaslužuješ ništa bolje. Uz to mu još produžiš ugovor, kao i Smallu i Jonesu. Za Smalla i Jonesa mi je ok produženje ugovora ako će biti rezervni štoperi od naredne sezone obojica, oni jednostavno nemaju šta da traže u prvih 11 nekog ozbiljnijeg kluba.
jagugu wrote:Ne znam zašto Martial i Lingard nisu igrali od prve minute, koliko znam nisu povrijeđeni. Ole je s njima dvojicom i Rashom u napadu stvarao najbolje rezultate. Romelu je obična stožina i prodao bih ga prvom prilikom. Nije napadač za najveće domete. I da, kad ti je Young u 2019. godini u prvih 11 uz to i kapiten i ne zaslužuješ ništa bolje. Uz to mu još produžiš ugovor, kao i Smallu i Jonesu. Za Smalla i Jonesa mi je ok produženje ugovora ako će biti rezervni štoperi od naredne sezone obojica, oni jednostavno nemaju šta da traže u prvih 11 nekog ozbiljnijeg kluba.
Meni je fakat nevjerovatno da je Young kapiten. Frajer ne bi trebao uopšte biti u Unitedu, a da ne govorim u kapitenskoj traci.
Martial i Lingard su donedavno bili povrijeđeni pa ih vjerovatno zbog toga nije htio staviti u prvih 11.
Mislim da Unitedu treba kvalitetan sportski direktor. Znam da se dugo spominjao sportski direktor Atletico Madrida, ali koliko se sjećam odbio je ponudu. Jednostavno ne vjerujem Woodwardu kad su u pitanju odlasci/dolasci igrača, produženje ugovora određenim i slično. Ed je majstor što se tiče finansijskog aspekta kluba, to mu se ne treba osporavat ali fudbalska pitanja bi trebao propustiti nekom kompetentnijem. Koga bi mogli dovesti na tu poziciju, ne znam ali to bi trebalo biti jedan od prioriteta po meni. Dobra opcija bi bio Paul Mitchell iz Leipziga, koji je radeći u Tottenham i Souhthamptonu dosta dobro obavljao taj posao. Posljednjih mjeseci se oko kluba opet vrti Gill, možda ne bi bila loša opcija ni njegov povratak.
jagugu wrote:Mislim da Unitedu treba kvalitetan sportski direktor. Znam da se dugo spominjao sportski direktor Atletico Madrida, ali koliko se sjećam odbio je ponudu. Jednostavno ne vjerujem Woodwardu kad su u pitanju odlasci/dolasci igrača, produženje ugovora određenim i slično. Ed je majstor što se tiče finansijskog aspekta kluba, to mu se ne treba osporavat ali fudbalska pitanja bi trebao propustiti nekom kompetentnijem. Koga bi mogli dovesti na tu poziciju, ne znam ali to bi trebalo biti jedan od prioriteta po meni. Dobra opcija bi bio Paul Mitchell iz Leipziga, koji je radeći u Tottenham i Souhthamptonu dosta dobro obavljao taj posao. Posljednjih mjeseci se oko kluba opet vrti Gill, možda ne bi bila loša opcija ni njegov povratak.
todd_smith wrote:za 90 minuta KOD KUCE u 1/4 finalu Lige Prvaka imati 0 suteva na gol je kriminalno
od 5 zadnjih utakmica ovo 4 zaredom poraz Olea?
Dragi Todde kud ces bolan sa faktima. Ni ti ni ja kao ni stotine miliona ljudi nismo gledali tekmu samo je Lethalthreat gledao i kaze da je trebalo biti nerjeseno Spominje neke sanse a udaraca na gol 0. Todde izvini al i ti moras igrati Playstation kao i ja (evo vec idem u prodavnicu da ga kupim) da bi se naucio fudbala i slijedio savjete Lethalthreata. Ziv bio ne hatori sto te prozva al rekoh mozda i tebe treba izvesti na pravi put kao i mene. Zivjeli
jagugu wrote:Mislim da Unitedu treba kvalitetan sportski direktor. Znam da se dugo spominjao sportski direktor Atletico Madrida, ali koliko se sjećam odbio je ponudu. Jednostavno ne vjerujem Woodwardu kad su u pitanju odlasci/dolasci igrača, produženje ugovora određenim i slično. Ed je majstor što se tiče finansijskog aspekta kluba, to mu se ne treba osporavat ali fudbalska pitanja bi trebao propustiti nekom kompetentnijem. Koga bi mogli dovesti na tu poziciju, ne znam ali to bi trebalo biti jedan od prioriteta po meni. Dobra opcija bi bio Paul Mitchell iz Leipziga, koji je radeći u Tottenham i Souhthamptonu dosta dobro obavljao taj posao. Posljednjih mjeseci se oko kluba opet vrti Gill, možda ne bi bila loša opcija ni njegov povratak.