Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#20551 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Najgore sto ne znas sad ni sta ocekivati protiv Bilica :D Cini mi se da je lakse nadati se da ce ovi danas otkinuti bodove i Arsenalu nego da cemo dobiti Bilica :D
Edin H.

#20552 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Before Sunday's game against Southampton, current Liverpool manager Jurgen Klopp and ex-boss Brendan Rodgers had identical Premier League records after their first 65 games in charge of the Reds: W33 D18 L14 (117 points).

We know Klopp drew his 66th game against Southampton.

How did Brendan do?

He won his.

Brendon u vodstvu. :skoljka:
MyTao

#20553 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Edin H. wrote:Before Sunday's game against Southampton, current Liverpool manager Jurgen Klopp and ex-boss Brendan Rodgers had identical Premier League records after their first 65 games in charge of the Reds: W33 D18 L14 (117 points).

We know Klopp drew his 66th game against Southampton.

How did Brendan do?

He won his.

Brendon u vodstvu. :skoljka:
Za pohvalu je to sto je ko I Brandon sa pocetka njegove karijere... ako bude ko on za dvije sezone onda je to vec problem.
Mustang1

#20554 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pa Rodgers je u te dvije sezone umalo osvojio titulu, ili se varam? Klopp da nije tvrdoglav i da ima nekoga pribliznog Suarezu osvojio bi titulu :D
AmiĐa_Idriz

#20555 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Studge napravio vise prilika za onih 20 minuta od svih igraca na terenu...racunajuci i Sotone :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#20556 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Hocemol mi moci sta ovom mrtvom West Hamu :zoka:
MyTao

#20557 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Bogami tesko ce biti... ocekivao sam pozitivniji rezultat za Liverpool u tekmi Arsenal - United... Ali jebeni Mourinho sa autobusom nije mogao ni remi izvuci.

Sada se moze desiti da Arsenal pobjedi dvije tekme prije te utakmice sa West Hamom i onda ce pritisak biti ogroman na Liverpoolu... a ne znam koliko se dobro nose sa pritiskom.

Remi sa Southamptonom i nije toliko los, ali sada se zakompliciralo jer se Arsenal ukljucio u igru... a imaju daleko laksi raspored od Uniteda kojeg iskreno nisam nikada ni racunao kao nekog konkurenta.

Pobjediti sada moraju... bit ce tesko.
zomri

#20558 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Jedino pozitivno je sto igramo na strani. Necu prognozirati da vam ne razbijam optimizam kojim tema obiluje :skoljka:
Edin H.

#20559 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Mustang1 wrote:Pa Rodgers je u te dvije sezone umalo osvojio titulu, ili se varam? Klopp da nije tvrdoglav i da ima nekoga pribliznog Suarezu osvojio bi titulu :D

Tvrdoglav nego sta, cuj da ne pocne sa Sturridgeom i Lalanom, mrzim kada se treneri nesto ko fol prave pametni i eksperimentisu :roll:

Sta je konto, da ce Can opet slucajno skaricama postici gol.

Ima Manea, ali da li je povreda do Kloppa koji ga je preforsirao na treninzima ili nije, to ne znam.
King_Kenny

#20560 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Sve me vise strah; neko reče, prije će nas kiks Arsenala ostaviti na 4. mjestu nego što ćemo mi West Ham dobiti.
vicious

#20561 Re: Liverpool FC

Post by vicious »

Nije valjda da stvarno razmišljaju o Salahu?

Coutinho out, Salah in - to će biti transfer stoljeća! :D
MyTao

#20562 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

vicious wrote:Nije valjda da stvarno razmišljaju o Salahu?

Otkud to da je Coutinho out?

Salah je (kako se pise) opcija posle Brendta ili kako se vec pise... Konkurencija Mane-u... Jer vidilo se koliko fali takav tip igraca Liverpoolu sada kako je Mane out.

Ne vjerujem da ce Coutinho ici... tek potpisao novi ugovor na pet godina prije nekoliko mjeseci... Ako ode, onda ce to biti za veliku lovu a ne znam koji to tim ima toliko para za igraca koji nije jos svjetska klasa.
vicious

#20563 Re: Liverpool FC

Post by vicious »

MyTao wrote:
vicious wrote:Nije valjda da stvarno razmišljaju o Salahu?

Otkud to da je Coutinho out?

Salah je (kako se pise) opcija posle Brendta ili kako se vec pise... Konkurencija Mane-u... Jer vidilo se koliko fali takav tip igraca Liverpoolu sada kako je Mane out.

Ne vjerujem da ce Coutinho ici... tek potpisao novi ugovor na pet godina prije nekoliko mjeseci... Ako ode, onda ce to biti za veliku lovu a ne znam koji to tim ima toliko para za igraca koji nije jos svjetska klasa.
Ma to ja onako povodom ovih naslova koji vec danima kruze, da je maltene gotova stvar da ide u Barcu. Samo kazem kad bi bilo tako, da on ode a Salah dodje, to bi bila komedija.
MyTao

#20564 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Valjda je Coutinho juce demantovao te price.

On iz Liverpoola moze otici mozda u tri cetiri tima (Real, Barsa, PSG, City) a sve za veliku lovu... Jedino bi mozda u PSG bio u prvoj postavi... nigdje vise.

Ne vjerujem da ce neko iskesirati 70m+ na igraca koji ce ulaziti sa klupe... a da je I on glup da ide da sjedi na klupi.

Mislim da od te price nema nista.

Salah nek dodje... fin igrac.

Jedan igrac kojeg bi ja jakooo zelio vidijeti je Fabregas (nije u prvom planu u Chelsea-u) Takav tip igraca fali Liverpoolu da probiju ove manje timove koji se brane.
AmiĐa_Idriz

#20565 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Neka fala izradio nas je vec jednom :) i meni se Salah ne đasvi uopste doduse ti je subjektivno gledano :mrgreen:

Fabregas bi bio ok ono nam fali onakvog tipa.
Mustang1

#20566 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kakva se imena sve spominju opet sve ocekujem da i meni dodje koverta od Kloppa :D
missko

#20567 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Navijaci Liverpula kamenovali Porse od Kutinja.
MyTao

#20568 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

missko wrote:Navijaci Liverpula kamenovali Porse od Kutinja.
Cuj navijaci Liverpoola :-)

Neko mu razbio prozor na autu... nema veze sa navijacima, niti se zna ko je... Zasto bi navijaci Liverpoola razbili prozor svog ponajboljeg igraca :-)
missko

#20569 Re: Liverpool FC

Post by missko »

MyTao wrote:

Neko mu razbio prozor na autu... nema veze sa navijacima, niti se zna ko je... Zasto bi navijaci Liverpoola razbili prozor svog ponajboljeg igraca :-)
Zato sto pregovara s Barcom
MyTao

#20570 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ma otkud... Prvo ne pregovara, drugo nisu ga navijaci kamenovali :roll:

Od toga da mu je neko razbio prozor (ne zna se ko I zasto) je ispalo da su ga navijaci zaustavili I kamenovali ga u autu :)

Nece Coutinho nigdje, to je definitivno. Mozete me citirati na kraju ljeta.
missko

#20571 Re: Liverpool FC

Post by missko »

MyTao wrote:Ma otkud... Prvo ne pregovara, drugo nisu ga navijaci kamenovali :roll:

Od toga da mu je neko razbio prozor (ne zna se ko I zasto) je ispalo da su ga navijaci zaustavili I kamenovali ga u autu :)

Ne izmisljam ja price. Da nema nista ne bi Klop jucer spominjao da ako hoce Kutinja da ima ostetna klauzula 400 mil £ pa nek uplate inace ostaje do 2022
zomri

#20572 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Ako igrač hoće da ide, sve te klauzule padaju u vodu.
Ne znam za vas al meni je pravo prpa pred utakmicu :skoljka:
missko

#20573 Re: Liverpool FC

Post by missko »

zomri wrote:Ako igrač hoće da ide, sve te klauzule padaju u vodu.
Ne znam za vas al meni je pravo prpa pred utakmicu :skoljka:
Pa i treba da bude prpa ako znamo da Arsenal uvijek ima jak finis sezone a Liverpul uvijek kiksa na kraju. Unitedu je WH prosle godine ovako pred kraj ukrao LP a nije im trebalo ni za sta
MyTao

#20574 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

missko wrote:
MyTao wrote:Ma otkud... Prvo ne pregovara, drugo nisu ga navijaci kamenovali :roll:

Ne izmisljam ja price. Da nema nista ne bi Klop jucer spominjao da ako hoce Kutinja da ima ostetna klauzula 400 mil £ pa nek uplate inace ostaje do 2022
Nije rekao da ima ostetnu klauzulu jbg... ne znam jeli do jezika ili stvarno nisi skontao o cemu je pricao.

Coutinho nema nikakvu klauzulu od 400m... Prica o transferima ce uvijek biti, ali ovog ljeta Coutinho sigurno nece ici... kao sto sam rekao citiraj me na kraju ljeta.

A prica kako su ga napali navijaci Liverpoola je :-)
ITNet

#20575 Re: Liverpool FC

Post by ITNet »

MyTao wrote:

A sta nije moguce da mu je neki klosarski Liverpool fan razbio staklo zbog ove price oko Barce? Nebitno jeli prica oko transfera istinita znas kakvi pacijenti znaju fanovi biti. Godisnja dodjela nagrada na stadionu, parking pod fizickom zastitom i ogradama od 2 metra, parking pun automobila od svih igraca/staff-a i neko je riskirao samo njemu onako random da slomi staklo na autu i nije navijac lIverpoola, ma hajde molim te :roll:
Post Reply