Pitamo Mehanicare ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#20526 Re: Pitamo Mehanicare ?
Nedavno je to bilo 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#20527 Re: Pitamo Mehanicare ?
vidi se iz prilozenog hahaha
- Bakir1
#20528 Re: Pitamo Mehanicare ?
Ma jaka klima u tim skandinavskim zemljama, nagriza 
- bitanga_sa_otesa
#20529 Re: Pitamo Mehanicare ?
bijeljina u skandinaviji 
- Bakir1
#20530 Re: Pitamo Mehanicare ?
Ista stvar kao i sa brojem kilometara na satu, daj ljudima sto zele 
-
Naslovnica
#20531 Re: Pitamo Mehanicare ?
Ma malo to vedeom poprskati, može to još šeset hiljada bez problema, samo ne treba uz Ivan brže od 100-120...
- johntra
#20532 Re: Pitamo Mehanicare ?
Je li tražio da mu vrate dio love za ovo? ja bi im se nahebao majke pilićarske...
- bitanga_sa_otesa
#20533 Re: Pitamo Mehanicare ?
ma nema sta trazit kad je sam zajebo,to se odma poskidaju platike na licu mjesta ,a mijenjao si aaaa
vako moze svirat qrtzu
vako moze svirat qrtzu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#20534 Re: Pitamo Mehanicare ?
Pika li se kad je flomasterom napisan datum i kilometri na plastici
- bitanga_sa_otesa
#20535 Re: Pitamo Mehanicare ?
to je najmjerodavnije ,cak sam vidio par puta lakom za nokte

- drug_profi
#20536 Re: Pitamo Mehanicare ?
Meni tako doslo auto iz Belgije. na kucistu lakom za nokte napisan datum i kilometraza.bitanga_sa_otesa wrote:to je najmjerodavnije ,cak sam vidio par puta lakom za nokte![]()
Doduse mislim da je neki gej vozio auto. Advokatska naljepnica, dlake od cuke posvuda i nekakvi cvjetni ukrasi u kabini.
Ali bilo solidno auto, navozao ga se, i kad mi je dodijalo ostavio ga u familiji,
- bitanga_sa_otesa
#20537 Re: Pitamo Mehanicare ?
jel rozi lak bio?drug_profi wrote:
Meni tako doslo auto iz Belgije. na kucistu lakom za nokte napisan datum i kilometraza.![]()
- nivla
#20539 Re: Pitamo Mehanicare ?
znaci nova fora za oglase, umjesto vozila baba, stoji vozio peder?drug_profi wrote:Meni tako doslo auto iz Belgije. na kucistu lakom za nokte napisan datum i kilometraza.bitanga_sa_otesa wrote:to je najmjerodavnije ,cak sam vidio par puta lakom za nokte![]()
![]()
Doduse mislim da je neki gej vozio auto. Advokatska naljepnica, dlake od cuke posvuda i nekakvi cvjetni ukrasi u kabini.![]()
Ali bilo solidno auto, navozao ga se, i kad mi je dodijalo ostavio ga u familiji,
- drug_profi
#20540 Re: Pitamo Mehanicare ?
ne valja. moras reci gej jer je to politicki korektno, a istovremeno oslkava nekog ko ima jal sponzora jal svoje pare da auto propisno odrzava...nivla wrote:znaci nova fora za oglase, umjesto vozila baba, stoji vozio peder?drug_profi wrote:Meni tako doslo auto iz Belgije. na kucistu lakom za nokte napisan datum i kilometraza.bitanga_sa_otesa wrote:to je najmjerodavnije ,cak sam vidio par puta lakom za nokte![]()
![]()
Doduse mislim da je neki gej vozio auto. Advokatska naljepnica, dlake od cuke posvuda i nekakvi cvjetni ukrasi u kabini.![]()
Peder je pedercina obicna. Kokuz.
-
Prekrasan
#20541 Re: Pitamo Mehanicare ?
-
Last edited by Prekrasan on 05/04/2019 17:18, edited 1 time in total.
-
Kataklinger
#20542 Re: Pitamo Mehanicare ?
Zna li neko kakvo je to "tajno" sredstvo sto vecina ovih "fuserskih" praonica koristi za felge? Danas skrenem na neku bezveze praonicu da mi samo felge opere jer su bile bukvalno zakorile, lik nasprico iz neke šklj špricaljke, sredstvo smrdi uzas ali je djelovalo da valja. Pitam sta je, kaze nesto nase hahah
Jel moguce da je npr razblazena solna kiselina, jer mi je smrdilo na nju...
- vjeshalica
#20543 Re: Pitamo Mehanicare ?
Ne vjerujem
Ima jedna praonica da ne imenujem u SA,kupe kanister te mislim Mafra koncentrat i to kao naspu u onu spricaljku i poprsces auto ostavis i operes
Ali taj deterdzent przi ko žara po koži
Da li sad oglaba lak...ostaje da se vidi
Ima jedna praonica da ne imenujem u SA,kupe kanister te mislim Mafra koncentrat i to kao naspu u onu spricaljku i poprsces auto ostavis i operes
Ali taj deterdzent przi ko žara po koži
Da li sad oglaba lak...ostaje da se vidi
-
cable_stayed_bridge
#20544 Re: Pitamo Mehanicare ?
Da li je moguće zamjeniti "ruku" prednjeg brisača za mercedes a140, 2001., nedavno slomljena neposredno blizu spoja sa šarafom za šoferšajbnu? Neki dan kupio zamjensku metalnu ruku, obavio mali servis i pitam mehaničara vezano za to, on mi kaže ne bi ja oko toga, treba to pažljivo da ne bi puklo staklo. Pošto mi se žurilo, rekoh OK. Neki savjet bi dobro došao, ko bi to mogao uraditi uredno bez nekih ozbiljnijih problema. Zona oko šarafa djeluje OK, bez korozije i sl., na prvu bi se reklo da se može uz pažljiviji rad uz običnu odgovarajuću gedoru sve zamjeniti.
- bitanga_sa_otesa
#20545 Re: Pitamo Mehanicare ?
vjerovatno da se moze lako zamijeniti samo treba mali radapciger s 2 kraka da se stara svuce 
- nivla
#20546 Re: Pitamo Mehanicare ?
tako je meni kad su obili auto jedan reko da nece montirat novo staklo jer tu ima elektronike, dok je drugi reko ima tu struje dva sata ce trebati, na kraju slucajno svratim kod treceg i kazem treba staklo montirati i kad moze, lik za 10 minuta montirao staklo i kaze 10 km, da je reko 100 dao bih mu samo zato sto nije srao nego uradio posaocable_stayed_bridge wrote:Da li je moguće zamjeniti "ruku" prednjeg brisača za mercedes a140, 2001., nedavno slomljena neposredno blizu spoja sa šarafom za šoferšajbnu? Neki dan kupio zamjensku metalnu ruku, obavio mali servis i pitam mehaničara vezano za to, on mi kaže ne bi ja oko toga, treba to pažljivo da ne bi puklo staklo. Pošto mi se žurilo, rekoh OK. Neki savjet bi dobro došao, ko bi to mogao uraditi uredno bez nekih ozbiljnijih problema. Zona oko šarafa djeluje OK, bez korozije i sl., na prvu bi se reklo da se može uz pažljiviji rad uz običnu odgovarajuću gedoru sve zamjeniti.
sa tim tvojim autom se taj nije htio zajebavat lakse filtere i ulje zamijenit
- Koshpa
#20547 Re: Pitamo Mehanicare ?
Solna kiselinaKataklinger wrote:Zna li neko kakvo je to "tajno" sredstvo sto vecina ovih "fuserskih" praonica koristi za felge? Danas skrenem na neku bezveze praonicu da mi samo felge opere jer su bile bukvalno zakorile, lik nasprico iz neke šklj špricaljke, sredstvo smrdi uzas ali je djelovalo da valja. Pitam sta je, kaze nesto nase hahah![]()
-
preludezalude
#20548 Re: Pitamo Mehanicare ?
Ima u Tuzli covjek sto pravi takvo sredstvo u svojoj kucnoj radinosti i vec ima dosta kupaca sto redovno kupuju. Covjek nije ublehas vec pametan i obrazovan. Pod stare dane skontao kako malo jos zaraditi pored penzije. On nesto smucka sa limunskom kiselinom...mislim.Kataklinger wrote:Zna li neko kakvo je to "tajno" sredstvo sto vecina ovih "fuserskih" praonica koristi za felge? Danas skrenem na neku bezveze praonicu da mi samo felge opere jer su bile bukvalno zakorile, lik nasprico iz neke šklj špricaljke, sredstvo smrdi uzas ali je djelovalo da valja. Pitam sta je, kaze nesto nase hahah![]()
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#20549 Re: Pitamo Mehanicare ?
Remen Gates
Spaner SKF
Vodena Magnetti.
Garancija 5 god ili 80k km.
Sve ukupno 170 KM u Motorexu.
Jel valja ova kombinacija ili ici na neke druge proizvodjace? Ako ima nešto bolje, nema veze ako je nešto skuplje (nisu to velike razlike da bi sad covjek gledao).
Auto Renault Twingo.
Spaner SKF
Vodena Magnetti.
Garancija 5 god ili 80k km.
Sve ukupno 170 KM u Motorexu.
Jel valja ova kombinacija ili ici na neke druge proizvodjace? Ako ima nešto bolje, nema veze ako je nešto skuplje (nisu to velike razlike da bi sad covjek gledao).
Auto Renault Twingo.
- bitanga_sa_otesa
#20550 Re: Pitamo Mehanicare ?
valja ako nisu kineske firme