Karlo mora ovo malo prodrmat, slabo se sanse stvaraju, ovakva igra nece prolazit u LP.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#20526 Re: FC Bayern Munchen
Kakvi radovanje zutalja, ali razumijem, na kraju ce opet u ledja gledat kako god zavrsili.
Karlo mora ovo malo prodrmat, slabo se sanse stvaraju, ovakva igra nece prolazit u LP.
-
missko
#20527 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen
[emoji1] [emoji1] [emoji1]veella wrote:
Pusi ga zvaljane ali malkice
EMS-om
- veella
#20528 Re: FC Bayern Munchen
Hvala na cestitkama voli vas veella
Mahanje iz Dortmunda, ah ja posto nema vise prenosa na tv-u samo da kazem da Auba jos uvijek radi sklekove
Mahanje iz Dortmunda, ah ja posto nema vise prenosa na tv-u samo da kazem da Auba jos uvijek radi sklekove
-
Dr Baltazar
#20529 Re: FC Bayern Munchen
Ne razumiješ ti ovo svakako. Fašisti su druga liga.Point. wrote:Inace, kad je neko prepotentan, pada ko kruska.Dr Baltazar wrote:Svu pokretnu i nepokretnu imovinu stavite na Bayern.
Vella kad kaže da primamo 5, to znači lagana pobjeda nad malim žutaljima.
Oh noooo!
Mi smo opet ispred žutih, a BL nije upitna. Lagano šetanje kroz ligu
@partijo
Večeras jednostavno nije išlo iako smo bolji bili.
- MOSALJOZE
#20530 Re: FC Bayern Munchen
Bolje izgubiti nego pobijediti 1:0veella wrote:Hvala na cestitkama voli vas veella![]()
![]()
- Point.
#20531 Re: FC Bayern Munchen
Ma ja bolan, samo laganini. Vi ispred zutih, neko ispred vas. Ima li kakav dobar iz Leipziga da ga Bajern uzme u januaru da oslabi protivnike?Dr Baltazar wrote:Ne razumiješ ti ovo svakako. Fašisti su druga liga.Point. wrote:Inace, kad je neko prepotentan, pada ko kruska.Dr Baltazar wrote:Svu pokretnu i nepokretnu imovinu stavite na Bayern.
Vella kad kaže da primamo 5, to znači lagana pobjeda nad malim žutaljima.
Oh noooo!
Mi smo opet ispred žutih, a BL nije upitna. Lagano šetanje kroz ligu
@partijo
Večeras jednostavno nije išlo iako smo bolji bili.
- Partijaner
#20532 Re: FC Bayern Munchen
Veliki jedu uvijek male, bilo vazda i bice.
- veella
#20533 Re: FC Bayern Munchen
Mogu kupiti boga oca
Bili su jesu i bit ce pacenici
Nur der BVB!!!
Echte Liebe!!!
Bili su jesu i bit ce pacenici
Nur der BVB!!!
Echte Liebe!!!
- MOSALJOZE
#20534 Re: FC Bayern Munchen
Kao point ne bi volio da Lazio sada može dovesti Dybalu,Harta,Higuaina,Bonucija,Icardija itd...
- veella
#20535 Re: FC Bayern Munchen
Koji bolan lacio pa danas je BVB otresao minkenase halooooMOSALJOZE wrote:Kao point ne bi volio da Lazio sada može dovesti Dybalu,Harta,Higuaina,Bonucija,Icardija itd...
- MOSALJOZE
#20536 Re: FC Bayern Munchen
Momenatveella wrote:Koji bolan lacio pa danas je BVB otresao minkenase halooooMOSALJOZE wrote:Kao point ne bi volio da Lazio sada može dovesti Dybalu,Harta,Higuaina,Bonucija,Icardija itd...
- MOSALJOZE
#20537 Re: FC Bayern Munchen
Krenem tražiti ome tvoje postove za 1:0,i odustanem na vrijeme 
- Point.
#20538 Re: FC Bayern Munchen
Samo Dybalu. Ostali imaju ruzne njuske.MOSALJOZE wrote:Kao point ne bi volio da Lazio sada može dovesti Dybalu,Harta,Higuaina,Bonucija,Icardija itd...
Drago mi je da Lazio nema klubsku politiku da svjesno slabi konkurente kupujuci im najbolje igrace. Fair play bruda.
- Partijaner
#20539 Re: FC Bayern Munchen
Sve je to po zakonu, neko baci 100 miliona, neko kupi iz domace lige, jbg ne mozes ti nekome ugodit.
-
Dr Baltazar
#20540 Re: FC Bayern Munchen
Neko ima, neko nema. Vazda je tako biloPoint. wrote:Samo Dybalu. Ostali imaju ruzne njuske.MOSALJOZE wrote:Kao point ne bi volio da Lazio sada može dovesti Dybalu,Harta,Higuaina,Bonucija,Icardija itd...![]()
Drago mi je da Lazio nema klubsku politiku da svjesno slabi konkurente kupujuci im najbolje igrace. Fair play bruda.
Razumijem ja tvoj stav. Podržavaš manje klubove i to je sve regularno. Ali i ti znaš da će ovaj Leipzig ubrzo pasti i da će se u martu znati osvajač titule.
Last edited by Dr Baltazar on 20/11/2016 00:19, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#20541 Re: FC Bayern Munchen
Ali ispada da Bayern to radi ilegalno,da im država to omogućava i slično..
Šta su trebali,pustiti Lewu u Real?Manua u Barcelonu?
Šta su trebali,pustiti Lewu u Real?Manua u Barcelonu?
- Point.
#20542 Re: FC Bayern Munchen
Ma jebo Leipzig, to je isto ko i RB Salzburg, vjestacko ali eto ko novajlije su interesantni. Radije bih na njihovom gore mjestu vidio Herthu ili Köln ali jedini koji ce na kraju parirati je ipak Dortmund.Dr Baltazar wrote:Neko ima, neko nema. Vazda je tako biloPoint. wrote:Samo Dybalu. Ostali imaju ruzne njuske.MOSALJOZE wrote:Kao point ne bi volio da Lazio sada može dovesti Dybalu,Harta,Higuaina,Bonucija,Icardija itd...![]()
Razumijem ja tvoj stav. Podržavaš manje klubove i to je sve regularno. Ali i ti znaš da će ovaj Leipzig ubrzo pasti i da će se u martu znati osvajač titule.
-
Dr Baltazar
#20543 Re: FC Bayern Munchen
Ja sam im gledao sastav i nijednog igrača ne znam (možda mi je neko promakao). U početku sam mislio da su iskupili grupu provjerenih, starijih igrača. Jedino znam Ragnicka koji opet nije igrač. Očito da ljudi imaju dobar sistem i bit će zanimljivo vidjeti tu utakmicu protiv Bayerna. Prognozirao bih tvrdu utakmicu, nikako utakmicu u kojoj ćemo ih preslušati (iako bih to volio)
Opet kad pogledaš druge lige, u njemačkom fudbalu su velikani koliko toliko na mjestu. HSV je u lošoj poziciji, ali vakat im je da ispadnu. Tek će se tad malo dohavizati. Volio bih da Hertha izbori LP zbog Vede. Dortmund treba da bude jak zbog zanimljivosti lige. Meni taj klub nikad nije bio mrzak (iako oni nas ne mogu organski
) i navijam za njih u LP kad igraju protiv ostalih timova.
Opet kad pogledaš druge lige, u njemačkom fudbalu su velikani koliko toliko na mjestu. HSV je u lošoj poziciji, ali vakat im je da ispadnu. Tek će se tad malo dohavizati. Volio bih da Hertha izbori LP zbog Vede. Dortmund treba da bude jak zbog zanimljivosti lige. Meni taj klub nikad nije bio mrzak (iako oni nas ne mogu organski
Last edited by Dr Baltazar on 20/11/2016 00:41, edited 1 time in total.
-
missko
#20544 Re: FC Bayern Munchen
Varate se za RB.
Ljudi ulazu i ne mora biti da ce odmah biti prvaci ali u buducnosti BL biti ce sigurno pitani i znacajni kao i Bayern i BvB
EMS-om
Ljudi ulazu i ne mora biti da ce odmah biti prvaci ali u buducnosti BL biti ce sigurno pitani i znacajni kao i Bayern i BvB
EMS-om
-
Dr Baltazar
#20545 Re: FC Bayern Munchen
U budućnosti za nekih 50 godina možda. I Hoffenheim je imao lovu pa ništa posebno nije bilo. Ovo je vjerovatno ozbiljnije, ali Bayern se gradi decenijama da bi bio gdje je sad, Dortmund također. Njemačka nije područje gdje bi mogao nastati Chelsea ili City. Ipak konce u svojim rukama drže, prije svih, Bavarci i oni mogu dozirati taj napredak Leipziga.missko wrote:Varate se za RB.
EMS-om
-
Dr Baltazar
#20546 Re: FC Bayern Munchen
Zaboravih ti reći ovo.veella wrote:Hvala na cestitkama voli vas veella![]()
![]()
Sanjao sam ovaj poraz u Dortmundu sinoć. Sjećam se da sam bio na Sud Kuerve kod žutih i uglavnom bila neka šansa za moje, provalili me tvoji drugovi čiji sam i krenuli me ganjati. Sreća pa se probudio
-
missko
#20547 Re: FC Bayern Munchen
Pa Hofenhajm selo jbt i covjek je samo ulozio prvih par god i sada se sami finansiraju i izborit ce Evropu sta ces vise. Koliko je Cityu trebalo da dodje do Evrope pa bar 7 god su se peglali
EMS-om
EMS-om
-
Dr Baltazar
#20548 Re: FC Bayern Munchen
Ja sam govorio samo o borbi za titulu, mene to mjesto zanima. Znaš da mi crveni ne gledamo ispod 
- Bosanski_kralj
#20549 Re: FC Bayern Munchen
Nešto me ne zabrinjavaju ovi porazi. Imam osjećaj da će top formu Bayern postići kad bude najpotrebnije, na proljeće aBd.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20550 Re: FC Bayern Munchen
Cestitke Borusiji. I velli naravno
A mogao bih se ovdje Pep od blata praviti
Igra mi se ne svidja, ali nikako
Je li to sto je opet pun vagon povrijedjenih (gdje su sad oni sto su pricali da je i to Pepova krivica
) ili sto je Bajern procitan, fakat ne znam.
Sinoc gledam Real fakat jedini zna kako uzet mjeru Atletiku, a Atletiko je redovno uzima Bajernu. Sinoc je Borusija primijenila veliki dio te taktike.
A mogao bih se ovdje Pep od blata praviti
Igra mi se ne svidja, ali nikako
Sinoc gledam Real fakat jedini zna kako uzet mjeru Atletiku, a Atletiko je redovno uzima Bajernu. Sinoc je Borusija primijenila veliki dio te taktike.