Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
trcicu trceci

#20526 Re: Mirza Teletovic all about

Post by trcicu trceci »

Ras Al Ghul wrote:
relativno84 wrote:
insaneinthebrain wrote:koji pacenik ovaj ras. idi drkaj po govnetu nurkicu i njegovih 7 poena i 7 skokova.
e al manijak i juventino u jednom, tacno me nervira :D malo je zastranio, vrati se na pravi put :oops:
Samo pokušavam biti realan, zabijati 9,5 poena i 1,1 asistenciju po meču je ispodprosječno za igrača tipa Teletovića. Neko će reći minutaža, pa što se ne izbori za veću? Trener, dvorana, vrijeme, masoni, Bošnjo će sve iskopati i naći izgovor samo da voda ide na naš mlin. Kad spominjem Nurkića, ne govorim da je već sada bolji, ikao ne igraju iste pozicije, ali ima potencijal ako ga zdravlje posluži da prekuca Mirzin učinak u NBA ligi!
Svaka tebi cast brate, sve si upravu. Pusti njih
House

#20527 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

odoh gledati napaćene netse :D
relativno84

#20528 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Ras Al Ghul wrote: Samo pokušavam biti realan, zabijati 9,5 poena i 1,1 asistenciju po meču je ispodprosječno za igrača tipa Teletovića. Neko će reći minutaža, pa što se ne izbori za veću? Trener, dvorana, vrijeme, masoni, Bošnjo će sve iskopati i naći izgovor samo da voda ide na naš mlin. Kad spominjem Nurkića, ne govorim da je već sada bolji, ikao ne igraju iste pozicije, ali ima potencijal ako ga zdravlje posluži da prekuca Mirzin učinak u NBA ligi!
Vidimo mi svi to, ludimo na svaki promasaj kao da imamo neke koristi od toga jel pogodio :D ali Mirza je probio led za sve ostale, jednostavno previse emocija je vezano za njega da bi se zamarali brojevima.

A ti navalio nebitan za nba :D ma i nba je nebitna nama :oops: ali Mirza je bitan :D
MT3 :bih:
Ras Al Ghul

#20529 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Ras Al Ghul »

relativno84 wrote:
Ras Al Ghul wrote: Samo pokušavam biti realan, zabijati 9,5 poena i 1,1 asistenciju po meču je ispodprosječno za igrača tipa Teletovića. Neko će reći minutaža, pa što se ne izbori za veću? Trener, dvorana, vrijeme, masoni, Bošnjo će sve iskopati i naći izgovor samo da voda ide na naš mlin. Kad spominjem Nurkića, ne govorim da je već sada bolji, ikao ne igraju iste pozicije, ali ima potencijal ako ga zdravlje posluži da prekuca Mirzin učinak u NBA ligi!
Vidimo mi svi to, ludimo na svaki promasaj kao da imamo neke koristi od toga jel pogodio :D ali Mirza je probio led za sve ostale, jednostavno previse emocija je vezano za njega da bi se zamarali brojevima.

A ti navalio nebitan za nba :D ma i nba je nebitna nama :oops: ali Mirza je bitan :D
Dok Kobi igra meni je NBA bitna, znači još neka četiri mjeseca :D Ali lik je realno nebitan, evo reci mi kako on doprinosi da su Feniks sansi bolji tim? Ili bi li bili išta lošiji da njega nema?
relativno84

#20530 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Ras Al Ghul wrote:
Dok Kobi igra meni je NBA bitna, znači još neka četiri mjeseca :D Ali lik je realno nebitan, evo reci mi kako on doprinosi da su Feniks sansi bolji tim? Ili bi li bili išta lošiji da njega nema?
Eh Kobi :(

Kako u Netsima tako u Feniksu, kad je Mirza u igri oci traze samo njega, ostatak tima nevidljiv, osim kad su sebicni, tad se sjetim porodicnog stabla :D U napadu i ima neku ulogu ali ova odbrana ga bas unisti, ajd sto se sporo namjesti ali mlako udje u duel, ako vec pravis faul opali kako treba, precesto se desi da je faul i kos i to ga prati citavo vrijeme, ali kasno je da se to mijenja.

Neka uzima pare, i poneku tricu za raju, sve ostalo manje vise.
Tomahawk11
Globalni moderator

#20531 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Jah, Sunsi i odbrana :zzzz: i onda se Mirzi prigovara za odbranu, a igra u.....SUNSIMA.....ekipi koja je poznata po ''odbrani''.....ili ono bijase run'n'gun?!
I ovaj sto spominje 1,1 asistenciju, sto bas taj parametar? Zasto ne skokove? Ako igras na pozicijama 4 i 5 (a Mirza obicno to igra, uglavnom 4), i nije bas da moras imati 5 asistencija u prosjeku.
Mirza je tu prvenstveno zbog napadackog dijela igre (iako Sunsi ionako igraju tanku odbranu), proslu utakmicu je vracao ekipu kad je bilo gusto, pogodio par suteva gdje su poveli, pretproslu je okrenuo i tu su dobili.....naravno, nije Kobe, Durant, James, ali je bezveze pricati o njemu kao bezveznjakovicu. NBA komentatori su odusevljeni njegovim prepoznatljivim sutom za tri poena, sjetice se mnogi poredjenja kad je tek dolazio u NBA sa Ryanom Andersonom, istina je da je Ryan bolji igrac, ali ima te slicnosti sigurno. I jedna zanimljivost, Ryan koji je 6. igrac NOP, ali ima preko 30 minuta po utakmici, ima 1,1 asistenciju u prosjeku u sezoni :D
Vaya

#20532 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Vaya »

Tomahawk11 wrote:Jah, Sunsi i odbrana :zzzz: i onda se Mirzi prigovara za odbranu, a igra u.....SUNSIMA.....ekipi koja je poznata po ''odbrani''.....ili ono bijase run'n'gun?!
I ovaj sto spominje 1,1 asistenciju, sto bas taj parametar? Zasto ne skokove? Ako igras na pozicijama 4 i 5 (a Mirza obicno to igra, uglavnom 4), i nije bas da moras imati 5 asistencija u prosjeku.
Mirza je tu prvenstveno zbog napadackog dijela igre (iako Sunsi ionako igraju tanku odbranu), proslu utakmicu je vracao ekipu kad je bilo gusto, pogodio par suteva gdje su poveli, pretproslu je okrenuo i tu su dobili.....naravno, nije Kobe, Durant, James, ali je bezveze pricati o njemu kao bezveznjakovicu. NBA komentatori su odusevljeni njegovim prepoznatljivim sutom za tri poena, sjetice se mnogi poredjenja kad je tek dolazio u NBA sa Ryanom Andersonom, istina je da je Ryan bolji igrac, ali ima te slicnosti sigurno. I jedna zanimljivost, Ryan koji je 6. igrac NOP, ali ima preko 30 minuta po utakmici, ima 1,1 asistenciju u prosjeku u sezoni :D
:bih:

Upravo tako... Nazalost, Mirza je sveden na cistog role playera... Eh to sto bi mi svi voljeli da on ima prosjek 20 ppg to je druga stvar... Medjutim pricati o Mirzi kao totalnom bezveznjakovicu u NBA, je notorna glupost... Covjek koji je u par navrata Lebronu Jamesu i Dirku Novickom znao zagorcati utakmice, po mom misljenju nije bezveznjakovic....

U svakom slucaju da ima losiju igru, nego sto je svojevremeno Aleksandar Radojevic imao u Jazz-u, jebe mi se, sta god da uradi, pratit cu ga, jer je nas... :bih:
trcicu trceci

#20533 Re: Mirza Teletovic all about

Post by trcicu trceci »

Ras Al Ghul wrote:
relativno84 wrote:

Normalno. Ne prate svi kosarku kao ti. Ne razumiju oni tebe, ali ja sam tu sta god da ti treba u zivotu
Moenx

#20534 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Moenx »

U osarci postoji jedna statisticka kolona koja se zove korisnost
I podlozna je interprentaciji
kAO STO JE RECIMO SLUCAJ KOD UMJETNICKOG KLIZANJA
Mirza je strasan igrac
To ce vam reci svi strucnjaci
I azu previse suta trojke i nista vise
Pa gospodo sta ocekujete od robusnog i korpulentnog igraca -- da plese po terenu
A ujedno kosarka kao sport je stvar rutine pa ako si vec stogod naucio i sto ti je fazon to i furas ne mozes ti sada zajebavat protivnika po zelji i nemilice
Kosarka je sport driblinga i trcanja ali istok tako je i sport pozicije iz koje furas
Jal da si centar krilo , robusno krilo sa lakom rukom na 6,25(kao Mirza) ima sve svoje
Vaya

#20535 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Vaya »

MT3 :bih:[/quote]

Dok Kobi igra meni je NBA bitna, znači još neka četiri mjeseca :D Ali lik je realno nebitan, evo reci mi kako on doprinosi da su Feniks sansi bolji tim? Ili bi li bili išta lošiji da njega nema?[/quote]
Normalno. Ne prate svi kosarku kao ti. Ne razumiju oni tebe, ali ja sam tu sta god da ti treba u zivotu[/quote]

:lol:
SSemir

#20536 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SSemir »

na svakoj temi se pojavi onaj jedan koji "samo pokusava biti realan"
Ras Al Ghul

#20537 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Ras Al Ghul »

Normalno. Ne prate svi kosarku kao ti. Ne razumiju oni tebe, ali ja sam tu sta god da ti treba u zivotu
Sto posto!
House

#20538 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

pacers-suns 1:00
SkyLimit

#20539 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SkyLimit »

SSemir wrote:na svakoj temi se pojavi onaj jedan koji "samo pokusava biti realan"
Zato uvijek ima puno vise od jednog onih kojima je uvijek kriv neznalica od trenera i sebicni suigraci sto bosanskohercegovacki fudbaleri i kosarkasi nisu najbolji na terenu. Samo kad bi ih pustili e sta bi radili, ali eto namjerno ih sputavaju.
House

#20540 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

boli nas k... za vaše kritike :) odvadite malo
thekupus

#20541 Re: Mirza Teletovic all about

Post by thekupus »

joj Sunsi :lol: :lol: :lol: :run: :run:
relativno84

#20542 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

:izet: :izet: :izet:
House

#20543 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

:bih:

edit: 9 :izet:
relativno84

#20544 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

opet slab sa asistencijama :(
House

#20545 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

nestade struje :lol:
relativno84

#20546 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

sta sve rade samo da Mirzu poremete :-) :D
jasko_ba

#20547 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Sto ovaj nebitan igrac pogadja? Mrs u Evropu, klocu :zoka:
Image
BHF_Manijak

#20548 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BHF_Manijak »

:lol: :lol: :lol: Sto je Babo izbaci, k'o metak, u stilu Currya. :lol: :mrgreen:
House

#20549 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

evo zašto hornacek zaslužuje otkaz
jasko_ba

#20550 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

House wrote:evo zašto hornacek zaslužuje otkaz
Sad kad dodju ovi sto ne prate, sa pricom tipa vi to samo zato sto je Mirza tamo, kao sto je bio slucaj i sa Bruklinom :lol:
Koji kurac ga vadis kad je jedini mogao nesto posteno ubaciti :-) Strasna petorka, pogode 4 puta za poluvrijeme.
Image
Post Reply