Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Došla unuka kod bake na selo. I jednog dana unuka ogladni.
• Bako, hoćeš mi napraviti pomfrit?
• A šta ti je to, sine?
• To ti je kad se krompir izreže i isprži na ulju.
Napravi baka pomfrit.
• Bako, imaš li kečapa?
• A šta ti je to, sine?
• To je ono što se stavlja u picu (pizzu).
• Ne išla ti ja dete, u ovo doba kurca po selu tražit'..
eurosmijeh wrote:Došla unuka kod bake na selo. I jednog dana unuka ogladni.
• Bako, hoćeš mi napraviti pomfrit?
• A šta ti je to, sine?
• To ti je kad se krompir izreže i isprži na ulju.
Napravi baka pomfrit.
• Bako, imaš li kečapa?
• A šta ti je to, sine?
• To je ono što se stavlja u picu (pizzu).
• Ne išla ti ja dete, u ovo doba kurca po selu tražit'..
Lete avionom Mujo i papagaj. Dolazi stjuardesa i pita ih što žele popiti.
- Viski! - odgovori Mujo.
- Kakav viski! - vikne stjuardesa - Jeste li vi normalni? Zar ne znate da je rat! Budite sretni što ste uopćte u avionu!
- OK, onda mi donesi sok. - odgovori Mujo.
- A vi? - pita stjuardesa papagaja.
- Ma šta mi se tu izmotavaš, pička ti materina! Brzo donesi jedan viski s ledom! - viknu papagaj.
Stjuardesa otrči do pilota i požali mu se na čudne putnike, a on kaže da im ovaj put da to što su tražili, ali ako nastave tako da je maltretiraju, onda će on srediti stvar. Stjuardesa im odnese piće - viski za papagaja, sok za Muju. Mujo bijesan zove djevojku:
- Šta se izmotavaš, pizda ti materina, papagaju viski, a meni sok! Brzo donesi i meni jedan viski, jebem ti mater!
Stjuardesa otrči do pilota, kaže što se dogodilo, a pilot otvori vrata i izbaci Muju i papagaja iz aviona. Dok su padali, papagaj pita Muju:
- Je li Mujo, jel ti znaš letjeti?
- Ne. - odgovori Mujo.
- Pa što se onda kurčiš?
U razredu... Uciteljica pita decu:
- "Sta znaci rijec OCIGLEDNO?"
Javlja se mali Jovica:
- "Pa, uciteljice, evo ovako... Moj tata vozi mercedes, mama vozi bmw, a deda vozi dzip - OCIGLEDNO - mi imamo para!"
Uciteljica:
- "Bravo, Jovice, odlicno si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja? Perice! 'Ajde, Perice, objasni nam ti, sta znaci rijec OCIGLEDNO?"
Perica:
- "Moja baba svako jutro ide na livadu. Ispod leve miske nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VASINGTON POST."
Uciteljica(zbunjeno): "I onda, Perice?"
Perica: "Pa, nista. Baba ne zna nemacki, a nema pojma ni engleski - OCIGLEDNO - ide da SERE!!!"
Mali medo zivio blizu orlovog gnijezda i sjarani se s malim orlichima.
Medo i orlichi postanu nerazdvojni, sve zajedno radili, dok jednog dana orlichi ne nauchishe letjeti.
I naleti mali medo i vidi orliche kako se bacaju sa stijene, ateriraju dok ne dodju tik iznad zemlje
i onda ispruzhe krila i vinu se u zrak.
Gleda medo to, dobro to izgleda. Te ce medo, Boga vam sta to radite. A oni njemu, evo medo kuliramo. Kao mogul' i ja s vama. Kao, pa naravno da mozes, sto da ne.
I skochi medo s grebena, skoche orlichi, padaju svi, te ce jedan orlich, medo, a jel znas ti letjeti, kaze medo, ne znam, kad ce orlich, auuuuuuu medo jesi ti kuuuuuul!
Imao Haso destetero djece. Pitaju ga djeca:
- Babo de napravi još jedno pa da imamo fudbalski sastav.
Odgovori Haso: - Haj dobro
Rodi se i jedanesti nadiju mu ime Mujo. Jednog dana trče djeca sa livade plačući.
- Šta je bilo, Haso će.
- Pao Mujo u bunar i ugušio se, odgovoriše djeca.
- Jebo vam on mater, dugo vam je i trajo.
Last edited by eurosmijeh on 13/06/2014 09:36, edited 1 time in total.
eurosmijeh wrote:mao Haso destetero djece. Pitaju ga djeca:
- Babo de napravi još jedno pa da imamo fudbalski sastav.
Odgovori Haso: - Haj dobro
Rodi se i jedanesti nadiju mu ime Mujo. Jednog dana trče djeca sa livade plačući.
- Šta je bilo, Haso će.
- Pao Mujo u bunar i ugušio se, odgovoriše djeca.
- Jebo vam on mater, dugo vam je i trajo.
KvaziExpert wrote:- Brateeee vidji ove što ulazi u kafić koliko je debela sve će nas pojesti odje?
- Konjino to mi je sestra...
- Uh dobro je, onda nas dvojicu neće!
Kupio Mujo burek za ponijeti. Izađe iz pitare i samo što je probao burek, vrati se i upita buregdžiju:
- Je li, bolan, dje ti držiš meso?
Ovaj ga zbunjeno pogleda i odgovori:
- U frižideru, gdje bi drugo…
Mujo će na to:
- Pa stavi malo i u burek, matere ti!
joj neki dan sam umro, priča vic onaj za vaterpolo kad su bosanci igrali pa daj loptu muji da se ne utuši....kaže neće objaviti jer počinje sa
poslije ovih poplava, održana prijateljska utakmica humanitarnog karaktera, izmedju maglaja i zavidovica, maglaj se pojačo doveo dva igrača iz orašja....
...kad sam doš'o iz kafane, pita me žena: "Jesi to opet Pjanić?"
Džek'o sam joj da me pusti na miru i zapalio Lulić da se smirim.. Skuhao sam si Ibričić kafe i ponudio joj, jer, ipak, nije Begović cicija. Mada, ni nama ne teče Medunjanin i mlijeko, da se razumijemo. Uz kafu smo razmišljali da pokrenemo neki biznis, otvorimo neki wellnes & Spahić centar. Treba razmišljati, nije džaba Dekart rek'o: "Misimović, dakle, postojim. Obukao sam Pape i rekao da Sušić veš unese sa štrika. Ibišević kako ja rekoh. Vranješ odnio šalu. Nesreća se uvijek Šunjić iza ugla. Salihović joj svu istinu u lice. Ni Hodžićev mi zapis ne pomože. Hajrović sam razvod. Višća nemam problema. Kupio sam Kolašinac )
db wrote:...kad sam doš'o iz kafane, pita me žena: "Jesi to opet Pjanić?"
Džek'o sam joj da me pusti na miru i zapalio Lulić da se smirim.. Skuhao sam si Ibričić kafe i ponudio joj, jer, ipak, nije Begović cicija. Mada, ni nama ne teče Medunjanin i mlijeko, da se razumijemo. Uz kafu smo razmišljali da pokrenemo neki biznis, otvorimo neki wellnes & Spahić centar. Treba razmišljati, nije džaba Dekart rek'o: "Misimović, dakle, postojim. Obukao sam Pape i rekao da Sušić veš unese sa štrika. Ibišević kako ja rekoh. Vranješ odnio šalu. Nesreća se uvijek Šunjić iza ugla. Salihović joj svu istinu u lice. Ni Hodžićev mi zapis ne pomože. Hajrović sam razvod. Višća nemam problema. Kupio sam Kolašinac )
Džek'o sam joj da me pusti na miru i zapalio Lulić da se smirim.. Skuhao sam si Ibričić kafe i ponudio joj, jer, ipak, nije Begović cicija. Mada, ni nama ne teče Medunjanin i mlijeko, da se razumijemo. Uz kafu smo razmišljali da pokrenemo neki biznis, otvorimo neki wellnes & Spahić centar. Treba razmišljati, nije džaba Dekart rek'o: "Misimović, dakle, postojim. Obukao sam Pape i rekao da Sušić veš unese sa štrika. Ibišević kako ja rekoh. Vranješ odnio šalu. Nesreća se uvijek Šunjić iza ugla. Salihović joj svu istinu u lice. Ni Hodžićev mi zapis ne pomože. Hajrović sam razvod. Višća nemam problema. Kupio sam Koilašinac )