Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hakiz
#20501 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pitajte na samom izvoru, moja usta su zaključana. A ni prsti neće ništa otipkati.
- animals
#20502 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Odan cariciHakiz wrote:Pitajte na samom izvoru, moja usta su zaključana. A ni prsti neće ništa otipkati.
mozes ga muciti, nece rijec izustiti
- Euphoria
#20503 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Aha, karijerista pravi, jesi vidioanimals wrote:
Ona pretendira na cmohljino mjesto..
dobila novi nick, a to nije niko uspio do sada..
znaci, nova sefica..
- animals
#20504 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moram se pazit sa tobom..Munlajt wrote:Aha, karijerista pravi, jesi vidioanimals wrote:
Ona pretendira na cmohljino mjesto..
dobila novi nick, a to nije niko uspio do sada..
znaci, nova sefica..
- Euphoria
#20505 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nema razloga... Ti se trebaš paziti sa svima. 
- animals
#20506 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Slabo mi ide..Munlajt wrote:Nema razloga... Ti se trebaš paziti sa svima.
- Euphoria
#20507 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Aha, bas čitam ovaj pizarov post o banu i sportu.animals wrote:Slabo mi ide..Munlajt wrote:Nema razloga... Ti se trebaš paziti sa svima.
Lako se malo zanio. Dobar si ti, samo se nekad malo pogubis. Ko Iim je kriv sto puste da ih nervira. Treba zube malo pokazati
- animals
#20508 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma to je bilo prije dvije godine..
I ne idem vise na sport..
I ne idem vise na sport..
- biggrin
#20509 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
na osnovu kvalitete zvuka koja se producira na tom conferenca call-uzizi505 wrote:Kada ste na poslovnom sastanku koji vodi žena, na osnovu čega prvo formirate mišljenje o njoj?
- biggrin
#20510 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
stoji lik sa fantastičnim smislom za humor pored tebe i šuti "kao zaliven" jer je totalno nezainteresovan, a do njega njegov prijatelj koji je zainteresovan i otvoreno flertuje sa tobom.Kako je ovaj prvi bolje prošao kod tebe? Zar je biti sa tobom tolika patnja da je sama činjenica da nije uspostavio nikakav kontakt ustvari njegova sreća?!cendlerbing wrote:Muškarac sa dobrim smislom za humor kod mene prolazi bolje nego onaj koji otvoreno flertuje.
- cendlerbing
#20511 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Stoje dva lika ispred mene i oba su zainteresovana, jedan ima dobar smisao za humor a drugi iskustveno očijuka, zasipajući me komplimentima. Više će me oduševiti prvi.biggrin wrote:stoji lik sa fantastičnim smislom za humor pored tebe i šuti "kao zaliven" jer je totalno nezainteresovan, a do njega njegov prijatelj koji je zainteresovan i otvoreno flertuje sa tobom.Kako je ovaj prvi bolje prošao kod tebe? Zar je biti sa tobom tolika patnja da je sama činjenica da nije uspostavio nikakav kontakt ustvari njegova sreća?!cendlerbing wrote:Muškarac sa dobrim smislom za humor kod mene prolazi bolje nego onaj koji otvoreno flertuje.
Svakako, kad ti neko kaže koju osobinu kod nekog preferira, to ne znači da je sama po sebi ta osobina dovoljna.
-
pijo_zoljo
#20512 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
haj haj pitajte
mante šuplje otud

mante šuplje otud
-
Hakiz
#20513 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Odvadi malo, čuj dva lika zainteresovana. Da sutra ne budu 3?cendlerbing wrote:Stoje dva lika ispred mene i oba su zainteresovana, jedan ima dobar smisao za humor a drugi iskustveno očijuka, zasipajući me komplimentima. Više će me oduševiti prvi.biggrin wrote:stoji lik sa fantastičnim smislom za humor pored tebe i šuti "kao zaliven" jer je totalno nezainteresovan, a do njega njegov prijatelj koji je zainteresovan i otvoreno flertuje sa tobom.Kako je ovaj prvi bolje prošao kod tebe? Zar je biti sa tobom tolika patnja da je sama činjenica da nije uspostavio nikakav kontakt ustvari njegova sreća?!cendlerbing wrote:Muškarac sa dobrim smislom za humor kod mene prolazi bolje nego onaj koji otvoreno flertuje.
Svakako, kad ti neko kaže koju osobinu kod nekog preferira, to ne znači da je sama po sebi ta osobina dovoljna.
-
pijo_zoljo
#20514 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Išla dva slonaHakiz wrote:
Odvadi malo, čuj dva lika zainteresovana. Da sutra ne budu 3?
a treći pogotov
- MarlboroGold
#20515 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Xavi bi rekao da je ovo šuplja. Ti samo ganjaš manekene i visoke momke. Kakav humorcendlerbing wrote:Stoje dva lika ispred mene i oba su zainteresovana, jedan ima dobar smisao za humor a drugi iskustveno očijuka, zasipajući me komplimentima. Više će me oduševiti prvi.biggrin wrote:stoji lik sa fantastičnim smislom za humor pored tebe i šuti "kao zaliven" jer je totalno nezainteresovan, a do njega njegov prijatelj koji je zainteresovan i otvoreno flertuje sa tobom.Kako je ovaj prvi bolje prošao kod tebe? Zar je biti sa tobom tolika patnja da je sama činjenica da nije uspostavio nikakav kontakt ustvari njegova sreća?!cendlerbing wrote:Muškarac sa dobrim smislom za humor kod mene prolazi bolje nego onaj koji otvoreno flertuje.
- cendlerbing
#20516 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A što ne bi bilipijo_zoljo wrote:Išla dva slonaHakiz wrote:
a treći pogotov
![]()
![]()
- cendlerbing
#20517 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Oh kako je xavi daleko od istine.MarlboroGold wrote: Xavi bi rekao da je ovo šuplja. Ti samo ganjaš manekene i visoke momke. Kakav humor
-
Hakiz
#20518 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dama ne pati od nedostatka samopuzdanjacendlerbing wrote:A što ne bi bilipijo_zoljo wrote:Išla dva slonaHakiz wrote:
a treći pogotov
![]()
![]()
- arzuhal
#20519 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne sjede dvojica s njom, pričaju opušteno, zezaju se, a obojica pokazuju naklonost prema njoj... Nego stoje ispred nje. Ona to postrojila fino, i oni, jel, zainteresovani. Takmiče se njih dvojica koji će joj se više dopasti jer znaju šta čeka onog koji ne uspije da joj probudi pažnju... U panici će iskoristiti sve da zeznu jedan drugog, tu nema skrupula... Niko ne voli da ga tama proguta...
-
pijo_zoljo
#20520 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
dabomecendlerbing wrote:
A što ne bi bili
-
_deCKarD
#20521 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Znaci humor > sve druge osobine, bez obzira koje, ili samo u odredjenoj mjeri.cendlerbing wrote:
Ne smatram humor nesto toliko presudnim jer ne mora znaciti da ono sto je meni smijesno ce biti i tebi ili obrnuto. Posebno na pocetku kad jos i ne poznajem neku osobu.
A u poslu nikako ne koristim sarm, jer je takav posao gdje radim s ljudima i djecom kojima obicno treba pomoc, tako da to izbjegavam.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#20522 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ne znam o kojem se konkretno poslu radi, ali..._deCKarD wrote:
A u poslu nikako ne koristim sarm, jer je takav posao gdje radim s ljudima i djecom kojima obicno treba pomoc, tako da to izbjegavam.
misliš da takvim kategorijama ljudi/djece ne treba pristup koji će im biti zanimljiv i koji će razbiti formalnu atmosferu i situaciju koja je sama po sebi ozbiljna i napeta?
-
_deCKarD
#20523 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa psiholog sam, napisao sam vec, npr neke od tih kategorija su djeca koja su seksualno zlostavljana ili silovane zene tako da tu stvarno ne ide sarm, barem ovaj koji se ovdje spominje.lmo wrote:ne znam o kojem se konkretno poslu radi, ali..._deCKarD wrote:
misliš da takvim kategorijama ljudi/djece ne treba pristup koji će im biti zanimljiv i koji će razbiti formalnu atmosferu i situaciju koja je sama po sebi ozbiljna i napeta?
- cendlerbing
#20524 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pogrešno sam razumljena._deCKarD wrote:Znaci humor > sve druge osobine, bez obzira koje, ili samo u odredjenoj mjeri.cendlerbing wrote:
Ne smatram humor nesto toliko presudnim jer ne mora znaciti da ono sto je meni smijesno ce biti i tebi ili obrnuto. Posebno na pocetku kad jos i ne poznajem neku osobu.
Preferiram momke koji imaju smisla za humor od onih koji otvoreno flertuju jer mi se to vezuje za ženskaroše a to mi vrlo lahko bude turn off - uz pretpostavku da mi se obojica isto sviđaju (i ja njima), to je ono što bi odlučilo u odabiru.
Dobro onda ne šarm, u poslu, ali eto bar ljubaznost sigurno. Kad s ljudima radiš, teško to možeš izbjeći. Osim ako si 56godišnja teta za šalterom u Općini Centar.
- Ramzess Veliki
#20525 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemoj tako meni je Dart Wader super lik ...arzuhal wrote:Ne sjede dvojica s njom, pričaju opušteno, zezaju se, a obojica pokazuju naklonost prema njoj... Nego stoje ispred nje. Ona to postrojila fino, i oni, jel, zainteresovani. Takmiče se njih dvojica koji će joj se više dopasti jer znaju šta čeka onog koji ne uspije da joj probudi pažnju... U panici će iskoristiti sve da zeznu jedan drugog, tu nema skrupula... Niko ne voli da ga tama proguta...