Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Hakiz

#20501 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

Pitajte na samom izvoru, moja usta su zaključana. A ni prsti neće ništa otipkati.
animals

#20502 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by animals »

Hakiz wrote:Pitajte na samom izvoru, moja usta su zaključana. A ni prsti neće ništa otipkati.
Odan carici :D
mozes ga muciti, nece rijec izustiti :D
Euphoria

#20503 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euphoria »

animals wrote:
Ona pretendira na cmohljino mjesto..
dobila novi nick, a to nije niko uspio do sada..
znaci, nova sefica..
Aha, karijerista pravi, jesi vidio :lol:
animals

#20504 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by animals »

Munlajt wrote:
animals wrote:
Ona pretendira na cmohljino mjesto..
dobila novi nick, a to nije niko uspio do sada..
znaci, nova sefica..
Aha, karijerista pravi, jesi vidio :lol:
Moram se pazit sa tobom..
Euphoria

#20505 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euphoria »

Nema razloga... Ti se trebaš paziti sa svima. :kiss:
animals

#20506 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by animals »

Munlajt wrote:Nema razloga... Ti se trebaš paziti sa svima. :kiss:
Slabo mi ide..
Euphoria

#20507 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euphoria »

animals wrote:
Munlajt wrote:Nema razloga... Ti se trebaš paziti sa svima. :kiss:
Slabo mi ide..
Aha, bas čitam ovaj pizarov post o banu i sportu.
Lako se malo zanio. Dobar si ti, samo se nekad malo pogubis. Ko Iim je kriv sto puste da ih nervira. Treba zube malo pokazati :lol:
:kiss:
animals

#20508 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by animals »

Ma to je bilo prije dvije godine..
I ne idem vise na sport..
biggrin

#20509 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by biggrin »

zizi505 wrote:Kada ste na poslovnom sastanku koji vodi žena, na osnovu čega prvo formirate mišljenje o njoj?
na osnovu kvalitete zvuka koja se producira na tom conferenca call-u
biggrin

#20510 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by biggrin »

cendlerbing wrote:Muškarac sa dobrim smislom za humor kod mene prolazi bolje nego onaj koji otvoreno flertuje.
stoji lik sa fantastičnim smislom za humor pored tebe i šuti "kao zaliven" jer je totalno nezainteresovan, a do njega njegov prijatelj koji je zainteresovan i otvoreno flertuje sa tobom.Kako je ovaj prvi bolje prošao kod tebe? Zar je biti sa tobom tolika patnja da je sama činjenica da nije uspostavio nikakav kontakt ustvari njegova sreća?!
cendlerbing

#20511 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

biggrin wrote:
cendlerbing wrote:Muškarac sa dobrim smislom za humor kod mene prolazi bolje nego onaj koji otvoreno flertuje.
stoji lik sa fantastičnim smislom za humor pored tebe i šuti "kao zaliven" jer je totalno nezainteresovan, a do njega njegov prijatelj koji je zainteresovan i otvoreno flertuje sa tobom.Kako je ovaj prvi bolje prošao kod tebe? Zar je biti sa tobom tolika patnja da je sama činjenica da nije uspostavio nikakav kontakt ustvari njegova sreća?!
Stoje dva lika ispred mene i oba su zainteresovana, jedan ima dobar smisao za humor a drugi iskustveno očijuka, zasipajući me komplimentima. Više će me oduševiti prvi.

Svakako, kad ti neko kaže koju osobinu kod nekog preferira, to ne znači da je sama po sebi ta osobina dovoljna.
pijo_zoljo

#20512 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by pijo_zoljo »

haj haj pitajte

mante šuplje otud
:D
Hakiz

#20513 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

cendlerbing wrote:
biggrin wrote:
Stoje dva lika ispred mene i oba su zainteresovana, jedan ima dobar smisao za humor a drugi iskustveno očijuka, zasipajući me komplimentima. Više će me oduševiti prvi.

Svakako, kad ti neko kaže koju osobinu kod nekog preferira, to ne znači da je sama po sebi ta osobina dovoljna.
Odvadi malo, čuj dva lika zainteresovana. Da sutra ne budu 3?
pijo_zoljo

#20514 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by pijo_zoljo »

Hakiz wrote:
Išla dva slona
a treći pogotov

:lol: :lol: :lol:
MarlboroGold

#20515 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote:
biggrin wrote:

Xavi bi rekao da je ovo šuplja. Ti samo ganjaš manekene i visoke momke. Kakav humor :mrgreen:
cendlerbing

#20516 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

pijo_zoljo wrote:
Hakiz wrote:
Išla dva slona
a treći pogotov

A što ne bi bili :lol:
cendlerbing

#20517 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

MarlboroGold wrote: Xavi bi rekao da je ovo šuplja. Ti samo ganjaš manekene i visoke momke. Kakav humor :mrgreen:
Oh kako je xavi daleko od istine. :D
Hakiz

#20518 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

cendlerbing wrote:
pijo_zoljo wrote:
Hakiz wrote:
Išla dva slona
a treći pogotov

Dama ne pati od nedostatka samopuzdanja :lol:
arzuhal

#20519 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by arzuhal »

Ne sjede dvojica s njom, pričaju opušteno, zezaju se, a obojica pokazuju naklonost prema njoj... Nego stoje ispred nje. Ona to postrojila fino, i oni, jel, zainteresovani. Takmiče se njih dvojica koji će joj se više dopasti jer znaju šta čeka onog koji ne uspije da joj probudi pažnju... U panici će iskoristiti sve da zeznu jedan drugog, tu nema skrupula... Niko ne voli da ga tama proguta...
pijo_zoljo

#20520 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by pijo_zoljo »

cendlerbing wrote:
dabome
:D
_deCKarD

#20521 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _deCKarD »

cendlerbing wrote:
Znaci humor > sve druge osobine, bez obzira koje, ili samo u odredjenoj mjeri.

Ne smatram humor nesto toliko presudnim jer ne mora znaciti da ono sto je meni smijesno ce biti i tebi ili obrnuto. Posebno na pocetku kad jos i ne poznajem neku osobu.

A u poslu nikako ne koristim sarm, jer je takav posao gdje radim s ljudima i djecom kojima obicno treba pomoc, tako da to izbjegavam.
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#20522 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by lmo »

_deCKarD wrote:
A u poslu nikako ne koristim sarm, jer je takav posao gdje radim s ljudima i djecom kojima obicno treba pomoc, tako da to izbjegavam.
ne znam o kojem se konkretno poslu radi, ali...
misliš da takvim kategorijama ljudi/djece ne treba pristup koji će im biti zanimljiv i koji će razbiti formalnu atmosferu i situaciju koja je sama po sebi ozbiljna i napeta?
_deCKarD

#20523 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _deCKarD »

lmo wrote:
_deCKarD wrote:
ne znam o kojem se konkretno poslu radi, ali...
misliš da takvim kategorijama ljudi/djece ne treba pristup koji će im biti zanimljiv i koji će razbiti formalnu atmosferu i situaciju koja je sama po sebi ozbiljna i napeta?
Pa psiholog sam, napisao sam vec, npr neke od tih kategorija su djeca koja su seksualno zlostavljana ili silovane zene tako da tu stvarno ne ide sarm, barem ovaj koji se ovdje spominje.
cendlerbing

#20524 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

_deCKarD wrote:
cendlerbing wrote:
Znaci humor > sve druge osobine, bez obzira koje, ili samo u odredjenoj mjeri.

Ne smatram humor nesto toliko presudnim jer ne mora znaciti da ono sto je meni smijesno ce biti i tebi ili obrnuto. Posebno na pocetku kad jos i ne poznajem neku osobu.

Pogrešno sam razumljena. :mrgreen:
Preferiram momke koji imaju smisla za humor od onih koji otvoreno flertuju jer mi se to vezuje za ženskaroše a to mi vrlo lahko bude turn off - uz pretpostavku da mi se obojica isto sviđaju (i ja njima), to je ono što bi odlučilo u odabiru.

Dobro onda ne šarm, u poslu, ali eto bar ljubaznost sigurno. Kad s ljudima radiš, teško to možeš izbjeći. Osim ako si 56godišnja teta za šalterom u Općini Centar. :D
Ramzess Veliki

#20525 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

arzuhal wrote:Ne sjede dvojica s njom, pričaju opušteno, zezaju se, a obojica pokazuju naklonost prema njoj... Nego stoje ispred nje. Ona to postrojila fino, i oni, jel, zainteresovani. Takmiče se njih dvojica koji će joj se više dopasti jer znaju šta čeka onog koji ne uspije da joj probudi pažnju... U panici će iskoristiti sve da zeznu jedan drugog, tu nema skrupula... Niko ne voli da ga tama proguta...
Nemoj tako meni je Dart Wader super lik ...
Post Reply