Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Znaci ovi sto govore da je bolje da se Zvezda nije plasirala ne zele da se npr. Zeljo ili Sarajevo plasira u LP, ili EL? Jer gdje god da se plasiraju bit cr nabuseni, onda pitanje zasto idu na utakmice pretkola?
Pa zamisli Zeljo protiv PSG
Amin.
Da uznemo 15mil € pa neka buse koliko hoce, napravili bi stadion od prve
Mustang1 wrote:Znaci ovi sto govore da je bolje da se Zvezda nije plasirala ne zele da se npr. Zeljo ili Sarajevo plasira u LP, ili EL? Jer gdje god da se plasiraju bit cr nabuseni, onda pitanje zasto idu na utakmice pretkola?
Pa zamisli Zeljo/Sarajvo protiv PSG
16:0 najmanje..
ipak je Zvezda duplo jaca od Sarajeva, najmanje..
Pa zamisli Zeljo protiv PSG
Amin.
Da uznemo 15mil € pa neka buse koliko hoce, napravili bi stadion od prve
Sta bi napravili? Mozda bi sijalice zamijenili, a ostalo bi pokrali
radostan dan wrote:zna li iko, postoji li veći gavran na forumu od ovog animalsa?
Ne smijes nista pisnuti ovima koji kazu za Zvezdu da su bijednici,
pa u stilu ikukavickom napadas mene..
ja znam kako smo mi zvali takve ..
necu da dalje diskutujem sa tobom..
ja nisam nista rekao ruzno protiv Zvezde i ajd sad cao..
radostan dan wrote:zna li iko, postoji li veći gavran na forumu od ovog animalsa?
Ne smijes nista pisnuti ovima koji kazu za Zvezdu da su bijednici,
pa u stilu ikukavickom napadas mene..
ja znam kako smo mi zvali takve ..
necu da dalje diskutujem sa tobom..
ja nisam nista rekao ruzno protiv Zvezde i ajd sad cao..
oni su klinički slučajevi, a ti si mi simpatićan, još od SP...ne ljuti se, jebala te i zvijezda i dinamo...
Ne vjerujem da je neko stvarno mislio da se Zvezda može nositi sa ove tri ekipe. Ne znam jesam li nisao da me remi protiv Napolija ne bi iznenadio, jer je Napoli sasvim drugačija ekipa od PSG-a i Liverpoola koji igraju ofanzivan fudbal. Doduše, Napoli je u italiji ofanzivna ekipa, ali se razlikuje stil igre od engleskih i francuskih klubova. Zvezda eventualno može da uzme još jedan bod, ako bude igrala protiv ekipe koja je obezbijedila prolazak dalje.
Zvezda nije toliko losa ekipa..
za CL je preslaba, ali kakva im je liga i budzet ok su..
ali izgubiti od ekipe gdje jedan igrac vrijedi 10 puta vise od njih
i nije sramota..