Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na ovoj tekmi smo bili usamljeni na Juznoj strani stadiona na jezeru,na pocetku tekme dobili smo salvu zvizduka zbog ove zeleno-bijele zastave.Furali smo pjesmu Manijaci-Zeljo-Bog i Carsija neka zivi Bosna nasa drzava,dok su nam komsije sa sjevera a i cijelog stadiona odgovarali skandiranjem yugoslavija,yugoslavija,a sad komsije furaju ovu staru pjesmu.Na poluvremenu su komsije sa sjevera odnekud donijeli jugoslovensku zastavu zeleci nam odrzati lekciju iz patriotizma,na sta su dobili aplauz od cijelog stadiona,tako je to bilo,to je istorija....
P.S.
Ja sam bio blizu ekipe sa carsije koja je ja mislim i donijela ovu zeleno bijelu zastavu,btw zapalili smo dva vatrometa,odmah iznad zastave cudi me kako se ne vide
Denisu sam odmH rekao da je zajebao sto nije trazio odobrenje od momaka koji su radili HZ grafize na ovoj lokaciji, a koji su ovim muralom unisteni. Jbg, sam je kriv. Mural jeste odlican, samo je to trebalo fino da se dogovori.
ibizza wrote:
Denisu sam odmH rekao da je zajebao sto nije trazio odobrenje od momaka koji su radili HZ grafize na ovoj lokaciji, a koji su ovim muralom unisteni. Jbg, sam je kriv. Mural jeste odlican, samo je to trebalo fino da se dogovori.
Sumnjam da momci koji su radili grafite imaju veze sa ovim. Pogledaj šta sve piše. Benjamin + Denis, Denis peder, brko, itd. I pogledaj rukopis.
I ako su ti grafiti prekriveni muralom, šta ti onda imaš šarati preko njega. Mislim bezveze skroz.
Stvarno je katastrofa da Split koji je ubjedljivo najlosija ekipa HNL lagano nakanta, uvali tricu, jednoj od najboljih ekipi, medju 3 po kvalitetu sigurno,Premijer lige.
Ispade da nijedna od nasih ekipa ne bi mogla igrati u prvoj hrvatskoj.
bjelave wrote:Stvarno je katastrofa da Split koji je ubjedljivo najlosija ekipa HNL lagano nakanta, uvali tricu, jednoj od najboljih ekipi, medju 3 po kvalitetu sigurno,Premijer lige.
Ispade da nijedna od nasih ekipa ne bi mogla igrati u prvoj hrvatskoj.
Pa da, ne bi se nijedna mogla boriti za titulu 100%, barem s trenutnim postavkama.