Demokratska fronta Željko Komšić
-
StupskaBitanga
#20501 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF će predložiti Vladu FBiH SDA i HDZ
Jel ovo namjerno da se sve uruši i sruši ili šta
Jel ovo namjerno da se sve uruši i sruši ili šta
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20502 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I na kraju ispade ono cemu su se mnogi glasaci DF nadali. Podrzite formiranje vlade, ali u njoj ne ucestvujte 
-
StupskaBitanga
#20503 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko gotov si
-
VjecitiStudent
#20504 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta je na kraju DF dobio od ove cijele koalicijske avanture?
Stav o manjinskoj vladi su mogli uputiti još 11. oktobra, i tako u startu sačuvati obraz, izvući SDA i HDZ na ledinu ...
Stav o manjinskoj vladi su mogli uputiti još 11. oktobra, i tako u startu sačuvati obraz, izvući SDA i HDZ na ledinu ...
- Banksy
#20505 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je bilo nisko ...Hafis wrote:Ja ne bih donosio preuranjene zaključke.
Treba sačekati dok Emir dođe kući i vidjeti na twiteru njegovo očitovanje situacije
-
VjecitiStudent
#20506 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF je odlučio da Emir sljedeće četiri godine pomaže Sabini oko maca i cuka.Banksy wrote:To je bilo nisko ...Hafis wrote:Ja ne bih donosio preuranjene zaključke.
Treba sačekati dok Emir dođe kući i vidjeti na twiteru njegovo očitovanje situacije
-
StupskaBitanga
#20507 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF je odlučio da ih neće biti i da se svi vrate u SDP
- It_is_a_Leclerc
#20508 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
HDZ-enjare cvile, SDA-ovci u šoku, a profesionalni pljuvači DF ni sami ne znaju šta bi mislili...
U najkraćem, DF

Znate šta sad rade Bakir i Dragan ?! Plaču k'o kišna godina ! Jer, ko će usvajati odluke manjinske vlade
'ta neće valjda ona šaka jada HDZ-ovaca u PFBiH ?! Koliko ih je uopšte ? 3-4 ?!
U najkraćem, DF
Znate šta sad rade Bakir i Dragan ?! Plaču k'o kišna godina ! Jer, ko će usvajati odluke manjinske vlade
- Banksy
#20509 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako ga negdje hitno ne uhljebe, neće na dobro ...VjecitiStudent wrote:DF je odlučio da Emir sljedeće četiri godine pomaže Sabini oko maca i cuka.Banksy wrote:To je bilo nisko ...Hafis wrote:Ja ne bih donosio preuranjene zaključke.
- Altsa
#20510 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko uradio si ono sto bi i ja, izasao i poslao ih u 3pm. Znaci opravdao si moj glas koji sam ti dao na izborima. Sada je do ridobradog kriminalca da se vadi kako zna i umije ali prije toga nek kupi vazelin zbog krimosa iz adz-a.
- Banksy
#20511 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E sad je pitanje hoće li ih SDP, i šta će im ikako ...StupskaBitanga wrote:DF je odlučio da ih neće biti i da se svi vrate u SDP
- It_is_a_Leclerc
#20512 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I moj isto !Altsa wrote:Zeljko uradio si ono sto bi i ja, izasao i poslao ih u 3pm. Znaci opravdao si moj glas koji sam ti dao na izborima. Sada je do ridobradog kriminalca da se vadi kako zna i umije ali prije toga nek kupi vazelin zbog krimosa iz adz-a.
Ponosan sam na Željka Komšića, Emira Suljagića i DF, što su pokazali državnički stav.
-
Hafis
#20513 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja se sjećam da je Želja govorio da uopće nije bitan broj fotelja, već ideja. Čajk je govorio da se odmah po uspostavljanju skupština može krenuti s donošenjem nekih zakona, ne čekajući uspostavu vlasti. Pa onda je rekao da neće nikakvih fotelja...dosta mu je mjesto ''ostalih''...svašta je obećavao..._BataZiv_0809 wrote:I na kraju ispade ono cemu su se mnogi glasaci DF nadali. Podrzite formiranje vlade, ali u njoj ne ucestvujte
i na kraju ga uhvatilo u pokušaju zapasavanja šest pozicija.
Ovako mi svejedno, ali stranka koju vode onakva dva, izrazit ću se najblaže što mogfu: nekonzistentna lika - Želja i Brada, ne može se smatrati ozbiljnim partnerom. Bilo bi tu dobre srtke i gubitka vremena, i pogotovo svakakvih doživljaja u ''kužini''. Zato, najbolje ih je ovako ispratiti, u samom strartu.
Uostalom, mladost i neiskustvo pa im se može ovo soliranje oprostiti ... vrijeme je tek pred njima
-
StupskaBitanga
#20514 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nikšić je postao guru ŽKBanksy wrote:E sad je pitanje hoće li ih SDP, i šta će im ikako ...StupskaBitanga wrote:DF je odlučio da ih neće biti i da se svi vrate u SDP
Recimo kako je Nikšić izjavio da mu je on lično rekao da je insistiranje na vertikali pozicija blago rečeno stupidno i da je u tome očito vidio namjere HDZ sa finansijama
Kakav tal-dogovor-interes postoji na relaciji Terenerka-drug Željko tek ćemo vidjeti
- bh.tornjak
#20515 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
It_is_a_Leclerc wrote:I moj isto !Altsa wrote:Zeljko uradio si ono sto bi i ja, izasao i poslao ih u 3pm. Znaci opravdao si moj glas koji sam ti dao na izborima. Sada je do ridobradog kriminalca da se vadi kako zna i umije ali prije toga nek kupi vazelin zbog krimosa iz adz-a.
Ponosan sam na Željka Komšića, Emira Suljagića i DF, što su pokazali državnički stav.![]()
-
VjecitiStudent
#20516 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDA 29It_is_a_Leclerc wrote:HDZ-enjare cvile, SDA-ovci u šoku, a profesionalni pljuvači DF ni sami ne znaju šta bi mislili...
U najkraćem, DF![]()
Znate šta sad rade Bakir i Dragan ?! Plaču k'o kišna godina ! Jer, ko će usvajati odluke manjinske vlade'ta neće valjda ona šaka jada HDZ-ovaca u PFBiH ?! Koliko ih je uopšte ? 3-4 ?!
HDZ 12
+
SBiH 3
BPS 4
i eto većine u parlamentu FBiH
- Banksy
#20517 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo o tome mislim. Od silne šuplje priče i obećanja, na kraju je pao na jednoj fotelji.Hafis wrote:
Ja se sjećam da je Želja govorio da uopće nije bitan broj fotelja, već ideja. Čak je govorio da se odmah po uspostavljanju skupština može krenuti s donošenjem nekih zakona, ne čekajući uspostavu vlasti. Pa onda je rekao da neće nikakvih fotelja...dosta mu je mjesto ''ostalih''...svašta je obećavao...
i na kraju ga uhvatilo u pokušaju zapasavanja šest pozicija.
-
Hafis
#20518 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ipak je stari has Čovke pokazao Osimovu mudrost i Mešinu smirenost i priveo utakmicu kraju...a nije se ni oznojio da valja.It_is_a_Leclerc wrote:I moj isto !Altsa wrote:Zeljko uradio si ono sto bi i ja, izasao i poslao ih u 3pm. Znaci opravdao si moj glas koji sam ti dao na izborima. Sada je do ridobradog kriminalca da se vadi kako zna i umije ali prije toga nek kupi vazelin zbog krimosa iz adz-a.
Ponosan sam na Željka Komšića, Emira Suljagića i DF, što su pokazali državnički stav.![]()
Ipak čestitke nadahnutoj i borbenoj ekipi DF-a za zalaganje i dopinos ovom derbiju
-
StupskaBitanga
#20519 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ekipa za propastVjecitiStudent wrote:SDA 29It_is_a_Leclerc wrote:HDZ-enjare cvile, SDA-ovci u šoku, a profesionalni pljuvači DF ni sami ne znaju šta bi mislili...
U najkraćem, DF![]()
Znate šta sad rade Bakir i Dragan ?! Plaču k'o kišna godina ! Jer, ko će usvajati odluke manjinske vlade'ta neće valjda ona šaka jada HDZ-ovaca u PFBiH ?! Koliko ih je uopšte ? 3-4 ?!
HDZ 12
+
SBiH 3
BPS 4
- It_is_a_Leclerc
#20520 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Podržavam Vladu SDA, HDZ, SNSD, SBiH (i Halilovićevi radikali).
Posljednji put je to baš super ispalo
DF
Posljednji put je to baš super ispalo
DF
-
HM 2011
#20521 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ili šest fotelja ili ništa....
Zajedno u promjene....
Ali eto barem imamo vladu FBiH.....
Zajedno u promjene....
Ali eto barem imamo vladu FBiH.....
Last edited by HM 2011 on 01/03/2015 17:23, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#20522 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
haj sad doktore premotaj film na oktobar pa vidi sta sam govorio o manjinskoj vladiHafis wrote:Ipak je stari has Čovke pokazao Osimovu mudrost i Mešinu smirenost i priveo utakmicu kraju...a nije se ni oznojio da valja.It_is_a_Leclerc wrote:I moj isto !Altsa wrote:Zeljko uradio si ono sto bi i ja, izasao i poslao ih u 3pm. Znaci opravdao si moj glas koji sam ti dao na izborima. Sada je do ridobradog kriminalca da se vadi kako zna i umije ali prije toga nek kupi vazelin zbog krimosa iz adz-a.
Ipak čestitke nadahnutoj i borbenoj ekipi DF-a za zalaganje i dopinos ovom derbiju
sad se sda i hdz nemaju vise iza koga kriti... sto je dosta veci problem za sda nego za covica - jer ce sami polagati racune u ovom mandatu, bas onako kako sam se i nadao prije pola godine... a kurcenja nema - manjinska vlada
-
StupskaBitanga
#20523 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mi bi radili ali nije do nas
SDA fora
SDA fora
-
vade_mecum
#20524 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne valja ti matematikaVjecitiStudent wrote:SDA 29It_is_a_Leclerc wrote:HDZ-enjare cvile, SDA-ovci u šoku, a profesionalni pljuvači DF ni sami ne znaju šta bi mislili...
U najkraćem, DF![]()
HDZ 12
+
SBiH 3
BPS 4
- hornet
#20525 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobar potez Komsica. Za njega prvenstveno, zgazio ih je. He's back.