Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupio sam na ebayu neki dan ovu futrolu.. pa ako ikoga zanima, ekstra je. CAk pise da je proizvodjac SAmsung, made in Korea. Ne znam da li je original...ali znam da je super. Ako neko treba link, na pp
skafiskafsnjak wrote:Kupio sam na ebayu neki dan ovu futrolu.. pa ako ikoga zanima, ekstra je. CAk pise da je proizvodjac SAmsung, made in Korea. Ne znam da li je original...ali znam da je super. Ako neko treba link, na pp
Koliko si je platio? Link? Jel kad je otvoris pali se sam ekran?
Evo par zastitnih kucista za s3.Ja licno imam ovaj prvi i super je,kako vizuelno tako i
po pitanju zastite.Jedino steta sto ih ovdje nema kupiti,ako i nadjete nesto na piku to su kopije.
instalirao sam 4.3 na svoj s3,skinuo sa sammobile,izasao je za par zemalja,tj za pojedine mreze,uzeo sam za Veliku Britaniju,i ubacio preko odina,mrsko mi bilo cekati da sam izbaci,ima neki poboljsanja,al ne toliko,kazu da ima dosta toga od s4,al je ne vidim nista,ako imas propusten poziv ili poruku,ne pokazuje je kao na s4 kada je ekran u stanju mirovanja,a kazu da je ce to biti ispod,moras da stisnes dugme za otkljucavanje pa da vidis imas li propusten poziv i poruku,to mi je bezvze.
i nervira me jos vise,pa zar nisu mogli ubaciti jos koju pozadinu ekrana osim one njihove 4 standarne koje su toliko isfurane da je to cudo,neznam dal se to moze drugacije nastimati,jer koliko sam primjetio nema nigdje za njega tema,pa da ti sebi mijenjas pozadinu i ostalo kako se kome svidja!
aco77 wrote:instalirao sam 4.3 na svoj s3,skinuo sa sammobile,izasao je za par zemalja,tj za pojedine mreze,uzeo sam za Veliku Britaniju,i ubacio preko odina,mrsko mi bilo cekati da sam izbaci,ima neki poboljsanja,al ne toliko,kazu da ima dosta toga od s4,al je ne vidim nista,ako imas propusten poziv ili poruku,ne pokazuje je kao na s4 kada je ekran u stanju mirovanja,a kazu da je ce to biti ispod,moras da stisnes dugme za otkljucavanje pa da vidis imas li propusten poziv i poruku,to mi je bezvze.
i nervira me jos vise,pa zar nisu mogli ubaciti jos koju pozadinu ekrana osim one njihove 4 standarne koje su toliko isfurane da je to cudo,neznam dal se to moze drugacije nastimati,jer koliko sam primjetio nema nigdje za njega tema,pa da ti sebi mijenjas pozadinu i ostalo kako se kome svidja!
Instaliraj aplikaciju 500 firepaper i uzivaj u pregrst pozadina koje se same mijenjaju u intervalima koji ti podesis...
aco77 wrote:instalirao sam 4.3 na svoj s3,skinuo sa sammobile,izasao je za par zemalja,tj za pojedine mreze,uzeo sam za Veliku Britaniju,i ubacio preko odina,mrsko mi bilo cekati da sam izbaci,ima neki poboljsanja,al ne toliko,kazu da ima dosta toga od s4,al je ne vidim nista,ako imas propusten poziv ili poruku,ne pokazuje je kao na s4 kada je ekran u stanju mirovanja,a kazu da je ce to biti ispod,moras da stisnes dugme za otkljucavanje pa da vidis imas li propusten poziv i poruku,to mi je bezvze.
Kako bolan ne mozes mjenjati pozadinu tj wallpapers?
Settings > My device > Display > Wallpaper.. unutra biras Gallery, Live wallpapers.. odes u gallery i stavis koju hoces.. a prije toga skini aplikaciju Zedge imas wallpapera more.. i slike ce ti biti u galeriji..
Vratio sam se na 4.1 sta znam, mozda bolje ipak cekati kad se sam ponudi na tel.novi softwer, dal je vec kod koga krenuo?
Instalirao sam ovaj zedge nije los, al izgleda nema tema, ostalo I nije tako lose.
Kako ti je I izasao 4.3 preko Ota ili sam na telefonu, zasto kod mene nece, ja sa Rutovo mob.dal je zbog toga?Mada kad probam na mob.kaze da su najnovija azuriranja instalirana.
Nije meni jos dosao preko ota. Kod mene je s3 ali americka serija sgh i747 a tvoj je gt-i9300 nije isto. Ali je oficijelno pusten. Kad ce doci ja veze nemam. Ja sam skinuo sa xda 4.3
Xda.com ti je svjetska stranica developera i ostalih koji de bave najvise telefonijom i svim operativnim sistemima. Svaki telefon svaki model tog telefona ima.svoj pod forum i sve u.njemu. posjeti pa.malo lista.. ima i za tvoj oficijelni o obrazlozenje kako da ga nabacis.. imas ti i 4.4 ali custom rom.. sad citaj sta je custom a sta stock itd hehe