Zlatan Ibrahimović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Danguba

#2051 Re: Zlatan Ibrahimović

Post by Danguba »

U njegovoj situaciji vrlo jednostavno, ja imam porijeklo po majci iz Hrvatske i oni su mi dobri favoriti.
Po ocu imam porijeklo iz BiH. To je mlada selekcija i nista ne ocekujem ali cu ih podrzati.

Ostali favoriti za prvo mjesto, svi mi fulamo.
Zar je to tesko.
Osmi Socrates

#2052 Re: Zlatan Ibrahimović

Post by Osmi Socrates »

Da se ne osvrćem na mijenjanje favorita, ali zašto je čudno da je navijao za više reprezentacija?

Ima korijene i u Hrvatskoj i u BiH. Nije ništa slagao. Identitet nije uvijek tako lako objasniti baš kod svakog pojedinca. Ni njima samim, ni onima koji im "presuđuju".

Zidaneov sin, naprimjer, igra za Alžir. Zidane je jedino htio igrati za Francusku.
Baresi 6

#2053 Re: Zlatan Ibrahimović

Post by Baresi 6 »

Ovaj Ibrahimović naporan lik pravo a i vi sa tom pričom šta i kako se osjeća. Ne osjeća taj ništa to je švedski bezosjećajni mentalitet priča bezveze glumi nešto stalno analize i komentari utakmica mu na nivou nekog djeteta. Glumi nekog opasnog lika ko fol odrasto u nekom getu pazi sad u Švedskoj haha čuj geto u Švedskoj daj ba bježi tamo nebitan dosadan i naporan lik. Jedina poveznica s Bosnom prezime mu i eto mi ko možemo se dičit i falit da je bošnjo porijeklom al realno nidje veze
Point.

#2054 Re: Zlatan Ibrahimović

Post by Point. »

konami666 wrote: 20/07/2026 23:23
Point. wrote: 20/07/2026 20:59
konami666 wrote: 20/07/2026 12:38

Jel rekao da su mu favoriti ili da navija za francusku? Mozes podijeliti snimak?

Znaci ako mu je otac iz Bosne i majka iz hrvatske onda ne može biti Hrvat jel?

Bošnjo logika a da je rekao da je navijao za Bosnu me bi taj komentar ostavio 1000%.
Uh, baš iznenađenje da se ti upalio. Rekao je da je navijao za Hr jer su mu korijeni od tamo. Korijeni su mu i iz BiH.

Naravno, da je BiH umjesto Hr igrala finale SP on bi rekao da vuče korijene iz BiH, jer je ljigo koji navija za one trenutno jače.
Sve vi znate. Ima ona stara: U Bosni će ti oprostiti sve ali uspjeh nikad. I da je igrao za reprezentaciju BiH opet ne bi valjao. Isto ko sto sad ni dzeko ne valja, uvijek se nadje neki genijalac koji zna bolje
Opet nisi fokusiran. Niko ne spori njegov talenat niti je dovodio to u pitanje, pričamo o drugim stvarima. Budi budan na času jebem ga ja.
konami666

#2055 Re: Zlatan Ibrahimović

Post by konami666 »

Point. wrote: 21/07/2026 10:19
konami666 wrote: 20/07/2026 23:23
Point. wrote: 20/07/2026 20:59
Uh, baš iznenađenje da se ti upalio. Rekao je da je navijao za Hr jer su mu korijeni od tamo. Korijeni su mu i iz BiH.

Naravno, da je BiH umjesto Hr igrala finale SP on bi rekao da vuče korijene iz BiH, jer je ljigo koji navija za one trenutno jače.
Sve vi znate. Ima ona stara: U Bosni će ti oprostiti sve ali uspjeh nikad. I da je igrao za reprezentaciju BiH opet ne bi valjao. Isto ko sto sad ni dzeko ne valja, uvijek se nadje neki genijalac koji zna bolje
Opet nisi fokusiran. Niko ne spori njegov talenat niti je dovodio to u pitanje, pričamo o drugim stvarima. Budi budan na času jebem ga ja.
Ti nisi fokusiran. Stara mu je iz hrvatske. Kaže da navija za hrvatsku. Šta je tu čudno? Jel se pika samo odakle mu je otac i da mora navijati za zemlju odakle mu je otac? Nego tražite dlaku u jajetu da kenjate. Koga boli kurac ustvari za koga navija ili on ili bilo ko. Kakve veze ima njegovo navijanje sa tim kakav je kao osoba? A to je sasvim druga tema, pogledati malo koliko je novca on donirao i pomogao ljudima vs ti i ta ekipa i sve bude jasno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2056 Re: Zlatan Ibrahimović

Post by _BataZiv_0809 »

Ko to kaze da Dzeko ne valja a da je normalan
Post Reply