FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#2051 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:totalno rasulo, jelde?
klasika ma neću ništa reći sad će ovi iz dijaspore navaliti ko sumanuti da napadaju i kako sam ja ćorav pored očiju i tako to jer oni iz dijaspore najbolje znaju i najbolje su upućeni
Srebrni

#2052 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

...BItanga najbolje zna... kao da radi tamo, možda, ili je radio? :)
StupskaBitanga

#2053 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Srebrni wrote:...BItanga najbolje zna... kao da radi tamo, možda, ili je radio? :)
nisam moje kolegice jesu i vjeruj nije lijepo kada ti neko na kafi plače šta je doživio tamo ali nije ni bitno jer svi i bez mene su shvatili da je ovo jedan veliki propuh
Nero Histrion

#2054 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

StupskaBitanga wrote:
Srebrni wrote:...BItanga najbolje zna... kao da radi tamo, možda, ili je radio? :)
nisam moje kolegice jesu i vjeruj nije lijepo kada ti neko na kafi plače šta je doživio tamo ali nije ni bitno jer svi i bez mene su shvatili da je ovo jedan veliki propuh

Moze li se znati sta je to rasplakalo tvoje koleginice? I am all ears, fakat.
StupskaBitanga

#2055 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Mnogi su tamo sebi dozvolili status zvijezda-umišljenih osoba a takav status uopšte ne zaslužuju. Slučaj o kojem govorim je jedna voditeljica/urednica trenutno 2 emisije a ovu novu što je počela raditi uopšte nema veze o tematici koju radi jer je za sevdalinke rekla da su to tužne pjesme :-) Od kršenja privatnosti, loših međuljudskih odnosa i spletkarenja neću a mnogi ne pripremljeni na surovost ovog posla jednostavno puknu
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2056 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:Mnogi su tamo sebi dozvolili status zvijezda-umišljenih osoba a takav status uopšte ne zaslužuju. Slučaj o kojem govorim je jedna voditeljica/urednica trenutno 2 emisije a ovu novu što je počela raditi uopšte nema veze o tematici koju radi jer je za sevdalinke rekla da su to tužne pjesme :-) Od kršenja privatnosti, loših međuljudskih odnosa i spletkarenja neću a mnogi ne pripremljeni na surovost ovog posla jednostavno puknu
Bar ti nisi @erzbet i bar ti znaš šta je medij i šta je novinarstvo. Dobar novinar, ili novinar sa potencijalom se ne može sakriti niti ostati neprimjećen. Koliko je Mirjana Hrga poslije Nove tv bila bez posla? Malo. Sumnjam da je plakala. Sumnjam da je i Goran Milić plakao. Sumnjam da bi plakao itko sa b92, jer bih ih brzo pozvali. Koliko znam baš sa face tv je konkurencija odvela curu koja je radila prognozu.. Nema tu laži, nema prevare..
Pitali su me ko je Adelina sa Face tv, pa ta urednica koja zaista loše radi.. ali fakat loše. Ona Erna je bolja (ili kako se već zove, Ena, Erna, tako nekako) . Mislim da i ti misliš na Adelinu. O tome sam ovdje još prije napisala.
Općenito katastrofa je u medijima, jer nema privrede, a kad nema privrede nema ni reklame, kad nema reklame nema para , kad nema para.. nema ničeg.
Asamoah Gyan

#2057 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Asamoah Gyan »

KatarinaKosaca wrote:
StupskaBitanga wrote:Mnogi su tamo sebi dozvolili status zvijezda-umišljenih osoba a takav status uopšte ne zaslužuju. Slučaj o kojem govorim je jedna voditeljica/urednica trenutno 2 emisije a ovu novu što je počela raditi uopšte nema veze o tematici koju radi jer je za sevdalinke rekla da su to tužne pjesme :-) Od kršenja privatnosti, loših međuljudskih odnosa i spletkarenja neću a mnogi ne pripremljeni na surovost ovog posla jednostavno puknu
Bar ti nisi @erzbet i bar ti znaš šta je medij i šta je novinarstvo. Dobar novinar, ili novinar sa potencijalom se ne može sakriti niti ostati neprimjećen. Koliko je Mirjana Hrga poslije Nove tv bila bez posla? Malo. Sumnjam da je plakala. Sumnjam da je i Goran Milić plakao. Sumnjam da bi plakao itko sa b92, jer bih ih brzo pozvali. Koliko znam baš sa face tv je konkurencija odvela curu koja je radila prognozu.. Nema tu laži, nema prevare..
Pitali su me ko je Adelina sa Face tv, pa ta urednica koja zaista loše radi.. ali fakat loše. Ona Erna je bolja (ili kako se već zove, Ena, Erna, tako nekako) . Mislim da i ti misliš na Adelinu. O tome sam ovdje još prije napisala.
Općenito katastrofa je u medijima, jer nema privrede, a kad nema privrede nema ni reklame, kad nema reklame nema para , kad nema para.. nema ničeg.

Adaleta, dijete nema 20 godina ....
KatarinaKosaca

#2058 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Asamoah Gyan wrote:Adaleta, dijete nema 20 godina ....
Nije ta :hm:

Ova ima više godina i jednom je Senad prestavio kao buduću urednicu, ona je rekla da ima tremu i izazov, tremu je fakat imala i to jako loše radi. Ima naglašeno š, ž i jako iritantan glas.. uvijek loše odradi. Mislim da se zove Adelina..
Asamoah Gyan

#2059 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Asamoah Gyan »

jel ova? sve je kako si opisala :D

StupskaBitanga

#2060 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ma nije ta djevojčica koja je došla tu preko prezimena a Katarika slažem se ali bit mog posta je da je danas jako teško prvo početi zagaziti u ove nažalost prljave i mutne vode a kamo li plivati u njima jer je močvara mila majka šta je ovo. Ko sve radi i bavi se ovim poslom je tuga golema. Ako ništa jedino ko je profitirao od FaceTV je Jasmina P. koja sada ima vlastitu emisiju na TV1
KatarinaKosaca

#2061 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Asamoah Gyan wrote:jel ova? sve je kako si opisala :D
:hm: Jeste... :roll: Meni izgleda da ima puno više godina.. Na dijete nikako ne liči..
KatarinaKosaca

#2062 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:ma nije ta djevojčica koja je došla tu preko prezimena a Katarika slažem se ali bit mog posta je da je danas jako teško prvo početi zagaziti u ove nažalost prljave i mutne vode a kamo li plivati u njima jer je močvara mila majka šta je ovo. Ko sve radi i bavi se ovim poslom je tuga golema. Ako ništa jedino ko je profitirao od FaceTV je Jasmina P. koja sada ima vlastitu emisiju na TV1
Sve tačno.. ne znam ko je Jasmina, ali ponavljem rečeno, medij je čudo, Tv je najbolja reklama, da sam student ili tek završeni novinar potrudila bih se i te kako da tamo džaba radim i da se dokazujem, stičem iskustvo i čekam priliku.. Novinari imaju tu prednost i privilegiju. A da se svega i svačega nakupilo u profesiji, slažem se..
Asamoah Gyan

#2063 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Asamoah Gyan »

KatarinaKosaca wrote:
Asamoah Gyan wrote:jel ova? sve je kako si opisala :D
:hm: Jeste... :roll: Meni izgleda da ima puno više godina.. Na dijete nikako ne liči..
Pa to su ove kiborg ratne ili poslijeratne generacije.
StupskaBitanga

#2064 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

a sam student ili tek završeni novinar potrudila bih se i te kako da tamo džaba radim i da se dokazujem, stičem iskustvo i čekam priliku.. Novinari imaju tu prednost i privilegiju.
Poenta ovoga je da mnogi to zloupotrebljavaju ali eto nisu svi tako loši
karanana

#2065 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Nije losa ova mala sto vodi uzbudjenje. Uzbudjuje me pomalo.
Srebrni

#2066 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

karanana wrote:Nije losa ova mala sto vodi uzbudjenje. Uzbudjuje me pomalo.
:lol:
StupskaBitanga

#2067 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Nehla koja je prije bila nekakav obn star model
karanana

#2068 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ahaaaaa, to je ona.
vidim nesto mi poznata, ko da sam je vidjo u kupacem. sad znam da jesam.
Srebrni

#2069 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Je li iko gledao ovu Sonju u dnevniku večeras što je protiv srpskog nacionalizma? Dobar intervju bio, ali meni se čini da neće ona još dugo poživjeti sa onakvim stavovima...
zoza

#2070 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zoza »

Evo sklopili su neki ugovor sa nekom novom "Cinema TV". Svake subote film. Jučer bio One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975). Nadam se da če i u buduće da budu dobri filmovi. :thumbup:
salihamidžić 20

#2071 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by salihamidžić 20 »

Da evo Roland Garros su uspjpjeli otkupit. Pounjavaj izgleda programsku shemu.
evo mene

#2072 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

Kakve ublehe, a dinara nemaju. Ustvari ima za određen krug poslušnika oko Senada.
KatarinaKosaca

#2073 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

evo mene wrote:Kakve ublehe, a dinara nemaju. Ustvari ima za određen krug poslušnika oko Senada.
A koji to medij ima neku kintu? :roll: Sem Al Jeezira, što je posebna tema. Koji to mediji ima neki dinar a da zaradi na tržištu? Niti jedan. Jer u ovakvom stanju privrede nemoguća misija.
Srebrni

#2074 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Dobar prijenos danas... još malo pa će se pretvoriti u sportsku televiziju...
Nero Histrion

#2075 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

Srebrni wrote:Dobar prijenos danas... još malo pa će se pretvoriti u sportsku televiziju...
Uzivao sam! :thumbup:
Locked