emigrazione wrote:A sta je za tebe pravi fudbalski stadion? Ako nije u Engleskom fazonu onda nista, uostalom ako Skotska repka igra svoje utakmice na stadionu koji ima stazu ko smo to mi da nam kao smeta. Rekonstrukcija Koseva je nasa REALNOST, a sve ostalo senti-menti politika i mokri snovi pojedinih, nazalost ali je tako mi dalje dobaciti ne mozemo, trenutno
Kad kazem "fudbalski stadion" mislim na ove bez atletske staze, ili kako ih danas zovu "fudbalske arene".
Moj ti, nasa je realnost (kako je krenulo) da cemo dobit mudo marjanovo svi kolektivno, jer ovim iz UEFA-e ne pada napamet da sami ulazu u stadion. DOk drzava se ne pokrene, nista!

Eh sad, da li ce i kad nesto se desit sa rekonstrukcijom Koseva ili nastavak rekonstrukcije BP-a, to ptice na grani znaju...
Samo znam da bi se Kosevo za nekih 1-2 mil KM moglo dotjerati tip-top. Ne mislim na natkrivanje, vec ove "fine radove" tipa zamjene stolice, uredjivanje mokriv cvorova, vip loze, normalna mjesta za novinare jer je gore odron, ulazi, kamere na stadionu itd...