La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zeljoooo

#2051 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Zeljoooo »

PravimHaos wrote:Nabijamo komplekse,obaramo rekorde.

Dajvalonci na aparatima,nije da nismo navikli.
Kakve ti komplekse nabijas. Natamburase ti Arsenal danas samo tako.
PravimHaos

#2052 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by PravimHaos »

Nije da nisam navikao. :D (sa time iznad sam implicirao na Ronalda)

Ali moram priznati da me uvijek oraspoloži kada kmečavci počnu da kmeče o Ronaldu.To mi nekako prestavlja posebnu vrstu satisfakcije. :D
LSD

#2053 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by LSD »

a nije kmecanje, oca mi.....pa gledaj šta frajer radi od sebe :facepalm: i to je kao neka planetarna zvijezda i ambasador fudbala :-?

https://v.cdn.vine.co/r/videos/224E1956 ... fnaN1unrqY

ne može se tako javno brukati i ocekivati neke zlatne balone i svršavanje od strane djecurlije koja u njemu vide idola
Lakat Jebić

#2054 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Lakat Jebić »

ja se bgm nadam da vi uzimete kakvu pinku od messija i ronalda. vise ovi od messija
tzipiripi

#2055 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Logovan wrote:
tzipiripi wrote:
Logovan wrote: Kao drugo, ako si ga već spomenuo, i Messi ti glumi, ali manje.
Messi, CR i padanje u istoj rečenici :-) :lol:
Sta sam pogresno napisao? :?
U istu rečenicu padanje, CR i Messi. CR je sinoć dva puta pao u jednoj utakmici tako bijedno i stramotno da stvarno nema nikakvog smisla ih poredit u bilo kojem smislu :lol: . I ne samo Messia nego bilo koga u istu, ne rečenicu, nego knjigu s ovom sramotom za sport.
"I Messi ti glumi, ali manje." Messi je za ovog T-800, i to ne obični no ultra GTI....

Image

Obratiti pažnju kako se drži za nogu :-)
Image
trcicu trceci

#2056 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by trcicu trceci »

Kako su mogle sudije na ovo nasjesti, pada ko da ga nekom ciglom gadja u glavu, a on bjezi od cigle :D
tzipiripi

#2057 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

kory_galaktikos wrote:Haha neki sedmicama nemaju sna, koja opsjednutost cc
Lagano do psihijatra ili uzivajte u igrama Madrida :)
Evo uživamo :lol:

Image
Logovan

#2058 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Logovan »

tzipiripi wrote: U istu rečenicu padanje, CR i Messi. CR je sinoć dva puta pao u jednoj utakmici tako bijedno i stramotno da stvarno nema nikakvog smisla ih poredit u bilo kojem smislu :lol: . I ne samo Messia nego bilo koga u istu, ne rečenicu, nego knjigu s ovom sramotom za sport.
"I Messi ti glumi, ali manje." Messi je za ovog T-800, i to ne obični no ultra GTI....
Izvini što sam ti miljenika Messija stavio u istu rečenicu sa Ronaldom. Stvarno kako me nije stid, banovat me treba. Valjda te nisam nešto puno uvrijedio.
Jebo te pa i sam Messi bi rekao da ponekad odglumi faul, a pojedinci ga ovdje brane, da te Bog mili sačuvaj. :roll: Imaš video sa Messijevim simuliranjem pa pogledaj.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2059 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Cekaj dok se Gricko pocne bacati ko sto je birvaktile u Liverpoolu :D
Rob_Atl

#2060 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Rob_Atl »

ma prepali se barcini fanovi da ronaldo ne obori mesijev rekord od 50 golova u sezoni kolko vec , pa ce traziti svaku manu, ako ga obori ovog simuliranja se nece niko ni sjecati :oops: :D
Logovan

#2061 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Cekaj dok se Gricko pocne bacati ko sto je birvaktile u Liverpoolu :D
Samo još fali da se počne pisati kako Suarez ne glumi. :zid:
Crvena Tifoza

#2062 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

Dobro je pa je i ova tema opet oživila. Kad pade ligaški rekord po broju pola ovih što sad pišu odjednom su prestali pratiti ligu, ili su po banovićima završili. :D
tzipiripi

#2063 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Logovan wrote: Izvini što sam ti miljenika Messija stavio u istu rečenicu sa Ronaldom. Stvarno kako me nije stid, banovat me treba. Valjda te nisam nešto puno uvrijedio.
Jebo te pa i sam Messi bi rekao da ponekad odglumi faul, a pojedinci ga ovdje brane, da te Bog mili sačuvaj. :roll: Imaš video sa Messijevim simuliranjem pa pogledaj.
U redu .... :lol:
Image

Kmečite godinama o Barcinim igračima kao padavičarima a imate najvećeg ikad. CR pa jedno 20 praznih mjesta, pa tek onda drugi na listi. Naravno da vas treba bit stid :lol:

Kad su se dva Bracanina intrala na fjumeri
kad su se dva Bracanina intrala na fjumeri
a ca, a ca, ca kažu .... :lol:
jethro

#2064 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by jethro »

Rastura ovaj SD Eibar! :D
Trenutan rez. Eibar-Almeria 4-1 :izet:
Logovan

#2065 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Logovan »

tzipiripi wrote: Kmečite godinama o Barcinim igračima kao padavičarima a imate najvećeg ikad. CR pa jedno 20 praznih mjesta, pa tek onda drugi na listi. Naravno da vas treba bit stid :lol:
Jebe se meni odakle je igrač. Razumiješ? Ja ću reći da simulira, nebitno je l' iz Reala, Barce, Liverpoola, Uniteda, itd.

Čuj ja imam u ekipi najvećeg padavičara ikada. :zid: Još kaže treba me biti stid. :roll: Da ti kažem nešto, to što ti sebe gledaš kao velikog navijača Barcelone, koji živi za taj klub, ne znači da i ja živim za tamo neki Real. Kontaš? Nemoj me gledati kao nekog navijača koji drka na strani klub.
ascari

#2066 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by ascari »

Na Livescore pise 81'. Ne znam jesu li u istoj sekundi.

Image
Kemal Malovčić

#2067 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Kemal Malovčić »

Logovan wrote:
tzipiripi wrote: Kmečite godinama o Barcinim igračima kao padavičarima a imate najvećeg ikad. CR pa jedno 20 praznih mjesta, pa tek onda drugi na listi. Naravno da vas treba bit stid :lol:
Jebe se meni odakle je igrač. Razumiješ? Ja ću reći da simulira, nebitno je l' iz Reala, Barce, Liverpoola, Uniteda, itd.

Čuj ja imam u ekipi najvećeg padavičara ikada. :zid: Još kaže treba me biti stid. :roll: Da ti kažem nešto, to što ti sebe gledaš kao velikog navijača Barcelone, koji živi za taj klub, ne znači da i ja živim za tamo neki Real. Kontaš? Nemoj me gledati kao nekog navijača koji drka na strani klub.
Ti ko da si s vukovima odrasto.
tzipiripi

#2068 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Logovan wrote:

Care moj hebe se mene i za Barcu i bilo koga od tih lovatora.... Ja nisam navijač ikoga ima tome .... Samo gledam utakmice iz fotelje, ko i svaki drugi insan u državi nam. A da razumiješ šta sam napisao skont'o bi da me iritira kada serete o drugima, a o onim za koje navijate baš se i ne pretrgoste. Š'o bi se ono reklo školski primjer licemjera.
Nešto nisam plaho pročitao da pišete, barem jedan dio najžešćih na forumu, o CR-u kao največem padavičaru ikad, što on to definivno jest. Ali zato heklate o drugim evo godinama.
todd_smith

#2069 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by todd_smith »

joj da hoce zabiti veceras hettrik iz 3 penala koja je simulirao :lol: :lol: :lol: :lol:

pa ovdje bi se klali :lol: :lol: :lol:
Logovan

#2070 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Logovan »

todd_smith wrote:joj da hoce zabiti veceras hettrik iz 3 penala koja je simulirao :lol: :lol: :lol: :lol:

pa ovdje bi se klali :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2071 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Pa ovdje na forumu se i ne pise drugo o CR nego da je padavicar, los karakter, vaki, naki....kad sta uradi dobro, onda se suti ili se gleda da se to obezvrijedi i umanji. Sad nakon ovog penala su se odmah upalili dezurni kriticari da ukazu kako je isfolirao penal.
Ozbiljno, kad ce Gricko poceti svoja TLN bacanja?! Kakve je taj covjek samo letove imao u Liverpoolu. Sudije vise nisu ni pomisljale da sviraju bilo sta kad vide njegove izvedbe :mrgreen:
Dr. Kuca

#2072 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Dr. Kuca »

Sto se ovih stvari tice, ronaldo je sramota za fudbal.
Better Man

#2073 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Better Man »

Nije bilo i ne zna se da li će biti većeg padavičara od Klinsmana. Taj što se bacao i iznuđivao smiješne penale, nije niko. Lik se znao s 20-25 metara bacati u šesnaest.
kory_galaktikos

#2075 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by kory_galaktikos »

Jel ovo sudija svirao kraj kad igrac ide 1 na1 s golmanom, e ciganluka ccc
Post Reply