jastuk1 wrote:ćiribiribela wrote:Ilmin engleski je kritican, neka se drzi domacih pjesama.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Komentar niđe veze.
Izvini objektivni.
Moderator: anex
jastuk1 wrote:ćiribiribela wrote:Ilmin engleski je kritican, neka se drzi domacih pjesama.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Komentar niđe veze.
Jeste. Engleski joj je loš.Ali ja bih preporučila : ubrzani kurs. Njoj je samo 13, brzo će to ona savladatićiribiribela wrote:Ilmin engleski je kritican, neka se drzi domacih pjesama.
Engleski joj nije super, ali da je toliko loš, vala nije... ni bolji, ni gori u odnosu na ostale kandidate... (I have a certain background to make this kind of statement.LEDA wrote:Jeste. Engleski joj je loš.Ali ja bih preporučila : ubrzani kurs. Njoj je samo 13, brzo će to ona savladatićiribiribela wrote:Ilmin engleski je kritican, neka se drzi domacih pjesama.

nisamPartizzanka wrote:sve je stvar ukusa
btw zar ti nisi onaj sto je jedini govorio da je neka cura lijepa, i to neka je bila kombinacija ... nigdje veze
i svi smo joj zavidjeli osim tebe
To ti se zove monitoring. S obzirom da su zvučnici uglavnom okrenuti prema publici, dakle suprotno od izvođača, izvođač ne čuje zvuk kako treba(ni sebe kako pjeva a ni muziku tj. bend, ako ga prati). E za to se koriste monitori, u vidu slušalica ili posebnih zvučnika koji se koriste za monitoring. Slušalice su loše rješenje, obično idu u jedno uho, tako da imaš neku vrstu mono zvuka. E onda te taj mono zvuk počne zbunjivat, posebno kad je neki glasniji dio pjesme, pa onda vade slušalicu iz uha, ganjaju zvuk.JanuaryJones wrote:Može li mi neko stručno objasniti čemu služe slušalice u ušima pjevača i zašto ih neki vade, stavljaju, vade...? Merci.
Sent from my iPad using Tapatalk
Industrialyzer wrote:Meni nikako nije jasno kako neko moze negativno komentarisati Tamarin izgledHajde pjevanje, moze da ti se ne svidja jer je specificna.
Zlocudni tumor na ukusu ima onaj ko kaze da djevojka nije prelijepa
Partizzanka wrote:garant ce se javiti neko ko se toga sjeca
ako nije bila na farmi stanija 90% sam sigurna
da si ti jedini tvrdio da je ona ultra riba
i da smo mi svi gaboripa joj zavidimo
Da izvinjenje bude potpuno, hocu da kazes da je Tamara najljepsa djevojka i da ima najljepse ociPartizzanka wrote:e izvini onda molim te
prenos
Doduše i ja sad kontam da sam potcijenio Doktore... Valjda iz moje želje da što prije ispadnuAfanasi_94 wrote:Mislim da će Doktori dalje dogurat od Lukijana al živi bili pa vidjeli. Nešto mi nema logike da do finala ne bude po jedan takmičar od svakog iz žirija, ipak je ovo šoucyprus wrote:Malo sam obrno redosljed, al mislim da sam na dobrom tragu... U sljedeće dvije epizode ispadaju Brkovićka i Ćato 99%... Sinoć pogodih ko ispada... 4U generalno nisu bile loše (pogotovo ona crvena), al su nekako dosadne, nepamtljive... Zato je bilo malo onih koji su glasali za njih...cyprus wrote:Moja prognoza za konačni poredak:
1. Kajmakoski
2. Ilma
3. Lukijan
4. Maid
5. Tamara
6. Aleksa
7. Doktori
8. Ćato
9. Sekulićka
10. ona plava
11. 4U
Nekako su mi bolji kako vrijeme prolazicyprus wrote:Doduše i ja sad kontam da sam potcijenio Doktore... Valjda iz moje želje da što prije ispadnuAl upravu si, vrlo je moguće da ih budemo gledali i u finalu...