Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kraj 1.pol. 35:27 za Srbiju. Lose igraju i jedni i drugi, s tim sto je Turska ocajna. Malo ih krenuo sut za 3 i mislim da im je to jedina nada da se vrate u mec.
Wolfenstein wrote:"evo slobodnih bacanja za tursku koja ce vjerovatno promasit...."nigdje veze,to vam dobar komentator...??????????
je li ti u tome vidis mrznju prema turskoj?
daaaa,a i njegov profesionalizam o kojem govorite...a covjek je ubacio oba bacanja...taman sam mislio da je neki tarot,al zajeba se,covjek ga demantira..
Druga utakmica Srbije koju sam gledao cijelu.To mora mnogo bolje,Teodosic na kraju odigrao totalno ajde da kazem nezrelo.Turci losi stvarno,dosta su pali od prosle godine.Ocekivao sam vise od njihovih NBA igraca.
Vjerovatno ide Srbija na Rusiju,moze se proci.
Pojedinci se izgleda registruju da bi istresli svoje frustracije.
Turska ima loseg trenera i uspijeh im je i drugi krug.
Nece se ni Srbija dobro provesti, imaju i oni crnih rupa.
Kako Spanija igra, bez obzira sto je tekma nebitna za prolaz.
CSKA wrote:Druga utakmica Srbije koju sam gledao cijelu.To mora mnogo bolje,Teodosic na kraju odigrao totalno ajde da kazem nezrelo.Turci losi stvarno,dosta su pali od prosle godine.Ocekivao sam vise od njihovih NBA igraca.
CSKA wrote:Druga utakmica Srbije koju sam gledao cijelu.To mora mnogo bolje,Teodosic na kraju odigrao totalno ajde da kazem nezrelo.Turci losi stvarno,dosta su pali od prosle godine.Ocekivao sam vise od njihovih NBA igraca.
a Makedonija
E ako Makedonci dobiju i Ruse,onda stvarno neka osvoje EP .