Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- spinel_
#2051 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
pa upravo su ti problemi doveli do nakaradne formacije. dakle, traziti uzrok toga a ne posljedicu.
- homega
#2052 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Prijavio sam moderatorima ovaj tvoj postfosil wrote:Pa sta ocekujes od nekog ko bi radije trpio Radovana Karadzica na klupi, nego Papeta kojem zeli dugu i tesku bolest. I jos Amina na to.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2053 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa ako moderatori reaguju na ovu odvratnu i gnusnu baljezgariju morat ce podjeliti jos najmanje 20 banova zbog vrijedjanja Dzeke, Spahica, Papeta, Tina itd itd.homega wrote:Prijavio sam moderatorima ovaj tvoj postfosil wrote:Pa sta ocekujes od nekog ko bi radije trpio Radovana Karadzica na klupi, nego Papeta kojem zeli dugu i tesku bolest. I jos Amina na to.
- fosil
#2054 Emir Spahic - ALL ABOUT
Jesam li to nesto slagao.
http://klix.com/view.php?pic=r2knbl&s=8#.U6tPSIm9LCQ
Ne trebas se izvinjavati. Halal bilo.
http://klix.com/view.php?pic=r2knbl&s=8#.U6tPSIm9LCQ
Ne trebas se izvinjavati. Halal bilo.
Last edited by fosil on 26/06/2014 00:40, edited 1 time in total.
- Edin H.
#2055 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Koji problemi, hoces da kazes da je Spahic udaljio volsebno Kolasinca iz odbrane da bi sebi otezao situaciju.spinel_ wrote:pa upravo su ti problemi doveli do nakaradne formacije. dakle, traziti uzrok toga a ne posljedicu.
Kako vam nije jasno, htio je Medunjanina, nije smio zrtvovati Misimovica, pa je onda volsebno izmislio takticku genijalnost bez beka. Uostalom od pocetka je htio da gurne Svena, pa mu je to bilo lakse u ovoj formaciji.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2056 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Najjaci su ovi sto za propuh na jednoj strani u utakmici sa Nigerijom krive Spahica, Dzeku kao da su oni sastavljali formaciju a ne strucni stab sa Papetom na celu. I onda one bolsne izjave da je Pape prodao utakmicu, da je Spahic namjerno opstruirao itd itd. Ali radi se o tipovima koji to rade vec dugo vremena i kad reprezentacija uradi nesto dobro onda ih nema nigdje i samo cekaju neki kiks da pocnu salve uvreda. Ako to nije bolesno onda ne znam sta je. Dao sam konkretan primjer tome sa komentarima pojedinaca pred utakmicu sa Grckom u Zenici a koji su i sad bili medju najaktivnijim pljuvacima. "Razvalit ce nas Grcka....nemamo mi nikakvih sansi..." i onda kad ih razvalismo ni jednog jedinog komentara...ma ni bravo da su napisali. Naravno razumljivo jer je Grke rasturio Edin Dzeko!!!Edin H. wrote:Koji problemi, hoces da kazes da je Spahic udaljio volsebno Kolasinca iz odbrane da bi sebi otezao situaciju.spinel_ wrote:pa upravo su ti problemi doveli do nakaradne formacije. dakle, traziti uzrok toga a ne posljedicu.
Kako vam nije jasno, htio je Medunjanina, nije smio zrtvovati Misimovica, pa je onda volsebno izmislio takticku genijalnost bez beka. Uostalom od pocetka je htio da gurne Svena, pa mu je to bilo lakse u ovoj formaciji.
- Point.
#2057 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jos uvijek mozgam sta je natjeralo Papeta da onako drasticno promijeni sastav protiv Nigerije, s obzirom da smo jako dobro odigrali sa Obalom, Mexicom i Argentinom sa Kolasincem na lijevom beku. Zasto?
- IcedMFEarth
- BHF_Manijak
#2059 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Praviti od blata teskog kiksera, koji je svaku jacu utakmicu zajebao, gdje je mogao zajebati? Neka hvala.bosanska senzacija wrote: Prva greška u prvoj minuti, druga u drugoj, treća u petoj.
Očigledno je da je lošim potezom otvorio utakmicu i ušao u niz grešaka.
Dešava se i boljim od Spahića, ništa čudno.
Najveći problem je što većina vas osim gledanja fudbala na tv-u drugog kontakta sa tim sportom nikad nije imala, aali vas to opet ne sputava da serete.
Uzmemo li to i dodamo ogromnu dozu bezobrazluka i nekulture dobijemo ovo višednevno izdrkavanje po našim igračima.
A siguran sam da ćemo jednog dana ovog istog Spahića praviti od blata jer većina ih ovdje nije ni svjesna koliko je on značajan za našu ekipu.
Spahic je zlo ove reprezentacije i treba hirurski biti odstranjen, a ti i takvi neka kabadahiju vode kuci.
Samaranje igraca, mrskanje saigraca, jebavanje majki protivnickim igracima pred okom kamere (Neymar), mrskanje doktora reprezentacije itd itd itd.., zasluzuju sve, samo ne kapitensku traku drzavnog tima, a na ovo gore nabrojano samo poklicima mogu ispratiti lokalni papci i to aminovati, jer su valjda uvijek bili zaljubljeni na glavne lole u selu, sa cvrstom pesnicom, citaj papke.
A to sto spomenu "desava se i najboljim", njemu se ti kiksevi cesto desavaju. Pogledaj utakmice Leverkusena u Ligi prvaka, gdje ga je svaka ekipa, tacnije njihovi napadaci, pravili budalom. Igrac za male utakmice. Protiv jacih nema kuveta.
Hocemo li imati boljeg? Cvrsto vjerujem da hocemo, jebo vas Spahic, k'o da je Maldini.
- BHF_Manijak
#2060 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pravi hercegovacki ters. Pod milim Bogom ti nikad nista ne valja, svaku kritiku na racun igraca shvatas kao tragediju, ili na selektora, nebitno.palermo wrote:Nakanih se da pročitam onaj članak na duplom..........koje preseravanje......slika i prilika našeg kobajagi novinarstva....
Pape usr'o prtiv Nigerije, kljucni igraci podbacili, u cemu je problem?
-
FreakyStyley
#2061 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne postoji racionalno objasnjenje. Nema ga, jednostavno.Point. wrote:Jos uvijek mozgam sta je natjeralo Papeta da onako drasticno promijeni sastav protiv Nigerije, s obzirom da smo jako dobro odigrali sa Obalom, Mexicom i Argentinom sa Kolasincem na lijevom beku. Zasto?
Ja sam odmah tipovao na sujevjerje, kao u slucaju onog aviona kad nije dosao na izvlacenje...
Ne znam. Stvarno bih volio da nekad saznamo.
- homega
#2062 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
O kojoj utakmici pišeš, onoj sa Argentinom, ili sa Nigerijombosanska senzacija wrote: Prva greška u prvoj minuti, druga u drugoj, treća u petoj. Očigledno je da je lošim potezom otvorio utakmicu i ušao u niz grešaka. Dešava se i boljim od Spahića, ništa čudno.
Vješto si se maskirao, "selektore", vješto...Najveći problem je što većina vas osim gledanja fudbala na tv-u drugog kontakta sa tim sportom nikad nije imala, aali vas to opet ne sputava da serete..
- fosil
#2063 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Covjek je romanticar i htio se nadigravati sa Nigerijom. Prethodnu sa Iranom su samo dugim loptama preskakali sredinu. Mozda je konto 3 nazad dosta, idem ih razvaliti sredinom. Uvijek je govorio da je fudbal za njega samo igra. Eh sad sto je za nas pitanje zivota i smrti, to ga nije nikad brinulo. Zato ce se i oprostiti od selektorske stolice. Za moj pojam u zadnjih 6 utakmica smo igrali pravo lijep fudbal i furali svoju igru. Da je bilo pravde i srece sad bi siljili kite za Francuze.
- Bosanski_kralj
#2064 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Realno Spahić je opao u formi u posljednje vrijeme. I sve više i više se vežu neke ružne priče za njega u svlačionici tako da bi najbolje bilo da se oprosti.
- fosil
- Lakat Jebić
#2066 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
pa sto nije izveo 3-5-2 ili 3-6-1, nego onu skalameriju od formacijefosil wrote:Covjek je romanticar i htio se nadigravati sa Nigerijom. Prethodnu sa Iranom su samo dugim loptama preskakali sredinu. Mozda je konto 3 nazad dosta, idem ih razvaliti sredinom. Uvijek je govorio da je fudbal za njega samo igra. Eh sad sto je za nas pitanje zivota i smrti, to ga nije nikad brinulo. Zato ce se i oprostiti od selektorske stolice. Za moj pojam u zadnjih 6 utakmica smo igrali pravo lijep fudbal i furali svoju igru. Da je bilo pravde i srece sad bi siljili kite za Francuze.
- It_is_a_Leclerc
#2067 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
"Sreću treba zaslužiti" je, valjda, uz "Osvetio im se onaj promašaj" najgluplji izdanak iz glava sportskih novinara u zadnjih 20 godina na ovim prostorima.
- Infaze Studio
#2068 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nikoga, osim Dzeke u sredini, ravno pred nosom mu, sam ko duh.palermo wrote:Pa vjerovatno bi ga manje oplođavao da je imao pored sebe lijevog beka. Pogledaj onaj gif kada Spaha griješi, a Medunjanin nakon toga dobija žuti karton...........u onoj osnovnoj fudbalskoj formaciji pored njega bi stajao lijevi bek kojem dodaje loptu, oko njega nikoga nego mora slati riskantnu loptu.......LSD wrote:
Realno, ovaj crnac ga je oplođavao citavu tekmu i pravio mu djecu u oba poluvremena....ne vadi uglješa, otac ga yebo
Spaha, primi sat sa posvetom, odigraj jednu oproštajnu i hajde brate u zasluženu mirovinu.
Mada se ja slažem sa tim, da se Spahu treba polako mijenjati....
Ne znam je li znas, ali osnovno pravilo defanzivca u fudbalu je da se u onakvim situacijama ne dodaju lopte paralelno sa 16-ercem. Znaci ondje je trebao da odigra Dzeki ili da je nabije u 3pm, il' je vrati golmanu jasno ko dan, a i on to zna. Zasto nije i zasto je u sve duele u 2. pol. ulazio k'o pijan, samo on zna
Ja bih samo to volio saznati. Sta se desilo prije te utakmice da se on, Edin i Safet, iz inata jedni drugima, onako poigraju sa svima nama.
- fosil
#2069 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne znam prijatelju. Mozda mu je Spaha rek'o da moze pokrivati obje pozicije. Znam da je na poluvremenu mogao mjenjati. Ko zna kakav je interni dogovor bio. Ko zna da li uopste savjetuje igrace i dogovara se. Mozda neki novinar i postavi ova pitanja kad bude vrijeme. ???Lakat Jebić wrote:pa sto nije izveo 3-5-2 ili 3-6-1, nego onu skalameriju od formacijefosil wrote:Covjek je romanticar i htio se nadigravati sa Nigerijom. Prethodnu sa Iranom su samo dugim loptama preskakali sredinu. Mozda je konto 3 nazad dosta, idem ih razvaliti sredinom. Uvijek je govorio da je fudbal za njega samo igra. Eh sad sto je za nas pitanje zivota i smrti, to ga nije nikad brinulo. Zato ce se i oprostiti od selektorske stolice. Za moj pojam u zadnjih 6 utakmica smo igrali pravo lijep fudbal i furali svoju igru. Da je bilo pravde i srece sad bi siljili kite za Francuze.
- Maharadza
#2070 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha želim ti da ostaneš I DA TI DOĐE FELIX MAGATH...

MUAHAHHAHAHA...MMMMUUUUAHAHAHAHAHHAHAA

MUAHAHHAHAHA...MMMMUUUUAHAHAHAHAHHAHAA
- phillie
#2071 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Meni lici da je Pape onom postavkom zavalio svoje "protivnike" u timu. Spahi je ukinuo pomoc na lijevoj strani, pa tako ispada da je Spaha kriv sto su nigeri dolazili ko na fabrickoj traci. Misimovica za ono rafalanje "kaznio" cijelom utakmicom, iako se na poluvremenu vidjelo da covjek vise ne moze i da je dao sta je dao. i na kraju Dzeki je ukinuo Vedu, bez kojeg je tesko igrati u napadu kad imas trojicu na ledjima i kad nemas toliku pomoc sa krila (islo je nekako dok je Hajrovic igrao, ali i Izeta izvede), pa ce onda ispasti da se Dzeko nije ni trudio cim nije imao dovoljno lopti, jel.FreakyStyley wrote:Ne postoji racionalno objasnjenje. Nema ga, jednostavno.Point. wrote:Jos uvijek mozgam sta je natjeralo Papeta da onako drasticno promijeni sastav protiv Nigerije, s obzirom da smo jako dobro odigrali sa Obalom, Mexicom i Argentinom sa Kolasincem na lijevom beku. Zasto?
Ja sam odmah tipovao na sujevjerje, kao u slucaju onog aviona kad nije dosao na izvlacenje...
Ne znam. Stvarno bih volio da nekad saznamo.
Pape je mogao izabrati formaciju koju je htio, pa cak i da igra onu cirinu 3-5-2 sa liberom u odbrani, pa cak i klasicno da je postavio 4-4-2 "samo" sa Pjanicem i Besicem u sredini, ali i sa bekovima i sa krilima i sa Vedom. Pa i 4-5-1 sa misketom pjanicem i besicem u sredini a lulicem i hajrovicem na krilima. Mogao je, ali umjesto toga on je izabrao ne-formaciju., gdje je ili Medunjanin trebao igrati laznog beka, ili Misimovic lazno krilo. Htio je ostvariti posjed lopte? Sta ce ti posjed lopte ako imas spor vezni red koji nema kome dati loptu? Pape, iskreno ti hvala za sve, ali iskreno se nadam da ces naci neki klupski angazman, mozda nekim kuvajcanima bude zabremedet da imaju trenera koji je bio na SP, da te uhljebe.
-
shandrprcSA
#2072 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Maharadza wrote:Spaha želim ti da ostaneš I DA TI DOĐE FELIX MAGATH...

-
sumirprimus
#2073 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
samo idi i ne vracaj se...
- edo_79
#2074 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Al kad ga je Miske dvaput u glavu loptom pogodiohrasno38 wrote: Naravno razumljivo jer je Grke rasturio Edin Dzeko!!!
-
sumirprimus
#2075 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
vidis da lik navija za dzeku a ne reprezentaciju...portparol...edo_79 wrote:Al kad ga je Miske dvaput u glavu loptom pogodiohrasno38 wrote: Naravno razumljivo jer je Grke rasturio Edin Dzeko!!!![]()