Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- M.Laktasenko
#2052 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
-LIBERO- wrote:Ne znam jel bio ovaj isjecak iz BHT dnevnika,ovdje se jos bolje vidi sta se zapravo izdesavalo.
- Mikado
#2053 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
KPNCTNJAH wrote:-LIBERO- wrote:Ne znam jel bio ovaj isjecak iz BHT dnevnika,ovdje se jos bolje vidi sta se zapravo izdesavalo.
1:20 lijevo u crvenoj majici

-
north
#2054 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ode ovo sve u qrac, dobro neko reče, mada ne volim teorije zavjere, sad će bošnje dobro morati glabati za ustupke koje su srbi i kockasti načinili usvajanjem statuta....
Nikad, ali nikad do sad nisam ni za jednu utakmicu na Koševu krivio sudije, ali ovo što je večeras radio sudija iz Banja Luke je nevjerovatno....čovjek hladno pušta prednost Sarajeva i kad igrač predibla golmana i da gol, on ko kakav klovn trči i poništava pogodak
Junački nema šta....
Sarajevu dva puta zaredom sudi sudija ni manje ni više iz Banja Luke i gle čuda samo tri gola poništava, ma jašta pitari opet misle da je urota protiv njih....Naravno ima tu i do nas i naše igre, ali ovo što sam prethodno naveo ne znam da je baš slučajno....
Ova sezona postaje nenadjebiva i šlag na tortu večeas scenario u Banja Luci, nisam gledao šta sedešavalo, ali čitajući nije teško zaključiti šta se zbilo, i da puno ne serem o tome, puna podrška ekipi Želje i treneru što su napustili teren
Fašizmu i primitivizmu se jednom mora stati u kraj....
Nikad, ali nikad do sad nisam ni za jednu utakmicu na Koševu krivio sudije, ali ovo što je večeras radio sudija iz Banja Luke je nevjerovatno....čovjek hladno pušta prednost Sarajeva i kad igrač predibla golmana i da gol, on ko kakav klovn trči i poništava pogodak
Sarajevu dva puta zaredom sudi sudija ni manje ni više iz Banja Luke i gle čuda samo tri gola poništava, ma jašta pitari opet misle da je urota protiv njih....Naravno ima tu i do nas i naše igre, ali ovo što sam prethodno naveo ne znam da je baš slučajno....
Ova sezona postaje nenadjebiva i šlag na tortu večeas scenario u Banja Luci, nisam gledao šta sedešavalo, ali čitajući nije teško zaključiti šta se zbilo, i da puno ne serem o tome, puna podrška ekipi Želje i treneru što su napustili teren
Fašizmu i primitivizmu se jednom mora stati u kraj....
- Mikado
#2055 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Na 1:38 ima opasnog konkurentaKPNCTNJAH wrote:-LIBERO- wrote:Ne znam jel bio ovaj isjecak iz BHT dnevnika,ovdje se jos bolje vidi sta se zapravo izdesavalo.
1:20 lijevo u crvenoj majici
- snaga_znanja
#2056 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
2:15
Prvo sam te prebio, a sad cu da te karam!
Bas je bila poza za karanja. I ovaj se na zemlji fino nastim'o. Vidi se da ima iskustva!
Prvo sam te prebio, a sad cu da te karam!
Bas je bila poza za karanja. I ovaj se na zemlji fino nastim'o. Vidi se da ima iskustva!
- phillie
#2057 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Upravo tako, i svaki naredni put kad ulete u teren, protivnicka ekipa bi trebala laganini napustiti teren. Svaka cast za Osima i Zelju, samo kulturom protiv sovinizma i nacionalizma...pa valjda ce im doci iz zicegu u vugla...Fašizmu i primitivizmu se jednom mora stati u kraj....
- snaga_znanja
#2058 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma jok. Nista kultura. Samo nov pendrek i jako po glavi! Nista bubrezi, nista ledja samo u celo. A kad se izljeci onda dobije cestitku od drzave od 2-3 hiljade konvertibilaca pa nek razmislja kako ce platiti.crkvice wrote:Upravo tako, i svaki naredni put kad ulete u teren, protivnicka ekipa bi trebala laganini napustiti teren. Svaka cast za Osima i Zelju, samo kulturom protiv sovinizma i nacionalizma...pa valjda ce im doci iz zicegu u vugla...Fašizmu i primitivizmu se jednom mora stati u kraj....
-
LSD
#2059 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ovo u BL je bilo sve pripremljeno...navijaci Borca nisu uletili u teren preskacuci ogradu ili slicno tome...vec cu vrata ograde bila otvorena/otkljucana i oni fino otvorli vrata i upali u teren ko svi sretni...to ne može biti slucajno- nema teorije.
Cim su primili gol ,poceli su sa pizdarijama i mislili tako preplašiti igrace Želje tj. pomoci svom timu.
Zayebali su se u proracunu jer su mislili da ce se utakmica nastaviti nakon tog prepada i upadanja u teren troprstaša (a ovo im nije prvi put vec su upadali u teren i protiv Sarajeva i protiv Slavije), nisu ocekivali da ce Amar povuci ekipu sa terena , mislili su da mogu diktirati razvoj situacije...pa zato sad ovaj Šipovac Radmilo kuka i u Želji traži krivca vecerašnjeg cirkusa.
Cim su primili gol ,poceli su sa pizdarijama i mislili tako preplašiti igrace Želje tj. pomoci svom timu.
Zayebali su se u proracunu jer su mislili da ce se utakmica nastaviti nakon tog prepada i upadanja u teren troprstaša (a ovo im nije prvi put vec su upadali u teren i protiv Sarajeva i protiv Slavije), nisu ocekivali da ce Amar povuci ekipu sa terena , mislili su da mogu diktirati razvoj situacije...pa zato sad ovaj Šipovac Radmilo kuka i u Želji traži krivca vecerašnjeg cirkusa.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2060 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
forsiranje incidenata. ali to je dobro ljudi. ako hoćemo naprijed, moramo se trgnuti iz učmalog stanja, a to stanje se najviše sviđa ovakvim smradovima.LSD wrote:Ovo u BL je bilo sve pripremljeno...navijaci Borca nisu uletili u teren preskacuci ogradu ili slicno tome...vec cu vrata ograde bila otvorena/otkljucana i oni fino otvorli vrata i upali u teren ko svi sretni...to ne može biti slucajno- nema teorije.
svako pomjeeranje prema boljem njima smeta, i otuda ove provokacije. bili smo drugačiji kada je najgore bilo, ne vidim razlog da i sada takvi ne ostanemo. ako Borac opet pobijedi ili nadigra Želju u korektnoj utakmici, od mene će dobiti aplauz. nek crkne stoka.
-
megaman4
#2061 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Naravno da je pripremljeno, ali niko ne vjeruje u to, ali smo večeras bili svjedoci CIRKUSA...LSD wrote:Ovo u BL je bilo sve pripremljeno...navijaci Borca nisu uletili u teren preskacuci ogradu ili slicno tome...vec cu vrata ograde bila otvorena/otkljucana i oni fino otvorli vrata i upali u teren ko svi sretni...to ne može biti slucajno- nema teorije.
- M.Laktasenko
#2062 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jel ovo zvanicna stranica Borca?
http://www.borac-sport.com/
http://www.borac-sport.com/
- Chmoljo
#2063 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kakav ba nacionalni ključ, razlozi su čisto politički, i ako baš neko hoće navešću mu nekoliko razloga zbog kojih je ovo baš ove godine ovako izraženo, i što se bukvalno ne može odigrati kolo bez ovih sranja.
ali, ko hoće da skonta, može i sam.
-
megaman4
#2064 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pa hajde objasni, iskreno me zanima...Chmoljo wrote:![]()
kakav ba nacionalni ključ, razlozi su čisto politički, i ako baš neko hoće navešću mu nekoliko razloga zbog kojih je ovo baš ove godine ovako izraženo, i što se bukvalno ne može odigrati kolo bez ovih sranja.
ali, ko hoće da skonta, može i sam.
- snaga_znanja
#2065 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Od kad se igra ova liga 3 puta bili prvaci klubovi iz RS-a, 4 puta klubovi iz "HB" i 2 puta "Bosnjacki" klubovi.M.Laktasenko wrote:Listica osvaja 100% zbog nacionalnog kljuca.
Slabo tu nacionalnog kljuca ima. Vise ima veze sa slabim partijama i uvijek neka opravdanja.
-
north
#2066 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sad će jako interesantno biti vidjeti ishod ovog divljanja šumadinaca u Banja Luci, da te vidimo sad Komitetu kako ekspresno i pošteno donosiš odluke....Borcu se dodjeljuju 3 bobe iz Travnika jer je sudija odgurniti, ne udaren, nego odgunut na poluvremenu...pa šta onda treba uraditi za ovo večeras, sve ispod 6 utakmica bez publike, oduzimanja bodova i debele novčane kazne je smiješno....Simpatičan čikica ovaj Radmilo, mora je neka sportska veličina....
Hajde Komitetu da vas sad vidimo....ne aludiram ovdje na Osima, nego na cijeli komitet.....a ne bi bilo loše da malo razmotrite činjenicu da se Sarajevu dva puta zaredom sudi sudija iz Banja Luke i poništavaju 3 gola, hej zaredom u dva kola..... (znam da sam ovo već rekao, ali jebi ga
), pa dajte prozborite koju "pametnu" i o tome....Ne bi bilo loše da utakmicu Zrinjski - Sarajevo sudi sudija iz Širokog, pa kad je bal nek je maskenbal....
Ma gdje mi i s kim mi živimo jebo te, ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao.... O zemljo otvori se.....
Hajde Komitetu da vas sad vidimo....ne aludiram ovdje na Osima, nego na cijeli komitet.....a ne bi bilo loše da malo razmotrite činjenicu da se Sarajevu dva puta zaredom sudi sudija iz Banja Luke i poništavaju 3 gola, hej zaredom u dva kola..... (znam da sam ovo već rekao, ali jebi ga
Ma gdje mi i s kim mi živimo jebo te, ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao.... O zemljo otvori se.....
- snaga_znanja
#2067 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dodiku ne moze suditi sudija Musliman, a tebi i FK Sarajevu sudija Srbin.north wrote:Sad će jako interesantno biti vidjeti ishod ovog divljanja šumadinaca u Banja Luci, da te vidimo sad Komitetu kako ekspresno i pošteno donosiš odluke....Borcu se dodjeljuju 3 bobe iz Travnika jer je sudija odgurniti, ne udaren, nego odgunut na poluvremenu...pa šta onda treba uraditi za ovo večeras, sve ispod 6 utakmica bez publike, oduzimanja bodova i debele novčane kazne je smiješno....Simpatičan čikica ovaj Radmilo, mora je neka sportska veličina....
Hajde Komitetu da vas sad vidimo....ne aludiram ovdje na Osima, nego na cijeli komitet.....a ne bi bilo loše da malo razmotrite činjenicu da se Sarajevu dva puta zaredom sudi sudija iz Banja Luke i poništavaju 3 gola, hej zaredom u dva kola..... (znam da sam ovo već rekao, ali jebi ga), pa dajte prozborite koju "pametnu" i o tome....Ne bi bilo loše da utakmicu Zrinjski - Sarajevo sudi sudija iz Širokog, pa kad je bal nek je maskenbal....
Da ste kvalitetni dali bi gol sa 30 metara i kraj rasprave.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2068 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ako nisi gledao ne risesnaga_znanja wrote:Dodiku ne moze suditi sudija Musliman, a tebi i FK Sarajevu sudija Srbin.north wrote:Sad će jako interesantno biti vidjeti ishod ovog divljanja šumadinaca u Banja Luci, da te vidimo sad Komitetu kako ekspresno i pošteno donosiš odluke....Borcu se dodjeljuju 3 bobe iz Travnika jer je sudija odgurniti, ne udaren, nego odgunut na poluvremenu...pa šta onda treba uraditi za ovo večeras, sve ispod 6 utakmica bez publike, oduzimanja bodova i debele novčane kazne je smiješno....Simpatičan čikica ovaj Radmilo, mora je neka sportska veličina....
Hajde Komitetu da vas sad vidimo....ne aludiram ovdje na Osima, nego na cijeli komitet.....a ne bi bilo loše da malo razmotrite činjenicu da se Sarajevu dva puta zaredom sudi sudija iz Banja Luke i poništavaju 3 gola, hej zaredom u dva kola..... (znam da sam ovo već rekao, ali jebi ga), pa dajte prozborite koju "pametnu" i o tome....Ne bi bilo loše da utakmicu Zrinjski - Sarajevo sudi sudija iz Širokog, pa kad je bal nek je maskenbal....
Ma gdje mi i s kim mi živimo jebo te, ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao.... O zemljo otvori se.....![]()
Da ste kvalitetni dali bi gol sa 30 metara i kraj rasprave.Vazda sudija kriv.
-
north
#2069 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dobar si....snaga_znanja wrote:Dodiku ne moze suditi sudija Musliman, a tebi i FK Sarajevu sudija Srbin.north wrote:Sad će jako interesantno biti vidjeti ishod ovog divljanja šumadinaca u Banja Luci, da te vidimo sad Komitetu kako ekspresno i pošteno donosiš odluke....Borcu se dodjeljuju 3 bobe iz Travnika jer je sudija odgurniti, ne udaren, nego odgunut na poluvremenu...pa šta onda treba uraditi za ovo večeras, sve ispod 6 utakmica bez publike, oduzimanja bodova i debele novčane kazne je smiješno....Simpatičan čikica ovaj Radmilo, mora je neka sportska veličina....
Ma gdje mi i s kim mi živimo jebo te, ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao.... O zemljo otvori se.....![]()
Da ste kvalitetni dali bi gol sa 30 metara i kraj rasprave.Vazda sudija kriv.
- snaga_znanja
#2070 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ironija jebemu. sta se zgrazate. 
- Charuga
- Globalni moderator
#2071 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sudija je napisao u zapisniku da se utakmica prekinula zbog ulaska navijaca Borca, te zbog nacionalistickog divljana, te da ni nakon sat vremena nije bilo uslova za nastavak iste. Sto bi znacilo, 0:3 za Želju.
- snaga_znanja
#2072 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa ni da je velika srbija sa sve skupa milosevicem na celu ne bi moglo biti drugacije jer se sve lijepo vidjelo na TV-u.Plavih_11 wrote:Sudija je napisao u zapisniku da se utakmica prekinula zbog ulaska navijaca Borca, te zbog nacionalistickog divljana, te da ni nakon sat vremena nije bilo uslova za nastavak iste. Sto bi znacilo, 0:3 za Želju.
-
LSD
#2073 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jeste li skontali da su leševi bacali BLOKOVE i STIJENE (a ne kamenje) na manijake...a to se ne može pronijeti na ulazu, niti se može sakriti u jaknu, čarapu ili šta ti ja znam...znaci bila je logisticka priprema za ovo vecerašnje sranje i te stijene su bile zaštekane od ranije...onda otkljucana ograda da mogu fino bez preskakanja ograde uletiti u teren kod požele
....sve je bilo u saradnji sa njihovom murijom.
I neki dan (Sarajevo - Slavija) u Lukavici je bila slicna scena ili prošle godine kad su hercegovacki kamenjari prekinuli preko sat vremena utakmicu Zrinjski - Željo...to nisu slucajnosti sigurno...nema tu price o nekakvom propusti u organizaciji i obezbjeđenju jedne utakmice...to su price za malu djecu.
Slažem se sa Chmoljom, ovo su neke politicke manifestacije sa ciljem talasanja atmosfere u državi...a stadioni su najbolji moguci poligon za tako nešto.
I neki dan (Sarajevo - Slavija) u Lukavici je bila slicna scena ili prošle godine kad su hercegovacki kamenjari prekinuli preko sat vremena utakmicu Zrinjski - Željo...to nisu slucajnosti sigurno...nema tu price o nekakvom propusti u organizaciji i obezbjeđenju jedne utakmice...to su price za malu djecu.
Slažem se sa Chmoljom, ovo su neke politicke manifestacije sa ciljem talasanja atmosfere u državi...a stadioni su najbolji moguci poligon za tako nešto.
Last edited by LSD on 25/09/2011 00:47, edited 1 time in total.
- snaga_znanja
#2074 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ja mislim da su to dogovorili Dodik i Covic. Nema druge.LSD wrote:Jeste li skontali da su leševi bacali BLOKOVE i STIJENE (a ne kamenje) na manijake...a to se ne može pronijeti na ulazu, niti se može sakriti u jaknu, čarapu ili šta ti ja znam...znaci bila je logisticka priprema za ovo vecerašnje sranje i te stijene su bile zaštekane od ranije...onda otkljucana ograda da mogu fino bez preskakanja ograde uletiti u teren kod požele....sve je bilo u saradnji sa njihovom murijom.
I neki dan (Sarajevo - Slavija) u Lukavici je bila slicna scena ili prošle godine kad su hercegovacki kamenjari prekinuli preko sat vremena utakmicu Zrinsjski - Željo...to nisu slucajnosti sigurno...nema tu price o nekakvom propusti u organizaciji i obezbjeđenju jedne utakmice...to su price za malu djecu.
- Chmoljo
#2075 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
i najipslativiji - imaš pizdariju pred širokim auditorijumom, a dovoljno ti je bagri platiti gajbu pive.