A , šta ? Mi moramo da radimo iste stvari kao vi, ono pisaćemo parole, tražiti glave na panj? Ono samo ste vi Bogom dani,i samo što vi radite je ispravno?
Je l' se još bilo kaja navijačka grupa u BiH oglasila osim vas, da se žali na odluku? Znam da je većina ovdje protiv odluke, ali šta je tu je, meni lilčno nije ništa uskratila ova odluka komiteta, koju hoću tekmu odem pogledam, to možete i vi, ali jok. Bolje je koristiti priliku kad već imate i dobro kenjati na račun Ivice, pa onda se dotaći i Amara onako usput, pa možda i ostalih u zavisnosti je li jedan gol poništen ili dva

.
Kad vi sjebete nama derby kad se borimo za titulu nakon 4-5 godina , i uskratite nam to zadovoljstvo da proslavimo istu protiv vas, i to da nam bod odgovra. To je ok, niste tad pisali parole ni tražili glave, u mišijim rupama bili.
Za derby prošle godine, snosite dio krivice koliko i naša uprava, vi uvrijeđene mlade, naši tvrdoglavi.Ove godine fašisti nam uskartili da gledamo neke tekma, jbg tu se našao derby. Ali količina bljuvotina koje ste izgovrili na račun Osima, prešla je sve granice

.
Mogu samo zamisliti šta će biti poslije subote kada vas poderemo ako Bog da.
Biće bar, karneval