Upravo na takve kao sto si ti oni najvise racunaju... Obrazovan, civilizovan i sediran... Dodjes im ko brat...Alfons Kauders wrote:cekajte malo...KatarinaKosaca wrote:Istina.Banksy wrote:Tako se krade, tako se radi. Prvo pripremiš teren, izravnaš sve gudure, pa onda oreš.![]()
Dosta ne postoji, Transparency kupljen, sve ''civilne udruge'' kupljene, svi mediji kupljeni, pravosuđe pod kontrolom, SDA šuti (ne diraj me, ne diram te), Fahrina opozicija u talu, druga i ne postoji, Dodika i njegove medije nije briga za naše poslove, ne vidim ikog da će se ovim ozbiljno pozabaviti, možda par portala, par foruma i S. Bosna, 10 dana gužve, pročitaće i znati sveukupno 126 ljudi bez ikakvog uticaja, i to je to.
Tako se radi, učili su od najboljih, iskrene čestitke.
znaci svi su kupljeni, znaci vi mislite da niko ne vidi "istinu" sem par forumasa... vecina od kojih bas i ne barata najbolje sa problematikom (ja sam npr. pravnik ali nikad nisam imao nikakvog dodira s koncesijama i sl. tako da cu prvi priznati da nemam pojma u poredjenju s ljudima koji se bave time)
i svi misle da su otkrili "smoking gun"... mada to nisu u stanju dokazati ni laicima na forumu... i niko se nece pocesati radi ovog? nema opozicije? nema stampe?
ljudi moji, da se ima na osnovu cega, HDZ bi vec davno tuzio sve redom... i nije jedini, tu je jos masa stranaka koja bi na sav glas kukala radi ovog... ali haman su i oni kupljeni...
mediji? svaka susa ima portal, novine ili tv stanicu... i oni su haman kupljeni, sem slobodarske slobodne bosne...
ja inace ne volim teorije zavjere, ali tvrditi da su sve stranke i svi mediji kupljeni meni zvuci upravo kao teorija zavjere...
A zamisli sta o problematici misli "biracko tijelo"...