Pa nisam ja ni sumnjao da ce se odmah to proglasit pljuvanjem na Lagumdziju,zar je moguce da njemu iko na ovom dunjaluku ista prigovori a da to nije pljuvanjeplain vanilla wrote:Evo jos jednomCo0l wrote:
Ja nit se slazem sa tim da ga hebo nit sam rekao da je majorizator niti da nema dobrih poteza niti da ne zna sta radi.Samo kazem da mu pojedinci ovdje polako izgradjuju kult licnosti i nazor pokusavaju svaki njegov potez opravdati dok se svaka kritika na njegov racun odmah proglasava napadom na drzavuDovoljno je samo nekoliko zadnjih postova kao odgovor na moj pogledat pa da odmah sve bude jasno.Niko se nije ni sekunde zapitao jel bas uredu da on bude dva dana na nekom sastanku i to stranackom a ne drzavnickom (sto bi se moglo nekako i opravdat) dok se hiljade ljudi mrznu na demonstracijama a heroj odbrane lezi u celiji sa petoricom kojekakvih probisvjeta.
Ne,on zna sta je vaznije,jelde,a onaj ko mu to prigovori je trol i neprijatelj drzave.'Mikro klipac' jel,sta god to znacilo.
Da si ti objektivan i da je onaj post izraz tvoje brige za Divjaka ti bi se lijepo upitao:
Gdje su Lagumdzija, Komsic, Bakir, Suljo, Haris, Fahra, pa i reis,kardinal, pa...da ne nabrajam dalje
a ti hop..Lagumdzija..i ti objektivan? Nisi
samo si trazio povod da pljuckas po Zlaji i koristis tudju nesrecu, bas kao Mirnes
toliko
Hajd sto sad radi pravdanja Zlajinog izleta u Atinu dok Jovo trune u zatvoru mene proglasi pljuvacem i da koristim tudju nesrecu (da mi je samo znat koju to ja korist imam od pisanja na forumu ili uopste od bilo cega sto neko kaze za ili protiv Zlatka
Ali da ti odgovorim-svi koje si nabrojala su trebali da budu danas na protestima,da pšrekinu sve sto su radili i da dodju jer nista od toga nije danas trebalo da bude vaznije.
Ali,bez obzira na sve moguce kritike,vecinom opravdane,dva lika,kolko god omrazena u javnosti a i od mene licno,se dva dana stalno,ako nista vrte na TV ekranima i bar kolko-tolko nesto rade a to su spomenuti Ahmetovic i Alkalaj.S druge strane nesto ne primjetih plaho da se oglasavaju SDP-ove perjanice(a i kako ce,pa sef im ni nije u drzavi).Stavise,gradonacelnik grada kojeg je cika Jovo heroj se nije udostojio da se pojavi na demonstracijama.
Tako da od svih gore nabrojanih da,mislim, da je kritika Lagumdziji u ovom trenutku najbolja adresa,bar sto se izostanka reakcije sa njegove strane tice.Fahru nema smisla ni spominjat jer da nema svoj medij bio bi tu negdje u rangu Mirnesa.