Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Karen wrote:Samo da prijavim da još uvijek plačem za njima i pitam se šta nije u redu sa mnom
Umjesto da odem kupiti sebi čizmice ja odem zamijeniti akumulator na autu
Jesam li prolupala il sam vidjela ovakve i u zelenoj boji?
Nisi, ima ih na stranici tamaris.de a mozda ih ima i u nekoj radnji..
I meni su ove zapele za oko..
Zelene imam od prosle godine, kozne, tamaris isto, samo plice..
'Ocu i ja ove..
eno vam ove cizme u 3 boje u BBI u astri sinoc ja vidjela.............e sad jel astra ili nestp drugo ne znam
dobro definitivno manju petu negdje 10-12 cm max bi fino isla uz njih ova na slici je za lady gagu xD neki dan ih vidjela u bbi u skechersu i definitivno se zaljubila u njih uhh
e za ove sam i ja pitala ima li ih gdje kod nas?
Peta jeste ogromna, ali je cini se ista peta i platforma kao one bez i crne tamarisove sa kaisicima koje se pojavljuju par stranica prije, a ima ih kod nas Planika. Njih sam probala i jako su udobne i stabilne, znaci i ove bi bile. Samo kad bi se nasle negdje
e za ove sam i ja pitala ima li ih gdje kod nas?
Peta jeste ogromna, ali je cini se ista peta i platforma kao one bez i crne tamarisove sa kaisicima koje se pojavljuju par stranica prije, a ima ih kod nas Planika. Njih sam probala i jako su udobne i stabilne, znaci i ove bi bile. Samo kad bi se nasle negdje