ne mos tako, prvo kakva ti je sad frizura, koji oblik lica imas i tako?hodža wrote:imam pitanje![]()
mijenjao bih frizuru, al nemam nikakvu ideju za novu![]()
ima li ko šta da mi preporuči ?![]()
hvaaala
inspire, na ebayu.
Moderator: anex
ne mos tako, prvo kakva ti je sad frizura, koji oblik lica imas i tako?hodža wrote:imam pitanje![]()
hvaaala
Kako se zove na engl.??alica.k wrote:ne mos tako, prvo kakva ti je sad frizura, koji oblik lica imas i tako?hodža wrote:imam pitanje![]()
hvaaala
inspire, na ebayu.
hair donutinspire_me wrote:Kako se zove na engl.??
Jok dzaba pare trositi, evo napravi zena krofnu od carapealica.k wrote:jap jap, sjecam se kad sam sestri narucivala za maturu
vidim, tesko ti padaGospoda Ministarka wrote:Jbg alica.k, ja nemam elektricnog nozaa, nemam ni ovako debelih carapa
a morat cu kupiti danas.
ma jok, kad zakacis snalicama stoji.Cholina_Lokica wrote:Jel' ovo lohotno, meni plaho nestabilno izgleda
Sta ti koristis? Neki antifazi preparat?babyline wrote:koristis li sta od ucvrscivaca.. gel, pjena..lak..... pronadji nesto sto ce je bar malo zastiti od vlage... meni pomaze....Michun wrote:zene, ja se isfeniram uvece i sve stima.
ujutro na posao i od auta do posla mi kosa fazi...ko da cetke nije vidjela. znam, znam, vlaga. imal' ikakav lijek. jel argan ulje pomaze. citala sam da samo 1 kap na dlanove treba staviti i razmazati.
ideas?
Jel ima u dm? Ne znam gdje ima bedhead.alica.k wrote:za frizz, bedhead control freak serum od tigija.
al meni frizz ne smeta.
ja mislim da se Tigi proizvodi mogu kod nas naci samo po frizerskim salonima.Michun wrote:Jel ima u dm? Ne znam gdje ima bedhead.alica.k wrote:za frizz, bedhead control freak serum od tigija.
al meni frizz ne smeta.
a cijene suniko_niko_kao_ja wrote:ja mislim da se Tigi proizvodi mogu kod nas naci samo po frizerskim salonima.Michun wrote:Jel ima u dm? Ne znam gdje ima bedhead.alica.k wrote:za frizz, bedhead control freak serum od tigija.
al meni frizz ne smeta.
jesu vala.semmy wrote:a cijene su