iako sam rekla da necu gledati, pogledala sam cetiri epizode nove sezone. sve sto sam ocekivala i gore jos.
baj d vej, kojim danom ide ova serija u americi?
Moderator: _BataZiv_0809
To se tražiKPNCTNJAH wrote:

brain bubbles wrote:i da dodam...
Malo father-son bonding time, nakon virusaIsner wrote:Pretjeraše ga veceras, za sve pare..
Rik i Karl na misice izrafalaše sve "šetace", pri tome Karl ubo svjetski rekord u brzini obuke rukovanja automatskom puškom.. Heršel, moralna velicina, dok mu se zet s dušom djeli i ropce u krvi on navlaci setace u drugu prostoriju, da djeca ne vide nasilje, jerbo izgleda da ga do sada nisu vidjela..
Na kraju epizode, Rik i Karl okopaju grašak i podjele po zrno istog.. Život je lijep, a u p.m...
Na žalost, ja ponedeljkom navece nemam ništa pametnije da radim pa cu nastaviti gledati TWD..
Isner wrote:Pretjeraše ga veceras, za sve pare..
Rik i Karl na misice izrafalaše sve "šetace", pri tome Karl ubo svjetski rekord u brzini obuke rukovanja automatskom puškom..

MIslim da je IV ili na nasem intravenska tecnostultima_palabra wrote:A šta je ono što im Hershel gura u usta?Ne zamjerite, pospan sam bio sinoć...
E jebiga, ako nećemo tražit baš nikakvu logiku, mogli su onda Ricku i društvu dat supermoći, ono da lete, ubijaju pogledom, bljuju vatru i sl... Bilo bi spektakularnijedrunken tiger wrote:Je li se meni čini ili vi tražite neku loogiku u seriji koja se bavi zombijima!!?? Čim je scenariji "zombi apokalipse" logika prestaje. Super je serija samo su malo oduuužillli s raaadnjooommm...
Tako vam je kad ne gledate Gray's AnathomyJack Be Nimble wrote:MIslim da je IV ili na nasem intravenska tecnostultima_palabra wrote:A šta je ono što im Hershel gura u usta?Ne zamjerite, pospan sam bio sinoć...
![]()
![]()
Nije da nema logike i da je ne treba biti ali tražiti dlaku u jajetu u svakoj epizodi je baš bezveze.cyprus wrote:E jebiga, ako nećemo tražit baš nikakvu logiku, mogli su onda Ricku i društvu dat supermoći, ono da lete, ubijaju pogledom, bljuju vatru i sl... Bilo bi spektakularnijedrunken tiger wrote:Je li se meni čini ili vi tražite neku loogiku u seriji koja se bavi zombijima!!?? Čim je scenariji "zombi apokalipse" logika prestaje. Super je serija samo su malo oduuužillli s raaadnjooommm...
[/quote]zamzija wrote: I ja sam se tu iznervirala, uzeo je tu cijev iz tijela walkera, i nakon 3 sec gurnuo je Glenu, ne da je zaražena ta cijev, nego se inače mora dobro dezinficirati kako bi funkcionisala...mislim pošto je onako upotrijebio Glen je trebao postati walker....
Al hajd.......pored svih ostalih nelogičnosti u epizodi ova je bila najmanja
zamzija wrote:
Tako vam je kad ne gledate Gray's Anathomy![]()
![]()
Intravenska tečnost je mislim infuzija, ( IV je infuzija ) a ono je sprava koja omogućava lakše disanje, ( ne znam tačno kako se zove ) jer kada vam se pluća napune vodom ili u njihovom slučaju krvlju teže se diše, zatvore se disajni putevi i ona cijev se gurne do pluća i gore ima pumpica i pumpaš vazduh i tako dolazi do pluća....
I ja sam se tu iznervirala, uzeo je tu cijev iz tijela walkera, i nakon 3 sec gurnuo je Glenu, ne da je zaražena ta cijev, nego se inače mora dobro dezinficirati kako bi funkcionisala...mislim pošto je onako upotrijebio Glen je trebao postati walker....
Al hajd.......pored svih ostalih nelogičnosti u epizodi ova je bila najmanja