jesi koristio moja tv.. to mi odgovori.. ? nisam rekao da nema...al nema u osnovnoj ponudi na telekablu..a ti plati dodatnih 10 KM...kone wrote:Nemoj zaboraviti resetovati STB i zipa da ne padne gol prilikom reseta_sonic_ wrote:bez paketa momcino pametna.. odo da gledam arena sport 3 .. mozda i ti nekad na bht ili obn naletis na utakmicu...kone wrote: Kratko i jasno,procitaj ponovo sta sam ja napisao,pa onda sta si ti meni napisao....
Drugi bold....Cini se da spadas u ovu kategoriju.........Telekabel,arena1,2,3,4...Nema samo moja tv arene
...Pogresno si sve skontao
...Govorim o nemogucnosti stabilnosti veze(nisam neki strucnjak),jer vidim da se dosta ljudi zali na stalno resetovanje STB-a..Eh sad platiti nesto sto ce ti stopati i sto ces morati malo-malo resetovati itd
...Dok se sve to neustabili,nema prelaska na MTV....
stb (ako znas uopste sta je to ) do sad nisam resetovao nikad i nece se propustiti gol na tvoju zalost.. nit sam gasio adsl ruter.. 24 Mbps je dovoljno za IPTV, VoIP i internet pristup preko adsl2+ tehnologije.. parica mi je duga 200m do "cvorista" ..
bhtelecom ima preko 20 000 korisnika mojatv sa tendencijom rasta.. a raja prijavljuje ko da je djabe (telecom inside informacija).. a ti se pravis pametan i prosipas koje kakve lazi da ne valja mojatv da je nestabilno sve to a nisi ni koristio navedenu uslugu makar jedan dan a kamoli na duze vrijeme ..