Sarajevo shopping
Moderator: anex
- dzeno123
#2051 Re: Sarajevo shoping
Gdje kupiti Casual zimsku jaknu za muskarce, da je malo duza (crna) a da cijena nije pretjerano velika? Gledo sam u Springfieldu, ne znam da li je ono zimska roba ali boga mi tanko sve. Tom Tailor 450 km da lici na nesto, a proslogodisnji model mi nije izdrzo ni punu godinu. Ja ne znam da li mi dobivamo robu C kvalitete ali ono je odron...
- Michun
#2052 Re: Sarajevo shoping
Zamzi, kraljica si. Sutra cu do merkatora poslije posla pa vidjet ima li sta. Sisley mi kroj odgovara ali ne cijena dok snizenje ne pocne 
-
radenska
#2053 Re: Sarajevo shoping
dzeno123 wrote:Gdje kupiti Casual zimsku jaknu za muskarce, da je malo duza (crna) a da cijena nije pretjerano velika? Gledo sam u Springfieldu, ne znam da li je ono zimska roba ali boga mi tanko sve. Tom Tailor 450 km da lici na nesto, a proslogodisnji model mi nije izdrzo ni punu godinu. Ja ne znam da li mi dobivamo robu C kvalitete ali ono je odron...
Meni se isto cini da je u sarajevu nemoguce naci dobru musku jaknu, ili ako je dobra nema velicine. Moj muz nasao u tom tailoru jednu obru ali nemaju 3xl. To mi je malo besmisleno, pa nisu svi sitni i mrsavi
-
zamzija
#2054 Re: Sarajevo shoping
OukejMichun wrote:Zamzi, kraljica si. Sutra cu do merkatora poslije posla pa vidjet ima li sta. Sisley mi kroj odgovara ali ne cijena dok snizenje ne pocne
Pogledaj i u Modiani ima li šta zanimljivo
-
zamzija
#2055 Re: Sarajevo shoping
naravno da tražite previše, nek smršaju i smanje se frajeriradenska wrote: Meni se isto cini da je u sarajevu nemoguce naci dobru musku jaknu, ili ako je dobra nema velicine. Moj muz nasao u tom tailoru jednu obru ali nemaju 3xl. To mi je malo besmisleno, pa nisu svi sitni i mrsavi![]()
![]()
![]()
![]()
ili mi mozda trazimo rpevise
- VenomousV
#2056 Re: Sarajevo shoping
Gdje sve ima kupit' tankih kaisica i kako se krecu cijene? 
- alica.k
#2057 Re: Sarajevo shoping
ja vidjela u lindexu, al nekad u septembru. cijena oko 15tak KMVenomousV wrote:Gdje sve ima kupit' tankih kaisica i kako se krecu cijene?
- Lady Saray
#2058 Re: Sarajevo shoping
pijaca.. petak i vise 
-
zamzija
#2059 Re: Sarajevo shoping
Dobro ti je Alice rekla - imaš ih u Lindexu preslatkih, raznobojnih, od običnih crnih, preko smeđih, pa bež pa narandžastih... Vidjela ja u Lindex-u u BBI centru neki dan...alica.k wrote:ja vidjela u lindexu, al nekad u septembru. cijena oko 15tak KMVenomousV wrote:Gdje sve ima kupit' tankih kaisica i kako se krecu cijene?
Joj cijena je tako što je Alice rekla nekih 15 KM ako sam dobro zapamtila
Također ih imaš u Orsay-u ( cijena nekih 19 KM) , naravno Mango ( samo su kožni i skuplji - cijena od 30 do 50 KM ), Tally Weil, New Yorker također ima širok izbor, imaš ih također u Terra Novi... ( ali ovi u New Yorkeru i Terra Novi su slabije kvalitete )
i naravno imaš ih i u Oviesse-u
Zna biti i u Bellisimi, jednostavni tanji kaiševi
A raznih debljina i cijena imaš i u Carpisi, Accessorize-u ...
Jel ti dovoljno
- VenomousV
#2060 Re: Sarajevo shoping
joj zamzi ti si master ove teme
hvala zene
hvala zene
-
zamzija
#2061 Re: Sarajevo shoping
Ma vjeruj mi da će mi prije mozak pokupiti neku glupost nego neku pametnu stvarVenomousV wrote:joj zamzi ti si master ove teme![]()
![]()
hvala zene
Voljela bih da pamtim korisnije stvari od ovih
A Lindex koliko sam vidjela ima stvarno lijep i raznobojan izbor, i krenula bih od njega, pa ako ti se ne svidi onda obiđeš ostale
evo link pa pregledaj šta ima, većinom stvari koje su na site-u i kod nas ih ima
http://www.lindex.com/eu/women/accessories/belts/
- VenomousV
#2062 Re: Sarajevo shoping
divna si 
-
zamzija
#2063 Re: Sarajevo shoping
Ma ja ti po cijele dane samo hodam po radnjama i po pijacama i pamtim cijene

- van Basten
#2064 Re: Sarajevo shoping
eh, evo moj test za shoping: gdje kupiti crne farmerke ili pantalone 12 mjeseci starom dječaku?
- Nadinka
#2065 Re: Sarajevo shoping
Eh evo i liste najljepših rukavica
http://malezensketeme.com/post/9540
http://malezensketeme.com/post/9540
- Irm@
#2066 Re: Sarajevo shoping
navedi tu vjestinu u CVzamzija wrote:Ma ja ti po cijele dane samo hodam po radnjama i po pijacama i pamtim cijene![]()
a kaiseva ima u Parfois diiiiivnih
inace..ja se zalijepila za jedan crveni kaput i sve hocu ga necu kupiti..a kontam idem u Budimpestu pa bolje da ustedim sta para
-
Gospoda Ministarka
#2067 Re: Sarajevo shoping
Prosle godine naletim u Azel Francu na Zarin kaput, samo jedan im stigao, moja vel., ja fascinirana njim, ali isto tako kao ti trenutno, planiram snizenje u Budimpesti, i nekupim ga. Otisla tamo, jedino sto sam vidjela i sto nije bilo lose je Orsay kaput ali 100 % neki umjetni materijal, i vratim se u Sarajevo bez kaputa, a tog Zarinog vise nije bilo. Zato, zaista nemojte ocekivati previse od shoppinga u Budimpesti.Irm@ wrote:navedi tu vjestinu u CVzamzija wrote:Ma ja ti po cijele dane samo hodam po radnjama i po pijacama i pamtim cijene![]()
![]()
![]()
a kaiseva ima u Parfois diiiiivnih![]()
inace..ja se zalijepila za jedan crveni kaput i sve hocu ga necu kupiti..a kontam idem u Budimpestu pa bolje da ustedim sta parakad Nadinka stavlja post za crveni kaput..e pa stvaaaarno ccc
![]()
![]()
- Irm@
#2068 Re: Sarajevo shoping
bona nemoj mi to opet govoriti
http://www.westend.hu/en/vasarlas/uzletlista
mora biti
a ovaj je u Orsay-u i stoji mi diiiivno..ALI
a ne znam vishe.. 
mora biti
a ovaj je u Orsay-u i stoji mi diiiivno..ALI
- Nadinka
#2069 Re: Sarajevo shoping
Hahaha jesam li te to 'potrefila'?Irm@ wrote:navedi tu vjestinu u CVzamzija wrote:Ma ja ti po cijele dane samo hodam po radnjama i po pijacama i pamtim cijene![]()
![]()
![]()
a kaiseva ima u Parfois diiiiivnih![]()
inace..ja se zalijepila za jedan crveni kaput i sve hocu ga necu kupiti..a kontam idem u Budimpestu pa bolje da ustedim sta parakad Nadinka stavlja post za crveni kaput..e pa stvaaaarno ccc
![]()
![]()
-
Gospoda Ministarka
#2070 Re: Sarajevo shoping
Irm@ wrote:bona nemoj mi to opet govoriti![]()
mora biti![]()
![]()
a ovaj je u Orsay-u i stoji mi diiiivno..ALIa ne znam vishe..
Jedino sto sam kupila u Westendu su Pepe Jeans cizme, koje su bile snizene sa 350 KM na 250 KM, tu nemas Zare, bar nije bila, Zara je u Arena Plazi, imas Mango sa standardnim snizenjima kao kod nas. Prva dva sprata tj. prizemlje i podrum su ti trgovine nimalo ugledne i bljestave, vec kineska roba. Carpisa, C&A, Orsay H&M ukupnih 50 m2 cini mi se... sve kad saberes nista posebno. Imas dobar mezanin sa BK, MCD i par fast food restorana nacionalne kuhinje. Obavezno, obavezno odi u Arena Plazu.
- CherryLips
#2071 Re: Sarajevo shoping
Ja odjecu za djecicu i kad su bila tako mala i a sad kad su starija,uzimam uglavnom u Oviesse a sad u Alti naletim na nesto fino i u Waikikiju. Nekako mi je Oviesse taman po kvalitetu i cijeni,bezveze mi uzimati odjecu od stotinu maraka kad prerastu za mjesec...van Basten wrote:eh, evo moj test za shoping: gdje kupiti crne farmerke ili pantalone 12 mjeseci starom dječaku?
- Irm@
#2072 Re: Sarajevo shoping
hvala ti na divnim savjetima.. a ne sekiraj se nista..otici cu sigurnoGospoda Ministarka wrote:Irm@ wrote:bona nemoj mi to opet govoriti![]()
mora biti![]()
![]()
a ovaj je u Orsay-u i stoji mi diiiivno..ALIa ne znam vishe..
![]()
![]()
Jedino sto sam kupila u Westendu su Pepe Jeans cizme, koje su bile snizene sa 350 KM na 250 KM, tu nemas Zare, bar nije bila, Zara je u Arena Plazi, imas Mango sa standardnim snizenjima kao kod nas. Prva dva sprata tj. prizemlje i podrum su ti trgovine nimalo ugledne i bljestave, vec kineska roba. Carpisa, C&A, Orsay H&M ukupnih 50 m2 cini mi se... sve kad saberes nista posebno. Imas dobar mezanin sa BK, MCD i par fast food restorana nacionalne kuhinje. Obavezno, obavezno odi u Arena Plazu.
-
Gospoda Ministarka
#2073 Re: Sarajevo shoping
Da su divni, i nisu
..samo nemoj ocekivati previse od kupovine tamo. Ako ti jos kako mogu pomoci, samo reci, tu sam.
- Irm@
#2074 Re: Sarajevo shoping
kad se priblizi put propitivat cu te..sad se pripremam za neko putovanje prije Nove pa sam u tom fazonu 
samo molim te nemoj vishe siriti tu negativnu shopping energiju

samo molim te nemoj vishe siriti tu negativnu shopping energiju
-
Gospoda Ministarka
#2075 Re: Sarajevo shoping
Irm@ wrote:samo molim te nemoj vishe siriti tu negativnu shopping energiju![]()
![]()
Obecavam!