Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
dzeno123

#2051 Re: Sarajevo shoping

Post by dzeno123 »

Gdje kupiti Casual zimsku jaknu za muskarce, da je malo duza (crna) a da cijena nije pretjerano velika? Gledo sam u Springfieldu, ne znam da li je ono zimska roba ali boga mi tanko sve. Tom Tailor 450 km da lici na nesto, a proslogodisnji model mi nije izdrzo ni punu godinu. Ja ne znam da li mi dobivamo robu C kvalitete ali ono je odron...
Michun

#2052 Re: Sarajevo shoping

Post by Michun »

Zamzi, kraljica si. Sutra cu do merkatora poslije posla pa vidjet ima li sta. Sisley mi kroj odgovara ali ne cijena dok snizenje ne pocne :)
radenska

#2053 Re: Sarajevo shoping

Post by radenska »

dzeno123 wrote:Gdje kupiti Casual zimsku jaknu za muskarce, da je malo duza (crna) a da cijena nije pretjerano velika? Gledo sam u Springfieldu, ne znam da li je ono zimska roba ali boga mi tanko sve. Tom Tailor 450 km da lici na nesto, a proslogodisnji model mi nije izdrzo ni punu godinu. Ja ne znam da li mi dobivamo robu C kvalitete ali ono je odron...

Meni se isto cini da je u sarajevu nemoguce naci dobru musku jaknu, ili ako je dobra nema velicine. Moj muz nasao u tom tailoru jednu obru ali nemaju 3xl. To mi je malo besmisleno, pa nisu svi sitni i mrsavi :D :D :D :D :D ili mi mozda trazimo rpevise
zamzija

#2054 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Michun wrote:Zamzi, kraljica si. Sutra cu do merkatora poslije posla pa vidjet ima li sta. Sisley mi kroj odgovara ali ne cijena dok snizenje ne pocne :)
Oukej :) A ja ću sutra svratit do Happeninga, taman mi je usput, pa ti javim ima li išta tamo kvalitetno :D
Pogledaj i u Modiani ima li šta zanimljivo :-D
zamzija

#2055 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

radenska wrote: Meni se isto cini da je u sarajevu nemoguce naci dobru musku jaknu, ili ako je dobra nema velicine. Moj muz nasao u tom tailoru jednu obru ali nemaju 3xl. To mi je malo besmisleno, pa nisu svi sitni i mrsavi :D :D :D :D :D ili mi mozda trazimo rpevise
naravno da tražite previše, nek smršaju i smanje se frajeri :D :lol:
VenomousV

#2056 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

Gdje sve ima kupit' tankih kaisica i kako se krecu cijene? :D
alica.k

#2057 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

VenomousV wrote:Gdje sve ima kupit' tankih kaisica i kako se krecu cijene? :D
ja vidjela u lindexu, al nekad u septembru. cijena oko 15tak KM
Lady Saray

#2058 Re: Sarajevo shoping

Post by Lady Saray »

pijaca.. petak i vise :D
zamzija

#2059 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

alica.k wrote:
VenomousV wrote:Gdje sve ima kupit' tankih kaisica i kako se krecu cijene? :D
ja vidjela u lindexu, al nekad u septembru. cijena oko 15tak KM
Dobro ti je Alice rekla - imaš ih u Lindexu preslatkih, raznobojnih, od običnih crnih, preko smeđih, pa bež pa narandžastih... Vidjela ja u Lindex-u u BBI centru neki dan...
Joj cijena je tako što je Alice rekla nekih 15 KM ako sam dobro zapamtila :D
Također ih imaš u Orsay-u ( cijena nekih 19 KM) , naravno Mango ( samo su kožni i skuplji - cijena od 30 do 50 KM ), Tally Weil, New Yorker također ima širok izbor, imaš ih također u Terra Novi... ( ali ovi u New Yorkeru i Terra Novi su slabije kvalitete )
i naravno imaš ih i u Oviesse-u :)
Zna biti i u Bellisimi, jednostavni tanji kaiševi :)
A raznih debljina i cijena imaš i u Carpisi, Accessorize-u ...
Jel ti dovoljno :D
VenomousV

#2060 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

joj zamzi ti si master ove teme :D :D

hvala zene :kiss:
zamzija

#2061 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

VenomousV wrote:joj zamzi ti si master ove teme :D :D
hvala zene :kiss:
Ma vjeruj mi da će mi prije mozak pokupiti neku glupost nego neku pametnu stvar :D
Voljela bih da pamtim korisnije stvari od ovih :lol:
A Lindex koliko sam vidjela ima stvarno lijep i raznobojan izbor, i krenula bih od njega, pa ako ti se ne svidi onda obiđeš ostale
evo link pa pregledaj šta ima, većinom stvari koje su na site-u i kod nas ih ima
http://www.lindex.com/eu/women/accessories/belts/
VenomousV

#2062 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

divna si :-D
zamzija

#2063 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Ma ja ti po cijele dane samo hodam po radnjama i po pijacama i pamtim cijene :D :lol:
van Basten

#2064 Re: Sarajevo shoping

Post by van Basten »

eh, evo moj test za shoping: gdje kupiti crne farmerke ili pantalone 12 mjeseci starom dječaku?
Nadinka

#2065 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Eh evo i liste najljepših rukavica
http://malezensketeme.com/post/9540
Irm@

#2066 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

zamzija wrote:Ma ja ti po cijele dane samo hodam po radnjama i po pijacama i pamtim cijene :D :lol:
navedi tu vjestinu u CV :-D :D
a kaiseva ima u Parfois diiiiivnih :)
inace..ja se zalijepila za jedan crveni kaput i sve hocu ga necu kupiti..a kontam idem u Budimpestu pa bolje da ustedim sta para :-D kad Nadinka stavlja post za crveni kaput..e pa stvaaaarno ccc :-D :D ;-)
Gospoda Ministarka

#2067 Re: Sarajevo shoping

Post by Gospoda Ministarka »

Irm@ wrote:
zamzija wrote:Ma ja ti po cijele dane samo hodam po radnjama i po pijacama i pamtim cijene :D :lol:
inace..ja se zalijepila za jedan crveni kaput i sve hocu ga necu kupiti..a kontam idem u Budimpestu pa bolje da ustedim sta para :-D kad Nadinka stavlja post za crveni kaput..e pa stvaaaarno ccc :-D :D ;-)
Prosle godine naletim u Azel Francu na Zarin kaput, samo jedan im stigao, moja vel., ja fascinirana njim, ali isto tako kao ti trenutno, planiram snizenje u Budimpesti, i nekupim ga. Otisla tamo, jedino sto sam vidjela i sto nije bilo lose je Orsay kaput ali 100 % neki umjetni materijal, i vratim se u Sarajevo bez kaputa, a tog Zarinog vise nije bilo. Zato, zaista nemojte ocekivati previse od shoppinga u Budimpesti.
Irm@

#2068 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

bona nemoj mi to opet govoriti :-D
http://www.westend.hu/en/vasarlas/uzletlista

mora biti :-D :D
a ovaj je u Orsay-u i stoji mi diiiivno..ALI :-D a ne znam vishe.. :D
Nadinka

#2069 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Irm@ wrote:
Hahaha jesam li te to 'potrefila'?
Gospoda Ministarka

#2070 Re: Sarajevo shoping

Irm@ wrote:bona nemoj mi to opet govoriti :-D

:lol: :lol:
Jedino sto sam kupila u Westendu su Pepe Jeans cizme, koje su bile snizene sa 350 KM na 250 KM, tu nemas Zare, bar nije bila, Zara je u Arena Plazi, imas Mango sa standardnim snizenjima kao kod nas. Prva dva sprata tj. prizemlje i podrum su ti trgovine nimalo ugledne i bljestave, vec kineska roba. Carpisa, C&A, Orsay H&M ukupnih 50 m2 cini mi se... sve kad saberes nista posebno. Imas dobar mezanin sa BK, MCD i par fast food restorana nacionalne kuhinje. Obavezno, obavezno odi u Arena Plazu.
CherryLips

#2071 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

van Basten wrote:eh, evo moj test za shoping: gdje kupiti crne farmerke ili pantalone 12 mjeseci starom dječaku?
Ja odjecu za djecicu i kad su bila tako mala i a sad kad su starija,uzimam uglavnom u Oviesse a sad u Alti naletim na nesto fino i u Waikikiju. Nekako mi je Oviesse taman po kvalitetu i cijeni,bezveze mi uzimati odjecu od stotinu maraka kad prerastu za mjesec...
Irm@

#2072 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

Gospoda Ministarka wrote:
Irm@ wrote:bona nemoj mi to opet govoriti :-D

:lol: :lol:
Jedino sto sam kupila u Westendu su Pepe Jeans cizme, koje su bile snizene sa 350 KM na 250 KM, tu nemas Zare, bar nije bila, Zara je u Arena Plazi, imas Mango sa standardnim snizenjima kao kod nas. Prva dva sprata tj. prizemlje i podrum su ti trgovine nimalo ugledne i bljestave, vec kineska roba. Carpisa, C&A, Orsay H&M ukupnih 50 m2 cini mi se... sve kad saberes nista posebno. Imas dobar mezanin sa BK, MCD i par fast food restorana nacionalne kuhinje. Obavezno, obavezno odi u Arena Plazu.
hvala ti na divnim savjetima.. a ne sekiraj se nista..otici cu sigurno :-D :-D
Gospoda Ministarka

#2073 Re: Sarajevo shoping

Da su divni, i nisu :D ..samo nemoj ocekivati previse od kupovine tamo. Ako ti jos kako mogu pomoci, samo reci, tu sam.
Irm@

#2074 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

kad se priblizi put propitivat cu te..sad se pripremam za neko putovanje prije Nove pa sam u tom fazonu :D
samo molim te nemoj vishe siriti tu negativnu shopping energiju :-D :D :lol:
Gospoda Ministarka

#2075 Re: Sarajevo shoping

Irm@ wrote:samo molim te nemoj vishe siriti tu negativnu shopping energiju :-D :D :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Obecavam!
Post Reply