Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Alfa_Ze

#2051 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfa_Ze »

Pitanje postavljeno 30. Aprila 2010.
Alfa_Ze wrote:Zasto Srdjan Dizdarevic iznosi stav ''Nase stranke'' u vezi Dobrovoljacke ( Oslobodjenje od 29.04.2010. ) kao clan Izvrsnog odbora vase stranke ?? Koliko sam imao uvid na vasoj inernet stranici, doticni nije clan Izvrsnog odbora ??
Odgovoreno na pitanje 30.April 2010
Pedja Kojovic wrote:alfa ze

Greska je nasa i organizacione je prirode.
Srdjan Dizdarevic jeste clan Izvrsnog Odbora, ali
podaci o clanovima organa Nase stranke a web stranici nisu azurirani.
(Kongres je izabrao mnogo novih clanova u organe i kad se spiskovi potvrde na Glavnom Odboru stranica ce biti azurirana.)

p.k.
danas je 19. Maj 2010. i pitanje :

Izabrana Potpredsjednica, izabrani clanovi Nadzornog i Glavnog odbora Naše Stranke.
Zasto su imena Izvrsnog odbora jos tajna ??
PS. Nema vise vadzenja sa azuriranjem stranice, jer se ona redovno azurira – bar po tekstovima

I drugo pitanje :

Image

je li vas clan IO Srdjan Dizdarevic jos financijski povezan sa NEVLADINIM SEKTOROM, Helsinskim komitetom i Fondacijom Istina Pravda Pomirenje ??

http://www.fondacija-ipp.ba/fond/odbor.html
red label

#2052 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by red label »

Istraživanje NDI-a
Najpopularnije stranke uoči izbora su SDP, SNSD i SDA

Nacionalni demokratski institut za međunarodne odnose (NDI) je od 8. do 18. aprila 2010. sproveo istraživanje među građanima Bosne i Hercegovine (BiH). Istraživanje je izvršeno na uzorku od 1.500 ispitanika sa standardnom greškom od 2,5 posto.
Priredila: T. Sekulić
Istraživanjem je pokriven širok spektar tema, od toga u kojem pravcu ide BiH, preko euro-atlanskih integracija, do najsposobnijih političkih partija u tretiranju određenih reformi.

Rezultati istraživanja pokazuju da građani vjeruju kako Bosna i Hercegovina ne ide u pravom smjeru. Čak 82 posto ispitanika izjavilo je da se stvari u BiH kreću u krivom smjeru, dok samo 13 posto osoba smatra da je ipak zacrtana putanja ona prava.

Postotak onih koji smatraju da BiH ide u pravom smjeru znatno je viši u Republici Srpskoj (18 posto), i Brčko disrtriktu (34 posto).

Život bolji tek jednom od deset građana

U posljednje četri godine samo se jednom od deset građana BiH poboljšao životni standard. Više od polovine građana smatra da se njihov život pogoršao, a jedna trećina smatra da je njihov život ostao isti.

Očekivanja za 2011. godinu su prilično podijeljena. Trećina građana (30 posto) smatra kako će im život postati bolji, druga trećina (31 posto) smatra da će kvalitet života ostati isti, dok tek nešto više od trećine (37 posto) smatra da će život ipak postati lošiji.

Među optimistima nešto više je građana mlađih od 30 godina, studenata, te onih koji se trenutno izjašnjavaju kao sigurni glasači na narednim izborima.

Finansijska situacija se pogoršava

Polovini građana BiH (46 posto) finansijska situacija se pogoršala u posljednjoj godini. Samo jednom od 10 građana finansijski uslovi su se poboljšali, a među njima je nešto više građana iz regija Bihać, sjever RS-a i Distrikta Brčko.

Nezaposlenost, korupcija, kriminal....

Za dvije trećine građana BiH (66 posto) glavni problem u BiH je nezaposlenost. To je ujedno i prvi problem kojeg navodi više od trećine građana BiH. Među glavnim problemima su korupcija (32 posto) i kriminal (26 posto) , a zatim ekonomski problemi (18 posto), visina i isplata zarađenog (12 posto), te socijalna pitanja (10 posto).

Radom Vlade zadovoljniji u RS-u nego u FBiH

Među top pet najvažnijih zadataka koje Vlada treba riješiti na prvom mjestu je smanjenje nezaposlenosti (79 posto), a zatim smanjenje korupcije i kriminala (71 posto), te podizanje životnog standarda građana (55 posto), poboljšanje socijalne i zdravstvene zaštite (40 posto), te ulazak u EU (36 posto)

Građani su najzadovoljniji radom Vlade koji se odnosi na zaštitu vlastite etničke grupe (27 posto), razvoj turizma (25 posto), te povratak izbjeglica i raseljenih osoba (24 posto).

Građani u RS-u i potencijalni birači SNDS-a nešto su zadovoljniji radom Vlade na priključenju BiH EU, pokazalo je istraživanje.

Građani žele glasati za SDP, SNSD i SDA

Među ispitanicima koji izjavljuju kako namjeravaju izaći na naredne parlamentarne izbore najviše ispitanika je istaklo kako bi se glasalo za SDP (33 posto), zatim za SDA (19 posto), a zatim za HDZ BiH (8 posto).

Na razini cijele Republike Srpske 40 posto građana glasalo bi za SNSD, a slijede SDS (19 posto), te PDP (9 posto).

Predizbornim obećanjima vjeruje jedan od deset građana

Pri ponovnom glasanju ispitanici koji su se izjasnili da će izaći na izbore ponovo bi izabrali SDP (22 posto), SNSD (18 posto) u SDA (11 posto).

Promjena početnog izbora bila bi uvjetovana boljim životnim uvjetima i zaposlenjem, boljim i drugačijim programom stranke, te ukoliko stranka ne bi ispunila svoja obećanja i program pravog izbora, ili ukoliko bi neka druga stranka imala bolji izborni program.

Kao glavni razlog zašto uopšte glasaju polovina ispitanika navodi da je riječ o izbornom programu političke stranke. Jedan od deset građana BiH vjeruje predizbornim obećanjima i iz tog razloga glasa.

Najbliže opcije SDP, SNSD i SDA

Kada bi izbori bili narednog vikenda, prema istraživanju, izašlo bi osam od deset građana.

Jedan od pet građana BiH (20 posto) smatra da SDP zastupa njima najbližu političku opciju, a među njima je nešto više osoba u dobi od 45-59 godina, osoba koje imaju više prihode, i to Bošnjaka građana FBiH.

Na drugom mjestu je SNSD koji su politički najbliži 15 posto građana. Na trećem mjestu je SDA koja je najbliža 12 posto građana, a među njima je najviše nezaposlenih, osoba nižeg obrazovanja i prihoda, Bošnjaka, građana FBiH.

- U ukupnoj populaciji 17 posto građana bi glasalo za SDP, 15 posto za SNSD, a 11 posto za SDA.

Potencijalni glasači SDP-a kao glavne razloge svoga izbora navode da stranka ima najbolje kandidate na svojim listama, te da promiče interese svih građana.

Potencijalni glasači SNSD-a kao razloge navode da stranka potiče nacionalne interese naroda kojem pripadaju, dok potencijalni glasači SDA tvrde da je ta stranka njihov izbor jer uvijek glasaju samo za nju.

U RS protiv pristupanja NATO-u i integracije u EU

Devet od deset građana podržava ulazak BiH u EU. Nešto manje građana iz RS-a (78 posto) je za tu opciju, u odnosu na FBiH (94 posto).

Dvije trećine (68 posto) građana podržava pristupanje BiH NATO-u. Značajno manje građana iz RS-a (30 posto) je za tu opciju, u odnosu na FBiH (88 posto). Protiv pristupanja je, također, i nešto više potencijalnih birača SDS-a, SNSD-a i PDP-a.

Skoro dvije trećine (63 posto) građana podržava prisustvo OHR-a u BiH. Značajno manje građana RS-a (29 posto) je za tu opciju, u odnosu na FBiH (82 posto). Protiv prisustva je ponovo i nešto više potencijalnih birača SDS-a, SNSD-a i PDP-a.

Istraživanje je sprovedeno korištenjem slučajnog uzorka, metodom intervjua “licem u lice”. Svrha istraživanja je bila identificirati najvažnija pitanja među bosanskohercegovačkim građanima i utvrditi njihove stavove po tim pitanjima.

NDI je neovisna, neprofitna, nepristrasna organizacija koja pruža podršku i radi na jačanju demokratskih institucija širom svijeta, promovišući učešće građana, otvorenost i odgovornost vlasti.
Pedja Kojovic

#2053 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

jeza u ledja

Nas principijelni stav je da necemo ici u koalicije sa nacionalnim strankama i strankama koje su sada na vlasti.
Sto se tice konkretnih stranaka koje ste nabrojali u posljednjem pasusu odgovor je - ne.

p.k.
Last edited by Pedja Kojovic on 20/05/2010 05:30, edited 1 time in total.
Pedja Kojovic

#2054 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

alfa ze

Naravno da nisu tajna. Dunja Jelovac je nova podpredsjednica .
Tek u subotu je odrzan prvi novi Glavni Odbor, a sinoc sastanak prvog - novog Izvrsnog Odbora.

Sto se tice Srdjana...
Ne znam cega je sve clan (Mislim da jeste clan nekog organa/komiteta helsinskog odbora ili tako nesto) ali znam da ne postoji konflikt interesa.

p.k.
Alfa_Ze

#2055 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfa_Ze »

Pedja Kojovic wrote:alfa ze

Naravno da nisu tajna. Dunja Jelovac je nova podpredsjednica .
Tek u subotu je odrzan prvi novi Glavni Odbor, a sinoc sastanak prvog - novog Izvrsnog Odbora.

Sto se tice Srdjana...
Ne znam cega je sve clan (Mislim da jeste clan nekog organa/komiteta helsinskog odbora ili tako nesto) ali znam da ne postoji konflikt interesa.

p.k.
Aferim Pedja !! Image Nadam se da ce glasaci ''prepoznati politiku'' te ''Vase stranke'' !!Image
Banksy

#2056 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Pedja Kojovic wrote:jeza u ledja

Nas principijelni stav je da necemo ici u koalicije sa nacionalnim strankama i strankama koje su sada na vlasti.

p.k.
Da li je vaš koalicioni partner, Nova socijalistička partija (NSP) Zdravka Krsmanovića, nacionalna ili multietnička partija?
Na njihovom sajtu nema nikakvih podataka o predsjedništvu, odborima, tijelima stranke, članstvu, gdje bi mogli saznati više detalja.
Banksy

#2057 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Pedja Kojovic wrote:
Sto se tice Srdjana...

p.k.
Ovo je prvi put da čujem da član nekog organa neke nevladine organizacije može biti i član nekog organa neke stranke :?
Sjećam se da su na SDP (ali i na druge stranke) kidisali samo zbog sumnji da su bliski pojedinim članovima pojedinih nevladinih organizacija.

Možeš li ovo provjeriti još jednom, zvuči mi nevjerovatno.
Pedja Kojovic

#2058 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

banksy

Da ne bude samo deklrativno...iz statuta..

NSP je juce osnovao odbor u Sarajevu na kojem je bilo nekoliko stotina ljudi.
Oni imaju jako puno odbora u Federaciji BiH.
Rukovodstvo koje sam ja upoznao je multieticno.

Biti clan stranke je ustavno pravo svakog gradjanina koje moze biti ograniceno samo u vrlo specificnim slucajevima.
Nije mi uopste jasno zasto mislite da je biti clan neke stranke i raditi u NVO lose i konflikt interesa.
Ja se ne sjecam da je iko napadao SDP zbog njihove bliskosti s Dosta i drugih.
Ako su ih i napadali nisu bili u pravu.
Potpuno je normalno da su clanovi recimo greenpeace clanovi stranke zelenih itd.

Generalno
Nije problem biti clan neke stranke i raditi profesionalno svoj posao, bez obzira sta je to, novinarstvo, NVO, advokat itd.

p.k.
Alfa_Ze

#2059 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfa_Ze »

Pedja Kojovic wrote:banksy

Biti clan stranke je ustavno pravo svakog gradjanina koje moze biti ograniceno samo u vrlo specificnim slucajevima.
Nije mi uopste jasno zasto mislite da je biti clan neke stranke i raditi u NVO lose i konflikt interesa.
Potpuno je normalno da su clanovi recimo greenpeace clanovi stranke zelenih itd.

Generalno
Nije problem biti clan neke stranke i raditi profesionalno svoj posao, bez obzira sta je to, novinarstvo, NVO, advokat itd.

p.k.
Generalno
supljiras, jer tacno znas o cemu pricam. Pokusavas da to razvodnis sa ''Greenpeace'' koji su clanovi stranke zelenih ili recimo sa NVO '' za zastitu egzoticnih ptica'' i NVO ''za ugrozene biljne vrste'' !! To nema veze sa ovim o cemu konkretno razgovaramo.

NVO koje se bave pitanjima ljuskih prava,moraju biti apoliticne, ako zele biti istinske NVO !!
Svi koji se aktivno bave politikom ( jer svaki politicki subjekt / stranka / se bori za vlast ), nesmije imati bilo kakve dodire sa NVO. NVO mora biti taj KOREKTIV u drustvu, i koji MORA da bude APOLITICAN.
Mogu li clanovi ( govorim o aktivnim politicarima ) SDA ili mozda SDP-a, imati utjecaj na kreiranja rada recimo jednog Hesinskog komiteta ?? ''Vasa stranka'' to ima preko opet vaseg clana IO Srdjana Dizdarevica.
Jos ako se ta ''suradnja'' sa NVO manifestuje kroz KONVERTIBILNE MARKE ???
U BiH ima 12 hiljada nevladinih organizacija, pa ipak njihova brojnost nije doprinijela da se u proteklih 15 godina izgradi jako civilno društvo koje se može izboriti za građansku BiH.
Kuku nama od takvih NVO!!
Real Khan

#2060 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

Alfa_Ze wrote:
Pedja Kojovic wrote:banksy

Generalno

p.k.
Generalno
supljiras, jer tacno znas o cemu pricam. Pokusavas da to razvodnis sa ''Greenpeace'' koji su clanovi stranke zelenih ili recimo sa NVO '' za zastitu egzoticnih ptica'' i NVO ''za ugrozene biljne vrste'' !! To nema veze sa ovim o cemu konkretno razgovaramo.

NVO koje se bave pitanjima ljuskih prava,moraju biti apoliticne, ako zele biti istinske NVO !!
Svi koji se aktivno bave politikom ( jer svaki politicki subjekt / stranka / se bori za vlast ), nesmije imati bilo kakve dodire sa NVO. NVO mora biti taj KOREKTIV u drustvu, i koji MORA da bude APOLITICAN.
Mogu li clanovi ( govorim o aktivnim politicarima ) SDA ili mozda SDP-a, imati utjecaj na kreiranja rada recimo jednog Hesinskog komiteta ?? ''Vasa stranka'' to ima preko opet vaseg clana IO Srdjana Dizdarevica.
Jos ako se ta ''suradnja'' sa NVO manifestuje kroz KONVERTIBILNE MARKE ???
U BiH ima 12 hiljada nevladinih organizacija, pa ipak njihova brojnost nije doprinijela da se u proteklih 15 godina izgradi jako civilno društvo koje se može izboriti za građansku BiH.
Kuku nama od takvih NVO!!
Kh, khmm...Jedna mala korekcija, ukoliko ne bi smetala... Naime, nemoguće je biti "apolitičan" jer je još od Aristotela dokazano da je čovjek "političko biće" ili "politička životinja" (zoon polikon)... Dakle, sve javne djelatnosti kojima se bave ljudi mogu se svesti pod pojam političkog. Čak i Greenpeace se bavi politikom (njihov pokret se svrstava u "environmentalističku" formu politike)... Možda je stoga prikladniji izraz "nestranački" što znači da nije ogranak (ili član, aktivista, funkcioner, itd) neke političke stranke. S druge strane, sve NVO se u suštini bave politikom (kao korektiv) ali i korigovanje politike jeste bavljenje politikom...Poenta je u tome da ljudi koji su članovi NVO a istovremeno su dužnosnici neke od političkih stranaka teško mogu dokazati da je politika te NVO "neutralna" ili "nestranačka"...
jeza u ledja

#2061 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jeza u ledja »

Ja ne kontam u cemu je problem sa ovim Dizdarevicem?

Je li on obavlja ikakvu javnu funkciju u BiH?
Hidrogen22

#2062 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hidrogen22 »

Kapisla wrote:]pedi.........................

Izvršni odbor vaše stranke je skup(unija)trulih krušaka. Zašto ja to tako kažem? Zato što je politikanstvo koje vi provodite i nekakve maglovite vizije koje doživljavate u tim seansama i politikantskim orgijama ODVRATNO. Koja god partija i koji god političar (a U VAŠOJ STRANCI IH JE NAJVIŠE)prihvata da je osnova svega Dejton i po njemu uređena država on u stvari legalizira GENOCID,ETNIČKO ĆIŠĆENJE i sve ostale strahote koje smo mi ovdje doživjeli i preživjeli.Vaša politika je da nema razlike između onoga ko je napao ovaj grad i ovu državu i onih koji su se branili. Da je drugačije vi ne biste prihvatali stanje na terenu koje je uspostavljeno metkom,granatom,nožem i žicom.NE POSTOJI sRBIN U RSu koji je za ukidanje GENOCIDNE TVOREVINE koja je legalizovana u Dejtonu. Ako ti PEDI misliš a i ostali koji zaboravljaju šta se je ovdje desilo 92.da je taj vaš BB drugačiji od ostalih onda ste vi u zabludi. Neka javno kaže on a neka stranka stane iza njega da ne prihvata legalizaciju ratnih zločina postojanjem Republike srpske,a ne nekakve limunade od govora koje kongres kao usvoji i to je to. Ovdje su ljudi ubijani u Kozarcu,Čelopeku i još na 100 mjesta samo da bi se stvorila RS koju je legalizovao Dejton a vi kažete da ste za Dejton. Onda ste i za klanje i ubijanje i sve ono što je snašlo ove jadne ljude koji završiše svoje živote sa rukama na leđima vezane žicom i povezom na očima. E ZBOG TAKVOG POLITIKANSTVA MI SE GADITE.

Promjenit ću mišljenje i prvi ću glasati za vašu stranku ako kažete i usvijite odluku da STE PROTIV ratnozločinačkih tvorevina. Ali vi to naravno nećete uraditi jer su vam draže fotelje i položaji ka kojima stremite a poznajem vas većinu i znam šta vam je cilj. I NARAVNO I OVAJ MOJ POST ĆEŠ IGNORISATI JER JA GOVORIM ONO ŠTO MISLIM I TI SVOJIM ĆUTANJEM TO POTVRĐUJEŠ.

Ako je RS stvorena najrigidnijim i najgroznijim nedjelima ona je DJELO. Ko prihvata DJELO taj prihvata i odobrava i sva Nedjela koja su činjena da bi se stvorilo to grozno DJELO. Jeli tako PEDI :dance:
ajdin.kahrovic

#2063 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ajdin.kahrovic »

Postovani gosp. Kojovicu,

U jednom od svojih postova ste napisali ovu recenicu:
"(Ciljna grupa Nase stranke su, recimo, svi oni koji smatraju da je spomenik djeci stradaloj u ratu trebao biti spomenik za SVU djecu koja su stradala u ratu)."

Zamolio bih Vas da mi pojasnite sta ste zeljeli reci? Zasto smatrate da trenutni spomenik ne ukljucuje svu djecu koja su stradala u ratu?

Pozdrav
Pedja Kojovic

#2064 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

ajdin kahrovic

Sadasnji spomenik se odnosi samo na djecu koja su poginula u periodu 92-95 na teritoriji koju je kontrolisala ABiH.

p.k.
muha_sa

#2065 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by muha_sa »

Pedja Kojovic wrote:ajdin kahrovic

Sadasnji spomenik se odnosi samo na djecu koja su poginula u periodu 92-95 na teritoriji koju je kontrolisala ABiH.

p.k.
dobro jutro---kad vidim da je neko ovako napiso il izgovorio ne mogu a da ne reagujem.

U Sarajevu je ubijeno blizu 1700.djece--UBIJENO.
Pogine se u saobracajnoj nesreci--pogine radnik padom sa skele--pogine se i u borbi--vojnik na vojnika..................
Molio bih da zlocin nazivate pravim imenom.--hvala.
Real Khan

#2066 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

muha_sa wrote:

p.k.
dobro jutro---kad vidim da je neko ovako napiso il izgovorio ne mogu a da ne reagujem.

Pogine se u saobracajnoj nesreci--pogine radnik padom sa skele--pogine se i u borbi--vojnik na vojnika..................
@muha_sa, :thumbup: Samo da podebljam komentar.
Pedja Kojovic

#2067 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

muha sa

Dobro, mogu to prihvatiti.
Dakle, djeci Sarajeva koja su ubijena u opkoljenom Sarajevu u periodu 92-95.
Meni je zao da to nije spomenik svoj djeci koja su ubijena u Sarajevu, dakle i na onim djelovima koji nisu bili pod kontrolom ABiH. Takodje mislim da je dijete koje je stradalo od zaostale mine ili granate 96 takodje zrtva rata.

p.k.
Real Khan

#2068 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

Pedja Kojovic wrote:muha sa

Meni je zao da to nije spomenik svoj djeci koja su ubijena u Sarajevu, dakle i na onim djelovima koji nisu bili pod kontrolom ABiH. Takodje mislim da je dijete koje je stradalo od zaostale mine ili granate 96 takodje zrtva rata.

p.k.
Ma vidim ja p.k. da tebi politika baš i ne ide od ruke...bolje bi bilo da se uhvatiš nekih drugih poslova za koje si kvalificiran. Onako prijateljski savjet...sugestija...
buzzer

#2069 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote:
Pedja Kojovic wrote:muha sa

p.k.
Ma vidim ja p.k. da tebi politika baš i ne ide od ruke...bolje bi bilo da se uhvatiš nekih drugih poslova za koje si kvalificiran. Onako prijateljski savjet...sugestija...
docim tebi tako dobro ide da, pored toga sto se politicari sirom & diljem globusa otimaju za tvoje savjetnicke usluge, ti, obezbjedjen, mozes sebi priustiti da tracis vrijeme na forumu.
Pedja Kojovic

#2070 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

real kahn

Vi ste politicke stavove stranke koju zastupate na forumima vise nego jasno izrazili u prethodnim postovima i jedino sto je posjetiocima ovog foruma mozda nejasno je sta vi zapravo radite ovdje.
Vi ste kako ste sami rekli za sebe "politicki analiticar za cije bi savjete EU i USA dale velike pare" ali bi bilo posteno da to radite na temi koju ste sami otvorili i da ih tamo, u idealnoj varijanti pod svojim imenom i prezimenom zastupate.
Zasto bi se stidili svojih analiza i stavova?

Tacno je da promjena mora doci sa obje strane i upravo zato je Nasa stranka usla u koaliciju sa strankom NSP Zdravka Krsmanovica i otvorena je za saradnju sa svim strankama i pokretima kojima je BiH domovina i kojima su njene vanjske granice neupitne i zele fokusirati na evroatlansku buducnost nase zemlje.

p.k.
black

#2071 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by black »

Real Khan wrote:
muha_sa wrote:

p.k.

@muha_sa, :thumbup: Samo da podebljam komentar.
@muha :thumbup: i naravno @khan za sve ostalo :thumbup:
Real Khan

#2072 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

Pedja Kojovic wrote:real kahn

Vi ste politicke stavove stranke koju zastupate na forumima vise nego jasno izrazili u prethodnim postovima i jedino sto je posjetiocima ovog foruma mozda nejasno je sta vi zapravo radite ovdje.
Vi ste kako ste sami rekli za sebe "politicki analiticar za cije bi savjete EU i USA dale velike pare" ali bi bilo posteno da to radite na temi koju ste sami otvorili i da ih tamo, u idealnoj varijanti pod svojim imenom i prezimenom zastupate.
Zasto bi se stidili svojih analiza i stavova?

Tacno je da promjena mora doci sa obje strane i upravo zato je Nasa stranka usla u koaliciju sa strankom NSP Zdravka Krsmanovica i otvorena je za saradnju sa svim strankama i pokretima kojima je BiH domovina i kojima su njene vanjske granice neupitne i zele fokusirati na evroatlansku buducnost nase zemlje.

p.k.
Dobar vic, stvarno...hajde mi lijepo recite KOJU STRANKU JA ZASTUPAM ovdje na forumu? Ja tvrdim da ne zastupam niti jednu, a stariji forumaši to mogu potvrditi. Eto, ako nije teško recite koju stranku ja zastupam pa možemo nastaviti konverzaciju. Molim direktan odgovor bez uvijanja.
karljos

#2073 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by karljos »

hoce li nasa stranka ulaziti u koaliciju sa sdp-eom koja je samo fino upakovana bosnjacka nacionalisticka stranka?
Real Khan

#2074 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

karljos wrote:hoce li nasa stranka ulaziti u koaliciju sa sdp-eom koja je samo fino upakovana bosnjacka nacionalisticka stranka?
Možda je zanimljivije to pitati SDP, jer kako vidim, njima ne pada na pamet ulaziti u koaliciju sa svojim bivšim i istrošenim kadrovima...
Pedja Kojovic

#2075 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

real kahn

Temu ovog foruma mozete pronaci u naslovu.

p.k.
Locked