Ma meni je gomez razvikano ime i nista visebrazzo20 wrote:Meni je taj Gomeza tolika kanta
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma meni je gomez razvikano ime i nista visebrazzo20 wrote:Meni je taj Gomeza tolika kanta
Bolje ti je da malo pogledas kakve golove daje, a koliko puta je u odlicnoj prilici pa profula. Mullere je za mene danas bio igrac utakmice, kakvo nesebicno dodavanje kod prvog gola i kakva preciznost kod drugog.BHF_Manijak wrote:A kako to razvikano ime samo golove trpe, to ti je za pricu!Hajd ba malo ohladite od momka, ne moze neko ko je razvikan 3-4 sezone preko 20 golova po sezoni u ligi davati, sta vam je ba! I eto u Stuttgartu nije imo iza sebe Robbena, Mullera i Riberya...
![]()
Sta je to Muller uradio?!
Džeko je kavlitetniji igrac od Gomeza sto posto, ali nije on kriv ako mu taj stil igre u Citiju ne odgovara, zato kazem da bi volio da Dzeko ide u Bayern da se vidi ko je bolji igrac.Mišo_Kovač wrote:Opet ista priča o Gomezu... Čovjek da 26 golova u ligi i 13 u ligi prvaka, i onda neko kaže da ne valja i slicno, dok je recimo Dzeko napadacki bog u bogovskom Shity-u... Pffft, naravno... Treba biti realan i sagledati cinjenice objektivno...
Znam ja vrlo dobro kako Gomez igra i daje, ne moras me ti uciti. Pratim moka evo vec 5-6 godina, tako da mi ne treba dodatna analiza.brazzo20 wrote:Bolje ti je da malo pogledas kakve golove daje, a koliko puta je u odlicnoj prilici pa profula. Mullere je za mene danas bio igrac utakmice, kakvo nesebicno dodavanje kod prvog gola i kakva preciznost kod drugog.BHF_Manijak wrote:A kako to razvikano ime samo golove trpe, to ti je za pricu!Hajd ba malo ohladite od momka, ne moze neko ko je razvikan 3-4 sezone preko 20 golova po sezoni u ligi davati, sta vam je ba! I eto u Stuttgartu nije imo iza sebe Robbena, Mullera i Riberya...
![]()
Sta je to Muller uradio?!
Taj isti tvoj majstor je pred kraj utakmice protiv Reala profulo cijlu loptu 5 metara izpred gola, da je onda pogodio ne bi se trebali zajebavat sa penalima, navijam za Bayern vec 11 godina, drago mi je kad Gomez daje golove, al za mene nikad nije bio neka klasa, ali odgovara mu taj stil igre da vse lopte idu na njega i on jih trpa sa 5 metara u prazan gol ma da mu ni to uvijek ne uspije.SundanceKid wrote:Gomez je majstor! Ko ga ne prati duze vrijeme, dovoljno mu je da pogelda duele sa Ramosom, Pepeom i ostalim strvinama iz Reala, u ovoj zadnjoj utakmici Lige prvaka. Stamen, jak, bori se za poziciju, ima osjecaj za gol, zna kad se naci na pravom mjestu, da ne govorim koliko se puta vratio iz napada u svoj sesnesterac da pomogne... Mozemo sad pricat o kategoriji napadaca koji su dribleri, suteri, ovo il ono, i kako su majstori oni koji igraju ko Messi.....Gomez jednostavno ima osjecaj da se nadje u pravo vrijeme na pravom mjestu.
molim te recime gdje je to Ronaldo profulao takvu sansu ko Gomez na toj utakmici. Džeko je kompletniji napadac od Gomeza i zato tvrdim da bi u Bayernu postizao vise golova od njega.Mišo_Kovač wrote:Gerd Miler se smatra za jednog od najboljih napadaca svih vremena. Kakve je golove on davao? Jel se zajebavao sa loptom oko šesnaesterca, jel driblao, izvodio ludorije i bio "tehnicki potkovan"? Jok, već je bio tanjiraš, poacher koji je trpao iz peterca ko lud, kao što i Gomez radi... A Dzeko, lol, Gomez je bio najbolji strijelac bundeslige dok je šeikov grijač klupe ganjao loptu sa Česima, i najbolji je strijelac Bundeslige bio prošle godine, i ove godine je dao pun kurac golova, kako u BuLi tako i u LP.
I da, na toj istoj utakmici sa Realom, Ronaldo je fulio loptu takodjer - jel i od njega Jackson bolji ?![]()
![]()
Kakav je po tebi Pippo Inzaghi?brazzo20 wrote:Taj isti tvoj majstor je pred kraj utakmice protiv Reala profulo cijlu loptu 5 metara izpred gola, da je onda pogodio ne bi se trebali zajebavat sa penalima, navijam za Bayern vec 11 godina, drago mi je kad Gomez daje golove, al za mene nikad nije bio neka klasa, ali odgovara mu taj stil igre da vse lopte idu na njega i on jih trpa sa 5 metara u prazan gol ma da mu ni to uvijek ne uspije.SundanceKid wrote:Gomez je majstor! Ko ga ne prati duze vrijeme, dovoljno mu je da pogelda duele sa Ramosom, Pepeom i ostalim strvinama iz Reala, u ovoj zadnjoj utakmici Lige prvaka. Stamen, jak, bori se za poziciju, ima osjecaj za gol, zna kad se naci na pravom mjestu, da ne govorim koliko se puta vratio iz napada u svoj sesnesterac da pomogne... Mozemo sad pricat o kategoriji napadaca koji su dribleri, suteri, ovo il ono, i kako su majstori oni koji igraju ko Messi.....Gomez jednostavno ima osjecaj da se nadje u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Ti svakako imaš pravo na svoje mišljenje, to ti niko ne moze osporitbrazzo20 wrote:molim te recime gdje je to Ronaldo profulao takvu sansu ko Gomez na toj utakmici. Džeko je kompletniji napadac od Gomeza i zato tvrdim da bi u Bayernu postizao vise golova od njega.
Statistika cesto vara i daje pogresnu sliku o igracima odnosno o njegovom kvalitetu, bas kao sto je slucaj sa Gomezom, kao sto sam rekao volim Bayern i drago mi je kad Gomez daje golove ali on nije nikakav vrhunski majstor "baratnja" loptom, kao sto su to Messi, Ibrahimovic, C Ronaldo, Van Persie, Roney,..., istina je da trojicu od nabrojanih ne mogu vidit jer su mi antipaticni skroz na skroz ali to su sve kavalitetniji igraci od Gomeza pa makar statistika govori drugacije.Mišo_Kovač wrote:Ti svakako imaš pravo na svoje mišljenje, to ti niko ne moze osporitbrazzo20 wrote:molim te recime gdje je to Ronaldo profulao takvu sansu ko Gomez na toj utakmici. Džeko je kompletniji napadac od Gomeza i zato tvrdim da bi u Bayernu postizao vise golova od njega.Medjutim, to ne znaci da si nepobitno u pravu, jelde
Šta bi bilo kad bi i slicne premise se mogu ostavit za price uz kafu. Najobjektivnije mjerilo za jednog napadaca je njegova statistika i titule koje je osvojio - A gomez je osvajao titule sa dva razlicita tima, bio najbolji strijelac lige sa dva razlicita tima, igrao finale lige prvaka, odnos utakmica i golova mu je bolji od vecine napadaca svijeta (ukljucujuci dzeku), i tako dalje...
Lupaju, Marin je potpisao za Chelsea.
sto da ne I Gomez je tek ove sezone postao standardan u jacem klubu, trebali bi ga tek porediti s Dzekom kad se bude dokazao van svoje domovineNogatrans wrote:Nemojte ljudi Boga vam Gomeza sa Dzekom porediti,pa Dzeko mora prvo da uspije biti standardan u jacem klubu pa onda da pocnemo o tom igracu sa klupe pricati.
Tako je Edin je vec dokazao koliko vrijedu u Bundesligi i to u slabijem timu od onog u kojem igra Gomez, znaci bio je u tezoj situaciji, bas bi volio da Goemz ode u Englesku pa da se vidi onda koliko je dobar.missko wrote:sto da ne I Gomez je tek ove sezone postao standardan u jacem klubu, trebali bi ga tek porediti s Dzekom kad se bude dokazao van svoje domovineNogatrans wrote:Nemojte ljudi Boga vam Gomeza sa Dzekom porediti,pa Dzeko mora prvo da uspije biti standardan u jacem klubu pa onda da pocnemo o tom igracu sa klupe pricati.
missko wrote:sto da ne I Gomez je tek ove sezone postao standardan u jacem klubu, trebali bi ga tek porediti s Dzekom kad se bude dokazao van svoje domovineNogatrans wrote:Nemojte ljudi Boga vam Gomeza sa Dzekom porediti,pa Dzeko mora prvo da uspije biti standardan u jacem klubu pa onda da pocnemo o tom igracu sa klupe pricati.
Bayernu koji igra sa samo jednim napadačem nije potreban klasni igrač u napadu uz Gomeza barem dok ne srede obranu... Dovoljan im je i Pizzaro koji će biti džoker s klupe... Nijemci su to, neće oni dati 30 milijuna za Džeku.Bosanski_kralj wrote:Bayern ukoliko želi biti stalno u završnici LP i ukoliko želi skinuti Dortmund sa vrha bundeslige, pored Gomeza, u napadu mora imati još jednog kvalitetnog igrača.
Polovnjaci, bezbroj se puta to pokazalo, nisu rješenje za Bayern.