vukojebina wrote:eurobih, poslo sam ti poruku, al ti nista
de bo vidi ima li kakve sanse za otkljucavanje lumie 710
moguće je samo preko operatera......za sada ni jedan box ih ne otkljucava......
sa koje je mreže?...da nije iz austrije
Moderator: Benq
vukojebina wrote:eurobih, poslo sam ti poruku, al ti nista
Nekoliko aparata sam uzeo preko njih. NIKADA ni sajednim problema. Godisnja full garancija ti je najesigurnija opcija. I nije tacno da su skuplji, ovisi od toga na kojem si paketu. Kad sam ja uzimao zadnji , gt i 9001, cijena u mom paketu je bila 100 KM MANJA OD RADNJE. ( Ne uzimam u obzir Univerzalno i ostale piljare). Pa ti vidi.Mirnnes wrote:Poštovani,
Ima li neko iskustva sa kupovinom mobitela preko BH Telecoma? Koja je trenutno najbolja opcija za ovu vrstu kupovine?
Prednost je svakako što se plaća na rate, ali čini mi se da i cijene izađu dosta skuplje...
http://www.bhtelecom.ba/4667.html - od ove ponude, najbolja opcija je vjerovatno SonyEricsson Xperia Ray, ima li neko, kakav je telefon, iskustva...???
Hvala na svim vašim odgovorima i sugestijama
EUROBIH jesi to nesto ljut na meneEUROBIH wrote:vukojebina wrote:eurobih, poslo sam ti poruku, al ti nista
sa koje je mreže?...da nije iz austrije????
.... da mi valter ne odjeba švabe 45 sad bi bio u evropi i EUvalter.ba wrote:EUROBIH jesi to nesto ljut na meneEUROBIH wrote:vukojebina wrote:eurobih, poslo sam ti poruku, al ti nista
sa koje je mreže?...da nije iz austrije????
Jbt saljem ti 2X pp a od tebe ni traga ni glasa.
A koje to druge ''piljare'' uzimas u obzir buduci da kod nas ne postoji drugo mjesto gdje se moze kupiti otkljucan telefon?!zateznistub wrote:Nekoliko aparata sam uzeo preko njih. NIKADA ni sajednim problema. Godisnja full garancija ti je najesigurnija opcija. I nije tacno da su skuplji, ovisi od toga na kojem si paketu. Kad sam ja uzimao zadnji , gt i 9001, cijena u mom paketu je bila 100 KM MANJA OD RADNJE. ( Ne uzimam u obzir Univerzalno i ostale piljare). Pa ti vidi.Mirnnes wrote:Poštovani,
Ima li neko iskustva sa kupovinom mobitela preko BH Telecoma? Koja je trenutno najbolja opcija za ovu vrstu kupovine?
Prednost je svakako što se plaća na rate, ali čini mi se da i cijene izađu dosta skuplje...
http://www.bhtelecom.ba/4667.html - od ove ponude, najbolja opcija je vjerovatno SonyEricsson Xperia Ray, ima li neko, kakav je telefon, iskustva...???
agent_zero wrote:Pa dođe li ijedna ta Lumia otključana, a da je operaterska verzija?
Ima prodavnica i pored zelenara.NeyDan wrote:A koje to druge ''piljare'' uzimas u obzir buduci da kod nas ne postoji drugo mjesto gdje se moze kupiti otkljucan telefon?!zateznistub wrote:Nekoliko aparata sam uzeo preko njih. NIKADA ni sajednim problema. Godisnja full garancija ti je najesigurnija opcija. I nije tacno da su skuplji, ovisi od toga na kojem si paketu. Kad sam ja uzimao zadnji , gt i 9001, cijena u mom paketu je bila 100 KM MANJA OD RADNJE. ( Ne uzimam u obzir Univerzalno i ostale piljare). Pa ti vidi.Mirnnes wrote:Poštovani,
Naravno da nije Univerzalno jedina, tu su i Imamex, Fontele, Enter i mnoge druge istog kalibra.zateznistub wrote:Ima prodavnica i pored zelenara.NeyDan wrote:A koje to druge ''piljare'' uzimas u obzir buduci da kod nas ne postoji drugo mjesto gdje se moze kupiti otkljucan telefon?!zateznistub wrote: Nekoliko aparata sam uzeo preko njih. NIKADA ni sajednim problema. Godisnja full garancija ti je najesigurnija opcija. I nije tacno da su skuplji, ovisi od toga na kojem si paketu. Kad sam ja uzimao zadnji , gt i 9001, cijena u mom paketu je bila 100 KM MANJA OD RADNJE. ( Ne uzimam u obzir Univerzalno i ostale piljare). Pa ti vidi.Nije univer bogom dan.
Naravno. Isto g drugo pakovanjeNeyDan wrote: Naravno da nije Univerzalno jedina, tu su i Imamex, Fontele, Enter i mnoge druge istog kalibra.
vulkan777 wrote:Ovako ima li iko da zna gdje uzeti mobitel na rate a da nije bh telecom jer kod njih je fakat premal izbor i ništa mi ne odgovara. Hoću ubrzo da uzmem neki smart phone al nemam love da iskeširam pa moram na rate.
Pa vidim da pišete da su sve zaključane i da se ne mogu otključati.vukojebina wrote:agent_zero wrote:Pa dođe li ijedna ta Lumia otključana, a da je operaterska verzija?
kako mislis?? ja nisam cuo da ijedan operater daje otkljucan telefon onako dzabalame...
Možeš uzeti u Mteluvulkan777 wrote:Ovako ima li iko da zna gdje uzeti mobitel na rate a da nije bh telecom jer kod njih je fakat premal izbor i ništa mi ne odgovara. Hoću ubrzo da uzmem neki smart phone al nemam love da iskeširam pa moram na rate.
MIBO trading, distributer Motorole, Garmina itd, pa ako mozes podnijeti njihove cijene i modele, probaj tuMirnnes wrote:Hvala na odgovorima, sugestijama...
I gdje onda u Sa uzeti telefon? Ako izuzmemo opciju BHTelecoma jer im je izbor relativno mali, a evo znam i par tih objekata - fontel, univerzalno itd..., gje uzeti onda nov telefon, da je sigurna opcija..., da se moze uzeti npr na rate putem kartice ili nekom dogovoru,...?