Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
semirizsvemira

#2051 Re: Televizija OBN

Post by semirizsvemira »

vatrogasac wrote:
semirizsvemira wrote:On, Cazim, je bolesni islamofob i kompleksas . Jel nekad kritikovao Hrvate . Zimus javno nalagao na covjeka iz skolstva a covjek ga nije htio tuziti jer misli da je on bolestan . Sta mu smetaju dzamije sto se prave i kakve veze imaju dzamije sa demosntracijama za JBMG . Bolest je to teska
Ćazim je te svoje komplekse pokazao još davno dok je vodio onu radio emisiju "Glas naroda" ili tako nekako. Poslije operacije se malo vratio u normalu i znači počeo opet? :mrgreen:
Prije svega covjek napravi tovar lapsusa , laze i petlja , napada samo SDA politicare ( ko da su ovi drugi bolji ) kritikuje a nikad da da nesto konkretno . Ne zna sastavit dvije prostoprosirene recenice . Ali kada nakon demonstracija za JMBG napada IZ sto pravi dzamije od svojih sredstava i tako uposli dvoje troje ljudi e onda je to teska bolest , neziljeciva . E moj cazime nikad od tebe novinar vec samo gazdin poslusni cuko
uglavnomja

#2052 Re: Televizija OBN

Post by uglavnomja »

faraonska drzava

grade se piramide i bogomolje bozanstvima i njijovim sluzbenicima na zemlji, preko ledja naroda. dobicete drugi bolji zivot :lol: :lol:
ti koji zagivaraju taj drugi svijet, koji donosi rahatluk i ljepotu, i koji je nagrada za patnje u ovom zivotu, zive kao bubrezi u loju u sadasnjem zivotu.

i koji ce nravno spaliti, lincovati, izopciti, ekskomunicirati svakoga ko ukaze na besmisao njihovih postupaka.

apsurd, koji postoji od kad postoji covjecanstvo, i koji se smanjuje zadnjih nekoliko stotina godina na razvijenom dijelu planete, gdje je prosjecan covjek dostigao pristojan zivot. samo se u crnim rupama odrzava to stanje da je vaznije da se pare trose na beskorisne i prazne objekte u bozje ime, a narod ... neka ceka da umre.

i te pare nisu od iz, od naroda su, uzete ovako ili onako, dobrovoljnim prilozima, ili clanrinama itd.

i gdje su te pare koje iz skuplja za pomoc? kome idu te pare? za sta se trose? za izgradnju dzamije u burundiju?
za ove domace slucajeve kad treba finasijska pomoc, nigdje ih nema.

nadam se da ce mimo jos visse nacepiti sve vjerske instuticije!
wolf07

#2053 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

dječak sa šibicama wrote:tako je, problem ove drzave je Mimo Simsirpasic ili kako se vec preziva.... sram ga bilo, ovako idilicno stanje u drzavi, cvjeta privreda, raste BDP, nase vodje nas vode svijetlim putem u buducnost, i on se nasao da islamofobira... pu sram ga bilo.
Ne, nego je problem sto Islamska zajednica ne pravi fabrike! Za koji klinac imamo politicare?
kremali

#2054 Re: Televizija OBN

Post by kremali »

Ova nova emsija "Ljeto na OBN" ozbiljno pretendira za najvecu glupost na domacim tv stancicama...Kakav je, pobogu, ono format i sta ono treba predstavljati?Ona voditeljka?
chelo

#2055 Re: Televizija OBN

Post by chelo »

a đe mimo minderaš...
StupskaBitanga

#2056 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Kakve Mimo ima veze sa ovom emisijom?
Suzie Q

#2057 Re: Televizija OBN

Post by Suzie Q »

samo bih pohvalila emisiju REFLEX, ni kič u studiju ni loša medijska kuća ne mogu ugroziti briljantnost, ludicnost, i profesionalnost ekipe - Veselina, Senada, Nine, Mime i Ese
svaka čast. čak mislim da je ta emisija jedino što zaista vrijedi u cjelokupnom programu bh.televizijskih kuća
chelo

#2058 Re: Televizija OBN

Post by chelo »

StupskaBitanga wrote:Kakve Mimo ima veze sa ovom emisijom?
Bitango, odveslaj.
Tema je OBN, ne uranjam u svaku recenicu na forumu.
Kad kazes Dejana cujem Mimo, isto smece od zutila.
semirizsvemira

#2059 Re: Televizija OBN

Post by semirizsvemira »

uglavnomja wrote:faraonska drzava

grade se piramide i bogomolje bozanstvima i njijovim sluzbenicima na zemlji, preko ledja naroda. dobicete drugi bolji zivot :lol: :lol:
ti koji zagivaraju taj drugi svijet, koji donosi rahatluk i ljepotu, i koji je nagrada za patnje u ovom zivotu, zive kao bubrezi u loju u sadasnjem zivotu.

i koji ce nravno spaliti, lincovati, izopciti, ekskomunicirati svakoga ko ukaze na besmisao njihovih postupaka.

apsurd, koji postoji od kad postoji covjecanstvo, i koji se smanjuje zadnjih nekoliko stotina godina na razvijenom dijelu planete, gdje je prosjecan covjek dostigao pristojan zivot. samo se u crnim rupama odrzava to stanje da je vaznije da se pare trose na beskorisne i prazne objekte u bozje ime, a narod ... neka ceka da umre.

i te pare nisu od iz, od naroda su, uzete ovako ili onako, dobrovoljnim prilozima, ili clanrinama itd.

i gdje su te pare koje iz skuplja za pomoc? kome idu te pare? za sta se trose? za izgradnju dzamije u burundiju?
za ove domace slucajeve kad treba finasijska pomoc, nigdje ih nema.

nadam se da ce mimo jos visse nacepiti sve vjerske instuticije!
Ovo mi lici na pamflet novine koje se zovu Oslobodjenje . Kome idu pare ? Pa otidji pa se raspitaj u IZ pa ce ti oni fino pokazati kome idu pare . Dzamije se prave od dobrovoljnih priloga i sta to koga briga sto ja dajem za gradnju dzamija . Moje pare , lichno zaradio , elhamdullilah . Sto ne skupi lagumdzija ili Komsic pare i njihovi clanovi pa naprave fabriku i zaposle deste petnaest ljudi . U takvom nemogucem slucaju bi to bili clanovi njihovih familija :lol: Ovako se zaposli jedan imam i jos par ljudi i tri insana manje drzavi na grbaci . Umjesto da se to pohvali ono se kritikuje . Koja bolest . Na hiljade maraka je moj dzemat poslao u humanitarne svrhe ali mi ne zvonimo na sva zvona i tako treba . Mi dajemo u ime Allaha a ne da se nasa imena vrte po televiziji i radiju .
agnostic_front

#2060 Re: Televizija OBN

Post by agnostic_front »

uglavnomja wrote:
:lol: :lol: :lol:

Pothitno neki rječnik u ruke i nauči šta znači dobrovoljno.
jasko_ba

#2061 Re: Televizija OBN

Post by jasko_ba »

Suzie Q wrote:samo bih pohvalila emisiju REFLEX, ni kič u studiju ni loša medijska kuća ne mogu ugroziti briljantnost, ludicnost, i profesionalnost ekipe - Veselina, Senada, Nine, Mime i Ese
svaka čast. čak mislim da je ta emisija jedino što zaista vrijedi u cjelokupnom programu bh.televizijskih kuća
:lol: Fakat samo OBN moze okupiti onoliko ubleha i provokatora na jednom mjestu.
FreakyStyley

#2062 Re: Televizija OBN

Post by FreakyStyley »

Ja mislim da OBN ima najjaci gay lobi u drzavi. :wink: Ned'o Bog bit' zensko i tamo predat' za pos'o.
kakavdanakneiskustvu

#2063 Re: Televizija OBN

Post by kakavdanakneiskustvu »

FreakyStyley wrote:Ja mislim da OBN ima najjaci gay lobi u drzavi. :wink: Ned'o Bog bit' zensko i tamo predat' za pos'o.

:lol: :lol:
RtrnOfSalisbury

#2064 Re: Televizija OBN

Post by RtrnOfSalisbury »

ja najvolim onu seriju dje glumci podsjecaju na sinan sakica, nesto malo pricaju pa onda nesto ko da zamisljaju, onda iznenada malo neke muzike gruhne nakratko, onda malo reklame pa jope glumci nesto ko pricaju da bi iznenada pocela neka druga emisija. nikad ne znas sta ce bit u sljedecije deset sekundi. izvrsan koncepat
zdici1

#2065 Re: Televizija OBN

Post by zdici1 »

Pa pored derbija Fener-Arsenal, ovi idioti večeras prenose Dinamo-Austrija...pa majko mila koliko su oni retardirana televizija...fuj...i to snimak opet, nedugo nakon prenosa... :oops:
semirizsvemira

#2066 Re: Televizija OBN

Post by semirizsvemira »

OBN, FTV i BHT . Cetvrtu tv tesko da im moze neko pridruziti . Dobar savjet svima . izbjegavajte ovo smece , bit ce vam zivot ljepsi
MOSALJOZE

#2067 Re: Televizija OBN

Post by MOSALJOZE »

OBN nekad pusti dobar film i LP pregledam i to je to.Večeras je mnogo bolje bilo bez Vugdalića i njegovog ubacivanja.
didžej

#2068 Re: Televizija OBN

Post by didžej »

gledam sad ljeto na obn, otisao onaj pederas u budvu, lafo neka pjena party, raja ga kuliraju, ne zna ni pitanje postavit', mene stid nesto bi gledajuci ga kako se provaljuje.
al' onda se pojavi nakav vucko i popravi dojam. frajer roni 50 metara, skace u vodu na ekstreman nacin preskacuci zidove, stangle... :-)
agent_zero

#2069 Re: Televizija OBN

Post by agent_zero »

Dokle će nas OBN maltertirati propalim dinamom i prenosima njegovih utakmica?

Pored odličnih drugih susreta sinoć, oni oni odaberu najgori i to samo zato što je dinamo. Koga je zanimao dinamo, taj ima hrt2, pa nek' gleda tamo. :twisted:
johntra

#2070 Re: Televizija OBN

Post by johntra »

Pa nemaju svi HRT 2, bar kad ima isti sadržaj na nekoj od bh. stanica.... :D
milojicabrzi

#2071 Re: Televizija OBN

Post by milojicabrzi »

Sto li je otisao onaj Deljkovic, eno se vratio na BHT na kojem bas nije sjajno...
StupskaBitanga

#2072 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

vjerovatno ga nisu placali odnosno hiljade koje su mu obecavali
milojicabrzi

#2073 Re: Televizija OBN

Post by milojicabrzi »

Koliko se tamo krece plata novinara odnosno urednika?
WildRedRose

#2074 Re: Televizija OBN

Post by WildRedRose »

zar OBN tv jos uvijek postoji ?
sashko

#2075 Re: Televizija OBN

Post by sashko »

jadnica :lol:
Post Reply