veceras druga, sutra vecer treca epizoda
dobro je to uradjeno, al ipak mi je ona sa ioanom bolja, pip ne bi trebao bit vako prettyface ko ovaj glumac
Moderator: _BataZiv_0809
nemam_ideje wrote:Terra Nova, pogledaj, dobih preporuku ne znam gdje. Hajde. Prva epizoda. Klima ne valja, oni kriju dijete, bla, bla. Završio ovaj u zatvoru. Haj. Oni idu u taj novi svijet, on u tom nekom mangupskom zatvoru iz budućnosti kontam biće neka fora kako je pobjegao. Bila je. Iduća scena on sa ruksakom, slobodan ko ptičicaHaj, tolerišem jednu nebulozu. Da vidim kako će proći onu kontrolu u taj novi svijet, imal kakve mandže. Ima, protrčao lik kroz obezbjeđenje
![]()
Ugasio, završio, hvala lijepo
Pa istina, kad sve posmatraš malo dublje, postoje te neke paralele sa modernim američkim porodicama. Raspadi brakova, prevare, neželjena djeca. Bježanje od prošlosti od koje ne možeš pobjeći jer te na kraju uvijek stignu njeni duhoviPitarrr82 wrote:American Horror story je vise sokantan nego strasan ali je i dalje po meni jedna od boljih serija u ovoj sezoni...

Hvala Josipe za preporuku. Ovo mi izgleda dobroJosip321 wrote:The Wire-Žica
http://www.imdb.com/title/tt0306414/
Gledam je na HRT-u. Danas je predzadnja serija. Prikazivali sve sezone od jedanput, dan za danom. Definitivno najbolja serija koju sam ikada pratio. Ili je to možda što sam još pod dojmom. Ali u svakom slučaju ako nije najbolja onda mi je među prve tri.
dječak sa šibicama wrote:Pa meni ova Terra nova nije losa.
Gledam lagano kad stignem, dosao do 10 epizode, solidno, valjda sto sam imao mala ocekivanja pa mi je i ovo ok.

I onda dođeš ovdje da bezveze, ali skroz bezveze, buncaš kako ne valja. Da barem daš kakve iole valjane argumente. NE DA NEMAŠ IDEJE, NEGO NEMAŠ POJMA.nemam_ideje wrote:Terra Nova, pogledaj, dobih preporuku ne znam gdje. Hajde. Prva epizoda. Klima ne valja, oni kriju dijete, bla, bla. Završio ovaj u zatvoru. Haj. Oni idu u taj novi svijet, on u tom nekom mangupskom zatvoru iz budućnosti kontam biće neka fora kako je pobjegao. Bila je. Iduća scena on sa ruksakom, slobodan ko ptičicaHaj, tolerišem jednu nebulozu. Da vidim kako će proći onu kontrolu u taj novi svijet, imal kakve mandže. Ima, protrčao lik kroz obezbjeđenje
![]()
kladim se da je serija puna humanog humora.jastuk1 wrote:I onda dođeš ovdje da bezveze, ali skroz bezveze, buncaš kako ne valja. Da barem daš kakve iole valjane argumente. NE DA NEMAŠ IDEJE, NEGO NEMAŠ POJMA.nemam_ideje wrote:Terra Nova, pogledaj, dobih preporuku ne znam gdje. Hajde. Prva epizoda. Klima ne valja, oni kriju dijete, bla, bla. Završio ovaj u zatvoru. Haj. Oni idu u taj novi svijet, on u tom nekom mangupskom zatvoru iz budućnosti kontam biće neka fora kako je pobjegao. Bila je. Iduća scena on sa ruksakom, slobodan ko ptičicaHaj, tolerišem jednu nebulozu. Da vidim kako će proći onu kontrolu u taj novi svijet, imal kakve mandže. Ima, protrčao lik kroz obezbjeđenje
![]()
I ja. 27.1. Ništa se substantivno-orginalno nije ni pojavilo zadnje dvije, tri godine osim ove superkvalitetne groteske. Sudeći po trailarima na youtube, Liam McIntyre izgleda dobro sjeda u ulogu.irac300 wrote: Ja lično željno očekujem Spartacus 3. sezonu. Nažalost neće biti preminulog Andy Whitfield-a, pa me baš zanima kako će serija izgledati s novim glumcem u naslovnoj ulozi.