Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lolo_lolo
#2051 Re: FK Sarajevo
siroki,umjesto da bude izbacen iz lige,izgleda osvaja titulu ove sezone
- slucajan
#2052 Re: FK Sarajevo
Uvijek sam na strani igrača, ali ovo su jednostavno morali dobiti - PIČKE 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2053 Re: FK Sarajevo
A sta ste ocekivali sviju vam.
Pogode dvije stative i precku ,i fule jos 3 100% sansi i sve to u prvom poluvremenu.
Moralo se ovako zavrsiti...
Pogode dvije stative i precku ,i fule jos 3 100% sansi i sve to u prvom poluvremenu.
Moralo se ovako zavrsiti...
-
lolo_lolo
#2054 Re: FK Sarajevo
nista od ove sezone
imali smo odlican raspored,dobru ekipu,5,6 100% sansi na svakoj sezonskoj utakmici(osim one u trebinju),a nismo prakticki napravili nista
u banjaluki nam sudi komsija dominkovic
imali smo odlican raspored,dobru ekipu,5,6 100% sansi na svakoj sezonskoj utakmici(osim one u trebinju),a nismo prakticki napravili nista
-
Cafe Camargue
#2055 Re: FK Sarajevo
jebo mater ako im ne bi poslije ovoga, naročito napadačima, naredio 10 dana po 8 sati samo da pucaju u prazan go.
pa pizda mu materina, da nemamo invalide u napadu koji samo znaju igrat na Koševu (a i to je pod veeeelikim upitnikom) sad bi bili na vrhu tabele. MORALI smo pobjedit u Mostaru zrinjskog, morali smo nakon 0:1 zabit iz one dvije mrtve šanse, i morali smo danas pobjedit. imali smo šanse, imali sve, i karne u napadu ne mogu ništa! mrš jadovi! jebo vas derbi, boli me q... kako će završit. ubijte se svi redom, počev od škore, preko jahovića, do avdića. PU JADOVI!
pa pizda mu materina, da nemamo invalide u napadu koji samo znaju igrat na Koševu (a i to je pod veeeelikim upitnikom) sad bi bili na vrhu tabele. MORALI smo pobjedit u Mostaru zrinjskog, morali smo nakon 0:1 zabit iz one dvije mrtve šanse, i morali smo danas pobjedit. imali smo šanse, imali sve, i karne u napadu ne mogu ništa! mrš jadovi! jebo vas derbi, boli me q... kako će završit. ubijte se svi redom, počev od škore, preko jahovića, do avdića. PU JADOVI!
-
lolo_lolo
#2056 Re: FK Sarajevo
ko je broj 8 u nas?
milan?
kazu da je najbolji bio danas
milan?
kazu da je najbolji bio danas
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2057 Re: FK Sarajevo
Imal iko podatak koliko je Skoro dao golova u gostima za Sarajevo? Ja mislim da se ti golovi mogu nabrojat na prste jedne ruke 
-
lolo_lolo
#2058 Re: FK Sarajevo
kolko ja znam,jedan protiv sirokog prosle godine iz penala
evo sad pregledah ovaj izvjstaj
meni nije jasno kako je skoro mogao fuliti onu loptu kod nabacaja hadzije,a kasnije i pogotidi onu precku,ono je nevjerovatno zaista
svaka cast alaimu i njegovim ljudskim osobinama,i svemu sto je uradio ali oba su njegova gola,zaista je na golu najveci problem u nasoj ekipi,a onakav biser truhne na klupi,steta
ovaj mrkovic je mrtvi zeljovac,kako sam saznao isao sa njima na pripreme,kod njih je i u upravi radio,tako da se nicemu dobrom nadati na derbiju ne mozemo
vrlo se lahko moze zrinjski desiti,da smo bolji cijelu utakmicu,da imamo vodstvo,i onda neki penal,ofsajd ili sta vec,sto je vec i ucestalost na grbavici
ova je sezona definitivno zavrsena,sta ce nam evropa ako je cala trener,pa da i dogodine kuka kako smo se potrosili igrajuci jake utakmice....
evo sad pregledah ovaj izvjstaj
meni nije jasno kako je skoro mogao fuliti onu loptu kod nabacaja hadzije,a kasnije i pogotidi onu precku,ono je nevjerovatno zaista
svaka cast alaimu i njegovim ljudskim osobinama,i svemu sto je uradio ali oba su njegova gola,zaista je na golu najveci problem u nasoj ekipi,a onakav biser truhne na klupi,steta
ovaj mrkovic je mrtvi zeljovac,kako sam saznao isao sa njima na pripreme,kod njih je i u upravi radio,tako da se nicemu dobrom nadati na derbiju ne mozemo
vrlo se lahko moze zrinjski desiti,da smo bolji cijelu utakmicu,da imamo vodstvo,i onda neki penal,ofsajd ili sta vec,sto je vec i ucestalost na grbavici
ova je sezona definitivno zavrsena,sta ce nam evropa ako je cala trener,pa da i dogodine kuka kako smo se potrosili igrajuci jake utakmice....
- _BaD_BoY
#2059 Re: FK Sarajevo
nemojte ljudi duse grijesit.toliki broj prilika treba da vam kaze koliku su zelju imali za pobijedom i treba vjerovati da je i njima bilo jako stalo zbog vas hordi i vedrana.ne mozete njih kriviti zbog precki i stativa,da se oni pitaju i oni bi zeljeli da je to uslo u gol..ostanite vjerni svom sarajevu i kad gube i kad dobiva.bar ja tako gledam kao navijac drugog tima pa mozda ne dijelim vase emocije.
- cyprus
#2060 Re: FK Sarajevo
Ja i dalje i pored velikog uspjeha u Evropi tvrdim da nam je ovo najlošija ekipa koju smo imali nakon rata. Ekipa koja ima 3-4 igrača koji stvarno nešto vrijede, još toliko koji su neki prosjek i ostatak koji nije ni za Vratnika sumnjam da se može nazvat dobrom ekipom... no, eto imali su borbenost, nisam siguran da li je još ima...lolo_lolo wrote:nista od ove sezone
A to što nas je Široki dobio, pa očekivano, jebiga, no ne bih dramatizovao terminima "bitka za Bosnu"
Last edited by cyprus on 05/11/2009 00:33, edited 1 time in total.
-
lolo_lolo
#2061 Re: FK Sarajevo
imamo sigurno bolju ekipu nego u zadnje dvije godine
imamo mozda i najkvalitetniju ekipu trenutno u ligi,ali đaba
imamo mozda i najkvalitetniju ekipu trenutno u ligi,ali đaba
- aze
#2062 Re: FK Sarajevo
Sve puno "navijaca" koji haman jedva docekaju da "seru" kad klub izgubi..... ovaj igrac onakav onaj nema pojma ovaj je trebo onako... blalbalblaba a kad se pobijedi onda je sve super cvijece cvjeta._BaD_BoY wrote:nemojte ljudi duse grijesit.toliki broj prilika treba da vam kaze koliku su zelju imali za pobijedom i treba vjerovati da je i njima bilo jako stalo zbog vas hordi i vedrana.ne mozete njih kriviti zbog precki i stativa,da se oni pitaju i oni bi zeljeli da je to uslo u gol..ostanite vjerni svom sarajevu i kad gube i kad dobiva.bar ja tako gledam kao navijac drugog tima pa mozda ne dijelim vase emocije.
- veljaca
#2063 Re: FK Sarajevo
Ova Premijer liga BiH tone sve nize i nize ......
Zalosno je da nisu dozvolili navijacima Sarajeva da idu u Siroki. .....
Da ima neko u Upravi Sarajeva - ne bi ni igrali ovu utakmicu - bez prisustva publike. OVAKO SU PONIZENI TOTALNO. Ovako ispada da je smrt Vedrana ( R.I.P ) bila bez veze ....
Jos sinoc na HRT1 ona Hloverka kaze " utakmica u Sirokom izmedju Sirokog i Sarajeva je protekla bez nereda ... ". Glupaco, prvo se raspitaj da nije bilo navijaca Sarajeva, pa onda nesto reci. Mozda si htjela da i igrace i strucni stab Sarajeva pretuku ....
Navijac sam FK Zeljeznicar, ali u ovakvim prilikama reagujem kao covjek ....
ZALOSNO, ZALOSNO ......

Bw - izvinjavam se sto sam kao navijac FK Zeljeznicar, pisao na temi FK Sarajevo ...
Zalosno je da nisu dozvolili navijacima Sarajeva da idu u Siroki. .....
Da ima neko u Upravi Sarajeva - ne bi ni igrali ovu utakmicu - bez prisustva publike. OVAKO SU PONIZENI TOTALNO. Ovako ispada da je smrt Vedrana ( R.I.P ) bila bez veze ....
Jos sinoc na HRT1 ona Hloverka kaze " utakmica u Sirokom izmedju Sirokog i Sarajeva je protekla bez nereda ... ". Glupaco, prvo se raspitaj da nije bilo navijaca Sarajeva, pa onda nesto reci. Mozda si htjela da i igrace i strucni stab Sarajeva pretuku ....
Navijac sam FK Zeljeznicar, ali u ovakvim prilikama reagujem kao covjek ....
ZALOSNO, ZALOSNO ......
Bw - izvinjavam se sto sam kao navijac FK Zeljeznicar, pisao na temi FK Sarajevo ...
-
Fordas
#2064 Re: FK Sarajevo
Jos uvijek smatram da je najbolji ishod bio da nismo nikako otisli dole. Ne zbog straha ili poraza, nego zbog ponosa i principa! Da, tacno je da se nije u listici doslovno branila BiH i da bi trebalo na sve gledati iz sportskog aspekta ali pitam vas ja jesu li mjestani listice kada su pucali na nase sugradjane imali u vidu 'sportski aspekt' ili nesto drugo? Kada su montirali brojna monstruozna saopstenja koji je aspekt bio dominantan? Kada su organizirali fasisticke proteste podrske ubicama, sta je onda bilo dominantno?? Itd...
Ne kazem ja da smo mi na sve to trebali odgovoriti istom mjerom ali minimum ispod kojeg se nije smjelo ici je odlazak u Listicu pred njihove navijace! To je minimum dostojanstva koji vodeci ljudi FKS nisu imali, nisu iskazali i to je jedna od najvecih mrlja, barem po meni, naseg kluba u njegovoj historiji. Postali smo klub koji nema svoje JA a nekakva hercegovacka zabit istraje u svemu svome i sve njeno prodje pa makar i preko nasih mrtvih glava. Pa stvarno, postoji li dno uopste, granica ikakva?? U krajnjoj liniji, nije listica vise ni bitna, bitni smo mi...
Zbog toga sam se nadao da ce igraci pruziti svoj maksimum da se izbore barem za zrno dostojanstva i ako je suditi po onome sto je spiker prenosio oni su zaista dali sve od sebe pogotovo u prvom poluvremenu. To sto su fulali zicere po meni nije nista neobicno - to nas prati godinama a ponajvise je izrazeno u posljednje dvije godine - i mislim da je iluzorno ocekivati da nas jednostavno 'krene'. Mozda ce ocepiti na nekoj utakmici, mozda i na derbiju, a mozda i nece. Ali, mislim da tim koji pogodi najvise stativa i precki na svijetu, fuli najvise zicera i to na prazan gol mora ili podhitno zamjeniti napadace ili osmisliti novu vrstu treninga samo za njih.
Zato se ja nicemu ne nadam ni na derbiju, bez obzira sto derbi sam po sebi nikada nije izvjestan i ne zavisi od forme tima i igraca...
Ne kazem ja da smo mi na sve to trebali odgovoriti istom mjerom ali minimum ispod kojeg se nije smjelo ici je odlazak u Listicu pred njihove navijace! To je minimum dostojanstva koji vodeci ljudi FKS nisu imali, nisu iskazali i to je jedna od najvecih mrlja, barem po meni, naseg kluba u njegovoj historiji. Postali smo klub koji nema svoje JA a nekakva hercegovacka zabit istraje u svemu svome i sve njeno prodje pa makar i preko nasih mrtvih glava. Pa stvarno, postoji li dno uopste, granica ikakva?? U krajnjoj liniji, nije listica vise ni bitna, bitni smo mi...
Zbog toga sam se nadao da ce igraci pruziti svoj maksimum da se izbore barem za zrno dostojanstva i ako je suditi po onome sto je spiker prenosio oni su zaista dali sve od sebe pogotovo u prvom poluvremenu. To sto su fulali zicere po meni nije nista neobicno - to nas prati godinama a ponajvise je izrazeno u posljednje dvije godine - i mislim da je iluzorno ocekivati da nas jednostavno 'krene'. Mozda ce ocepiti na nekoj utakmici, mozda i na derbiju, a mozda i nece. Ali, mislim da tim koji pogodi najvise stativa i precki na svijetu, fuli najvise zicera i to na prazan gol mora ili podhitno zamjeniti napadace ili osmisliti novu vrstu treninga samo za njih.
Zato se ja nicemu ne nadam ni na derbiju, bez obzira sto derbi sam po sebi nikada nije izvjestan i ne zavisi od forme tima i igraca...
- Rauber
#2065 Re: FK Sarajevo
Sve neke sanse stvaramo, vazda fol bolji,stative,precke i onda cujes kako gubimo, ljudi naprave jednu pravu akciju, pridju golu i Cao, onda ti ganjaj rezultat. To nam se konstantno desava, pa koliko smo samo utakmica na Kosevu tako poceli, gostujuca ekipa ne moze centra preci i predje ga jednom i daju gol.
Druga stvar, igraci ocito nemaju samopouzdanja, prilagodili su se tome da je normalno izgubiti u gostima jer "igraju u gostima". A i kuci cini mi se dosta slabije igraju, valjda svi strepe da nedo Bog ne pogrijese ili se osramote, isto k'o da su im vezane noge.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put odgledao ( ili eto poslusao na radiju ) tekmu u gostima a da ne strepim, cak i kad napadamo ja unaprijed znam da ce domacin iz bezveze neke prilike dati gol. K'o da gledam da ce biti isti scenarij sad u subotu, daj Boze da grijesim.
Po meni je rjesenje sportski psiholog. Ja znam da je sportski prisholog trenutno pored ovakve uprave ravno cudu, ali ako Bog da kad odu ova gamad, nadam se da ce slijedeca uprava dovesti nekoga tipa Jasna Bajraktarevic koji ce raditi s najmladjima, a i sa prvim timom, i kroz razgovor im graditi taj pobjednicki mentalitet, a ne da nam treba 100 sansi da damo 1 gol.
a sto se tice poraza od sela listice, zadnji put me poraz ovoliko zabolio u finalu play off-a , stvarno kako su mogli dozvoliti da izgube
Nedobiju li zelju, mislim da cu stvarno morati prestati ici na utakmice dok se neke stvari ne promijene.
Druga stvar, igraci ocito nemaju samopouzdanja, prilagodili su se tome da je normalno izgubiti u gostima jer "igraju u gostima". A i kuci cini mi se dosta slabije igraju, valjda svi strepe da nedo Bog ne pogrijese ili se osramote, isto k'o da su im vezane noge.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put odgledao ( ili eto poslusao na radiju ) tekmu u gostima a da ne strepim, cak i kad napadamo ja unaprijed znam da ce domacin iz bezveze neke prilike dati gol. K'o da gledam da ce biti isti scenarij sad u subotu, daj Boze da grijesim.
Po meni je rjesenje sportski psiholog. Ja znam da je sportski prisholog trenutno pored ovakve uprave ravno cudu, ali ako Bog da kad odu ova gamad, nadam se da ce slijedeca uprava dovesti nekoga tipa Jasna Bajraktarevic koji ce raditi s najmladjima, a i sa prvim timom, i kroz razgovor im graditi taj pobjednicki mentalitet, a ne da nam treba 100 sansi da damo 1 gol.
a sto se tice poraza od sela listice, zadnji put me poraz ovoliko zabolio u finalu play off-a , stvarno kako su mogli dozvoliti da izgube
Nedobiju li zelju, mislim da cu stvarno morati prestati ici na utakmice dok se neke stvari ne promijene.
-
Utokkha
#2066 Re: FK Sarajevo
Delegirane su sudije. Rusmir Mrković će biti glavni sudija na utakmici. Naravno, riječ je o čovjeku koji navija za Sarajevo, pa neka je na čast vašima.Utokkha wrote:na novoj stranici pitanje za hordemalta, uz molbu da požuri prije delegiranja sudija.Utokkha wrote:joj šuplje... vjerovatnoća da će "provjereni Srbin" suditi utakmicu je ogromna. ko je provjereni Srbin reci nam imenom i prezimenom, da ne bude poslije delegiranja sudija "rekao sam vam"?
Osim toga, hordemalta duguješ izvinjenje svima redom, kao i vi što se kunete da ga znate.
-
lolo_lolo
#2067 Re: FK Sarajevo
uthoka,ne pricaj gluposti,ovaj mrkovic je bio clan zeljine uprave
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2068 Re: FK Sarajevo
Dogovor u mup-u je da nam dozvoljavaju da unesemo na tribinu i BUBNJEVE i MEGAFON.
Sve to obecava veliki spektakl i gromoglasnu podrsku sa sjeverne tribine...

Sve to obecava veliki spektakl i gromoglasnu podrsku sa sjeverne tribine...
- 1987
#2069 Re: FK Sarajevo
Danas je u PU Novo Sarajevo održan sastanak sa predstavnicima obje navijačke skupine/udruženja navijača.
- Gostujuci sektor ce ciniti stanardna "zdenka" i prostor na mjestu na kojem je stolicama ispisano slovo O, s tim sto ce te stolice biti skinute za derbi - samim tim veci prostor i komotnost za nas.
- Karte ce se prodavati na dan utakmice(a vjerovatno i dan prije) ispred stadiona NK Zeljeznicar kao i na pojedinim lokacijama u centru grada.
- Dozvoljen je unos i megafona i bubnjeva, samim tim vrhunska atmosfera ispod lima je garantovana.
- Napominjemo navijace da ne nose nikakve transparente, s obzirom da je vec duze vrijeme ustaljena praksa da se na utakmice donosi samo jedan transparent, tj. onaj koji nas sviju predstavlja, a to je udarni HORDE ZLA.
- POSEBNO PODSJECAMO na konzumiranje alkohola na javnim mjestima kao i prekrsajne sankcije koja ce policija pisati svakome ko bude to radio u Velikom parku, kao i u toku kretanja kortea.
- Duznost svih nas je da pred polazak ocistimo park od smeca i ostavimo ga u stanju u kakvom smo ga i zatekli. To podrazumjeva da se ne lome klupe, grane, obaraju kante i slicno.
- Baklje, topovske udare i sva ostala pirotehnicka sredstva NI SLUCAJNO nemojte bacati u teren, a pogotovo ne u dno tribine, jer samim tim prije svega mozemo nastetiti samo nasem klubu, ali i povrijediti nekog od nasih navijaca.
- Takodjer, napominjemo vas da se ne zalijecete u pravcu novinarskih i/ili policijskih snimatelja, kao sto se to desilo za prosli derbi na Grbavici.
- Okupljanje pocinje od 13h u Velikom parku.
- Drzite se rute kojom se korteo krece i ne nastojite da ga preticete.
- POLAZAK kortea navijaca Sarajeva je u 14:30h iz Velikog parka.
SVI NA SJEVER!
- Gostujuci sektor ce ciniti stanardna "zdenka" i prostor na mjestu na kojem je stolicama ispisano slovo O, s tim sto ce te stolice biti skinute za derbi - samim tim veci prostor i komotnost za nas.
- Karte ce se prodavati na dan utakmice(a vjerovatno i dan prije) ispred stadiona NK Zeljeznicar kao i na pojedinim lokacijama u centru grada.
- Dozvoljen je unos i megafona i bubnjeva, samim tim vrhunska atmosfera ispod lima je garantovana.
- Napominjemo navijace da ne nose nikakve transparente, s obzirom da je vec duze vrijeme ustaljena praksa da se na utakmice donosi samo jedan transparent, tj. onaj koji nas sviju predstavlja, a to je udarni HORDE ZLA.
- POSEBNO PODSJECAMO na konzumiranje alkohola na javnim mjestima kao i prekrsajne sankcije koja ce policija pisati svakome ko bude to radio u Velikom parku, kao i u toku kretanja kortea.
- Duznost svih nas je da pred polazak ocistimo park od smeca i ostavimo ga u stanju u kakvom smo ga i zatekli. To podrazumjeva da se ne lome klupe, grane, obaraju kante i slicno.
- Baklje, topovske udare i sva ostala pirotehnicka sredstva NI SLUCAJNO nemojte bacati u teren, a pogotovo ne u dno tribine, jer samim tim prije svega mozemo nastetiti samo nasem klubu, ali i povrijediti nekog od nasih navijaca.
- Takodjer, napominjemo vas da se ne zalijecete u pravcu novinarskih i/ili policijskih snimatelja, kao sto se to desilo za prosli derbi na Grbavici.
- Okupljanje pocinje od 13h u Velikom parku.
- Drzite se rute kojom se korteo krece i ne nastojite da ga preticete.
- POLAZAK kortea navijaca Sarajeva je u 14:30h iz Velikog parka.
SVI NA SJEVER!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
-
hordemalta
#2071 Re: FK Sarajevo
Ne dugujem nikome izvinjenje jer se nemam potrebe izvinjavati. Mnogi su imali informaciju kao i ja i hvala Bogu neki su i reagovali na vrijeme. Rusmir Mrković je samo kompromis. Ti vidim dobro poznaješ Mrkovića pa si odokativno procijenio da je pitar itd.... Ali to možeš pričati nekome drugome, ko ne zna ko je i šta je provjerni policajac, član uprave Željezničara i dugogodišnji kućni prijatelj vašrg direktora Dž. Muharemovića. A ime provjerenog Srbina lako saznaš uzmeš zapisnike i pročitaš imena sudija koje vama sude ove godine i lako ćeš ga naćiUtokkha wrote:Delegirane su sudije. Rusmir Mrković će biti glavni sudija na utakmici. Naravno, riječ je o čovjeku koji navija za Sarajevo, pa neka je na čast vašima.Utokkha wrote:na novoj stranici pitanje za hordemalta, uz molbu da požuri prije delegiranja sudija.Utokkha wrote:joj šuplje... vjerovatnoća da će "provjereni Srbin" suditi utakmicu je ogromna. ko je provjereni Srbin reci nam imenom i prezimenom, da ne bude poslije delegiranja sudija "rekao sam vam"?
Osim toga, hordemalta duguješ izvinjenje svima redom, kao i vi što se kunete da ga znate.
U svakom slučaju kada bi se desile da nas na terenu pobijedite ja ću biti prvi koji će vam čestitati ovdje javno. Ja nisam isfrustrirano dijete koje svoj pubertet liječi ovdje, niti sam ako si primijetio reagovao na bilo kakve prozivke niti vam smetao na vašoj temi.
Ono što bih ja volio je da sve protekne sutra u najboljem redu što se tiče ljudi na tribinama bez obzira za koga navijali, te da se na terenu ostavi igra igračima a ne "igračima". Pozdrav i sretno sutra da preživite sve
-
todd_smith
#2072 Re: FK Sarajevo
nidje veze tolike rasprave oko ovog derbija...svi znamo da ce skoro & co posutati sve to kad vikend dodje 
-
Utokkha
#2073 Re: FK Sarajevo
šteta što se na ovom forumu ne banuju ljudi radi obmanjivanja i iznošenja opasnih tvrdnji bez argumenata.hordemalta wrote:Ne dugujem nikome izvinjenje jer se nemam potrebe izvinjavati. Mnogi su imali informaciju kao i ja i hvala Bogu neki su i reagovali na vrijeme. Rusmir Mrković je samo kompromis. Ti vidim dobro poznaješ Mrkovića pa si odokativno procijenio da je pitar itd.... Ali to možeš pričati nekome drugome, ko ne zna ko je i šta je provjerni policajac, član uprave Željezničara i dugogodišnji kućni prijatelj vašrg direktora Dž. Muharemovića. A ime provjerenog Srbina lako saznaš uzmeš zapisnike i pročitaš imena sudija koje vama sude ove godine i lako ćeš ga naćiUtokkha wrote:Delegirane su sudije. Rusmir Mrković će biti glavni sudija na utakmici. Naravno, riječ je o čovjeku koji navija za Sarajevo, pa neka je na čast vašima.Utokkha wrote:
na novoj stranici pitanje za hordemalta, uz molbu da požuri prije delegiranja sudija.
Osim toga, hordemalta duguješ izvinjenje svima redom, kao i vi što se kunete da ga znate..
U svakom slučaju kada bi se desile da nas na terenu pobijedite ja ću biti prvi koji će vam čestitati ovdje javno. Ja nisam isfrustrirano dijete koje svoj pubertet liječi ovdje, niti sam ako si primijetio reagovao na bilo kakve prozivke niti vam smetao na vašoj temi.
Ono što bih ja volio je da sve protekne sutra u najboljem redu što se tiče ljudi na tribinama bez obzira za koga navijali, te da se na terenu ostavi igra igračima a ne "igračima". Pozdrav i sretno sutra da preživite sve
tvoja čestitka u svakom slučaju ne treba i desnicu ostavi sutra u džepu.
razlika je zaista između čarki koje su na forumu prisutne između pojedinih korisnika, tipa Škoro može pojest više pure od Mešanovića, no ono što si ti iznio je bilo krajnje opasno i degutantno. i dalje nastavljaš s tom politikom, ali osoba koja organizuje peticiju protiv reflektora na Grbavici nije neko ko može pozivati na smirivanje strasti.
ja se duboko izvinjavam za moju falušku za Rusmira, jer nisam provjerio kredibilnost informacije. ti nemaš obraza da učiniš isto za mnogo težu stvar.
i zaista se može vidjeti koji profil osobe navija za Želju a koji za Sarajevo. ti pripadaš miljeu onih za koje je šteta što navijaju i za jedan od gradskih rivala.
- dobar_ti?
#2074 Re: FK Sarajevo
Nemoj tako Utokkha, ti bas kao da ne znas za maltu, starog forumasa i revolucionara.
Malta brate izdrzi ove napade, boli te neka stvar. Ako ti ista znaci i ja sam ti potpisao onu peticiju sto si pravio protiv finansiranje sanacije reflektora. Bez obzira na ogromnu zelju da ponovo gledam utakmicu svog kluba na svom stadionu u nocnom terminu, sazaljenje prema tebi i tvojoj patetici je prevladala.
Izdrzi Malta u inat svima!!!
Malta brate izdrzi ove napade, boli te neka stvar. Ako ti ista znaci i ja sam ti potpisao onu peticiju sto si pravio protiv finansiranje sanacije reflektora. Bez obzira na ogromnu zelju da ponovo gledam utakmicu svog kluba na svom stadionu u nocnom terminu, sazaljenje prema tebi i tvojoj patetici je prevladala.
Izdrzi Malta u inat svima!!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#2075 Re: FK Sarajevo
Ovako je bilo prosli put na Grbavici,a danas idemo razinu vise...idemo jos jace i jos bolje...