SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
zonbirile
#2051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
u sređenim,ozbiljnim državama,napad na policajca,preko 10g zatvora,pucanje,preko 20g,ranjavanje ,ili ubistvo doživotna do smrtne kazne.E jebi ga nešto je trulo u državi dembeliji.
- mrtva kokoš
#2052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bome covjek je u pravu...zasto rizikovati zivot zbog nekog ko ce mu se sutra smijati kad prodje pored njega...
ja jedino sto zamjeram policiji jeste to da nemaju eggs-a i pobune se protiv te iste drzave za koju rade...
trazite vece ovlasti, zestoke kazne napada na policajce...
kada su protesti stavljate glave u ralje naroda samo da bi zastitili te iste jebene politicare zbog kojih se nalazite u takvoj situaciji...
predjite u nase redove, blokirajte grad, srusite tuzilastva i sudove pa ces da vidis kako ce prpa da ih hvata...
dokazite da ste i vi dio naroda nemojte samo da kukate...
gdje su vam sindikati jesu i oni pod vlascu politike ako iko moze traziti i dobiti ono sto zasluzje onda ste to vi...
ja jedino sto zamjeram policiji jeste to da nemaju eggs-a i pobune se protiv te iste drzave za koju rade...
kada su protesti stavljate glave u ralje naroda samo da bi zastitili te iste jebene politicare zbog kojih se nalazite u takvoj situaciji...
predjite u nase redove, blokirajte grad, srusite tuzilastva i sudove pa ces da vidis kako ce prpa da ih hvata...
gdje su vam sindikati jesu i oni pod vlascu politike ako iko moze traziti i dobiti ono sto zasluzje onda ste to vi...
- M.O.S-
#2053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Samo tako braco, udarite po dzukcima
ACAB
Ha ja...
ACAB
Ha ja...
- JBT
#2054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Tako je. Istodobno, svako odstupanje od pravila sluzbe redovno ostro sankcionisati.zonbirile wrote:u sređenim,ozbiljnim državama,napad na policajca,preko 10g zatvora,pucanje,preko 20g,ranjavanje ,ili ubistvo doživotna do smrtne kazne.E jebi ga nešto je trulo u državi dembeliji.
Dakle, evo ga. recept za uspjeh na putu do pravne drzave. : )
-
Mascherano
#2055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sindikat ko sindikat, sta da ti pricam... politika, jakako. A vjeruj, ako ovo prodje tek tako, izacemo i mi na ulicu, pa ce vidjeti onda sta su protesti...Splinter wrote:bome covjek je u pravu...zasto rizikovati zivot zbog nekog ko ce mu se sutra smijati kad prodje pored njega...
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@vnm - opomena pred ban zbog pozivanja na nasilje
svi postovi vezani za @vnm-ov post obrisani!
svi postovi vezani za @vnm-ov post obrisani!
- schtab
#2057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sta je ono bilo predvece u Logavinoj?? i vidjoh na vijestima ubijen nakav momak na dobrinji 
- karanana
#2058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
fakat i ja vidjeh maloprije da je neko ubijen na dobrinji pa prelistah sa-x i nigdje ne vidjeh tu vijest pa se upitah kad se to desilo. kontam mozda je neka stara vijest pa je spominju na hayatu. apsolutno nigdje vijesti o tome. navodno frajer ubio reketara.
- hotazmaj
#2059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091026126karanana wrote:fakat i ja vidjeh maloprije da je neko ubijen na dobrinji pa prelistah sa-x i nigdje ne vidjeh tu vijest pa se upitah kad se to desilo. kontam mozda je neka stara vijest pa je spominju na hayatu. apsolutno nigdje vijesti o tome. navodno frajer ubio reketara.
- neravip
#2060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo sad iznesoše leš iz haustora...dolazim kući,parkiram auto,izlazi Alen iz haustora pozdravimo se regularno ko i vazda,čovjek normala...u tom me žena zove na telefon,kaže 'ne ulazi u haustor puca neko...'........
-
samo_ovaj_put
#2061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i ispade alen ubica??neravip wrote:evo sad iznesoše leš iz haustora...dolazim kući,parkiram auto,izlazi Alen iz haustora pozdravimo se regularno ko i vazda,čovjek normala...u tom me žena zove na telefon,kaže 'ne ulazi u haustor puca neko...'........
- neravip
-
samo_ovaj_put
#2063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
haj to sto se pucaju,ko ce im znati sto se pucaju,nego su se sad masovno poceli predavati
,to mi ne ide u glavu nikako
- Troll_Happens
#2064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo_ovaj_put wrote:haj to sto se pucaju,ko ce im znati sto se pucaju,nego su se sad masovno poceli predavati,to mi ne ide u glavu nikako
pa bolje da se preda ionako ga puste odmah.. ono ide na kartu saradjuje sa policijom nema zadrzavanja u policiji da izjavu i moze dalje raditi sto radi...
a ovako ako pobjegne onda mu je corka zagarantovana.. to je nova taktika...
- Joey Tribbiani
#2065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zna li iko sta je bilo na ali-pasinom? jaran kaze da je cuo nesto slicno pucnjima iz pistolja. Policija dosla, razgledala i otisla. Jesu mozda petarde
ili je fakat?
- neravip
#2066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znam Alena jedno dvije godine otkako sam doselio...sretnemo se u haustoru,liftu..ono,vozdra-vozdra,lijepo vrijeme.....izgledo mi je lik normala,ne znam šta mu bi...mora da je imao dobar razlog za ovo što je uradio...
-
Šaner
#2067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
za ovo NEMA razloganeravip wrote:znam Alena jedno dvije godine otkako sam doselio...sretnemo se u haustoru,liftu..ono,vozdra-vozdra,lijepo vrijeme.....izgledo mi je lik normala,ne znam šta mu bi...mora da je imao dobar razlog za ovo što je uradio...
- neravip
- neravip
#2069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Šaneru,kako ba nema razloga?Sam si rekao 'kakvi smo mi'.Pa u takvom društvu IMA koliko hoćeš razloga....pun klinac razloga....
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
biće motiv u medijima, u crnoj hronicikaranana wrote:fakat i ja vidjeh maloprije da je neko ubijen na dobrinji pa prelistah sa-x i nigdje ne vidjeh tu vijest pa se upitah kad se to desilo. kontam mozda je neka stara vijest pa je spominju na hayatu. apsolutno nigdje vijesti o tome. navodno frajer ubio reketara.neravip wrote:znam Alena jedno dvije godine otkako sam doselio...sretnemo se u haustoru,liftu..ono,vozdra-vozdra,lijepo vrijeme.....izgledo mi je lik normala,ne znam šta mu bi...mora da je imao dobar razlog za ovo što je uradio...
- Gile Šampion
#2071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ne kontam sto je ovaj Alen pucao u ovoga lika...Neko kaze da je reket u pitanju,a ja koliko znam ovaj nije imao ni za čačkalica a kamoli da mu neko reket uzima...Inače odrastao sa haman sa njim...valjda mu dozlogrdilo nešto u životu,haj znaj...
Prolazim sinoć ispred te zgrade vidim murije bruku
- Troll_Happens
#2072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Gile Šampion wrote:Ne kontam sto je ovaj Alen pucao u ovoga lika...Neko kaze da je reket u pitanju,a ja koliko znam ovaj nije imao ni za čačkalica a kamoli da mu neko reket uzima...Inače odrastao sa haman sa njim...valjda mu dozlogrdilo nešto u životu,haj znaj...
mozda nije reketar mozda je lihvar zelenas klasicni... zaduzio se nije imao da vraca ovaj vrsio pritisak i ovaj ga upuco.. moze biti da je to logicnija predpostavka
- Gile Šampion
#2073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Alen Redža,ozenjen,drzao kafic Oniks...
Sta je istina,pokazat ce istraga nadajmo se...
Postoje dvije opcije:ubijeni ili je bio reketar,ili je posudio novac,pa kad ovaj nije imao da mu vrati,izrok'o ga...
Sta je istina,pokazat ce istraga nadajmo se...
Postoje dvije opcije:ubijeni ili je bio reketar,ili je posudio novac,pa kad ovaj nije imao da mu vrati,izrok'o ga...
- karanana
#2074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znaci ipak je drzao kafic a ne da nije imao ni za cackalice.
- Gile Šampion
#2075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
karanana wrote:znaci ipak je drzao kafic a ne da nije imao ni za cackalice.
Danas neki vozaju nova auta marke BMW,Audi,Mercedes a ipak nemaju za čunga lunga žvake...
Kako god,na neki način mi je žao momka ako se dokaže da mu je ovaj došao da traži reket i on ga izrafal'o...jer u našoj državi koliko god nevin bio,uvjek te osude.
Međutim možda je bio i dužan ubijenom pa...a svi znamo da mrtva usta ne govore.
Uglavnom čekamo kraj istrage i zvanične informacije.