SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zonbirile

#2051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

u sređenim,ozbiljnim državama,napad na policajca,preko 10g zatvora,pucanje,preko 20g,ranjavanje ,ili ubistvo doživotna do smrtne kazne.E jebi ga nešto je trulo u državi dembeliji.
mrtva kokoš

#2052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

bome covjek je u pravu...zasto rizikovati zivot zbog nekog ko ce mu se sutra smijati kad prodje pored njega...
ja jedino sto zamjeram policiji jeste to da nemaju eggs-a i pobune se protiv te iste drzave za koju rade...
trazite vece ovlasti, zestoke kazne napada na policajce...
kada su protesti stavljate glave u ralje naroda samo da bi zastitili te iste jebene politicare zbog kojih se nalazite u takvoj situaciji...
predjite u nase redove, blokirajte grad, srusite tuzilastva i sudove pa ces da vidis kako ce prpa da ih hvata...
dokazite da ste i vi dio naroda nemojte samo da kukate...
gdje su vam sindikati jesu i oni pod vlascu politike ako iko moze traziti i dobiti ono sto zasluzje onda ste to vi...
M.O.S-

#2053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by M.O.S- »

Samo tako braco, udarite po dzukcima :D
ACAB
Ha ja...
JBT

#2054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by JBT »

zonbirile wrote:u sređenim,ozbiljnim državama,napad na policajca,preko 10g zatvora,pucanje,preko 20g,ranjavanje ,ili ubistvo doživotna do smrtne kazne.E jebi ga nešto je trulo u državi dembeliji.
Tako je. Istodobno, svako odstupanje od pravila sluzbe redovno ostro sankcionisati.
Dakle, evo ga. recept za uspjeh na putu do pravne drzave. : )
Mascherano

#2055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Mascherano »

Splinter wrote:bome covjek je u pravu...zasto rizikovati zivot zbog nekog ko ce mu se sutra smijati kad prodje pored njega...
ja jedino sto zamjeram policiji jeste to da nemaju eggs-a i pobune se protiv te iste drzave za koju rade...
trazite vece ovlasti, zestoke kazne napada na policajce...
kada su protesti stavljate glave u ralje naroda samo da bi zastitili te iste jebene politicare zbog kojih se nalazite u takvoj situaciji...
predjite u nase redove, blokirajte grad, srusite tuzilastva i sudove pa ces da vidis kako ce prpa da ih hvata...
dokazite da ste i vi dio naroda nemojte samo da kukate...
gdje su vam sindikati jesu i oni pod vlascu politike ako iko moze traziti i dobiti ono sto zasluzje onda ste to vi...
Sindikat ko sindikat, sta da ti pricam... politika, jakako. A vjeruj, ako ovo prodje tek tako, izacemo i mi na ulicu, pa ce vidjeti onda sta su protesti... :x
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#2056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by anjusha »

@vnm - opomena pred ban zbog pozivanja na nasilje
svi postovi vezani za @vnm-ov post obrisani!
schtab

#2057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by schtab »

Sta je ono bilo predvece u Logavinoj?? i vidjoh na vijestima ubijen nakav momak na dobrinji :-)
karanana

#2058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

fakat i ja vidjeh maloprije da je neko ubijen na dobrinji pa prelistah sa-x i nigdje ne vidjeh tu vijest pa se upitah kad se to desilo. kontam mozda je neka stara vijest pa je spominju na hayatu. apsolutno nigdje vijesti o tome. navodno frajer ubio reketara.
hotazmaj

#2059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hotazmaj »

karanana wrote:fakat i ja vidjeh maloprije da je neko ubijen na dobrinji pa prelistah sa-x i nigdje ne vidjeh tu vijest pa se upitah kad se to desilo. kontam mozda je neka stara vijest pa je spominju na hayatu. apsolutno nigdje vijesti o tome. navodno frajer ubio reketara.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091026126
neravip

#2060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by neravip »

evo sad iznesoše leš iz haustora...dolazim kući,parkiram auto,izlazi Alen iz haustora pozdravimo se regularno ko i vazda,čovjek normala...u tom me žena zove na telefon,kaže 'ne ulazi u haustor puca neko...'........
samo_ovaj_put

#2061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo_ovaj_put »

neravip wrote:evo sad iznesoše leš iz haustora...dolazim kući,parkiram auto,izlazi Alen iz haustora pozdravimo se regularno ko i vazda,čovjek normala...u tom me žena zove na telefon,kaže 'ne ulazi u haustor puca neko...'........
i ispade alen ubica??
samo_ovaj_put

#2063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo_ovaj_put »

haj to sto se pucaju,ko ce im znati sto se pucaju,nego su se sad masovno poceli predavati :shock: ,to mi ne ide u glavu nikako
Troll_Happens

#2064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

samo_ovaj_put wrote:haj to sto se pucaju,ko ce im znati sto se pucaju,nego su se sad masovno poceli predavati :shock: ,to mi ne ide u glavu nikako

pa bolje da se preda ionako ga puste odmah.. ono ide na kartu saradjuje sa policijom nema zadrzavanja u policiji da izjavu i moze dalje raditi sto radi...
a ovako ako pobjegne onda mu je corka zagarantovana.. to je nova taktika... :zzzz:
Joey Tribbiani

#2065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Joey Tribbiani »

zna li iko sta je bilo na ali-pasinom? jaran kaze da je cuo nesto slicno pucnjima iz pistolja. Policija dosla, razgledala i otisla. Jesu mozda petarde :D ili je fakat?
neravip

#2066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by neravip »

znam Alena jedno dvije godine otkako sam doselio...sretnemo se u haustoru,liftu..ono,vozdra-vozdra,lijepo vrijeme.....izgledo mi je lik normala,ne znam šta mu bi...mora da je imao dobar razlog za ovo što je uradio...
Šaner

#2067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Šaner »

neravip wrote:znam Alena jedno dvije godine otkako sam doselio...sretnemo se u haustoru,liftu..ono,vozdra-vozdra,lijepo vrijeme.....izgledo mi je lik normala,ne znam šta mu bi...mora da je imao dobar razlog za ovo što je uradio...
za ovo NEMA razloga :( fol politicari nam krivi,dobri su oni kakvi smo mi.
neravip

#2069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by neravip »

Šaneru,kako ba nema razloga?Sam si rekao 'kakvi smo mi'.Pa u takvom društvu IMA koliko hoćeš razloga....pun klinac razloga....
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by PipiDugaDevetka »

karanana wrote:
neravip wrote:znam Alena jedno dvije godine otkako sam doselio...sretnemo se u haustoru,liftu..ono,vozdra-vozdra,lijepo vrijeme.....izgledo mi je lik normala,ne znam šta mu bi...mora da je imao dobar razlog za ovo što je uradio...
fakat i ja vidjeh maloprije da je neko ubijen na dobrinji pa prelistah sa-x i nigdje ne vidjeh tu vijest pa se upitah kad se to desilo. kontam mozda je neka stara vijest pa je spominju na hayatu. apsolutno nigdje vijesti o tome. navodno frajer ubio reketara.
biće motiv u medijima, u crnoj hronici
Gile Šampion

#2071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Gile Šampion »

Ne kontam sto je ovaj Alen pucao u ovoga lika...Neko kaze da je reket u pitanju,a ja koliko znam ovaj nije imao ni za čačkalica a kamoli da mu neko reket uzima...Inače odrastao sa haman sa njim...valjda mu dozlogrdilo nešto u životu,haj znaj...

Prolazim sinoć ispred te zgrade vidim murije bruku :?
Troll_Happens

#2072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Gile Šampion wrote:Ne kontam sto je ovaj Alen pucao u ovoga lika...Neko kaze da je reket u pitanju,a ja koliko znam ovaj nije imao ni za čačkalica a kamoli da mu neko reket uzima...Inače odrastao sa haman sa njim...valjda mu dozlogrdilo nešto u životu,haj znaj...

Prolazim sinoć ispred te zgrade vidim murije bruku :?

mozda nije reketar mozda je lihvar zelenas klasicni... zaduzio se nije imao da vraca ovaj vrsio pritisak i ovaj ga upuco.. moze biti da je to logicnija predpostavka :oops:
Gile Šampion

#2073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Gile Šampion »

Alen Redža,ozenjen,drzao kafic Oniks...

Sta je istina,pokazat ce istraga nadajmo se...

Postoje dvije opcije:ubijeni ili je bio reketar,ili je posudio novac,pa kad ovaj nije imao da mu vrati,izrok'o ga...
karanana

#2074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

znaci ipak je drzao kafic a ne da nije imao ni za cackalice.
Gile Šampion

#2075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Gile Šampion »

karanana wrote:znaci ipak je drzao kafic a ne da nije imao ni za cackalice.

Danas neki vozaju nova auta marke BMW,Audi,Mercedes a ipak nemaju za čunga lunga žvake...

Kako god,na neki način mi je žao momka ako se dokaže da mu je ovaj došao da traži reket i on ga izrafal'o...jer u našoj državi koliko god nevin bio,uvjek te osude.

Međutim možda je bio i dužan ubijenom pa...a svi znamo da mrtva usta ne govore.

Uglavnom čekamo kraj istrage i zvanične informacije.
Locked