N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#2051 Re: N.K. Čelik Zenica
To je drugo sto nisu znali postaviti cijenu .. Nego je vjerovatno prihvacena prva ponuda koja je stigla za njega .. Ne znam nisam informisan o tome samo znam da su preko Musica oprane te pare
- Gandalf
#2052 Re: N.K. Čelik Zenica
Sarajlić novi predsjednik Čelika, Bolić u Upravi
Upravni odbor pored Sarajlića sačinjavat će i Mirsad Čizmo, Nihad Perčo, Elvir Bolić, Husein Hinović i Admir Gazić
Danas je postignut dogovor o formiranju nove Uprave Nogometnog kluba Čelik, saznaje SCsport.ba. Na sastanka u hotelu „Zenica“, kojem je prisustvovao i načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović, dogovorena je garnitura ljudi koja će voditi Čelik u narednom periodu.
Iako je Skupština zakazana za srijedu, naš portal ekskluzivno saznaje da će novi predsjednik NK Čelik biti Senad Sarajlić, izvršni direktor za proizvodnju u Elektroprivredi BiH. Sarajlić je bivši član Upravnog odbora Čelika, a bio je i predsjednik MNK "Drugari" iz Zenice koji je pod njegovim vodstvom osvojio Kup BiH.
Upravni odnor pored Sarajlića sačinjavat će i na veliku radost navijača Mirsad Čizmo, Elvir Bolić, koji je iz Turske dao svoju saglanost i sutra već dolazi u Zenicu potvrditi angažman u klubu, te ugledni zenički privrednik i licencirani menađer Nihad Perčo, Husejin Hinović, direktor JP za upravljanje sportskim objektima i Admir Gazić, načelnik Policijske uprave Zenica.
U srijedu će biti ozvaničeno imenovanje novog predsjednika i novih ljudi u Upravnom odboru. Ono što je za pristalice kluba sa Bilinog polja najvažnije je da trenutnu članovi Uprave više neće obavljati nikakve funkcije u Čeliku a tu se misli na Asima Demirija, Amira Džidića, Jadranka Bajrića, Mirsada Ibrakovića i Mirnesa Husejinagića, protiv kojih su navijači Čelika pokrenuli peticiju za smjenu i za samo tri dana skupili oko 5.000 potpisa.
Upravni odbor pored Sarajlića sačinjavat će i Mirsad Čizmo, Nihad Perčo, Elvir Bolić, Husein Hinović i Admir Gazić
Danas je postignut dogovor o formiranju nove Uprave Nogometnog kluba Čelik, saznaje SCsport.ba. Na sastanka u hotelu „Zenica“, kojem je prisustvovao i načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović, dogovorena je garnitura ljudi koja će voditi Čelik u narednom periodu.
Iako je Skupština zakazana za srijedu, naš portal ekskluzivno saznaje da će novi predsjednik NK Čelik biti Senad Sarajlić, izvršni direktor za proizvodnju u Elektroprivredi BiH. Sarajlić je bivši član Upravnog odbora Čelika, a bio je i predsjednik MNK "Drugari" iz Zenice koji je pod njegovim vodstvom osvojio Kup BiH.
Upravni odnor pored Sarajlića sačinjavat će i na veliku radost navijača Mirsad Čizmo, Elvir Bolić, koji je iz Turske dao svoju saglanost i sutra već dolazi u Zenicu potvrditi angažman u klubu, te ugledni zenički privrednik i licencirani menađer Nihad Perčo, Husejin Hinović, direktor JP za upravljanje sportskim objektima i Admir Gazić, načelnik Policijske uprave Zenica.
U srijedu će biti ozvaničeno imenovanje novog predsjednika i novih ljudi u Upravnom odboru. Ono što je za pristalice kluba sa Bilinog polja najvažnije je da trenutnu članovi Uprave više neće obavljati nikakve funkcije u Čeliku a tu se misli na Asima Demirija, Amira Džidića, Jadranka Bajrića, Mirsada Ibrakovića i Mirnesa Husejinagića, protiv kojih su navijači Čelika pokrenuli peticiju za smjenu i za samo tri dana skupili oko 5.000 potpisa.
- Ajatolah_
#2053 Re: N.K. Čelik Zenica
Opaa!
Može li mi neko rastabiriti sva ova imena osim Čizme i Bolića, da znam koliko treba da se radujem?
Može li mi neko rastabiriti sva ova imena osim Čizme i Bolića, da znam koliko treba da se radujem?
-
Mustang1
#2054 Re: N.K. Čelik Zenica
Sa obzirom da je tu Cizmo vjerovatno nisu neki lopovi .. Iako po imenima mi se cini da ih ima poznatih ali vidjet cemo .. Ako bude nesto ocigledno Cizmo ce prvi istupiti kao i sto je cini mi se 2 puta do sada radio ..Nek su ovi stari sklonjeni dalje cemo vidjeti sta ce biti
- Co0l
#2055 Re: N.K. Čelik Zenica
Gandalf wrote:Sarajlić novi predsjednik Čelika, Bolić u Upravi
- Ajatolah_
#2056 Re: N.K. Čelik Zenica
Evo šta sam ja našao:
bitno[TAČKA]ba/vijesti/sport/navijaci-celika-traze-ostavke
Admir Gazić se ne spominje mnogo na Internetu - vjerovatno se radi o načelniku policijske uprave.
Ostali su poznate face.
bitno[TAČKA]ba/vijesti/sport/navijaci-celika-traze-ostavke
Hinović je bio i u Odboru za hitnost, čudi me da je on ostao, a i to da mi je dosad promaklo njegovo ime.Tražimo da navijači iskažu svoje mišljenje na Skupštini kluba i tražimo da se u klub vrate Mirsad Čizmo, Nihad Perčo, Tarik Filipović i svi drugi ljudi koji žele dobro ovom klubu.
Admir Gazić se ne spominje mnogo na Internetu - vjerovatno se radi o načelniku policijske uprave.
Ostali su poznate face.
- samo_ti
#2057 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma Hinovic je ostao jer je on direktor svih sportskih objekata i terena, pa i BP , on ce se baviti stadionom i td. ( Asim šiptar Demiri ) je dobio nogu, pa je to zbog toga ... ako ovo krene i zazivi, mozemo ocekivati napredak
... ne znam kud nam bas sada dolazi Zeljo , taman malo pozitive, raja se nabrije i onda treba jos da nas oni uzmu ...blio bi uprava napolje
salu na stranu, ovo je dobro...lagano krecemo naprijed
salu na stranu, ovo je dobro...lagano krecemo naprijed
- slobodni armirach
#2058 Re: N.K. Čelik Zenica
hajd ne bil krenulo kako treba
-
Eborg
#2059 Re: N.K. Čelik Zenica
Zar se oni uopće takmiče, mislio sam da su rekreativci? Koja je to, kantonalna liga? Znači Čelik, OFK, Rudar i Borac od zeničkih klubova? Ajde fino, još da je '45-ica tu fino bi bilo.EdoI wrote:Kamberović B nema tribinu, je l' tako? Nešto sam mislio gledati OFK Zenica, i njima treba publike.
Što se tiče novoizabrane gospode, vala nit' smrdi nit' miriše. Drago mi je da su tu Bolić i Čizmo ali ako imamo Hinovića koji je tu 100 godina (a i sin mu je 3. golman već godinama) i Perču (svi znamo šta je onda bilo kada je "povukao" igrače), bojim se samo da smo samo privremeno sanirali problem.
- slobodni armirach
#2060 Re: N.K. Čelik Zenica
@eborg,
zaboravio si i FK Nemila
imamo 5 klubova
zaboravio si i FK Nemila
imamo 5 klubova
-
Eborg
#2061 Re: N.K. Čelik Zenica
Kontao sam da li da i njih stavim ali oni su nam dali Isakovića pa sam malo ljut na njih. 
- slobodni armirach
#2062 Re: N.K. Čelik Zenica
Eborg wrote:Kontao sam da li da i njih stavim ali oni su nam dali Isakovića pa sam malo ljut na njih.
jest u pravu si,
mater mu kupila audija pa se fura po carsiji,.. a ya karaktera i qtza
da nam je nekako uvalit zelji Isakovica,..makar ga utampili za dva džabulanija
- Ajatolah_
#2063 Re: N.K. Čelik Zenica
Tek su počeli: http://www.zenicablog.com/sport/zeniki- ... i-mec.htmlEborg wrote:Zar se oni uopće takmiče, mislio sam da su rekreativci? Koja je to, kantonalna liga? Znači Čelik, OFK, Rudar i Borac od zeničkih klubova? Ajde fino, još da je '45-ica tu fino bi bilo.EdoI wrote:Kamberović B nema tribinu, je l' tako? Nešto sam mislio gledati OFK Zenica, i njima treba publike.![]()
-
Mustang1
#2064 Re: N.K. Čelik Zenica
Da ne pisem po temama o reprezentaciji..Jel neko isao u grad jel raspaljen rostilj opet ? 
-
Wolfenstein
#2065 Re: N.K. Čelik Zenica
ovaj Sarajlic nas cupa iz krize,cuo sam da je lik dobar....samo naprijed 
- sadmire
#2066 Re: N.K. Čelik Zenica
ma nemas brige, teferic se iz Putovica preseli pred stadion, kome je ba bitna utakmica!?Bubalo1 wrote:Da ne pisem po temama o reprezentaciji..Jel neko isao u grad jel raspaljen rostilj opet ?
Jos kad prilikom ulaska igraca na teren pred pocetak utakmice puste Cudna jada, ugodjaj je kompletan. 'ebo ti You never walk alone naspram nje!?
-
Eborg
#2067 Re: N.K. Čelik Zenica
Ta korida je standardna, pretrpiš nekako. 
-
Mustang1
#2068 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja nisam imao snage da odem do stadiona ili do kamberovica da vidim sta ima u centru .. samo sam do bosanke isao i dole do bulevara do onih kafica i osjeca se teferic .. Vidio sam lika u dresu nasem i sal Bjelorusije .. meni je bilo dovoljno da se okrenem i vratim kuci 
- slobodni armirach
#2069 Re: N.K. Čelik Zenica
al dijaspora je najjaca, skoro svako auto sa zastavama na autima
pa ako im fali toliko Bosne, bujrum vratite se
pa ako im fali toliko Bosne, bujrum vratite se
- Co0l
#2070 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma jasta je neg rostilj raspaljen opet,tamo preko puta istocne tribine,pored jos petnaestak standova sa navijackim rekvizitima.Ja prolazio danas tuda i vidim dimi se nesto,reko da nije kakva bakljada kad ono cevap zamirisa,sve mi je bilo jasno
Al hajd,nek jede narod,nek se veseli
. Meni simpaticno bilo sto je Komrad danas,ili ko li vec,po banderama postavio zastave BiH po gradu 
-
Mustang1
#2071 Re: N.K. Čelik Zenica
Aaa kako mi idu na zivce one male zastavice na autima jebote
Vise nego rostilj ! 
- slobodni armirach
#2072 Re: N.K. Čelik Zenica
ma jasta, patriotizam na stranim tablama i lizing autimaBubalo1 wrote:Aaa kako mi idu na zivce one male zastavice na autima jeboteVise nego rostilj !
-
Mustang1
#2073 Re: N.K. Čelik Zenica
Nikako ih ne mogu .. jos kad par dana prije utakmice ih natovare .. a ako pobjedimo nece ih skidat bar 10 dana
I bas kontam danas najmanje raje iz Zenice ide na utakmicu .. i ako ide neko idu oni kojima rodbina dodje iz drugog grada pa idu sa njima .. ili otac vodi sina koji mu glavu probi
Malo ko u normalnim okolnistima ide .. mada ih ima nekolicina vjerovatno
A sto nema zena sa strane jebote ja izlazio da vidim mozel se sta uganjat nista .. samo ove domace jebote
A veceras ce biti svaka napucana jebo petak i subotu
..Izlazim kad je utakmica trazim sponzora 
A sto nema zena sa strane jebote ja izlazio da vidim mozel se sta uganjat nista .. samo ove domace jebote
- slobodni armirach
#2074 Re: N.K. Čelik Zenica
Bubalo1 wrote:Nikako ih ne mogu .. jos kad par dana prije utakmice ih natovare .. a ako pobjedimo nece ih skidat bar 10 danaI bas kontam danas najmanje raje iz Zenice ide na utakmicu .. i ako ide neko idu oni kojima rodbina dodje iz drugog grada pa idu sa njima .. ili otac vodi sina koji mu glavu probi
Malo ko u normalnim okolnistima ide .. mada ih ima nekolicina vjerovatno
![]()
A sto nema zena sa strane jebote ja izlazio da vidim mozel se sta uganjat nista .. samo ove domace jeboteA veceras ce biti svaka napucana jebo petak i subotu
..Izlazim kad je utakmica trazim sponzora
ja dosada sam imo obicaj da se ispalim iz carsije, al danas do tri u firmi, poslije cu izac' da vidim kako to izgleda
-
Mustang1
#2075 Re: N.K. Čelik Zenica
Kako si do 3 jebote sad ce 5 ? To ti po Kineskom vremenu radis ?