Rockabilly - Psychobilly

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
morbilly

#2051 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by morbilly »

wild one wrote:Još mi fali Morbilly
Ja sam sve manje iz ove priče...
Svrati 6.5. u Runu na gornjem gradu na Keš tribjut bend i sajko i roka slušaonicu pa ćemo se upoznati. :wink:
fadill

#2052 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

respect catcool ;)
ima li novog albuma Sunseta u skorije vrjeme?

moramo wild one-u nacj neki avatar :)

vidim da me zezash Eddie :-)
wild one

#2053 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Hvala na pozivu, nadam se da neću zaboraviti
wild one

#2054 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

U Medulin stižemo nas oko 25-30, u ono vrijeme na sceni je bila jedna grupa moto-rockera po imenu Tuljani, biti će pive i roštilja, naša režija, pošto ne volim virtualni svijet, dobro došli!!!
lab3352

#2055 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Morbilly ti ne ides nigdje odavde ... I ima da se vise ukljucis u ovu pricu, jer nam trebas ... Sjećaš se mog prvog nick "Psycho Killer :x :x :x " :D :D ...

Lab3352
wild one

#2056 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Nick Drag wrote:EEE DRUGARI...PRE NEKI DAN SAM POSLAO MAIL TERRY-u menadzeru Crazy Cavan-a SA ZELJOM DA SAZNAM KOLIKO PARA BI KOSTAO BEND DA DODJE NA OVE PROSTORE...(PONOVO) I MOGU VAM RECI DA JE CIFRA VISHE NEGO ZaDOVOLJAVAJUCA!
PA ME ZANIMA SHTA MISLITE AKO BI IH ORGANIZOVAO DAL' BI LJUDI ZAPUCALI IZ SVIH KRAJEVA?
PRICHAMO NEGDE O SEPTEMBRU,OKTOBRU!ZZOP
Koliko košta taj Cavan, da ga odradimo iduće godine
lab3352

#2057 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

@Wild One: Vidimo se dole u Medulinu ... prepoznaces nas po majicam ... sve sami sektaši ... :-)

Lab3352
gocatgoer

#2058 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

@ Catcool...skoro da sam siguran da ti prodaješ Gretsch na limundu...zašto prijatelju...zašto :?

@ Nice Guy Eddie - pošalji šta te zanima od onih dvdjeva pa da je to režem...a dobar sam i za još jednog Casha (BBC documrntary - The Last Great American) :thumbup:

.živeo Forum :bih: :bih: :bih: :lol:
wild one

#2059 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

crorockabilly wrote:Poštovanje gospodine "Divaljak" ,
crorockabilly ili ti http://www.crorockabilly.com nadam se da će biti jedna od većih stranica rockabilly -a hrvatske gdje je sada ternutno u izgradnji
a tko smo mi ,
pa nismo kao ti "stari mačci "u rockabilly ali ponešta znamo a ponešta ćemo naučiti
sve će vrijeme pokazati...
ili ćeta nam Vi reći ,pokazati

...well it's friday night about nine o'clock
Oh baby baby it's time to rock
Gonna comb my hair put on my dancing shoes
Only one thing can kill my blues
...
Better than diamonds better than gold
Everybody needs rock and roll
You might drive a big cadillac
Or maybe a pick up truck
You might be a millionaire
You might depend on your luck
Uz dužno poštovanje na trudu, nisam znao tko ste, a volim znati s kim pričam, ako mogu biti od bilo kakve koristi samo recite, možda da popijemo po jednu u Zagrebu ili Daruvaru, svejedno, znaš volim se voziti motorom pa mi je svejedno
morbilly

#2060 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by morbilly »

lab3352 wrote:Morbilly ti ne ides nigdje odavde ... I ima da se vise ukljucis u ovu pricu, jer nam trebas ... Sjećaš se mog prvog nick "Psycho Killer :x :x :x " :D :D ...

Lab3352
i ne namjeravam, samo kažem da sam sve manje iz ove priče, sajko je život mooooj...
žao mi je, divljak, što nećeš više o Tuljanima, bar neke fotke ili tekstove, npr. ove otprije nomada, to nema nitko... hmmm, možda zato :D
Nice Guy Eddie

#2061 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

wild one wrote:U Medulin stižemo nas oko 25-30, u ono vrijeme na sceni je bila jedna grupa moto-rockera po imenu Tuljani, biti će pive i roštilja, naša režija, pošto ne volim virtualni svijet, dobro došli!!!
Pozdrav Wildeone,

Jeste li ko što ti nadimak kaže Triumph bonevil ekipa. Da li u društvo primate japanske veterane...honda boldor '81
wild one

#2062 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Tuljani odnedavno imaju svoju stranicu, ukucaj na google thetuljans.com u history-u imaš stare njihove fotke, znaš svatko od nas ima neko svoje viđenje stvari, ja se zadnjih godina trudim to sagledati što objektivnije, no o to je duga priča koju je teško ovako sagledati, sjetio sam se jedne fotke iz 86. gdje smo Karlo(don karlos) Lio i ja, gledajte, možemo skupiti sve na neku hrpu i napraviti jedan povijesni album za buduće generacije, vrijeme brzo ide...
sun56

#2063 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

da se malo i ja javim, pa da i upotpunim online ekipu

danas mi je došla ona singlica od Hi-Windersa - Your Line Was Busy u originalu (7'' vinyl, poslal mi ju je gitarista iz H-W jer ju nigdje nisam mogao nać za kupit)
stavio sam ovdje prije mjesec dana mp3 verziju (oko 65. str. mislim)

a kad se tak nekaj desi u mojoj kući, svi me ostave na miru i puste da vrtim gramofon na 45 :)
upravo sam rješio prvi six pack i krećem na drugi, 'Your Line Was Busy' se vrtio jedno desetak puta i pustio mjesto Catsima, Cavanima, Jetsima, Elvisu, Orbisonu, hrpi 7'' sa Tail recordsa i inih authentic singlova.... i sada dok sam još kolko tolko trezan idem pustit svoja jedina 4 originalna 50's 7'' sa Sun recordsa :P
wild one

#2064 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Nice Guy Eddie wrote:
wild one wrote:U Medulin stižemo nas oko 25-30, u ono vrijeme na sceni je bila jedna grupa moto-rockera po imenu Tuljani, biti će pive i roštilja, naša režija, pošto ne volim virtualni svijet, dobro došli!!!
Pozdrav Wildeone,

Jeste li ko što ti nadimak kaže Triumph bonevil ekipa. Da li u društvo primate japanske veterane...honda boldor '81
Ne, na žalost, čini mi se da Ace cafe i 59 club ti nisu nepoznanica, nadimak je došao davno po filmu, ali ne direktno, bilo je prilično smješno, ispričat ću vam kad se vidimo, nemamo predrasuda, ja sam tamo samo počasni član, ali dečki primaju nove članove i svi su rockabilly ekipa, točnije svi su na Stray Catsima, odlični ljudi... baš sam se raspričao...
sun56

#2065 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

Muri wrote:moracemo da skontamo ChatRoom :lol:
Nemoze vise ovako hehehe
ovoima smisla
dok sam pisao zadnju poruku - ode cijela jedna stranica na forumu (možda je i zbog parnog broja six packova :-D ?
wild one

#2066 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Fitz, koliko su ti stari klinci? U Medulinu će biti hrpa djece, neka čagaju!!!
sun56

#2067 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

wild one wrote:Fitz, koliko su ti stari klinci? U Medulinu će biti hrpa djece, neka čagaju!!!
dolaze:
Daniel 13 god. - od njega nemaš koristi on vrti samo ac/dc i stonese (jebiga - pubertet)
ali zato Mihael(7) I Matea(5) znaju da tata sluša najbolju muziku na svijetu i polako uče bopat
ak si zaboravil, bu te Miki naučil :lol:

Dolaziš u kompletu ili solo?
I N G Eddie dolazi u kompletu, bilo bu zabavno (barem nama, a žene nek se snađu)
lab3352

#2068 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Ma ja u isto vrijeme pisem, citam i pratim film Šibe Krvavca "Most" na TV (pobi Bato sve okolo :lol: :lol: ) ... sada sam na website The Tuljans, pa da vidimo sta se desava ... i jos malo pa moj 1000. post ovdje na topicu ...

Lab3352
lab3352

#2069 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Ja za sada dolazim "alone" ... la familia nece da ide ...

Lab3352
Nice Guy Eddie

#2070 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

South will rise again....
Image

Ooooodlična fotka, Tuljans kick ass... :thumbup:

@Sun56

Dimitrije ima 4,5 godine
wild one

#2071 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Dolazim u kompletu, pa još sestra od žene dvoje djece i šogor, frend i z Niša sadvojei ženom, Tuljana jedno 15, još netko iz Hollistera i još poneko...Taj autentic mi baš i nije neko veselje, pa bi iduće godine to malo zakuhao u svojoj režiji, ili ako Kruni ne paše, drugo vrijeme i mjesto, ali s nekim rockabillijem, ili ne daj bože teddy jive!!!!
sun56

#2072 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

Nice Guy Eddie wrote: @Sun56

Dimitrije ima 4,5 godine
sva sreća da Matea ima staiju braću :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
crorockabilly

#2073 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by crorockabilly »

wild one wrote:Uz dužno poštovanje na trudu, nisam znao tko ste, a volim znati s kim pričam, ako mogu biti od bilo kakve koristi samo recite, možda da popijemo po jednu u Zagrebu ili Daruvaru, svejedno, znaš volim se voziti motorom pa mi je svejedno
drago mi je da smo se upoznali ovako Virtualno ali bit će mi još draže da pročavrljamo uživo uz koju pivu i dobru muziku,
nadam se da će kod nas nešta biti u Daruvaru ,pokušavamo nešta organizirati u sklopu internet stranice naravno pozvan si a i svi ostali...
naravno
:oops: Rock this town

Svi ćete biti obaviješeni na vrijeme :-D
Last edited by crorockabilly on 20/04/2009 22:52, edited 1 time in total.
sun56

#2074 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

wild one wrote:teddy jive!!!!
organiziraj, mi dolazimo!!!!!!!
fadill

#2075 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

jeeebote jedva post da upali od 5i puta
gori sve od postova :D
lab3352 wrote:Ja za sada dolazim "alone" ... la familia nece da ide ...

Lab3352
zvao sam Voodoo-a juce - prekljuce ajmo reko u Medulin
kaze on da su trebali svirat ove godine ..nista od toga ne bi na kraju
ajmo reko onako ima mjesta kod Laba u autu
kaze vidice pa ce javit :P ne znam sta ce od toga bit
Post Reply