Ja sam sve manje iz ove priče...wild one wrote:Još mi fali Morbilly
Svrati 6.5. u Runu na gornjem gradu na Keš tribjut bend i sajko i roka slušaonicu pa ćemo se upoznati.
Moderator: _BataZiv_0809
Ja sam sve manje iz ove priče...wild one wrote:Još mi fali Morbilly
Koliko košta taj Cavan, da ga odradimo iduće godineNick Drag wrote:EEE DRUGARI...PRE NEKI DAN SAM POSLAO MAIL TERRY-u menadzeru Crazy Cavan-a SA ZELJOM DA SAZNAM KOLIKO PARA BI KOSTAO BEND DA DODJE NA OVE PROSTORE...(PONOVO) I MOGU VAM RECI DA JE CIFRA VISHE NEGO ZaDOVOLJAVAJUCA!
PA ME ZANIMA SHTA MISLITE AKO BI IH ORGANIZOVAO DAL' BI LJUDI ZAPUCALI IZ SVIH KRAJEVA?
PRICHAMO NEGDE O SEPTEMBRU,OKTOBRU!ZZOP
Uz dužno poštovanje na trudu, nisam znao tko ste, a volim znati s kim pričam, ako mogu biti od bilo kakve koristi samo recite, možda da popijemo po jednu u Zagrebu ili Daruvaru, svejedno, znaš volim se voziti motorom pa mi je svejednocrorockabilly wrote:Poštovanje gospodine "Divaljak" ,
crorockabilly ili ti http://www.crorockabilly.com nadam se da će biti jedna od većih stranica rockabilly -a hrvatske gdje je sada ternutno u izgradnji
a tko smo mi ,
pa nismo kao ti "stari mačci "u rockabilly ali ponešta znamo a ponešta ćemo naučiti
sve će vrijeme pokazati...
ili ćeta nam Vi reći ,pokazati
...well it's friday night about nine o'clock
Oh baby baby it's time to rock
Gonna comb my hair put on my dancing shoes
Only one thing can kill my blues
...
Better than diamonds better than gold
Everybody needs rock and roll
You might drive a big cadillac
Or maybe a pick up truck
You might be a millionaire
You might depend on your luck
i ne namjeravam, samo kažem da sam sve manje iz ove priče, sajko je život mooooj...lab3352 wrote:Morbilly ti ne ides nigdje odavde ... I ima da se vise ukljucis u ovu pricu, jer nam trebas ... Sjećaš se mog prvog nick "Psycho Killer![]()
![]()
"
![]()
...
Lab3352
Pozdrav Wildeone,wild one wrote:U Medulin stižemo nas oko 25-30, u ono vrijeme na sceni je bila jedna grupa moto-rockera po imenu Tuljani, biti će pive i roštilja, naša režija, pošto ne volim virtualni svijet, dobro došli!!!
Ne, na žalost, čini mi se da Ace cafe i 59 club ti nisu nepoznanica, nadimak je došao davno po filmu, ali ne direktno, bilo je prilično smješno, ispričat ću vam kad se vidimo, nemamo predrasuda, ja sam tamo samo počasni član, ali dečki primaju nove članove i svi su rockabilly ekipa, točnije svi su na Stray Catsima, odlični ljudi... baš sam se raspričao...Nice Guy Eddie wrote:Pozdrav Wildeone,wild one wrote:U Medulin stižemo nas oko 25-30, u ono vrijeme na sceni je bila jedna grupa moto-rockera po imenu Tuljani, biti će pive i roštilja, naša režija, pošto ne volim virtualni svijet, dobro došli!!!
Jeste li ko što ti nadimak kaže Triumph bonevil ekipa. Da li u društvo primate japanske veterane...honda boldor '81
ovoima smislaMuri wrote:moracemo da skontamo ChatRoom![]()
Nemoze vise ovako hehehe
dolaze:wild one wrote:Fitz, koliko su ti stari klinci? U Medulinu će biti hrpa djece, neka čagaju!!!

sva sreća da Matea ima staiju braćuNice Guy Eddie wrote: @Sun56
Dimitrije ima 4,5 godine
drago mi je da smo se upoznali ovako Virtualno ali bit će mi još draže da pročavrljamo uživo uz koju pivu i dobru muziku,wild one wrote:Uz dužno poštovanje na trudu, nisam znao tko ste, a volim znati s kim pričam, ako mogu biti od bilo kakve koristi samo recite, možda da popijemo po jednu u Zagrebu ili Daruvaru, svejedno, znaš volim se voziti motorom pa mi je svejedno
organiziraj, mi dolazimo!!!!!!!wild one wrote:teddy jive!!!!
zvao sam Voodoo-a juce - prekljuce ajmo reko u Medulinlab3352 wrote:Ja za sada dolazim "alone" ... la familia nece da ide ...
Lab3352