hrasno38 wrote:Ajde ja mogu da razumijem Vuka da se brani i da ima svoje vidjenje i svoju istinu u koju necete vjerovati ma koliko ja bio protiv njegovih pisanja donekle vjerujem ali koji klinac se uvijek nadjete vas dvojica u ulozi njegovog advokata. Od 80 napisanih strana vise od pola je ispisano vasim nesuvislim teorijama. Ah da naravno radi se o Veselku i Houstonu. Daj ba ohladite vise.
Vuce ocito tvoje neiskustvo te je dovelo u vrlo nezgodnu situaciju jer takve stvari moraju imati cvrst dokaz a to je ton i slika. U svakom drugom slucaju ti gubis. Jer ako ti imas svjedoke imat ce i on. I jos jednom ti ponavljam da jednostavno ne mogu da shvatim koji si moj toliko zavro da blatis Osmanagica i sve oko njega. Narod vise vjeruje Osmanagicu negu tebi i slicnima ovoj dvojici besposlicara. Tvoji textovi nisu vise kontra-argumentacije nego cisti napadi a svako koga napadnes ce se braniti. Nemoj ime sticati blacenjem drugoga nego svojim djelima. Zaista nemam nista protiv tebe i mislim a i davno sam napisao da mislim da si jedan izuzetno intelegentan mladic ali si krenuo pogresnim putem. Jos kad dozvoljavas da te ova dvojica indijanaca brane onda tek padas do samog dna. Drugi put diktafon u ruke i ne moze ti niko nista.
ZiviJo. Hrasno. Hrasnoga. za. predsjednika.
Jer mora biti da si neka vazna licnost, kad ces odredjivati ko ce se , kada i kako javljati na forum i kome ce "narod" da vjeruje.
Predlazem ti da se vratis u skolu, na casove koje si ili prespavao ili proluftao, ne bi li popunio praznine koje ti nedostaju u obrazovanju.
Onda ces mozda shvatiti da multidisciplinarni pristup istrazivanjima kao:
- falsifikovanje izvjestaja,
- falsifikovanje artefakata,
- kopanje bagerom,
- pljuvanje udalj po istoricarima, arheolozima, ministrima sto ne daju pare,
- istrazivacki rad uz pomoc raslji, mobilnih telefona ili kristalnih kugli,
- naucna analiza alki koje nisu nikad pronadjene,
- proglasavanje praistorijskim artefaktima kamencuge kao kamena krava, troglavi zmaj, dvostrano stopalo,
- runsko pra-pismo naskrabana na pauzi za rucak,
i jos mnogi drugi za koji necu da trosim vrijem (nisam besposlicar
spadaju u domen koji mora biti od interesa sire javnosti, jer Semir "Sta fali bageru" ne kopa po svojoj prciji, nego po spomeniku nulte kategorije od neprocjenjivog znacaja za BiH.
Uzgred, u vezi s tvojim stilom, da li ti ovako prosipas svoj napuhani ego i po svojim ukucanima? Tuces djecu kad se vratis s posla?
Ne bi me zacudilo.