inace nismo nikad imali dlakavog kucnog ljubimca jer smo kao djeca i brat i ja bili neodgovorni prema svim kucnim ljubimcima pa bi na kraju mama morala se brinuti oko istih...sjecam se da smo jednom nabavili stene i poklonili ga nakon kratkog vremena jer nismo ispunjavali obaveze oko istog
Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
- Irm@
#2051 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
inace nismo nikad imali dlakavog kucnog ljubimca jer smo kao djeca i brat i ja bili neodgovorni prema svim kucnim ljubimcima pa bi na kraju mama morala se brinuti oko istih...sjecam se da smo jednom nabavili stene i poklonili ga nakon kratkog vremena jer nismo ispunjavali obaveze oko istog
- Irm@
#2052 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
premorena sam
nikad imali u smislu da smo imali godinu psa pa da mogu reci da nam je bio kucni ljubimac...
sa stenetom je bio probni period nakon ribica, zeba i papagaja koji su sve bili neuspjeli pokusaji bash nase (bratove i moje) brige o tim zivotinjama..
obicno bi se desilo da nakon sto smo nabavili svaku od navedenih brinuli bi se o njima po 7 dana dok bi nam bilo zanimljivo i poslije je mama morala ih cistiti i hraniti...
nikad imali u smislu da smo imali godinu psa pa da mogu reci da nam je bio kucni ljubimac...
sa stenetom je bio probni period nakon ribica, zeba i papagaja koji su sve bili neuspjeli pokusaji bash nase (bratove i moje) brige o tim zivotinjama..
obicno bi se desilo da nakon sto smo nabavili svaku od navedenih brinuli bi se o njima po 7 dana dok bi nam bilo zanimljivo i poslije je mama morala ih cistiti i hraniti...
-
n.nadija
#2053 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Irma, ako ti treba neki savjet, mozes da pitas uvijek. Ne vjerujem da si tako mlada, jer sjedis i pises poruke u kasne sate, sto mi kazuje da nisi neka maloljetnica ili te tvoji tako "neodgovorno" odgajaju, pa se neodgovorno i ponasas, nije ni cudo. Samo odgovorni roditelji , koji vode racuna o psihickom razvoju svoga djeteta, uzimaju i kucnog ljubimca u kucu, pa dijete na taj nacin uci pruzati ljubav nekome, brinuti se o nekome i biti odgovoran za nekoga. Tvoji roditelji to, izgleda nisu uspjeli kod tebe razviti. To o psecim i macijim dlakama cula si sigurno iz sredine iz koje i ti potices. Da te to interesuje, onda bi malo i procitala o tome, ne bi pricala o "babinim" pricama.
- Bullet Tooth Tony
#2054 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

FrKaču ga nesta lomi u ruzama
-
jaca22
#2065 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Pezdrav svima ,ovo je moje prvo javljanje .
p.s. nadam se da ne pretjerah.
- dalmatinka
#2067 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
@hadzinice, ovo je stvarno ljubav.
Ti znaš da imam odraslog sina. Trebaš vidjeti zimi kad se moja siva čupava ljubimica ispruži ko krava na 2/3 kreveta kod sina mi. On se jadan sav sklupča da je ne ometa, uopće se pošteno ne može naspavati.
Bože, što mi sve ne dopuštamo našim mačkama? 

Ti znaš da imam odraslog sina. Trebaš vidjeti zimi kad se moja siva čupava ljubimica ispruži ko krava na 2/3 kreveta kod sina mi. On se jadan sav sklupča da je ne ometa, uopće se pošteno ne može naspavati.
- Cholina_Lokica
#2068 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
joj imam i ja isti problem sa pascetom u mene mihadzinica wrote:suti, nista mi ne govoridalmatinka wrote:@hadzinice, ovo je stvarno ljubav.
Ti znaš da imam odraslog sina. Trebaš vidjeti zimi kad se moja siva čupava ljubimica ispruži ko krava na 2/3 kreveta kod sina mi. On se jadan sav sklupča da je ne ometa, uopće se pošteno ne može naspavati.Bože, što mi sve ne dopuštamo našim mačkama?
![]()
tako ce i meni biti kad ovaj "pubertetlija" ( tek mu je 6 mjeseci), naraste, bice guzva na krevetu
- blackberry
#2069 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
heheh..čitam ove vaše komentare i mogu vam reći da vam nije gore nego meni
Naime, Kimi spava na mojim nogama...njemu na pupu glavu stavi Kia...Mak spava zagrljen (pod mojom miškom), a Pika spava tako što guzu stavi na jastuk i glavu na moje rame (tik kraj glave)
ujutro se probudim sva ukočena - jer se čitavu noć nisam mogla okrenuti...ali, nisu oni krivi - do mene je
ja sam ih tome naučila...kada odem negdje na put - ne mogu zaspati čitavu noć - nedostaju mi
btw, hadzinice, svaka čast
ovo malo biće je pravo lijepo naraslo
nema mi ništa slađe nego vidjeti malog čupavca kako spava zajedno s bebom...znaju i oni gdje im je lijepo...i moji stavljaju glavu na jastuk i žele da im dekom pokrijem stomačić...
žao mi je što sam izgubila kabl za povezivanje moba i compa tako da ne mogu prebaciti slike i ovdje ih uploadovati...inače bih vas bombardirala
svakakvih sličica imam...
morat ću nešto skontati 
btw, hadzinice, svaka čast
žao mi je što sam izgubila kabl za povezivanje moba i compa tako da ne mogu prebaciti slike i ovdje ih uploadovati...inače bih vas bombardirala
- idealnaM
#2070 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
slatko...
- idealnaM
#2071 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Muaz Bugi
Najviše voli spavat u reklamnim kesama,ujedati goste,pentrati se uz zavjese..bahsuzati jednom riječju..
- Bullet Tooth Tony
#2072 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
sidje raja...evo mene,dosla kod bega sinoc,posto se dame ne pitaju za godine beg nea pojma ni koliko sam stara nit sta drugo....ako ostanem,ostanem...

- Bullet Tooth Tony
#2073 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
heh..hvala..jeste,Stari Gradsto su ti plahe ove skaline..je li ovo u sa?
I MACA JE DIVNA, NARAVO
-
suspect_zero
#2074 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Beg_Babic wrote:heh..hvala..jeste,Stari Gradsto su ti plahe ove skaline..je li ovo u sa?
I MACA JE DIVNA, NARAVO![]()
a sto se tice mace,jela,spavala i otisla....valjda da se mangupise dalje
![]()
Jooooooooooj Beže..............pa gdje baš tebe da zapadne 'vako ružna maca
- Bullet Tooth Tony
#2075 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
mislis izgledom ili ponasanjem....vecinom privlacim takve mace po ponasanju,samo me iskoristesuspect_zero wrote:Beg_Babic wrote:heh..hvala..jeste,Stari Gradsto su ti plahe ove skaline..je li ovo u sa?
I MACA JE DIVNA, NARAVO![]()
a sto se tice mace,jela,spavala i otisla....valjda da se mangupise dalje
![]()
Jooooooooooj Beže..............pa gdje baš tebe da zapadne 'vako ružna maca![]()
![]()
![]()
![]()
joj ljudi nemojte me ovdje zezati