Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
FaRe_Sa

#2051 Re: Kladionica

Post by FaRe_Sa »

groar wrote:Moja serija padova na jednom paru se također nastavlja, ovaj put je dobitak bar bio 50 (na 3 KM uloga), a ne 100 :D

Pogodio:
Washington - Atlanta under
Chris Paul under
LeBron James over
La Clippers - San Antonio 2
Fula:
Oklahoma - Dallas over 202 (jedva 180 koševa palo) :x

Razmišljam da počnem postavljati svoje tipove ovdje na forum.....zna se da cu pasti na jednom paru :D . Na vama je samo da ga locirate i izbacite sa listica :D da bar drugi ljudi nesto dobiju.
pa to i jeste poenta...da ih stavis prije ;)
ranger

#2052 Re: Kladionica

Post by ranger »

evo za veceras...

chelsea 2
Leicester 1
Liverpool(zg) 0-2
Schalke(gol.1pol) DA
Juventus(gol.1pol) DA
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#2053 Re: Kladionica

Post by grunt »

Kratko i jasno :D
Liverpool-1
Arsenal-2
Chelsea-2
Topla voda

#2054 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

grunt wrote:Kratko i jasno :D
Liverpool-1
Arsenal-2
Chelsea-2
pogodite uljeza? :D

chelsea :P
MELBOURNE_SARAJEVO

#2055 Re: Kladionica

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Topla voda wrote:
Liverpool-1
Arsenal-2
Chelsea-2

Wow kakva strasna 3 tipa ha ha ha kvota jedva ce biti 3 i sad stavis 20 da bi dobio 60 ha ha ha
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2056 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

87 dob na 20, nije loshe. Mada ce to danas svak ziv igrati, pa jedan mora kiksat da ga jebesh.

Sta mislite veceras duel Howard-Shaq. Mozel shaq dati 18 poena?
rado_vidjen

#2057 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

volio bi da mu sakovic odrzi jedan cas :D ali nalozice se howard zesce. bice zanimljivo u svakom slucaju.

ja sam igro kevina martina, over 23
dijon-grenoble, under
mainz-schalke 1X

ostali parovi su mi sutra...
groar

#2058 Re: Kladionica

Post by groar »

Ja bih licno izbjegao to:) Ko ce ga znati hoce li zaraditi na pocetku licne greske bilo koji od njih,.......
KAda bih morao odigrati nesto, stavio bih da ce Shaq ici over, jer sad kako nema Stoudemirea i Nasha, veci broj lopti se spusta njemu. Ali opet....nije ni njemu svejedno sigurno kad vidi Howarda....tako da sam siguran da cu ja licno izbjeci to.

Evo moj listic za danas:
Liverpool - Sunderland 1 1.60
San Jose - Dallas 1x 1.30
Houston - toronto 1 1.25
Szavay - Parmentier 1 1,65
Derby County daje gol 1 1.30
Kevin Martin over 23 1.85
Chris Bosh under 23 1.85
Fuchse - Magdeburg under 59 1.85

kvota 35

Pa nadjite uljeza :D Sa svoje strane se iskreno nadam da ce ih biti vise od jednog, ako sam vec proklet i moram pasti :D A ako padnem na jednom, onom ko nadje uljeza i uplati bez njega, cestitam!
groar

#2059 Re: Kladionica

Post by groar »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
Topla voda wrote:
Liverpool-1
Arsenal-2
Chelsea-2

Wow kakva strasna 3 tipa ha ha ha kvota jedva ce biti 3 i sad stavis 20 da bi dobio 60 ha ha ha
Ja kazem da ce arsenal biti fula.
MELBOURNE_SARAJEVO

#2060 Re: Kladionica

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Admir_1984 wrote:87 dob na 20, nije loshe. Mada ce to danas svak ziv igrati, pa jedan mora kiksat da ga jebesh.

Sta mislite veceras duel Howard-Shaq. Mozel shaq dati 18 poena?
moze jer se sad dosta na njega igra nema amare i ima vecu minutazu a takodje dobro izvodi slobodna bacanja u zadnje vrijeme..
groar

#2061 Re: Kladionica

Post by groar »

Evo moje prognoze za broj koševa igrača. Granice su iz bet live-a. U Premieru su malkice razlicite, ali kako kome odgovara. taj jedan poen cesato i presudi

(20.5) Chicago B. Gordon B. OVER
(22.5) Orlando M. Howard D. UNDER
17.5) Phoenix S. O'Neal S. OVER
(17.5) Detroit P. Hamilton R. OVER
(19.5) Denver N. Billups C. OVER
(18.5) Milwaukee B. Jefferson R OVER
(20.5) New Jersey N. Carter V. UNDER
(23.5) Minnesota T. Jefferson Al NE IGRA DO KRAJA SEZONE
(20.5) Golden State W. Maggette C UNDER
(19.5) Houston R. Ming Y. UNDER
(21.5) Toronto R. Bosh C. UNDER
(23.5) Sacramento K. Martin K. OVER
(28.5) LA Lakers Bryant K. UNDER
(19.5) Memphis G. Mayo O.J. UNDER

Sta vi mislite? Ima vremena da padnem na ovome preko dana pa odem uplatiti nocni :D Ako imate neke sugestije, samo naprijed...
Nekad se mozda zabave radi isplati uplatiti i sve ovo na isti listic i staviti markicu. Evo konkretno na sve ovo kvota je preko 5000. Pa pokusati nekad, zasto da ne :-)Ja znam jednog malog klinju koji je pogodio ovako 15 ovih zbrojeva i zaradio godisnju platu svojih roditelja :-D
Admir_1984

#2062 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Meni najbolje djeluju Martin over, Hamilton over (ne igra iverson?), Ming i Maggete over. Mozda b i ovaj Gordon konacno mogao u over, lik je u banani zadnj par tekmi
groar

#2063 Re: Kladionica

Post by groar »

Pistonsi su meni bolji bez Iversona. ON jednostavno nije igrac za jednu takvu ratnicku ekipu. Poprilicno ih je unazadio. Zadnju utakmicu nije igrao u nedjelju protiv Bostona, kao i onu prethodnu i i odmah su pobijedili u gostima i Orlanda i Celticse, a i Hamiltonu se odmah otvorilo i zabio je masu poena. Mozda bi bas trebalo iskoristiti to...dok jos uvijek ovako niske granice postavljaju na njega. Vidis dobro si to smislio :thumbup: a on jos gotovo bez greske izvodi slobodna bacanja....ubacicu ga na neki nocni listic, ako mi ovaj dnevno-nocni u medjuvremenu propadne. Ja sam prosle sedmice 2 puta pao na Gordonu i necu ga igrati opet jer mislim da ce Charlotte-Chicago biti tvrda tekma. Mozda tu stavim under na broj poena. I Ming u zadnje vrijeme jako rijetko ide preko 20, a veceras su mu protivnici Bosh i Bargnani, pa posto sam u zadnje vrijeme jako puno pogadjao Minga under, ovaj put cu ga zaobici, jer mu je mozda dosla na red tekam sa puno poena. MArtina ja igram konstantno over, pogotovo na domacem terenu. Nadajmo se da ce opet. U onom Golden Stateu nikad ne znas ko ce proraditi. Jackson bi isao over da je u ponudi sigurno. Zato su ga valjda i maknuli.
Admir_1984

#2064 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

A imam osjecaj da ce masa poena biti na tekmi golden state-minesota, a Maggete kada udje sa klupe odma uzme desetak shuteva sad pa sad. Gordon ima dobre statistike protiv bobcatse, prosjek protiv njih oko 25 poena u zadnjih nekoliko tekmi, pa sam ga zato odlucio igrati.
groar

#2065 Re: Kladionica

Post by groar »

Tu bi bas trebalo biti masa poena. Ja nesto gledam ovog Jeffersona iz Milwaukee-a. U zadnje vrijeme otkad nema Redda i Boguta, on i Villanueva zabijaju skoro uvijek iznad 20. A NEw Jersey je prilcno slab. Tu vjerovatno stavim i cartera under. Ne vjerujem da moze povezati dvije dobre utakmice. Steta sto ovi lopovi ne stavljaju Devina HArrisa. Taj konstantno ide preko 25 u zadnje vrijeme. Mislim da cu odigrati cak i Kobea under. Zaista ne vidim nikakve sanse za Memphis. Mogla bi biti rijesena utakmica vec u ranoj fazi, a Kobe zatim sjeda na klupu. Nadam se da nece do tada vec zabiti granicu.
Admir_1984

#2066 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Ima u premieru gasol over 19,5. To je cisti zicer. Nema njega ko cuvati u Memfisu, a igra lakersa se sve vishe i vishe svodi na njega. Igra dobar dio tekme, jer ga nema ko mjenjati
Admir_1984

#2067 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Hamilton blokiran :x :x Sam sam kriv sto ranije ne odo uplatiti :(
groar

#2068 Re: Kladionica

Post by groar »

A vidio sam i ja. Blokirase ga stoka.Ali eto uplatio sam Jeffersona i Martina over, a Kobe-a, Bosha i Cartera under. 3 KM ulog, 65 dobitak, pa cemo vidjeti. A ovaj prvi listic mi izgleda prolazi ovaj dnevni dio. SAmo da Liverpool ne primi dva gola u zadnjih 15 minuta. Onda mi sve ovosi o MArtinu, Boshu, Houstonu i San Joseu. Tu negdje mora biti uljez :mrgreen: A i ja sam skontao da treba odmah ujutru uplatiti taj nocni listic, prije nego stignu smanjiti kvote ili blokirati. Prvo smanje npr na 1.55 pa onda izbace sasvim.
rado_vidjen

#2069 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

mislim da bi bosh mogo 'ladno over :D
Topla voda

#2070 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

joj budalastine..

odem iz granapa ono dvije tri marke kusura da stavim u kladionici
i poredam deset parova engleza kvota skoro 900
i stoji mi tiket u 87 minuti
i primi go derby protiv swansija (a vodili 2-0) i zavrsi 2-2
i u 90 minuti jos jedan mi padne huddersfield -colchester isto ovi izjednace za 2-2

sto se isfura bezveze :x
groar

#2071 Re: Kladionica

Post by groar »

rado_vidjen wrote:mislim da bi bosh mogo 'ladno over :D
A mogao bi jebaji ga :) Ja sam se na ovom Boshu toliko opario u vrijeme pred all star dok se jos nije povrijedio. Imao je seriju od jedno petnaestak utakmica u kojima je sve isao under, tako da me prosto čudilo kako ga nisu izbacili iz ponude. Granica mu je pala od 27 do 22. Odbrane su se koncentrisale samo na njemu, a ove ostale su prakticno pustali, svjesni da nemaju kvalitet da zabiju dovoljno za pobjedu toronta.....Tada sam dosta puta dobijao pare zahvaljujuci toj njegovoj losoj seriji....pa mi eto preslo u naviku da ga igram under. Vidjecemo :) nadam se...Necu se ljutiti na njega ako ode over. Toliko puta mi je donio pare :)
rado_vidjen

#2072 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

houston nema prave cetvorke, a i ming je talashika u odbrani :D

jedino ako ga artest bude cuvao, mozda bude hajra 8-)

sretno!

(moje proslo dosad)
groar

#2073 Re: Kladionica

Post by groar »

rado_vidjen wrote:houston nema prave cetvorke, a i ming je talashika u odbrani :D

jedino ako ga artest bude cuvao, mozda bude hajra 8-)

sretno!

(moje proslo dosad)
Svjestan sam da je Bosh nakon povrede podigao formu, al eto uzdam se u Luisa Scolu da ce napraviti nesto:) Houston inace prima malo poena, pa sam tu vidio neku šansu, ali to naravno ne mora nista znaciti. Ko uostalom garantuje da ce Houston uopste dobiti Toronta, a i to mi je na listicu :)
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#2074 Re: Kladionica

Post by grunt »

Topla voda wrote:
Liverpool-1
Arsenal-2
Chelsea-2

Image
groar

#2075 Re: Kladionica

Post by groar »

Topla voda wrote:
Liverpool-1
Arsenal-2
Chelsea-2

Čovjek dobi. Ako je još bio neki veći ulog mogla se fina para uzeti. Ovako je najpametnije igrati...3 para je sasvim dosta.
Locked