Pa koga uzmas kao komparaciju kada govoris da ima najvishe poraza, u odnosu na koga? Na one igrace lazia koji su max 3 godine igrali u klubu??
Logika ti je stvarno da se zabrines
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Vala dobro si mu rekao ! Covjek igra cijeli zivot u Romi,pa normalno da ce imati najvise poraza cccAdmir_1984 wrote:hah cuj lektora broj dva![]()
Pa koga uzmas kao komparaciju kada govoris da ima najvishe poraza, u odnosu na koga? Na one igrace lazia koji su max 3 godine igrali u klubu??
Jesil konacno skonto gdje slovo H ide?Admir_1984 wrote:hah cuj lektora broj dva![]()
a boga mi i novozelandjaninPoint. wrote:Jesil konacno skonto gdje slovo H ide?Admir_1984 wrote:hah cuj lektora broj dva![]()
Logika ti je stvarno da se zabrines![]()
Normalno da ima najvise poraza jer igra dugo ali to upravo i dokazuje da ni roma nije bas tata-mata u Rimu kao sto bi neki zeljeli da je tako. Kao sto imas i statistiku za najvise golova u derbiju, najvise nastupa, najvise crvenih kartona itd tako postoji i statistika za igraca sa najvise izgubljenih utakmica. Ne znam sto tebe to tako brine, it's just a fact, sto bi reko englez, amerikanac a i australijanac.
Irci bi se mogli naci zapostavljeno, zaboravih na njihA. Sorry Irland.Lakat Jebić wrote:a boga mi i novozelandjaninPoint. wrote:Jesil konacno skonto gdje slovo H ide?Admir_1984 wrote:hah cuj lektora broj dva![]()
Normalno da ima najvise poraza jer igra dugo ali to upravo i dokazuje da ni roma nije bas tata-mata u Rimu kao sto bi neki zeljeli da je tako. Kao sto imas i statistiku za najvise golova u derbiju, najvise nastupa, najvise crvenih kartona itd tako postoji i statistika za igraca sa najvise izgubljenih utakmica. Ne znam sto tebe to tako brine, it's just a fact, sto bi reko englez, amerikanac a i australijanac.
Al bi toj statistici trebao dodati i broj odigrnaih utakmica, pa ces doci do podatka da recimo Totti ima izgubljenih 10 u 30 utakmica (bubam), a recimo Nesta ima 8 u 15 utakmica. SkontaoPoint. wrote:Jesil konacno skonto gdje slovo H ide?Admir_1984 wrote:hah cuj lektora broj dva![]()
jahrIder wrote:ne provaljuj se..Hans Landa wrote:kad vidim posjete na stadionima sirom Italije jad i čemer...za male klubove i nije mi cudno ali Milan Juventus Inter Roma posjeta 10-20000 plafon..seria a jedno veliko SHIT..objektivno..
Hau jes nohau jes no wrote:Juventus dvaput presao centar u 2 dvije utakmice u Milanu i odnio 4 boda
kad se vec bavis posjetom na stadionima u Italiji (nichim izazvan), de mi reci koliko u toku cijele godine Zeljo ima navijaca na stadionu, ne racunajuci derbiŠibicar wrote:Kako jadno izgledaju izvještaji iz Italije,oni stadioni skoro prazni zjape na utakmicama,baš me zanima ako neko ima statistiku posjećenosti u prosjeku,izuzev Milana,Intera i Juvea...Čini mi se da na nekim stadionima nema ni 3-4000 ljudi...
lol ratata, idol si miratata wrote:kad se vec bavis posjetom na stadionima u Italiji (nichim izazvan), de mi reci koliko u toku cijele godine Zeljo ima navijaca na stadionu, ne racunajuci derbiŠibicar wrote:Kako jadno izgledaju izvještaji iz Italije,oni stadioni skoro prazni zjape na utakmicama,baš me zanima ako neko ima statistiku posjećenosti u prosjeku,izuzev Milana,Intera i Juvea...Čini mi se da na nekim stadionima nema ni 3-4000 ljudi...
Mogu li ja išta na ovom forumu napisati a da se ti ne javiš sa replikom(ničim izazvan)?ratata wrote:kad se vec bavis posjetom na stadionima u Italiji (nichim izazvan), de mi reci koliko u toku cijele godine Zeljo ima navijaca na stadionu, ne racunajuci derbiŠibicar wrote:Kako jadno izgledaju izvještaji iz Italije,oni stadioni skoro prazni zjape na utakmicama,baš me zanima ako neko ima statistiku posjećenosti u prosjeku,izuzev Milana,Intera i Juvea...Čini mi se da na nekim stadionima nema ni 3-4000 ljudi...
pa da, ako je Pipo dva metra u ofsajdu onda to nije ofsajd, a ako je neko drugi onda jeste ofsajdsalle_eh1986 wrote:Krasić dobije 2 meča kazne zbog "simuliranja" jedanaesterca protiv Bologne, a koliko ima sličnih snimaka gdje se igrači bacaju na zemlju i valjaju ničim izazvani (kao večeras CR) kako bi protivnički igrač zaradio karton (crveni)...ako ovo prvo utiče na rezultat onda valjda i ovo drugo ima velikog uticaja pa samim tim bi se i to trebalo sankcionisati na sličan način...Ali izgleda vrijedi pravilo da nije bitno šta je napravljeno već ko je napravio...