Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
babyline wrote:znam dušo, bejbilajn je kupila .. malo se dvoumila oko nijanse pudera i uzela ono nesto beige rose... natrackala u procesu odlucivanja testerom pola ruke do lakta
Odoh i ja da kupim dok nije nestalo.
Kakav je puder?
Ma.Le.Na wrote:smokey eyes ona olovka MF...nakuplja se na kapcima valjda zato sto je masna..
ni podloga ne pomaze
zamalo da sinoc kupim dvije, al sam se ipak odlucila sacekati tvoju recenziju =)
sjena nije losa...daleko od toga...i jako lijepo se moze stopiti...blend in..
ALI...meni se skuplja na kapcima
a otkako koristim onu podlogu ne znam kad mi se zadnji put sjena skupila...pa mi neobicno
mozda sam pogrijesila sto sam stavila podlogu - ne znam...moram probat jos
Ma.Le.Na wrote:smokey eyes ona olovka MF...nakuplja se na kapcima valjda zato sto je masna..
ni podloga ne pomaze
zamalo da sinoc kupim dvije, al sam se ipak odlucila sacekati tvoju recenziju =)
sjena nije losa...daleko od toga...i jako lijepo se moze stopiti...blend in..
ALI...meni se skuplja na kapcima
a otkako koristim onu podlogu ne znam kad mi se zadnji put sjena skupila...pa mi neobicno
mozda sam pogrijesila sto sam stavila podlogu - ne znam...moram probat jos
meni bi se onda pogotovo skupljala jer nemam bas puno kapka
posto su kod mene mostly samo tus i maskara na ocima, da podjelim sa vama kako je to izgledalo kad sam se nasminkala za helovin =)
ne vidi se bas najbolje al eto haj =)
i da, bila sam vampir pa sam "pravila" malo podocnjaka sjenom ^^
Osim sto je sad s ovim valjkom pravo moleraj meni je nekakav cudan, stavila sam hidratantnu kremu prije njega da se bolje "uhvati" ali i dalje je prekrivenost katastrofalna. Na kozu cini se lijepo dise i poprilicno je lagan.
babyline wrote:na ovoj temi cemo postati ili najljepse zene u gradu i/ili frontalni kokuzi....
VenomousV wrote:posto su kod mene mostly samo tus i maskara na ocima, da podjelim sa vama kako je to izgledalo kad sam se nasminkala za helovin =)
ne vidi se bas najbolje al eto haj =)
i da, bila sam vampir pa sam "pravila" malo podocnjaka sjenom ^^
babyline wrote:i meni je bio cudan kao tester, jos nisam probala na licu...
zbog tog valjka djeluje malterasto ali izgelda da je bas lagan, ja se nadam da je ok za moje suho lice pa ce valjda biti ok... malo je problem jednako nanijeti zbog nejednakog pritiskja na valjak...
I kod mene je suho lice, kad sam tester probala tester na ruci djelovao mi je super kao da je bolja pokrivenost, medutim na licu je bas cudan. A valjak je odlican, tako je super nanositi ga na lice.
Uf vec vas je tesko pratiti ...cure koje su postavile fotke ociju...svaka cast
ja ponovo imam pitanje sorry ..koliko kostaju ove sjene Artdeco kada nisu na snizenju, ja sam kupila neke nijanse po 3,90 KM imam jos nekoliko koje zelim, ali sam sa lovom na VI pa da vidim isplatili se ici u minus ili nije prevelika razlika izmedju ove i "normalne" cijene
Ja sam skontala da sam bas pacijent kad su sjene u pitanju, sad imam ne znam koliko sjena, a sve se svodi na haman iste nijanse kad ih stavim na oci
Moracu poslikati arsenal veceras