Željko Komšić - Komšo

Locked
Haman2

#2051 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Haman2 »

Ja misaim a covjek radi dobro svoj posao. Siguran sam, da se ne dopada mnogim Hrvatima ali on radi za interes BiH a ne Hrvatske. Po mom misljenju objektivan i patriotski orjentiran iako ce ga neki osudjivati zbog nedostatka patriotskih osjecanja prema Hrvatskoj.
Hafis

#2052 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

I ja mislim da odlično odrađuje posao i već se vide prvi rezultati njegovog rada. Uglavnom, svima nam je mnogo bolje nego prošlih godina, a svojim je konstruktivnim i principijelnim djelovanjem, ali i osobnim autoritetom uvelike pomogao u smirivanju političke situacije koja se bila dobro zahuktala.
Sad nam predstoji vrijeme ubrzanog rada na reformama i nadoknadi izgubljenog vremena koje smo gotovo nepovratno izgubili u suvišnim svađama prije njegovog dolaska na čelo države.
BHCluster

#2053 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by BHCluster »

Jos da nam kOcko zna sta su ingerencije Predsjednistva Bosne i Hercegovine gdje bi mu kraj bio... Kad su im "doktori" ovakvi mozes misliti sta je sa ostalima.
Novak20

#2054 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Novak20 »

Godinu dana od općih izbora 2018. Nove vlasti prema rezultatima izbora nema, a kada će je biti ne znamo.

https://www.dnevnik.ba/teme/godinu-dana ... i-populist

Image
Maraschino

#2055 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Maraschino »

Image
Seyfo

#2056 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Bez obzira na sve, Komsic je jedina konstanta u Predsjednistvu BiH. Zivjeli i uzdravlje !!!
mali jomu

#2057 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mali jomu »

Komso legenda :mrgreen:

– Narodski rečeno, mislim da gospodin Dodik više ni sam ne zna gdje goni! Kako je krenuo uskoro će se “sudariti sam sa sobom” ili će “sam sebi doći iza leđa” – rekao je Komšić.

https://hayat.ba/komsic-mislim-da-dodik ... oni/25397/
spreca

#2058 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Sto to Hafiza nema na predsjenikovoj temi....nije ga bilo citavu heFtu....da mu nije sta bilo ili da mu nije firma bakrotirala pa da zamolimo predsjednika da mu kako pomogne ipak je on hrvatski predsjednik :mrgreen:
spreca

#2059 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Novak20 wrote:Godinu dana od općih izbora 2018. Nove vlasti prema rezultatima izbora nema, a kada će je biti ne znamo.

https://www.dnevnik.ba/teme/godinu-dana ... i-populist

Image
Bice ,mozda 2022 posle predsjednickih izbora a koji ce nam kurac do tada :D
SmokingMan

#2060 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by SmokingMan »

Jedino Dodik može održati svojom podrškom europejca,niko drugi,stoga i sva ova Dodikova bespotrebna preseravanja za koja i on sam zna da su besmislena.I tačno tako,velike su šanse da će se sudariti negdje u mraku sa samim sobom.Ni željkovo maslo nije za ramazana,ali je baš dao jedan smislen osvrt na Guardianovu dezorijentisanu politiku....
BHCluster

#2061 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by BHCluster »

Image
:wink:
sinuhe

#2062 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by sinuhe »

O cemu su razgovarali ili je dovoljna slika? K'o da ce Austrijanac smijeniti Dodika ili sta vec.
Seyfo

#2063 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Neprijatelji Bosne ce se umoriti. Citaj odselice. Mi se necemo umoriti. Citaj glasacemo za ZK. :bih:
Point.

#2064 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

Željko Komšić, naš predsjednik. :bih:
sinuhe

#2065 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by sinuhe »

Pa da, za najveceg mira najpopularniji politicar godinama. Vise kralj nego predsjednik. Kraljevski se u parlamentu nije oglasio cetiri godine.
Novak20

#2066 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Novak20 »

Ako Željkohol ne uspije disciplinirati Dodika i RS da potpišu ANP, što je onda kao privjesak SDA uradio u ovu godinu dana ?

Posljedice "njegove" politike su rad izvršne vlasti u tehničkom mandatu, zamrzavanje preko dvije milijarde KM namjenskih sredstava za projekte, potpuni nerad zakonodavne vlasti, stopiranje evropskog puta BiH itd.

Ni ovo ne mora biti nužno loše ako će se nešto riješiti i pokrenuti naprijed. Ali bojim se da neće.
balks

#2067 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by balks »

Seyfo wrote:Neprijatelji Bosne ce se umoriti. Citaj odselice. Mi se necemo umoriti. Citaj glasacemo za ZK. :bih:
Ajde razumijem da su ovi iz Hercegovine, Kiseljaka, Žepča, Orašja neprijatelji Bosne, samo nisam znao da je čitav USK neprijatelj Bosne, trenutno mi oni nešto najviše umorni, a kreću se umarati i ovi iz TK.
Što bi rekli moji susjedi Bošnjaci, samo sabur, a djeca im u šesnest uče Njemački, a za to vrijeme Željkec uživa i dupe hladi.
bunk

#2068 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by bunk »

Niko se nije umorio.
Ko se zeli prodati neka mu bude,ako ima takvih.
BHCluster

#2069 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by BHCluster »

balks wrote:
Seyfo wrote:Neprijatelji Bosne ce se umoriti. Citaj odselice. Mi se necemo umoriti. Citaj glasacemo za ZK. :bih:
Ajde razumijem da su ovi iz Hercegovine, Kiseljaka, Žepča, Orašja neprijatelji Bosne, samo nisam znao da je čitav USK neprijatelj Bosne, trenutno mi oni nešto najviše umorni, a kreću se umarati i ovi iz TK.
Što bi rekli moji susjedi Bošnjaci, samo sabur, a djeca im u šesnest uče Njemački, a za to vrijeme Željkec uživa i dupe hladi.
Kakvi pachenici, ali bas mi vas je zao.
Hafis

#2070 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

bunk wrote:Niko se nije umorio.
Ko se zeli prodati neka mu bude,ako ima takvih.
I ja ne vjerujem da se netko umorio od rahat patnje, sabura i ćućanja.
A to što se neki pojedinci možda žele prodati i otići u Njemačku, tako se ne brani Bosna i nek' se srame, ako ima takvih. Mada je malen broj, siguran sam.
spreca

#2071 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

balks wrote:
Zeljkec vam je vec :lol: a muka od kamenca u bubregu :lol: :lol: ....neka proci ce vas...sto se tice USK i TK ne placi tamo ce uvijek ostati dovoljno raje da vam mahne rukom
Hafis

#2072 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Samo za @spreču i veselo društvo u kutu :)

Mujo züchtigt ein Pferd im Mondlicht :serbo:
spreca

#2073 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Hafis wrote:Samo za @spreču i veselo društvo u kutu :)

Mujo züchtigt ein Pferd im Mondlicht :serbo:
Sta opet te spucalo....ah da Zeljkec ga stavio pa ne vadi
Hafis

#2074 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Auuu, sorry stari, greška u prijevodu. Ti si ono na bauštelu u Rusiji (e jesi probr'o, svaka ćast :lol: ).
Idemo, D-dur

Муjо сукает лошадь в лунном светеeeeee :serbo:
balks

#2075 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by balks »

BHCluster wrote:
balks wrote:
Kakvi pachenici, ali bas mi vas je zao.
Jest paćenik.
Ja u Bosni, odakle ono ti pišeš?
Spreča ono iz Rusije, koliko se sjećam.
Locked