Finale: Francuska - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko osvaja?

Poll ended at 16/07/2018 00:27

Francuska
131
53%
Hrvatska
114
47%

Total votes: 245

Better Man

#2051 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Better Man »

Na kraju svega treba odati veliko priznanje Rusiji na savršeno organiziranom prvenstvu. Sigurno najbolje do sada po pitanju organizacije i svega ostalog.
mO k3

#2052 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by mO k3 »

Fudo Bosna wrote:

Da su kojim slucajem osvojili, predsjednica bi izljubila svu muskadiju na tribinama... :lol: :lol: :lol: !
(A nemozes joj pobjec' jer onda ne ignorises nju , kao cajku, nego izbjegavas predsjednicu drzave ?!) :lol: :lol: :lol: !
Ja odgovorno kazem da su najmerno izgubili , da ih predsjednica ne bi jos vise obrukala ... :mrgreen:
neosvajanje prvenstva je samo koleteralna steta :mrgreen:
mO k3

#2053 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by mO k3 »

suncana_strana wrote:Kada ce BIH imati srebrenu medalju sa SP-a u nogometu?
sta te briga imas svoju domovinu :mrgreen:
nelle_tz

#2054 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by nelle_tz »

i Josko Jelicic hoce da ga Kolinda zagrli
https://www.instagram.com/p/BlQsEiRFS9Z ... licicjosko
Connaisseur Karlin

#2055 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Connaisseur Karlin »

Edin H. wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
ruska votka :D
Pa da, isto napisasmo :D
eh' et' , a imam utiska, da danasnji predsjednici drzava se ponasjau znatno opustenije od prethodnih generacija :)

a intresantno ce biti procitati kako ce njeno ponasanje biti analizirano u domacim i stranim medijima :D
SmokingMan

#2056 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by SmokingMan »

SmokingMan wrote:Kolinda je iskazivala pretjerane emocije koje inače nisu u njenoj prirodi,vjerovatno da bi sebe prikazal kao jednu svestranu,toleratnu,miroljubivu,brižljivu osobu.Iskreno,ne priliči jednoj osobi koja predstavlja jednu suverenu državu da se onako ponaša.Ono se ne može nazvati ni spontanošću,već klasičnom glumom.
Kolinda flower power. :D
manijak1

#2057 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by manijak1 »

suncana_strana wrote:Kada ce BIH imati srebrenu medalju sa SP-a u nogometu?
Imaće zlatnu sa predstojećeg Eura :oops:
Izgovor da se poboljšaju bilateralni odnosi :D :D na stari dobri način, još kad se mahne :D
Edin H.

#2058 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

Edin H. wrote:
eh' et' , a imam utiska, da danasnji predsjednici drzava se ponasjau znatno opustenije od prethodnih generacija :)

a intresantno ce biti procitati kako ce njeno ponasanje biti analizirano u domacim i stranim medijima :D
A Boris Jelcin? :D

Joj sad kad Putin stavi Kolindu na reklamu za rusku vodku. :-)
dale cooper

#2059 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dale cooper »

smijesni_ste wrote:Car :lol: :lol:

Image
Voli Mbappe Pussy Riot. :mrgreen: Na stranu sve, ali osim što je igračina momak je i simpatičan. :D
emmir1

#2060 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by emmir1 »

AmiĐa_Idriz wrote:Image

Jes optička, al ono :D

I ona je igrala rukom.

Najjači komentar
Riddle

#2061 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Ah da su dobili, preCjednica bi skinula dres i optrcala pocasni krug masuci njime iznad glave.
Edin H.

#2062 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

Riddle wrote:
naseroric wrote:Image
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ne mogu se stvarno sebi doci koliko se smijem na ovo. John Terry je ovako lijepljen na svaku mogucu proslavu bilo gdje. A ona stvarno uletila u kadar. :lol:
Ovo je vrh :D

Ja sam takodje u prvi mah pomislio da je ovo fotomontaza, ono ne mozes vjerovati.
svi u napad

#2063 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by svi u napad »

Cestitke susjedima na drugom mjestu. Zaista imaju strasnu ekipu i svi su igrali odlicno. Moram priznati da sam ih onako susjedski podrzavao i navijao za njih. Iskreno ocekivao sam da ce igrati u polufinalu i bio sretan sto su isli u finale i pobjedili Engleze. No nakon gledanja slika iz Mostara osjetio sam neko gadjenje u samom sebi. Nemam ja zaista nista protiv navijanja za susjede i komsije, kao ni za Real, Barcu i druge ali kad vidis par hiljada omladine (svi odprilike oko 20 godina) na ulicama Mostara onda se prepadnes i shvatis u kakvim smo mi govnima. Kako ces ti napravit bolju buducnost i zivot u Bosni kad vidis over slike ili donedavno slike iz Banjaluke. Zaista zastrasujuce i moram priznati da me je stomak zabolio.
Jos jednom cestitke susjedima a nama nek je dragi allah/bog na pomoci. Zivjeli!
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#2064 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Istaknuti novinar i višestruki svjetski prvak u Nanbudo borbama, Edin Mahmuljin ...glavni dopisnik HRT iz Moskve :mrgreen:
https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-pr ... e/7521105/
Edin H.

#2065 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

dale cooper wrote:

Image
Voli Mbappe Pussy Riot. :mrgreen: Na stranu sve, ali osim što je igračina momak je i simpatičan. :D
A zato su se ovi srbijanski mediji upalili ustase uletile u teren :lol:
Connaisseur Karlin

#2066 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

SmokingMan wrote:
SmokingMan wrote:Kolinda je iskazivala pretjerane emocije koje inače nisu u njenoj prirodi,vjerovatno da bi sebe prikazal kao jednu svestranu,toleratnu,miroljubivu,brižljivu osobu.Iskreno,ne priliči jednoj osobi koja predstavlja jednu suverenu državu da se onako ponaša.Ono se ne može nazvati ni spontanošću,već klasičnom glumom.
Kolinda flower power. :D
moram provjeirit strane medije :lol:
Korisničkoime

#2067 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Korisničkoime »

suncana_strana wrote:Ne razumijem pojedine komentare ljudi ovdje. Zasto ste toliko patoloski ljubomorni, pa nam ne zelite cestitati? Ipak smo viceprvaci svijeta, dosli smo do finala.
Citav svijet je cuo za Hrvatsku. Zasto nalazite mane nasoj drzavi i nasim igracima?
Onda bi i mi trebali reci kako BIH nema nikakvih sportskih uspjeha, kao vid provokacije, pa opet to ne radimo.
Hrvati iz BIH svim srcem uz svoje.
Mala Hrvatska, a veliko srce nasih ljudi! :srce: :srce: :srce:

BOG I HRVATI!
Kao prvo velika vecina cestita kao sto sam i ja, ovo je veliki uspjeh za HR opcenito pogotovo za fudbal, sad se ti mozes koncentrirati na manjinu ali takvih manjina ima u kod hrvata i u BiH i u HR koji kada BiH izgubi slave a kad dobije bude im krivo.
Ocigledno da ima svakakvih na obije strane.
Druga stvar koju nikako da sebi svarim je zasto vi svi pod svaku cijenu trazite od svih nas da za vas navijamo. Ne govorim o mrznji, ljubavi, politici samo o fudbalu. Jbg da li smo mi vama nesto duzni mozda, o cemu se radi, na cemu se temelji nasa obaveza da mi moramo za vas da navijamo pa se vi cudite i nalazite se uvrijedjeno kada ne navijamo za vas. Hrvatsko nije nasa domovina kao za vas, na cemu se temelji vase ocekivanje da za vas moramo navijati nije mi jasno.
Da budem jasni ne morate ni vi navijati za BiH iako su vecini puna usta BiH, da je to njihova domovina itd.ali ja se ne lazem, znam kako stvari stoje tako da ono ako hocete navijajte ako ne koga zaboli.
Ja sam navijao u finalu za vas i pored mucne proslosti i mucne sadasnjosti jer ste zasluzili da budete u finalu i da ga dobijete, znaci sportski gledano sta zasluzili, ne navijam jer mi je obaveza ili jer moram ili zato sto ste komsije nego zato sto ste zasluzili.
Jbg ovdje ima kamara forumasa koji navijaju za Eng ili Njemacku i sad ako ne navijaju za vas za HR oni vas mrze ili ne znam ti sta, jbg malo je to cudno jer to cesto uopste nije slucaj
Connaisseur Karlin

#2068 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Edin H. wrote:
Edin H. wrote:

A Boris Jelcin? :D

Joj sad kad Putin stavi Kolindu na reklamu za rusku vodku. :-)

Boris je sa votkom bio trjezan :D

Putin , ah , nije on takav tip , taj ne casti nikoga :D
Better Man

#2069 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Better Man »

suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.

Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.

Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.

Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima. :srce: :srce: :srce:
Da, ali moraš shvatiti da ti nisi Hrvatica, jer nisi rođena u Hrvatskoj, niti imaš bilo kakve veze s Hrvatskom, osim što je voliš. Na osnovu toga što si katolkinja ne možeš se smatrati hrvaticom. Ti možeš samo biti bosanka katoličke vjeroispovjesti, jer si iz Bosne. Da si iz Hercegovine bila bi hercegovka katoličke vjeroispovjesti. Dakle tvoja nacionalna odrednica može biti samo Bosansko i Hercegovačka.
manijak1

#2070 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by manijak1 »

Bobi wrote:Istaknuti novinar i višestruki svjetski prvak u Nanbudo borbama, Edin Mahmuljin ...glavni dopisnik HRT iz Moskve :mrgreen:
https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-pr ... e/7521105/
gledo sam par nastupa :D ama pravi sportista :oops: i samuraj.
Riddle

#2071 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Nemojte je citirati vise, molim vas, ne mogu te bljuvotine da gledam.

Tema je nasa draga Cokolinda :kiss:

Slike molim :mrgreen:
dale cooper

#2072 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dale cooper »

Edin H. wrote:
dale cooper wrote:

Image
A zato su se ovi srbijanski mediji upalili ustase uletile u teren :lol:
A znaš onu - što je babi milo to joj se snilo. :mrgreen:
mO k3

#2073 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by mO k3 »

Better Man wrote:
suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.

Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.

Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.

Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima. :srce: :srce: :srce:
Da, ali moraš shvatiti da ti nisi Hrvatica, jer nisi rođena u Hrvatskoj, niti imaš bilo kakve veze s Hrvatskom, osim što je voliš. Na osnovu toga što si katolkinja ne možeš se smatrati hrvaticom. Ti možeš samo biti bosanka katoličke vjeroispovjesti, jer si iz Bosne. Da si iz Hercegovine bila bi hercegovka katoličke vjeroispovjesti. Dakle tvoja nacionalna odrednica može biti samo Bosansko i Hercegovačka.
Bosnjakinja katolicke vjeroispovijesti :thumbup:
Connaisseur Karlin

#2074 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Strani mediji su odusevljeni Kolindom , a obratno je sa reakcijom domacih medija :D
radostan dan

#2075 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by radostan dan »

Better Man wrote:

odavno nisam pročitao njezniji post.
Locked